Kronisk pankreatitt: årsaker, symptomer og behandlinger

 Kronisk pankreatitt - er betennelse i bukspyttkjertelen som kan vare mer enn seks måneder, og ledsaget av utviklingen av dyspepsi og akutte smerter.
 Resultatet er utskifting av pankreatitt pankreatiske celler av bindevev, noe som ikke er tilstrekkelig nok fyller sin funksjon. I tillegg forstyrret produksjon av fordøyelsesenzymer fra bukspyttkjertelen (resultat - dårlig fordøyelse) metabolisme. Også kan utvikle diabetes.
 Hva skyldes kronisk pankreatitt?
 Hva fører til utvikling av denne sykdommen? Det er flere:
 - Galleveier sykdom;
 - Nederlaget av tolvfingertarmen og magesekken;
 - Forstyrrelse av blodårer som gir næring bukspyttkjertelen;
 - Alkoholmisbruk;
 - Bruk fet mat;
 - Motta forskjellige medisiner;
 - Galleblæren sykdom;
 - Infeksjon;
 - Arvelighet.
 Symptomer
 Symptomer inkluderer kronisk pankreatitt ledsaget av smerter, deres lokalisering avhenger av hvilken del av bukspyttkjertelen er berørt. For eksempel kan det være til venstre eller høyre øvre kvadrant, magen. Smerten er filt eller rundt magen eller i den øvre del av en "sone".
 Mest smerte oppstår etter et stort måltid (fet, krydret og stekt). Smerten er tydelig, noe som gir det område av hjertet, venstre skulder, skulder, mage. Det øker i liggende stilling og avtar i sittende stilling. Smerten er ledsaget av raping, kvalme, halsbrann - dette skyldes betydelig dysfunksjon i bukspyttkjertelen. Synlig reduserer antallet produserte fordøyelsesenzymer som er involvert i behandlingen av proteiner og fett.
 Hva trenger behandling hvis du har kronisk pankreatitt?
 Først må du bli testet for å vite nøyaktig diagnose. Legen vil foreskrive riktig behandling, som kan omfatte kosthold, bruk av spesielle moderne terapier. Ved kronisk pankreatitt på tidlige stadier av utviklingen, muligens, behandling av folk rettsmidler. Ta hensyn til følgende tips for å hjelpe i den vellykkede kampen mot sykdommen:
 - Avstå fra alkohol;
 - Sørg for en splitt måltider (spiser 5-6 ganger om dagen i små porsjoner);
 - Ekskluder fra kosten til stekt, fet, krydret mat og sterk kjøttkraft;
 - Unngå sure bær og frukt, brus og juice;
 - Følg en diett høy i protein (bruk produkter som lav-fett varianter av fisk og kjøtt, mild ost, frisk fettfattig ost);
 - Begrens antall deltakere i kroppsfett og karbohydrater.
Kronisk pankreatitt: årsaker, symptomer og behandlinger

 Prøve diett for kronisk pankreatitt:
 De første dagene av sult, kan du drikke mineralvann uten gass eller alkalisk mineralvann Borjomi type. Dette redusert produksjon av fordøyelsesenzymer bukspytt og nøytralisert surheten i magesekken. Etter 3-4 dager kan du gå inn i dietten til grøt, litt magert kjøtt og fisk tilberedes måltider.
 Ved akutt sykdom bør redusere forbruket av matvarer som kan forårsake oppblåsthet (helmelk, rå frukt og grønnsaker).
 Med hensyn til medisinsk behandling, kronisk pankreatitt foreskrevet smertestillende og krampeløsende narkotika. For å justere og kompensere for fordøyelseskanal enzym i bukspyttkjertelen insuffisiens, lege oppnevnt av enzymer. Til sin handling var effektiv, ikke glem å bestemme dosen av enzymet riktig å ta medisiner på et bestemt tidspunkt etter et måltid eller med den siste delen av mat. Denne medisinen bør drikke alkalisk mineralvann. Behandlingsenzympreparater varer i 2-3 måneder, hvoretter dosen reduseres og behandlingen fortsatt i ytterligere to måneder.

Buljong havre leveren
 Leveren i menneskekroppen er ansett som et slags filter gjennom hvilket alt som kommer inn i kroppen på mange måter. Omsider leveren blir tett, og dermed ytelsen feil oppstår, begynner det å såre, utvikling av ulike typer sykdommer. Før du starter noen behandling relatert ikke bare til leveren, er det nødvendig å rense leveren. En av de beste verktøyene for disse formålene er ansett som en avkok av havre til leveren.
 Nyttige egenskaper av havre
 Nyttige egenskaper av havre kjent for mange, faktisk overvurdere nytten av havremel for menneskekroppen er vanskelig. Det anbefales å starte denne retten en dag å kjøre mage-tarmkanalen, sett normal metabolisme for dagen og bare normalisere tarmer. For å forberede grøt er best å bruke havregryn, havre råolje som vanlig selv med langvarig matlaging ikke er kokt myk. Men medisinske avkok av havre til leveren og kok bare dra nytte av det, får kroppen vår nok.
Buljong havre leveren
 Havre har en gunstig effekt ikke bare på fordøyelsessystemet, men også som et beroligende middel for nervøs på grunn av det høye innholdet av magnesium i en del, tonic - for hele kroppen, så det anbefales å ta den innledende fasen av å utvikle høyt blodtrykk.
 I mange av havrekorn silisium, fosfor, kalium, som har en gunstig effekt på nyrefunksjon, hjerte, mental aktivitet. Den inneholder også en nødvendig menneskelig sink, svovel, jod. Den er rik på vitamin A, vitamin B, E, H og PP. Spesiell oppmerksomhet er betalt til spesialister er en del av havre vitamin B3 mangel på noe som fører til et sammenbrudd og generell sykdomsfølelse hele kroppen.
 Rengjøring av lever havre
 Lever rensing havre hjelper også rense blodet, å arrangere for behandling av karbohydrater og fett, og i løpet av svangerskap er en viktig organ i blodet. Leveren rensing havre passer for alle, og kontraindikasjoner for denne prosedyren nesten ingen. Hvis leveren er renset og fullt fungerende, direkte påvirker den skjønnheten av mannen, hans sunt utseende og ingen ekstra vekt. Generelt tar dette legeme rundt 500 forskjellige funksjoner og prosesser.
 Hvis leveren er ikke rent, det er 40 år, nesten 80% av cellene er helt tettOg derfor en mann i økende grad bli forstyrret rekke sykdommer.
 Rengjøring av leveren havre bringe steiner og sand med den, rense kroppen for giftstoffer. Skoen påvirker ikke bare helsen til leveren, men også i arbeids ledd, fordi havre bidrar til å fjerne dem fra salt fjerner steiner og sand fra galleblæren, bukspyttkjertelen, milt og lymfe selv.
 Før du rengjør leveren havre er veldig viktig å justere kostholdet. Spesielt er det nødvendig å inkludere så mange gule matvarer i kostholdet ditt:
 - Vegetabilsk olje;
 - Sitroner;
 - Honey;
 - aprikoser;
 - Oste;
 - Persimmon;
 - Nøtter;
 - Millet.
 Også, for å utelukke skadelig for leveren mat:
 - Røkt;
 - Pickles;
 - Alkohol;
 - Fet mat;
 - Kjøtt;
 - Sopp;
 - Fisk;
 - Egg.
 Høyverdig rensing leveren og fremme stillesittende liv, lite matinntak, slutte å røyke og alkohol.
 Leveren buljong havre beste vårrengjøring i 3 sett, blant som bør gjøre en pause i 3 uker. Men for å hindre forurensning av leveren kan også bruke et avkok av havre til enhver tid av året.
 Hvordan forberede et avkok av havre
 Først av alt, må du velge riktige materialer for sine forberedelser. Det bør ikke være havremel typen Hercules, og hele korn, som kan kjøpes i helsekostbutikker. Også viktig renheten av vannet, slik det er best å enten destillert eller renset gjennom filterbrønnen.
  1.  En kopp havre råolje bør vaskes og hell 1 liter renset vann.
     Havre la stå i 12 timer, og deretter sette på en liten brann og la det småkoke i ca 30 minutter under lokket lukket.
     Etter koking rett i kapasitet der provaryvalsya han bør buljong vikle og deretter la i ca 12 timer. Denne buljong ble filtrert og fortynnet med kokt vann til mengden av væske til 1 liter.
     Avkok av havre bør tas før måltider i 20-30 minutter en halv kopp 3 ganger om dagen i to måneder. Neste måned en pause og deretter gjentatt rengjøring rate. Leveren rens anbefales gjennom hele året med pauser på en måned hver 2 måneder.  

Vinter oppvarming te
 Typer te


 De fleste te drinkers, mechas mellom grønn og svart, foretrekker grønn. Men det er ikke kombinert med frost og fuktig, fordi det har en kjølende effekt, ikke oppvarming. Ikke fortvil, det finnes te som absorberes bedre av svart og grønn te. Er de te - sylnofermentyrovannыe Oolong.
 Oolong te,
 Oolong - en spesiell type kinesisk te, noen ganger referert til som turkis eller blå-grønne teer. En opprinnelig fra området de Guandong og nord for Fujian slike drikker er best brukt som en oppvarming "drivstoff" i vinter. Disse te er rik besk smak og utsøkt lys smak. Disse variantene kan forsone støttespillere som svart og grønn te.
 Svart te
 Høy kvalitet svart te tar hedersplassen blant varmende drinker. Hans mystisk og full av smak kan fordype mann i koselig varme. En god oppvarmende effekt har indisk te fra Assam-regionen, samt høy kvalitet Ceylon te. I Russland under merkene Ceylon og Assam hovedsakelig levert kupazhovani te (en blanding av forskjellige plantasjer). Den representerer ikke hele spekteret av smak, karakteristisk tselnolystovomu nekupazhyrovannomu te.
 Elskere av ekte duft kan ta hensyn til kinesiske varianter som er godt representert i vårt marked.
 Rød kinesisk te
 Det er inndelt i to hovedgrupper variere vidt, både i smak og i smak. De fleste butikker representert en slags Yixing Hyun Cha, det ser ut som smaken av kvalitet indisk assamskym drikke. Hvis du er en fan av mer subtil smak bukett, ta hensyn til type varianter Dian Hyun. Teblader disse variantene rikt utstyrt te haug og kastet et rødlig skjær. Med ingen flavored "vinter" typer, er denne typen spesielt slående duft som går bra med dine preferanser.
 Smaksstoff te
 Utbredt flavored varianter med ekstra krydder. Kardemomme, kanel, nellik, sitrusskall godt med klassisk smak, det gir en spesielt rik smak. Denne teen har en veldig sterk oppvarmende effekt.

 Hvordan velge te?


 Til tross for det store utvalget i våre butikker, er det en risiko å kjøpe produktet er ikke veldig god kvalitet.
 Placer (vekt) flavored te kan falmet med smak eller absorbere lukt. Bedre kjøpe pakket te i tinn eller pappesker, ikke glem å ta hensyn til dato for emballasje. Tidligere utløpsdato vil ikke legge penger.
 Ikke kjøp en drink i butikker hvor det er populære duftblandinger. Denne edle drikk absorberer godt væsker og utenlandske raskt mister sin naturlige, naturlig, delikat smak.  
Яндекс.Метрика