Det er ikke det første tiåret av kosmetisk leire - en av de mest populære kosmetiske produkter. Og ikke rart, fordi leire har unike egenskaper. Mye av dette kan tilskrives en rekke sporelementer som er en del av den naturlige kosmetiske produkt.


Kosmetisk leir Face Strukturen består av leirmineraler og jern, kalsium, magnesium, fosfor, nitrogen og andre elementer.

 En av de viktigste fordelene med denne kosmetiske produktet er tilgjengelig - det kan kjøpes på apotek og helt overkommelig pris.

 Masker fra leire kan brukes til alle typer hud (både tørr og fet). Kosmetisk leir har lenge vært brukt for å fjerne overflødig fett, flassing og rødhet.

 I kosmetisk bruke flere varianter av leire:

 •  hvitt;


 •  blå;


 •  grønn;


 •  rød;


 •  rosa;


 •  gul;


 •  svart.


 •  Hver type skiller inneholder aktive elementer og kosmetiske egenskaper. Nedenfor er en kort beskrivelse av bruk av alle store typer leire.


   Argil   Hvit leire, kaolin eller har besitter tørkeegenskaper, gode porer, fjerner overflødig fett. Den har også en svak bleking handling.

   Skjønnhets spesielt sette pris på dens antibakterielle egenskaper, så den hvite leire er ofte lagt til som en antiseptisk i kosmetikk.

   Vanligvis masker basert på kaolin anbefaler at kvinner med fet hud.


   Blåleire   Blåleire - den mest verdifulle av alle leire av familien ". Det er aktivt brukt ikke bare i kosmetikk, men også i medisin. En annen lenge vært i folkemedisinen anvendes for behandling av alvorlige sykdommer som pest, tuberkulose, alkoholisme, metabolsk

   Blå og hvit leire som godt egnet for fet hud. Den har antiseptiske egenskaper og bidrar til å hindre acne, fremmer rask helbredelse av den lille morgen på huden, forbedrer hudfarge lysner pigmentflekker og selv bidrar til å redusere rynker i ansiktet.


   Grønnleire   Denne type leire har mottatt en slik uvanlig skygge ved nærværet i den av et stort antall av jernoksid, sink og sølv.

   Samt blå og hvit leire er det oftest brukt for fet hud. Det har antiseptiske og foryngende egenskaper, renser porene, forbedrer talgkjertlene. Velprøvd beroligende maske ved hjelp av grønn leire. Å lage hjemmelagde kosmetikk vel blandet grønn og hvit leire.

  Kosmetisk leir Face   Rød leire   Fargen på dette leire oppnås på grunn av tilstedeværelsen i den av jernoksyd og kobber. Dens viktigste unik funksjon - evne til aktivt å mette kroppen med jern.

   Som for anvendelse i kosmetikk, er det mindre utpregede renseegenskaper enn sine motstykker i den ovenfor. Men det kan brukes for tørr og følsom hud. Det lindrer perfekt irritasjon og rødhet i ansiktet, bidrar med allergiske utslett, kløe og eliminerer peeling. Forbedrer blodsirkulasjonen, gir næring til hudcellene av oksygenmolekyler.

   Sensitiv hud er godt brukt maske med rød leire og rømme.


   Rosa leire   Dette kosmetisk - resultatet av en forbindelse blå og rød leire. Sannsynligvis fordi det kan brukes til alle hudtyper. Rosa leire er bra å bruke for rengjøring og fuktighetsgivende person. Huden etter søknad blir mer smidig og fløyelsmyk.


   Svart leire   Den er rik på kvarts, som forenkler rask fjerning av giftstoffer fra vev. Man kan ikke svare på et spørsmål for hvilken hudtype er denne type leire som fungerer best. Det er i økende grad bestemmes av den enkelte karakteristikker av ansiktet, samt de med noe som er det blandede ingredienser.


  Medisinske masker for fet hud

   Først må fet hud en grundig rengjøring. Denne typen er svært sårbare for påvirkning fra omgivelsene, og har en tendens til å hope seg opp i porene av forskjellige forurensninger. Det er det som provoserer utseendet på akne, hudormer, kviser og andre feil. I tillegg til renhold, fet hud til riktig fukte og tone opp.


   Hjemmelagde masker for fet hud porøs


  Medisinske masker for fet hud

   Moderne kosmetiske selskaper produserer mange verktøy for hudpleie. De er mangfoldig sammensetning og grad av innflytelse. Selvfølgelig er det umulig å benekte effekten av shop-produkter, men hjemme kan du forberede et utmerket verktøy til ansikt. Vi tilbyr et par oppskrifter av masker fra kun naturlige ingredienser. Skjemme bort ansiktet "deilig" makeup!
   1. Cleansing Mask for fet hud
   Bland 4 ss. l. yoghurt med artikkel 05. l. ølgjær. Legg 3-4 dråper hydrogenperoksyd (3%) og blandes godt. Den resulterende massedistribusjon i ansiktet, unngå området rundt øynene. Holde masken 10 minutter, og skyll med vann ved romtemperatur. Mask hjelper å rengjøre og tørr overflate ansikt.
   2. Nourishing Mask
   Fet hud trenger også mat og fuktighet. Prøv denne måten: noen druer hamre inn grøt og bland med eggeplomme. Sett 1 ts. L. stivelse eller havregryn. Påfør på ansiktet og hold i ca 20 minutter. Først skyll med varmt vann, og skyll med kaldt.
   Mask 3. Løfte
   Dette verktøyet vil bidra til å gjenopprette porene og gjøre din hudfarge lysere. Bland 1 ss. l. hvit leire med 1 lm. l. innenriks honning, dryppe 4-5 dråper sitronsaft. Hell 1 ss. l. varm renset vann og bland ingrediensene til en jevn røre. Hold blandingen på ansiktet i 10-15 minutter, og skyll med kaldt vann.
   4. Årlig Mask (bær)
   Gjennom en sil rive noen jordbær og rips. L. Tilsett 2 timer. sitronsaft, noen få dråper appelsin eterisk olje og bland. Søk om 20 minutter. Hvis du føler en sterk brennende følelse, deretter umiddelbart skylle komposisjon.
   Tilbakemelding testet oppskrifter kvinner, har vi valgt for deg de beste maske for fet hud. Prøv og nyt!   Tips for omsorg for fet hud


  Medisinske masker for fet hud

   For å holde huden din i god stand, er det viktig å følge visse regler. Kreves:
   • lage en morgen massasje. Skylle ansiktet med kaldt vann, gjelder gel eller skum rengjøringsmiddel og massasje i 1-2 minutter. Skyll og forsiktig klapp verktøy håndkle (ikke gni!). Hvis du føler straffen, deretter bruke en fuktighetskrem med en lys tekstur;
   • til varmt rydding. Koke vann i en kjele, tilsett buljong hennes urter (kamille, timian, hypericum, salvie, calendula), helle over kapasitet og toppdekselet med et håndkle. Rasparyvayte ansiktet i 10-15 minutter, deretter lage en skrubb eller peeling. Denne prosedyren skal utføres én eller to ganger i uken;
   • morgen tørke ansiktet med isbiter og skylling litt surgjort med sitronsaft med vann. Det er også nyttig å håndtere hud skrelle en appelsin eller sitron.
   Som for tonen betyr for fet hud, er det best å velge løs pudder. Den lette konsistens er ikke tetter porene, og gjør det mulig for huden å "puste".
  Medisinske masker for fet hud

   Ta vare på deg selv og få glede av det!
  Effektive folk rettsmidler for å behandle kronisk prostatitt
   Tradisjonell medisin vil en gang for alle bli kvitt denne ekle sykdommen som prostatitt.
   I denne artikkelen beskriver vi de mest nyttige og effektiv behandling av prostatitt folk rettsmidler hjemme.

   Behandling av kronisk prostatitt folk rettsmidler


   Prostatitt - en betennelse i prostatakjertelen. Siden denne jern er en viktig del av den reproduktive system av menn, noe av sin dysfunksjon som krever umiddelbar medisinsk behandling og observasjon.
   Men til dags dato, ganske utbredt folk rettsmidler behandling av prostatitt.
   Kronisk prostatitt er preget av det faktum at han lenger har perioder med forverring og pseudo utvinning, og har følgende symptomer:. Brennende følelse i urinrøret og perineum, utflod fra urinrøret på slutten av vannlating, irritabilitet, tretthet, og så videre D.
   Nå noen folk rettsmidler behandling av kronisk prostatitt.
  Effektive folk rettsmidler for å behandle kronisk prostatitt

   1. Red root skjær.
   Ta 50 g tørt materiale og tilsett 450 ml vodka. La stå ved romtemperatur i mørke i ca 7-10 dager. Så det ferdige skjær bør press gjennom cheesecloth og hell i en praktisk, fortrinnsvis en glassbeholder.
   Drikk dette balsam er nødvendig dosering -. 2-3 timer L. 3 ganger om dagen en halv time før måltider. Du kan legge til grønn eller urtete, som i ren form er vanskelig å drikke.
   Kurset er 1-3 måneder, så må du ta en pause for en måned, og deretter gjenta kurset. For å forsterke effekten, bør året holde opp til 4 kurs av denne skjær.
   2. Red buljong rot.
   I tillegg til de ovennevnte tinkturer, er det også en folkemedisin effektiv behandling av prostatitt som et avkok av roten av den røde. Så, ta ca 25 gram. og knust rot helle en liter kokende vann.
   Så la det stå i en time i en termos og kan bruke. Drikk den som en urtete 3 ganger om dagen før måltider. Dosering -1/3 kopp. Hvis man drikker ubehagelig, kan tilsettes til denne oppløsning melk eller honning.
   Forresten, bør det bemerkes at dette er ikke bare en av de beste folk rettsmidler behandling av prostatitt, men effektiv måte å bekjempe forkjølelse.
  Effektive folk rettsmidler for å behandle kronisk prostatitt

   3. Behandling av kronisk prostatitt propolis.
   Å behandle prostatitt folk rettsmidler kan og bruke propolis. Du må forberede ekstrakt. Ta 40 g propolis og suge den for fordampning i 200 ml vodka.
   Vent vodka fullstendig fordampet, og ekstraktet ble fremstilt ved tilsetning av 2.12 kakaosmør. Form denne blandingen med små lys til å bli satt inn i endetarmen 1 gang per dag om natten.
   Løpet av behandlingen er en måned. Deretter en pause og gjenta kurset. Totalt har du 2-3 kurs midlertidig.
   Også oppskrifter for behandling av folk rettsmidler ofte diskutere på ulike medisinske fora. Men behandle dem med forsiktighet, fordi ofte forumet kan avskrekke falsk informasjon.

   Folk rettsmidler for forebygging av prostata


   Forhindre sykdom er mye enklere enn det i ettertid behandlet. Så la oss snakke om de mest effektive tiltak for å hindre folk prostatitt.
   Først av alt vil jeg gjerne nevne burdock rot, du ønsker å inkludere i ditt daglige kosthold.
   I borre røttene inneholder eteriske oljer, inulin, vitaminer, fettsyrer, proteiner og tanniner som kan hemme ikke bare fremveksten av prostatitt, men også mange andre sykdommer.
   For å forsterke effekten nødvendig å riktig gjøre denne roten stykket. Samle det bør være borte fra motorveien og byen generelt. Grave underjordiske delen av roten, skyll den under rennende vann og pakket inn i cellofan vanlig, sende i kjøleskapet.
   Så, som nødvendig, bør gni roten revet og lagt til det daglige kostholdet.
   Burdock rot - er en utmerket forebygging av prostatitt, så ikke vær lat til å gjøre sin høst og ikke glem å regelmessig bruke det til mat.
   Forfatter: Lily Romanov  
  Яндекс.Метрика