KrøllerKvinner elsker vakre bølgete hår, dessuten krøller alltid føre beundrende blikk alle medlemmer av det motsatte kjønn. Men innholdet i mange priser for rett eller krøllete hår. Hva gjør jeg? Gjør vakker, attraktiv og ryddig hår kan bare hytta? Faktisk er det flere metoder for å lage perfekte krøller og hjemme.
Krøller ved hjelp Curlers
Til hjemme håret ut veldig bra, best å bruke profesjonelle verktøy - curling. For det første har det flere moduser av oppvarming. Dernest varmer en plate Curlers jevnt, noe som bidrar til å bevare de elastisitet krøllene klar. En tilhenger av lite elastisk krøller egnet verktøy diameter er minst 2 inches. De som foretrekker mellomstore krøller, må du kjøpe curling plate diameter på ca 2, 5 cm. En varmeelement diameter 3cm sikre opprettelsen av store naturlige krøller. I dag er det mange modeller som kan endre dysen. De er veldig praktisk fordi du kan gjøre hjemme krøller av ulik diameter.
Hovedregelen lage krøller ved hjelp Curlers - samsvar med temperatur. Ikke plasser den maksimale varmetemperatur på instrumentet, ellers håret blir veldig tørt og jevnt sprø. Sørg også for å bruke beskyttende termosprey, pins, klemmer, serum eller lakk, deretter din naturlige bølge kommer og bare håret glans.
Curly Hårruller gjort gjennom flere stadier:

- Utarbeidelse
- Vask håret, de må være rent, som bare så klar frisyre visuelt ser velstelt. Hvis du klatre på naturen av type hår, rette håret jern. Påfør i tørt hår
termozahysnyy spray og mousse eller gel for styling.
- Perm - Begynn å krølle håret fra baksiden, ta en rokk og sette spissen på klem Curlers. Håret på sidene drepe klipp. Skrue lås for alle Curlers plate. Husk at jo tynnere spinner hjulet, klarere og mer synlig du få krøller. Hold Curlers noen sekunder, og deretter forsiktig løsne klemmen og la krøllene "slip" med Curlers. Frizz fra nakken til øret, deretter fra øre til pannen.

- Fikse
- Når alle er klare krøller, påfør serum fingre litt, og deretter dele håret hender, banke litt hår. Ikke børste krøllene! Bare strø håret lakk.
Når håret er langt spy trenger ikke mer enn halve lengden. Kort hår er bedre skrudd til røttene, og håret bør overlates midtre tredjedel av lengden ikke er skadet.
Krøller ved hjelp av jern
Du tror prasochku er bare for å rette håret? Det er ikke slik! Dette verktøyet vil gi en fin og spenstige krøller eiere av alle typer hår.Lage krøller jern ligner arbeidet med curling, men med den kan du gjøre bare omfangsrik krøller. De som ønsker å få en små krøller hjemme, er det bedre å bruke andre midler.
Håret før du bruker stryking bør vaske og tørke, og deretter umiddelbart behandlet termospreyem.
 Temperaturområde på instrumentet må være minst 160 grader hvis du er tykk og vanskelig hår, deretter justere enheten til 170-200 grader.Lage krøller på denne enheten behov for spesiell teknologi:
- Separat liten rokk og hårlokk rundt pinnene.
- Hold likervinkelrett hode nær huden, stramme låse nær roten og pakk det rundt jern.
- Trekk forsiktig og langsomt rettetangen ned. Ikke gjør noen brå bevegelser, vil det skade håret.
- Trekk på tuppen av håret jern podkruchyvayuschym bevegelse.
- Sikre ferdige frisyre noen lakk.
Du er ikke i stand til å gjøre noen spinnende hjulet låser? Ikke veldig. Gjenta sekunder gjennom 20. Fordi denne gang håret er helt kult.
Krøller ved hjelp av krølltang

Curler - bevist gjennom årene betyr å vikle håret, preget svak effekt og enkel implementering. I denne metoden for å skape krøller hjemme ingen "kontraindikasjoner", slik at den kan bruke absolutt enhver kvinne.
Velge curler, kan du gå seg vill, fordi for bruk i hjemmet på markedet er mange arter:
- Gummi curlers- Den form som ligner på konvensjonell plast, men de er litt pryplyusnutee.
- Myke curlers- De kalles boome gjør det enkelt å fikse låsen og bruke dem før sengetid (ikke forstyrre under søvn og beholder sin form krøller).
- Thermo- Plastvalser med voks inne. Å lage krøller, de trenger å varme opp vannet.

- Elektrobihudi
- Spesiell krølltang, varme fra nettverket.
- Borrelås- Stive sylindere med en overflate som stokk hår. Egnet for bruk på vått hår.
Curlers kommer i forskjellige diametre, slik at de kan gjøre krøllene i alle størrelser. Tvinn håret på denne måten som alle andre, du bare etter vask. Når hodet av håret tørke naturlig, så det er litt fuktig, fortsett å vikle tråder: en til å skille og deretter zavertayte gulv curler fra tuppen til roten. Håret skal være fast. For dette formålet, curlers alltid ha tyggis eller annet klipp. Husk at jo lenger du bære curlers, jo mer tid håret vil forbli.
Ved hjelp av en krølltang, kan brukes til håret før curling krem ​​eller gel for styling. Men ikke gå over med sine tall, ellers håret vil se unaturlig og ikke fjernes! For kort hår betyr nødvendig volum av en valnøtt, og for medium hår - en kylling egg. Langt krøllete hår må først behandles ukladochnыm måte, hvor mye som vil bli likne omtrent et eple.  
Hvordan å krølle håret rettetang
 Å krølle håret ditt, ikke nødvendigvis bruke curlers eller curling. For dette formål, perfekt for hår rettetang. Bruk den til å få nydelig hår er ikke vanskelig, selv hos kvinner som aldri hadde brukt hår jern.
 Ved hjelp av hår rettetang kan legge volum hår, gjør håret krøller i endene, få myke bølger eller lite sjarmerende spiral. Deretter vil jeg diskutere hvordan å krølle håret rettetang for å få en god styling.
 Å krølle håret rettetang, utyuzhok deg med keramiske plater og termozahysnyy hårspray. Påfør i håret termozahysnoyi verktøy, og deretter dele dem opp i små hårstrå fikse på baksiden.
 Avreise fra hårroten nødvendig avstand stryking, sette en lås likeretter. Du kan skru rundt eller bare trykke rundt hans bunnen. I det første tilfellet, vil låsen være mer frodig og lang. For sta krøller håret trenger bare å jukse på bunnen av likeretter. Ikke glem å følge, slik at endene av trådene stikker ut på hodet.
 Dette er etterfulgt av en strekning stryke ned litt rotere den. Svakt curl ut med intense bevegelser liker og langsomme bevegelser vil fjerne krøller. Gjør denne prosedyren med alle tråder, deretter feste håret for styling mousse eller lakk sterk fiksering.
 Volumet av hår krøller ved endene av håret
 1. Vask håret, bruke mousse dem godt og tørk.
 2. Påfør hårspray termozahysnyy og dele håret inn i tråder.
 3. Hovedtyngden av håret i en bun samle og sikre på baksiden.
 4. Ta et hårstrå tilgjengelig, feste en likeretter og beveg bunnen, og på slutten vri låser den opp. Denne prosedyren, utføre alle frie tråder.
 5. På slutten av prosedyren krøller legge hendene på din smak. Den resulterende fikse håret hårspray.
 Myke bølger
 1. Gre håret og dele dem inn i tråder.
 2. En liten hårlokk rette feste og flytte til enheten er låst ned på midten, snu den av og til.
 3. Likeretteren skal utføres sakte og forsiktig, uten brå bevegelser.
 4. Sett håret med hendene og fikse håret hårspray.
 Liten spiral
 1. Gre håret og dele dem inn i tråder for å fjerne hår i en bolle.
 2. Ta et tynt hårstrå og krølle den starte fra røttene. Iron skal rotere opp og ned.
 3. Hvis krøllene ut mislykket, bør du vente til den er avkjølt, og du kan prøve igjen krølle det.
 4. På slutten av prosedyren satt i hennes hår mousse hår.  
Kan gravide ta et bad

 Mange vordende mødre gitt viktig spørsmål: Kan gravide ta bad og dusj? Svaret er ikke så komplisert. Rett og slett hvordan du tenker.
 Definitivt ikke ta varme bad. De kan utløse en abort, spesielt hos kvinner med svake muskler i livmoren og ulike sykdommer av svangerskapet. Den optimale temperatur på badet for gravide bør ikke overstige 36 til 37 grader.

 Når legene mente at bading på badet kan føre inge mikrober fra forskjellige mødre skittent vann. Nå medisin vet at det ikke er i legene dannet en annen mening på spørsmålet om det er mulig for gravide kvinner å ta et bad.
 Ja, du kan, men varm og av kort varighet. Dette er om hjemmemiljø og helse.
 I tillegg nå er det mange kurs akvaerobikoy klasser hvor gravid utfører en rekke nyttige øvelser som påvirker muskel tone, de trener luftveiene i forberedelse til fødselen.
 Men leksjoner i bassenget har noen betydelige ulemper: klorvann, som kan forårsake allergiske reaksjoner. Hvis vannet ikke er klorert, er det en risiko for smittsomme sykdommer som overføres ved kontakt.
 Når vi tenker på spørsmålet: Kan gravide ta et bad, la oss ikke glemme at det å ta et bad kan være banal slip og fall. Derfor er nødvendig bunnen av badekaret for å legge en sklisikker matte. Vel legge til vann forskjellige aromatiske tilsetningsstoffer. Men i dette tilfellet må være forsiktig. Du kan ikke legge til vann timian, rosmarin, basilikum, sypress, sedertre, patchouli.
 Hvis du har et spørsmål eller gravide kvinner kan ta et bad, husk at varmt bad med aromatiske tilsetningsstoffer beroligende effekt på kroppen sliten kvinne. Det viktigste - være nøye med å vurdere de foreslåtte retningslinjer og sørg for å konsultere en gynekolog, som har oppsyn graviditet.  
Яндекс.Метрика