Kosmetisk Facial OilMed naturlige kosmetiske oljer kvinner effektivt omsorg for ansikt og kropp. Næringsstoffer som deres medlem, gjør naturlige oljer nyttige selv i tider med dyre kosmetikk. Og prisene er mye lavere, noe som utvilsomt vil ha en av sine fordeler.
Fordelene av kosmetiske oljer til ansiktet
Først av alt, kosmetiske oljer er nyttige ved at deres sammensetning ikke inneholder fargestoffer og konserveringsmidler, skadelige kjemikalier som vil skade huden. Fordi olje er helt naturlig kilde til vitaminer, fettsyrer er nødvendig for helse og skjønnhet hud.
Disse naturlige stoffer som inneholder komponenter som passer best til sammensetningen av talg, slik at de blir raskt absorbert av huden og ikke forårsake negative reaksjoner. Som regel kan de ikke provosere allergi, slik at de kan bruke selv kvinner med svært sensitiv hud.
I produksjon av oljer brukes kaldpresset metoden bruker bare naturlig, urte. Kosmetiske oljer kan brukes for alle hudtyper. Men ofte de brukes til å påpeke svakheter omsorg for tørr, overdried, aldrende hud som trenger ekstra mat.
I tillegg oljebrønnen mykne og fukte huden, bidrar til rynker, forynge det, gjør huden mer elastisk. Hvis du bruker dem til å ta vare for fet hud, en kort tid kan du fjerne betennelsen, normalisere funksjon i talgkjertlene.
I dag kan disse naturlige stoffene har en rekke bruksområder. Kvinner som brukes i ren form, og som et supplement til din favoritt krem, øye gel, for å lage masker, skrubber, kremer, rensing tonic person. Hver av disse alternativene kosmetiske oljer vil være like nyttig og i stand til å løse mange av problemene forbundet med svekket hud.
Hvordan velge en kosmetisk oljer til ansiktet
Hvis du velger riktig olje effektivt kan kvitte seg med mange svakheter. Men deres valg må vurdere din hudtype, tilstedeværelse av allergi mot komponenter av kosmetikk og kontanter idiosynkrasier.
Eiere av fet hud bør observere ekstrem forsiktighet når du bruker disse oljene til person. Det er best å velge de som er utstyrt med evnen til å begrense porer, rense huden av urenheter og fett. Perfekt for fet hud - lavendel, rosmarin, mandarin olje. Å eliminere akne, bør du regelmessig bruker oljer av bergamott, geranium, kamille eller nellik.
God omsorg for tørr hud kosmetiske oljer, som har en lavendel, geranium, sandeltre og tea tree. De bidrar til fornyelse av hudceller, gir det ekstra kraft og fuktighet.
Hersker av normal hud uten synlige feil kan behandle den med olje av appelsin, sitron, rose, mynte og einer. De vil arbeide for å forbedre hudens tone, glatter små rynker i ansiktet.
Sensitiv hud er regnet som den mest passende oljer mandel, smør, muskat, rose, sandeltre. Den mest vanskelig å velge de riktige olje kvinner med kombinert hud. Derfor er det best å visuelt dele ansiktet inn i flere soner (de er definert hudtyper), og hver av dem velge riktig kosmetisk.
Typer kosmetiske oljer til ansiktet
Gjennom bruk av lakserolje vippene blir klumpete og lang. Den positive virkningen av oljen påvirker huden. Det fremmer sin mat, gjør sin første rynker i pannen og rundt øynene mindre synlige. Og dette naturlig rette kan bleke huden, frata det av fregner og pigmentflekker.
Tindved olje har mykgjørende, opplysende og foryngende egenskaper. Likeledes, hvis det er nødvendig, vil det eliminere forskjellige skader og hudsykdommer.
Ofte brukt kokosolje, som kan betraktes som en reell frelse for sensitiv og tørr hud med første rynker og "kråketær". Det vil bidra til mat og forynge huden.
Uunnværlig for aldrende hud er og mandelolje. Det jevner effektivt rynker som har dukket opp i hjørnene av øynene, huden samtidig som det gir god ernæring. Dens bruk vil bli verdsatt av kvinner med tørr hud, men denne oljen er stor for alle hudtyper.
Oljen fra tørket frukt avocado god for alle hudtyper, mens fuktighetsgivende, healing, levere mat, forårsaker rødhet i huden. Som et resultat av bruken er restaurert skadet hud celler, hudormer og kviser er gradvis og huden blir sunt utseende.
Effektive i hudpleie er ansett og linfrøolje. De med tørr, flassende, rynkete hud kan trygt bruke denne ting. Det bidrar til å avlaste irritasjon, leger sår, behandler ulike hudsykdommer.
Fersken olje raskt hjelpe deg å bli kvitt selv alvorlig peeling. I tillegg kan det smøre leppene, øyenbryn, øyevipper, kvinner ofte sette den på huden rundt øynene. Og med hjelp av fersken olje kan raskt fjerne makeup uten å forårsake hudirritasjon. Det er mulig og intern bruk fersken smør. Spesielt det er effektivt på våren, når kroppen mangler vitaminer.
Veldig populært blant kvinner bruker og druekjerneolje. Dette er et flott verktøy som kan løse mange problemer med fet hud. På sitt regelmessig bruk trange porer, huden blir kjedelig nyanse, eliminerer substans betennelse og utstyrt med snerpende egenskaper.
Hvetekimolje skjønnhetseksperter rådes til ikke å bruke ren, fordi den har en veldig tett struktur. Derfor må det kombineres med andre stoffer. Stoffet er vel nærer, mykgjør huden, skjuler grunne folder og jevner huden.
Kosmetiske oljer i dag er det så mange. De er naturlig, og således nyttige for huden. Riktig å plukke slike ting, kan du eliminere mange svakheter, slår huden et sunt utseende og deg selv - tillit i sin appell. Det viktigste - ikke overdriv bruker disse verktøyene, ellers vil effekten ikke blir som forventet.  
Hvordan å massere ansiktet ditt
 Riktig hudpleie er umulig uten høy kvalitet massasje. Denne prosessen, metabolisme, forbedrer blodsirkulasjonen, begynner huden å puste godt og dets celler raskt oppdatert. Med vanlig massasje huden blir ung, smidig og glatt.

 Forberedelse for massasje


 Ikke riktig som tror at en kvalitet massasje bare av spesialister. Du kan gjøre dette selv, det krever en del verktøy og kunnskap om hvordan å massere ansiktet ditt.
 Før massasje prosedyre, er det nødvendig å fremstille huden og rense det av spesielle verktøy. Hvis ingen sminke på ansiktet ditt, er det nok å vaske det med vann. Utføre massasje på dampet bedre hud, bedre vberutsya ernæringsmessige midler. For å skyve fingrene bør de dryppe litt olje, unngå kontakt med øynene.

 Hvordan å massere ditt eget ansikt


 Fremstilling begynner med nesen. På baksiden av nesen bør settes tommel skyver noe på huden og flytte hendene ned. Hovedregelen - palmer skal gli jevnt nedover kinnene hennes. Bare på denne måten kan oppnås blodstrøm. Beauty Massasje måte bør være jevnt brukes på hele ansiktet.
 Det finnes flere teknikker hvordan å massere folk: stryke, rubbing, tappe og litt lys, men tett spray. Disse teknikkene kan også brukes sammen eller hver for seg.
 Fort gjort å peke fingre sammen, unntatt tommelen og lillefingeren. Den skarpe klikk bør være som klapper. Denne massasjen bør ikke være mer enn ti minutter.
 Massasje starter fra midten av pannen, sakte beveger seg til templene. Flere fingre bør flytte på øvre øyelokk fra ett hjørne til et annet, periodevis skiftende retning. Deretter flytter til haken flytter fra midten av det og flytte til øreflippene. Hands trenger ikke å komme av, sakte flytte til munnvikene, kinn ører. I lys masserende nese på armen rettes fra nesen til spissen av nese og ører.
 Selv å vite hvordan du gjør ansiktsmassasje og øvelser alt utstyr, ikke gjøre alt på en gang. Hvis det er problemområder, er det best å fokusere på dem.
 Etter prosedyren av ansiktsmassasje bør være klar av fløte, deretter bruker nærende maske for noen få minutter.  
Massasje av nakkesøylen
 Noen sykdom av nakkesøylen - en alvorlig form for ødeleggelse av ryggraden. Manifestasjoner av osteochondrose redusert nevrologiske, statiske, visceral og autonome forstyrrelser. Dette er en svært alvorlig sykdom og kan behandles bare under tilsyn av en spesialist. Effekten oppstår når integrert bruk av primærbehandling og massasje av nakkesøylen.

 Hovedformålet med massasje


 Gjør spesiell massasje er nødvendig for å oppnå analgetisk effekt, eliminere muskel hypertonus. Hvis du har slitasjegikt i cervical radicular syndrom følte sterke smerter i musklene i nakkemusklene selv er tungt anstrengt. I radicular syndrom (kompresjon av nerverøtter) smerte følte i arm og skulder, og en nedgang på reflekser og unormal følsomhet.

 Klassisk massasje cervicalcolumna


 Klassisk massasje er gjort med pasienten sittende eller liggende. Halsen massasje gjort ved å stryke, gnir seg i hånden. Det palmar overflaten av hånden og har anestetisk virkning. Etter dette massasje bør være i smerte akupressurpunkter. Under massasje ikke umiddelbart kan påvirke alle akupunkturpunkter. Nok til å ta tre poeng og overvåke effekten av noe som har massasje- cervicalcolumna.
 Bruk inhiberende virkning på fremgangsmåten ifølge punkt tre minutter. Utføres langsomme sirkulære bevegelser puter andre og tredje tå, øke trykkstyrken, og stopper på en dybde av trykk. Denne fremgangsmåten blir gjentatt fire ganger, uten å løfte en finger, tilbake til utgangsstilling.
 Massasje av nakkesøylen er nødvendig for folk som må bruke lang tid ved datamaskinen eller kjøring. Disse menneskene er mest mottakelige for sykdommen artrose. Sykdommen starter lett, uten å gi en person mye ubehag.
 Legemiddelbehandling på et tidlig stadium er nødvendig. For å forhindre nok spesielle gymnastikkøvelser og akupressur cervicalcolumna. Det er også viktig å vurdere liv og velge et sunnere alternativ
 Tiltak for forebygging - en aktiv livsstil, morgen trening, moderat spising, bli kvitt dårlige vaner, opprettholde nivået på vogn, valget er ikke bare praktisk, men også riktig holdning mens du sitter og sover.  
Яндекс.Метрика