Kroppsskrubb hjemme. Oppskrifter

 Hvordan å forberede sin kroppsskrubb


 Body Scrub hendene


 I såpe som bruker vaskemiddel forskjellige kremer som renser huden og tone det. Men vi må huske på at dette ikke bør vaske daglig. Hyppigheten av bruk, avhenger av hvilken type skrubbe huden. Hvis fet hud denne prosedyren kan gjøres 1 -2 ganger i uken, for tørr - ikke mer enn en gang per måned. Ellers, i stedet for godt kan forårsake irritasjon, tørr hud, for å styrke og øke dens følsomhet.

 Oppskrift 1


 Nødvendig: 3 c. l. blå leire og knust bitre mandler, 05 t. l. havet eller saltvann.
 Matlaging. Koble leire, salt, mandler og hell i nok vann til å danne en slurry.
 Søknad. Påfør skrubb på kroppen, gni og skyll med varmt vann.

 Oppskrift 2


 Nødvendig: 3 ss. l. malt kaffe, 2 ss. l. kakaopulver, 1 ts. l. malt kanel og ingefær, vann.
 Matlaging. Koble kaffe, kakao, ingefær og kanel, rør, hell kokende vann så mange som for å få en lime og la stå i 10 minutter.
 Søknad. Påfør på kroppssammensetning, 5-10 minutter skyll med varmt vann uten såpe.

 Oppskrift 3


 Nødvendig: 3-5 c. l. kaffegrut, 2 ss. l. 30% -ig fløte fett (eller olivenolje).
 Matlaging. Koble kaffegrut og fløte og bland godt.
 Søknad. Påfør på kroppssammensetning, 5-10 minutter skyll med varmt vann uten såpe.

 Oppskrift 4


 Nødvendig: 3-5 c. l. zakrystalizovanoho honning og malt kaffe, 1-2 dråper sedertre (eller noen andre) olje.
 Matlaging. Koble honning, kaffe og olje, bland godt.
 Søknad. Påfør på kroppssammensetning, 5-10 minutter skyll med varmt vann uten såpe.

 Oppskrift 5


 Nødvendig: 3-5 c. l. grovt salt, krem ​​fettinnhold på 30% styrke.
 Matlaging. Tilsett salt krem ​​så mye at den resulterende masse var konsistensen av tykk fløte.
 Søknad. Påfør på kroppssammensetning, 5-10 minutter skyll med varmt vann uten såpe.

 Oppskrift 6


 Nødvendig: 3-5 c. l. hvetemel, 2 ss. l. olivenolje, 1 ss. l. saltvann.
 Matlaging. Koble mel, salt og smør, rør og hell i nok vann til å få en lime.
 Søknad. Påfør på kroppssammensetning, 5-10 minutter skyll med varmt vann uten såpe.

 Oppskrift 7


 Nødvendig: 3-4 c. l. kli, 2 ss. l. zakrystalizovanoho honning, sitronsaft.
 Matlaging. Koble kli og honning, legg sitronsaft slik at man oppnår en lime, og bland.
 Søknad. Påfør på kroppssammensetning, 5-10 minutter skyll med varmt vann uten såpe.  
Body Scrub med kaffeKaffe Scrub - en av de mest populære og ettertraktede legemidler som brukes i dag for å forbedre hudens kroppen. Grunnen til dette er de høye kostnadene effektiviteten av kaffe, dets tilgjengelighet og muligheten for å velge den mest egnede type hud under hver kombinasjon av ingredienser.
Fordelene med kaffeskrubb
Mange mener at effektiviteten kaffe kroppsskrubb er helt basert på handlingene til små partikler av kaffe som otshelushyvayuscheho midler. Selvfølgelig, noe sannhet i dette. Men i virkeligheten er den positive virkningen av denne type skrubber input av koffein. Det er den viktigste aktive ingrediensen tillater deg å aktivt kjempe fett innskudd, aldrende hud og hevelse. Hva er så nyttig koffein og skrubb med kaffe?
Inkludert i kaffe koffein produserer en vasodilaterende effekt som forbedrer blodstrømmen og akselerere forbrenningen. Det hjelper fremskynde metabolismen aktivering prosessen med fornyelse av hudceller og nedbrytningen av fett i et hurtig tempo. Den positive effekten av kaffein er også det faktum at dette stoff hjelper til å eliminere overskytende fuktighet har på kroppen huden beroligende virkning.
Og, selvfølgelig, for ikke å nevne at koffein i kaffe er en naturlig antioksidant, og antioksidanter er kjent for å hjelpe opprettholde skjønnhet og helse, og ungdommelighet i huden.
Regler kaffeskrubb, kropp hud
Å skrubbe med kaffe gjort best mulig positiv effekt, må den være i stand til å bruke.Vurdere prosedyrene i løpet følgende punkter:
bruke dette verktøyet med kaffe anbefaler ikke mer enn to eller tre ganger i uken;
for fet hud skrubb basis grab kaffe slipe fint for normal til tørr hud er mer egnet skrubb med kaffegrut;
bruke dette verktøyet med kaffe som et middel for å bekjempe cellulitter, gjelder det på huden pre-dampet. For å gjøre dette, umiddelbart før inngrepet bør ta en dusj og skrubb deretter bedre å sette en spesiell massasje vaskeklut.

Nedenfor er populære oppskrifter skrubb, bestående kaffe.
Skrubb med kaffe og dusjsåpe
Hvis du rotet med matlaging kosmetikk hjemme trenger du ikke har tid eller lyst, så kan du bruke den enkleste oppskriften skrubb med kaffe. For å gjøre det, trenger du bare to komponenter - bakken kaffe og dusjsåpe. Ett hundre milliliter gel bare to spiseskjeer med kaffe. Rør blandingen og bruke den til andre formål. For å forbedre effekten kan tilsettes til produktet nyttig vegetabilsk olje, for eksempel olivenolje eller druekjerneolje i mengder på en til to teskjeer.
Kaffe og yoghurt kroppsskrubb
Oppskrift på kaffe scrub er lik den forrige, endret bare hjelpe ingrediens - i stedet for gel brukes yoghurt høy fett eller ikke mindre fett krem. I to eller tre spiseskjeer hakket kaffe bør ta om lag fire spiseskjeer av melkeprodukter, så vel blandede komponenter.
Got betyr at du trenger å sette på kroppen rubbing massasje bevegelser i minst ti minutter, spesiell oppmerksomhet bør rettes mot problemområdene. Skyll med varmt vann nødvendige midler, huden så det er ikke tilrådelig håndkle, bedre gi det tørke naturlig.
Skrubb med kaffe og honning for huden av kroppen
Denne typen skrubb som er best for eiere av tørr hud. Som en ekstra ingrediens i tillegg til grunnleggende kan du bruke en liten mengde vegetabilsk olje.
Så, ta:
to eller tre spiseskjeer med malt kaffe;
en spiseskje honning;
to spiseskjeer vegetabilsk olje (oliven dress, aprikos olje, druekjerne).

For å fremstille skrubbe alle komponenter blandes til en jevn konsistens oppnådde blanding påføres på kroppen, gnis inn i huden sakte og forsiktig massert i ti minutter. For maksimal effekt bør bli liggende på huden betyr mer for ti minutter og bare skyll med varmt vann. Huden, som i den forrige saken, er det bedre å ikke håndkle eller litt våt.
Kaffe kroppsskrubb med honning og protein
For å gjøre dette betyr at du trenger:
to eller tre spiseskjeer med kaffe;
ett århundre. skje av olivenolje;
ett århundre. skjeen av honning;
ett protein.

Bland alle ingrediensene godt, deretter bruker den resulterende skrubbe til massasje mitt eller børste og starte forsiktig og forsiktig massasje huden over en periode på minst ti minutter. Forlate etter massasjebehandling anlegget på huden for en annen fjerdedel av en time. Etter en skyll med vann og forsiktig klapp huden med et mykt håndkle.

Skrubb med salt og kaffe kroppen

Dette scrub er en av de mest effektive middel for cellulitter.Ta det for matlaging:
to spiseskjeer med malt kaffe;
to spiseskjeer havsalt;
fem dråper av noe sitrus olje;
en dråpe av druekjerneolje;
tre eller fire spiseskjeer med yoghurt.

All blanding, anvendelse skrubbe huden av kroppen. Massere huden i ti minutter, stopper spesiell oppmerksomhet til problemområder. Skyll huden kroppsskrubb med varmt vann.  
Skrubb med kaffe
 Av mangfoldet av eksisterende innenlandske kosmetikk er svært populære blant jenter bruker skrubb med kaffe. Populariteten av dette produktet er forklart av de gode egenskapene av kaffe. I tillegg til å være utmerket kaffe renser huden, det også helt toner, reduserer tegn på tretthet, er en utmerket antioksidant.
 Som et resultat av tillegg av kaffe skrubb, vil huden din ser frisk og velstelt.
 Det er ikke en oppskrift for kaffe peel. Den effekten er avhengig av hvem andre er en del av ingrediensen. Men skrubb person med kaffe klassiske versjonen innebærer bruk av kun de kaffegrut. For sin forberedelse bør tas bare malt kaffe, fordi korn kan skade sart hud. Men betyr før du bruker improvisert er det viktig at sediment var litt suhovata. Følgelig kan det koke godt, hell 2 ts 2-3 spiseskjeer med kaffe kokende vann og la stå i 15 minutter Resultatet er et perfekt for rengjøring av huden tykk. Bruk den på ansiktet og gni myke spinnende bevegelser ansikt hud i 2-3 minutter, la blandingen på ansiktet i 1 minutt, og skyll med varmt vann.
 For å møte ikke bare rent, men også berike næringsstoffer, bør kaffegrut bli blandet med en liten mengde fett rømme (i et forhold på 2: 1). Dette skrubbe huden bør massere i 3-5 minutter, deretter vaske huden bør være varmt vann.
 Universal er følgende oppskrift kaffe skrubb: Bland en teskje av kapasitet 1 kaffegrut med to bunter av havsalt. Skrelle huden mot smuss ved bruk av fuktighetskrem og myke bevegelser gni forberedt blandingen i ca 20 minutter, og skyll med varmt vann. Sørg for å bruke en nærende krem.
 Et utmerket verktøy i kampen mot svarte prikker i ansiktet og akne er en kaffe skrubb med en slik sammensetning bør blandes med en ode ts kanel, flytende honning, sukker og kaffegrut, om nødvendig, tilsett kokende vann. Denne blandingen bør rengjøres ansikt i 5 - 7 minutter. Skyll med varmt vann.
 Hvis du har fet hud, anbefaler vi å lage kaffe med tykk skrubb og en ss lav-fett yoghurt uten tilsetningsstoffer. All mix i 3 minutter og massere blandingen huden. Forsiktig skylle og bruke din favoritt fuktighetskrem.
 I fravær av hudproblemer en person kan gjøre kaffe skrubb som et forebyggende tiltak. Optimalt - 1 gang per uke. Gjør du det vil bringe bare fordeler.  
Яндекс.Метрика