Kosmetikk for solbrunhet for moden hud

 Soling i solarium og sol kvinner i voksen alder.
 Det er spesielt verneutstyr for soling, skreddersydd til egenskapene til moden hud. Det faktum at hudtype påvirker aldringsprosessen, for eksempel tørr hud er aldrende mye raskere enn fett.
 Solkrem spesielt utviklet for moden hud inneholder naturlige oljer, ekstrakter av medisinske planter, vitaminer som effektivt beskytter mot solens stråling, samt næring og fukte den, forsinke aldringsprosessen. Kosmetikk for moden hud tanning av omtrent de samme komponentene som de anti-aging kosmetikk, og hver komponent har sine egne særtrekk.
 I det meste av pengene for Tanning for moden hud er en viktig komponent som PCA ( alfaoksykyslota ). Denne ingrediensen bidrar til å fjerne døde hudceller og stimulerer dannelsen av nye. På antioksidanter er det effektiv måte å eliminere tegn på aldring. Inkludert AOK glykolsyre og vitamin A hjelp forsiktig eksfoliere huden og aktiverer sin oppdatering, men det er ingen bivirkninger, så flekker er eliminert, justert hud lettelse, fade tegn på aldring.
 Glykolsyre, Å være den minste molekyl kan fort trenge gjennom huden, fjerner døde celler i overhuden, men også forbedrer mikrosirkulasjonen i huden, stimulerer fibroblaster som syntetiserer kollagen og hualuronovuyu syre.
 Takket glykolsyre jevne fine linjer, øker hudens turgor, redusert sin pigmentering, det blir mer elastisk, blir sunn farge. I motsetning til andre glykolsyre, selv ved høye konsentrasjoner ikke forårsaker hudirritasjon, derimot, er en stimulerende cellefornyelse. Det har også anti-inflammatorisk og antioksyderende virkning.
 Vitamin ESom kalles vitamin ungdom, beskytter huden mot tidlig aldring og omsorg for henne. Også involvert i syntesen av et protein som beskytter kroppen mot infeksjoner, forbedrer respiratoriske vev, reduserer skjørhet av blodkar, stimulerer blodsirkulasjonen, forhindrer falming hud.
 Vitamin A involvert i proteinsyntesen og redoks prosesser, fremmer veksten av nye celler, bremser aldring, normaliserer stoffskiftet og funksjon av cellemembraner. Hvis huden er ikke nok vitamin A, den brutte cellevekst og differensiering, som fører til forskjellige lesjoner.
 Vitamin B bidrar til oksidasjon av karbohydrater, noe som resulterer i cellen fylt med energi. Dette fører til en fornyelse av proteiner, forbedre metabolismen, normalisere nervesystemet, og holder huden frisk utseende.
? En av de viktigste kilder til vitamin A er beta-karoten, som er mye brukt for forebygging og behandling av forskjellige hudsykdommer.
 Hamp olje - Naturlige ingredienser rik på enzymer. Den tilfører fuktighet og mykgjør huden, absorberer UV-stråler. På grunn av den lave tettheten det absorberes godt, tetter ikke porene, fremmer dyp penetrasjon av aktive stoffer, etterlater ingen fet flekker på klær. I tillegg er hamp en naturlig bronzers, bidrar til fremveksten av en mørkere brunfarge.
 Koenzym Q10 - En av de mest kraftfulle antioksidanter, som med hell bekjemper frie radikaler, bidrar til å gjenopprette elastin og kollagen, og dermed øke elastisitet og fasthet i huden, hindrer dannelsen av rynker. Det er viktig at slike ting er stadig tilstede i cellene. Hvis mangelen av koenzym Q10 er omtrent 25%, kan det føre til mange sykdommer.
 Kliniske studier har vist at dette stoffet er effektivt heroprotektorom, som beskytter kroppen mot aldring. Og koenzym ikke bare forlenger livet, men også gir næring til kroppen helse, energi, ungdom, gir livsglede.
 Tang inneholde viktige mineraler og proteiner, hindrer ødeleggelse av kollagen, noe som gjør huden beholder fasthet og elastisitet, noe som gir beroligende og anti-inflammatorisk virkning.
 Det unike med marine alger er at den kjemiske sammensetningen er lik blodplasma og vev i menneskekroppen. Mange forskere mener at tang kan gjenopprette selv de mest alvorlige hudskader, som andre rusmidler mislykkes.
 Urte ekstrakt epler legger mangel på hormonet hud som vises med alderen, og dermed gjøre bindevevet ekstracellulær matriks mer robust, bidrar til å hindre rynker, glatter ut huden lettelse. Kliniske studier viser at kremer som inneholder planteekstrakt epler er stor anti-age-aktivitet og redusere dybden av rynker med 15% i ca en måned av søknad.
 Kosmetiske industrien står ikke stille. Nå er det produkt som kombinerer den intense innvirkning med evnen til å konsolidere og styrke tan intensitet. Designet spesielt for spesielle tiltak for solbrenning i solen eller i solarium, samt kosmetikk Anti-komplekset, som kan brukes i hverdagen. Den har en avansert beskyttelse av SPF-15 som beskytter huden mot UV for å ta vare på sin fleksibilitet og elastisitet, bekjempe for tidlig aldring. Spesifikke komponenter bidrar til at huden tans gradvis, og tan lagres i lang tid.  
Mageplastikk

 For mange kvinner over 50 år med plastisk kirurgi bli nødvendig. Trening, kosthold og medisinsk kosmetikk er ikke alltid i stand til å korrigere effekten av aldersrelaterte endringer. I slike tilfeller kvinnen kommer til unnsetning estetisk kirurgi. La oss snakke om de mest populære typer korreksjon.
 Mageplastikk - en korreksjon magen. Opererer gjennom magen med overflødig hud er fjernet og fett.
 Mageplastikk er vist i strid med de rette proporsjonene av fremre bukvegg og kroppen, som oppsto på grunn av strekking av muskler og hud fortykkelse magefett folder. Disse
 endringer forekommer, slik som i mange kvinner. I tillegg, mageplastikk gjøre med tap av hudens elastisitet, som manifesterer seg gjennom overdreven vekt eller aldersrelaterte endringer.
 Operasjonen utføres i narkose. Kirurgen skjære det myke vevet rundt navlen og over pubis på bikinilinjen, og deretter bryter fett og overflødig hud på magen.
? Plastisk kirurgi suksess avhenger ikke bare av dyktighet av kirurg, men også på den enkelte pasient, samt overholdelse av alle anbefalingene fra legen din.
 Før mageplastikk trenger å drikke bort et kurs av vitaminer. Pasienten bør være fullt matet, sørg for å inkludere i ditt daglige kosthold tilstrekkelig mengde kjøtt, grønnsaker og frukt. Det er tilrådelig å miste overflødig vekt. Hva er den forberedende fasen av operasjonen pasienten må følge en diett, gjør sporotom eller gjøre fysisk trening. Røyking kan forstyrre den normale flyten av postoperatsyonnoho periode og føre til komplikasjoner under operasjonen. Derfor, minst to uker før mageplastikk og innen to uker det ikke kan røyke. Minst to uker før operasjonen pasienten bør nekte medisinering, blodfortynnende, for eksempel av acetylsalisylsyre (aspirin).
 Kontraindikasjoner for mageplastikk er hjerte- og lungesvikt, diabetes og andre alvorlige sykdommer i indre organer; uttalt fedme; blodpropp; alder mindre enn 18 år, som er planlagt for neste år graviditet.
 Etter operasjonen i løpet av 1-3 uker kan oppleve magesmerter, og i løpet av 2-3 uker - utilpasshet, ødem. Smerte når du flytter er 2-3 måneder etter operasjonen.
 I løpet av 1-3 uker etter operasjonen redusert følsomhet i leddene, slik at du ikke kan bruke en varmepute, ta en varm dusj eller bade, sole seg.
 I de første 10-14 dager etter operasjonen bør jevnlig lage dressing.
 Innen en måned etter mageplastikk er anbefalt å bruke spesielle klær, bandasje.  
Stadier av Cellulite

 Mange kvinner spørsmålet: Hvordan bli kvitt ottsellyulyta?
 Det antas at cellulitter vises bare i kvinner fulle og alder. Imidlertid er det ikke.
 At årsaken til cellulitter ligger ikke i kalorier, men i feil stoffskifte, så "appelsinskall" kan oppstå selv i unge jenter slip og overvekt er bare én årsak til dette kosmetisk feil.
 Snakker av alder, er det bare en ekstra faktor i utviklingen av dette problemet, men ikke materielle. Når kroppen jenta er bare begynnelsen for å gjenoppbygge en kvinne, så er sjansen for å utvikle cellulitt. I puberteten, synes han i 15% av tilfellene, og etter første fødsel - 25%. På grunn av det faktum at med alderen huden mister sin elastisitet, bremser stoffskiftet ned, blir merk cellulitt og bli kvitt dette problemet vanskeligere.
? Bekjempe cellulitter hjelper sjokolade innpakning, noe som gir raskere stoffskifte, øker blodsirkulasjonen, fremmer rask nedbryting av fett, noe som gjør huden mer elastisk.
 Med andre ord kan vi si at årsaken til cellulitter er ujevn avleiring av underhudsfett. Han er knyttet til svekkelse av muskel tone og et brudd på lymfe og blodsirkulasjonen. Snakker medisinske termen cellulitter - er hypertrofi, dvs lokal økning i fettceller, noe som skyldes den sterke avleiring av fett. Ofte det vises på lårene, mage, rumpe, armer og side deler av kneet.
 Hvis du ønsker å vite årsaken til cellulitter er deg, det første du må finne ut årsaken til problemet. I utgangspunktet er det en genetisk disposisjon, aldersrelaterte endringer i kroppen, redusere skjoldbrusk funksjon, stillesittende livsstil, stress, metabolske og blodsirkulasjon, dårlig kosthold og røyking.
 Etter å avgjøre årsaken til at du har til å bestemme selv hvilken vei å velge: å akseptere og skjule cellulitter under klærne eller starte en kamp med ham. Det er verdt å merke seg at cellulitter er ikke sykdommen, ifølge de fleste kvinner; Denne funksjonen av kvinnekroppen, en kronisk tilstand, så bli kvitt dette problemet ikke lykkes, er det viktig å holde kroppen i orden til synlige tegn på cellulitter ikke ødelegge livet ditt.
 Bekjempe cellulitter er likevel verdt det, fordi hvis jeg kjører den, vil den stillestående celler akkumuleres ikke bare fett, men også stoffskifteprodukter. Metabolismen blir verre mykrotserkulyatsyya blodårene til å bremse ned enda mer, utvikle åreknuter, vil nervene ikke fungere fullstendig. Hvis cellene føler mangel på oksygen og næringsstoffer, så huden eldes raskere.
 Før bekjempe dette problemet er å bestemme stadium av cellulitter, noe som ytterligere bidrar til å velge hvordan du skal håndtere det.

 Stadier av cellulitter og måter å bekjempe den


 Den første fasen av cellulitter kommer til en svært ung alder når tenåringsjenter fortsatt ikke tenke på konsekvensene av dårlige livsstilsvalg. Det kan dukke opp i voksen alder, hvis noen stoffskiftesykdom eller måtte gi opp en aktiv livsstil og erstatte den stillesittende. På dette trinn, meget lett å kvitte seg med cellulitt, på grunn av den venøse system i kroppen er avledet ca. 40% av væsken. Hva bør trene regelmessig, tidvis som et forebyggende make cellulitt massasje, kan du bruke anti-cellulite kosmetikk, svømming, besøke badstuen.
 Den andre fasen av cellulitter preget av alvorlig ødem fordi venesystemet er ute av stand til å takle overflødig vann. Hennes flyet er forsinket, på grunn av noe som øker trykket inne i vevet. Det hevelse presse fett nærmere huden i problemområder dannet segl. I dette tilfellet, i tillegg til sport, kosmetikk og massasje, hydroterapi bør brukes (kald og hypertermycheskye, mineralbad og gass) og wraps. Også er det nødvendig å gi opp dårlige vaner og begynner å spise.
 Den tredje fasen av cellulitter karakterisert ikke bare forverret utstrømningen av fluidum, men også et brudd på oksygentilførsel. Det faktum at svellingen blir svært store og komprimering av arterien er ansvarlig for sirkulasjon av oksygenrikt blod. Hvis vevet mangler oksygen, er bindevevet komprimeres, forvandlet til en slags "grid", som bare ser ut som appelsinskall.
 Riktig cellulitt på dette trinn er meget vanskelig, da forbindelsesfibrene klynge seg til hud og muskler.
 Vekttap eliminerer ikke "cover" som i problemområder har ingen metabolisme derfor cellulitt de forblir. I tillegg til de ovennevnte metoder for å kvitte seg med cellulitt, må ty til metoder som for eksempel ultralydbehandling, elektrolipoliz (når fordøyd fett gjeldende handling).
 Den fjerde etappen av cellulitter er den endelige. I løpet av denne perioden, opphører han å være bare et kosmetisk problem, blir smertefull tilstand. Rundt bindevev fibrene begynner å virke mer som påvirker nerveender, noe som er grunnen til at smerte kan oppstå selv på en enkel berøring.
 På dette stadiet ikke heller diett eller kosmetikk eller massasje eller sport. Vi må ty til kirurgi, som bør kombinere med trening og fysioterapi.  
Яндекс.Метрика