Dessverre, kronisk blærekatarr - en utbredt sykdom. Betennelse i blæren vanligvis påvirker kvinner, ofte unge mennesker. Inntektene fra sykdommen tilbakefall som oppstår to ganger i året og oftere. Forverring starter vanligvis etter hypotermi, men det kan være andre årsaker, for eksempel oppføring av bakterier inn i blæren fra andre etater.


Kronisk blærekatarr, behandling og forebygging Vises i akutte magesmerter, stikking og svie ved vannlating, står en liten mengde urin, hyppig trang observert, noen ganger falsk. Kanskje litt hevet temperatur. Når disse symptomene bør oppsøke lege umiddelbart.

 Før du starter behandlingen, er diagnosen gjort. Vanligvis foreskrive følgende studier: urinanalyse, urin for nechyporenko, bakteriologiske urin kultur på flora og følsomhet for antibiotika, og tok en vattpinne av vaginal bakterier overvekst. Du bør også gjøre bekken ultralyd og cystoskopi.

 Etter eksamen, legen foreskriver behandling. Først av alt, for å ødelegge bakterier i blæren, fore antibiotika. Hell brukt installasjon - daglig administrering av legemidler i blæren i 10 dager.

 Å lindre smerte ved hjelp krampeløsende. Noen pasienter for å gjenopprette immunsystemet, utpeke immunomodulatorer. God virkning ved behandling av kronisk cystitt gi urter. Nå er det mange forskjellige plante avgifter er vanndrivende, krampeløsende og anti-inflammatorisk effekt. Sin fordel - helt naturlig sammensetning.

 God effekt er gitt fysioterapi.

 For perioden av forverring bør utelukkes fra kostholdet, alkohol, krydret, sur og fet mat, samt muffins og sjokolade. Det faktum at disse produktene øker surhetsgraden i urin og surt miljø perfekt for bakterievekst. Gjennom kosthold, redusere urin surhet og derfor bakterier formere seg i blæren er ikke så aktiv. Under behandlingen anbefales å ta vitamin og mineral kompleks, som vitaminmangel fører til en økning i surhetsgraden i urinen.

 Urin omыvalsya bakteriene trenger å drikke minst tre liter om dagen. For å gjøre dette, de beste fit fruktdrikker, fruktdrikker, vann uten gass. Men brus, kaffe, øl, søt saft - utestengt. Veldig nyttig i akutt drikke melk.

 Hvis behandlingen er riktig, kommer forbedring på den fjerde eller femte dag.

 Når oppskarping passert, skal gjøre vårt ytterste for å unngå tilbakefall. Det er noen enkle regler kan følge deg i lang tid glemme blærekatarr.

 Pidmyvaytesya regelmessig foran til bak. Husk, gels og såpe for intime områder bør ha en nøytral ph. Klesvask bør velge naturlig, som syntetiske stoffer skaper et fuktig miljø - og det er perfekte forhold for bakterievekst.

 Pereoholodzhuytesya ikke huske føtter bør alltid være varm. Stress og mangel på søvn er også skadelig for helse, samt bidra til å svekke immunsystemet.

 Følge dietten, prøv å ikke spise røkt og saltet. Sørg for å inkludere i kosten frukt og grønnsaker, meieriprodukter, korn. Drikk minst to liter om dagen.

 Engasjere seg i idrett, fordi stillesittende livsstil fremmer stagnasjon i bekken organer.

 Sliter med blærekatarr, fortvil ikke, fordi sykdommen kan bli beseiret!


 Stein terapi - en type massasje som utføres av effekten av naturstein på akupressurpunkter (derav navnet - "stein" engelsk "stein"). Grunnlag av prinsippet for termo prosedyre: enkelte steiner er oppvarmet, mens andre er avkjølt, og deretter slå på visse deler av kroppen, noe som gir effekten av temperatur. Under prosedyren, eksperten produserer også steiner stryke, kna og trykke.


Stein terapi. Kunst steiner behandling Resultatet er forbedret sirkulasjon massasje og lymfedrenasje, vev og celler i økende grad mettet med oksygen avledet toksiner, giftstoffer og overflødig væske og stimulerer stoffskiftet. Også stein terapi er nyttige i sykdommer i ledd, i nærvær av overskytende vekt og cellulitt. Denne prosedyren, på grunn av flyten av blod og energi, en positiv effekt på nervesystemet, lindrer muskelspenninger og bidrar med stress og depressyy.Orhanyzm gjennom denne prosedyren termokontrastnoy lanserer på samovosstanavlenye.

 Nylig har denne teknikken nådd Østen og Russland. Men vi kan si at den nye metoden for behandling var godt vi glemt gamle. Det har lenge vært i, våre forfedre ble behandlet plager på komfyren - på en varm murstein og stein og ble kvitt revmatisme varme steiner.


 Prosessen med massasje


 For steinterapi brukes hovedsakelig vulkanske bergarter som basalt og jadeite, strukturen de er porøs og dermed kan spare teplo.No lenger brukes og andre steiner - jaspis, Shungit, sjø småstein. Mest massasje med klassiske kombinasjonen av svart 54 (varm) og 18 hvite steiner (kald).

 Varme steiner eliminere muskelspasmer, bero nervesystemet, utvider blodkar, for derved å forbedre blodstrømmen og vev ernæring, akselerere inntrengning av aktive stoffer inn i dermis. Kalde steiner er trange blodårer, stimulere lymfedrenasje og gi anti-inflammatorisk og smertestillende effekter. I alternativ kjøling og oppvarming, gjennom den såkalte sekundære blodgjennomstrømning, økt muskeltonus, trange blodkar og blodårene i huden, fjerner venous stasis. I tillegg, i begynnelsen og på slutten av økten holdt lett massasje som skaper en fin avslappende effekt.

 Steinene brukes i stein terapi, oppvarmet til en temperatur over huden temperatur på ca. 10 til 20 ° C. En temperatur kalde steiner avkjølt fra 25 ° C til 0 ° C, avhengig av helsetilstand. Ansikt og nakke temperatur avkjølt til - 5-10 ° C.

Stein terapi. Kunst steiner behandling


 En prosedyre i et hyggelig miljø, med avslappende musikk og aromatiske oljer. Økten varer fra 40 minutter til 15 timer.

 Ved begynnelsen av fremgangsmåten er påført huden spesielle aromatiske oljer, så lært steiner i hele kroppen, avhengig av den ønskede effekt, og i et poryadke.Malenkye steiner plassert i hendene og mellom tærne.

 Etter økten, er det ønskelig å legge seg ned for en stund for å hvile kroppen og gjenvunnet.

 Regelmessig økter stein terapi vil forbedre den generelle kroppen, styrke immunforsvaret, lindre trøtthet, redusere muskelsmerter, forbedre aktiviteten i det autonome nervesystemet.

 Til tross for de positive virkninger på kroppen stein terapi, er det ikke en behandling for sykdommen, og tjener som en hjelpeaktiviteter.


 Stein terapi - kontraindikasjoner


 Stein terapi har kontraindikasjoner, siden øker blodsirkulasjonen. Du kan ikke drive terapi i akutte infeksjonssykdommer, lesjoner i huden og ulike hudsykdommer, hjerte- og karsykdommer, kreft, nevrologiske og psykiatriske sykdommer, graviditet, skjoldbruskkjertelen, nevritt, diabetes og astma.

 Personer med åreknuter er kontraindisert terapi, varm stein, med bare kalde steiner.

 Til tross for at steinen terapi virker grei prosedyre, ikke takle det selv. Dette kan føre til ubehagelige konsekvenser for organismen. Av denne grunn bør du ikke bruke tjenestene til salonger med en tvilsom rykte.


 Dette er mest vanlig med gynekologiske sykdommer mellomrom CIS. I mange europeiske land og USA - dette problemet ble løst ved vaksinasjon i ungdomsårene.


Cervical erosjon


 Så hva er dette - "cervical erosjon"? Dette netselostnost slimhinnen. Faktisk sant erosjon ganske sjelden og forsvinner i to uker. Mye mer vanlig pseudo (ectopia). Livmorhalsen er dekket av plateepitel og cervixkanalen - søyle epitel. Sylindriske celler, ektopisk, er der de skal være - på livmorhalsen. På grunn av det faktum at disse cellene ikke kan motstå virkningen av sure og vaginal mikroflora utvikler kronisk inflammasjon. Faren er en betingelse av at livmorhalsen kan trenge patogene flora og virus.
 Etiologien av erosjon og livmorhals ectopia: mekanisk traume (abort, vanskelige fødsler, tårer), nedsatt immunforsvar, genital infeksjon (papilloma virus menneske, som fører til utvikling onkoprotsessa, genital herpes, etc.).
 Ofte sykdommen er oppdaget under rutineundersøkelser, v. Å. Symptomene som trøbbel en kvinne svært lite eller ingen. Smertefull følelse under intimitet, etter å fange ham - et signal til umiddelbart å ta kontakt med din gynekolog.
 For diagnose må testes for atypiske celler, en biopsi utført på 5 eller 7 dagers syklus. Det er tilrådelig å gjennomgå kolposkopi Denne smertefri prosedyre gjør det mulig å ta en biopsi av de mistenkelige områder av erosjon. På videre analyse er nødvendig: smøre flora, blodprøver for HIV, hepatitt, syfilis. Legen kan også analyserer bekrefte tilstedeværelse av seksuelt overførbare infeksjoner (Gardnerella, Trichomonas vaginalis, herpes, ureaplasma, klamydia, herpes, menneskelig papyllomomovyrus).
 Behandlingen forskrives etter en full undersøkelse. Behandlet Medisinering infeksjon som gjør analyser og stigende immunitet. Det er viktig å behandle infeksjonen, slik at den vil hindre erosjon gro. Forskrivere som fremmer helbredelse. Bare en lege avgjør om oppnevnelsen av ikke-medikamentell behandling (эlektorohyrurhyya, radiosurgery, laser ødeleggelse, termokoagulering, kjemisk og farmalohycheskaya koagulasjon).  
Яндекс.Метрика