I alle æra mannlige blikket alltid bodd på perfekt vakre og attraktive kvinnelige ben. Men kvinner ofte føler at deres eksisterende hofter, knær og ben ser ikke helt tilfredsstillende. Spesielt vesentlige mangler omfatte størrelsen og formen ben føtter; på grunn av dette problemet utvikle ulike systemer, mange nekter å bruke korte skjørt, shorts, trange bukser, prøver å skjule disse svakhetene. Det er tider når region form bena er ervervet, for eksempel som følge av atrofi av leggen etter skade eller sykdom.


Kruroplastyka ben


 Passasje av forskjellige dietter, og bruk av fysisk aktivitet fører til det ønskede resultat bare hvis fedme ben. Hva gjør du hvis beinet er for tynn og, for å si kurvene? Idrett og kosthold vil hjelpe. Men opplevelsen av moderne plastisk kirurgi viser at dette problemet kan enkelt korrigeres ved kirurgi, for eksempel gjennom bruk av spesielle kirurgisk prosedyre kalt "kruroplastyka." Etter nevnte prosedyre skisserer leggen vil forbli uendret uansett nosymoy vakre sko. Det bør bemerkes at det mannlige kjønn er ikke noe unntak i kampen for å forme vakre ben og lykkes med å bruke opplevelsen av kruroplastyky.

 Kruroplastyky essens er å endre formen og størrelsen av benet gjennom implementering av spesifikke anatomiske implantater. Implantater kirurg velges individuelt, tar hensyn til de strukturelle trekk ved lemmer og ønskene til pasienten. Gjennom sammenhengende silikon gel, som er en del av implanterbare implantater, sier deres homogenitet og ligger nær den naturlige elastisitet. En vellykket utvalg av implantater, er deres tilstedeværelse ikke følt. Deres erstatning er ikke nødvendig i fremtiden; vanligvis er dekket av en livstidsgaranti. Implantater er symmetrisk i formen og assymmetrychnыmy og varierer i størrelse.

Kruroplastyka ben


 Det bør bemerkes at, som med alle kirurgi, av kruroplastyky krever nøye forberedelser, studien tilgjengelig for pasienter med sykdommer som kan være kontraindikasjoner til plast shin diabetes, alvorlige former for ulike sykdommer, malignt onkohvoroby, blodpropp, betennelse i leggen, forverring av kroniske sykdommer i indre organer, åreknuter, og så videre; må passere et minimum sett av tester. Det er viktig å finne ut hva som medikamenter pasienten tar til utelukkelse av ytterligere komplikasjoner.

 Når operasjonen er påført generelt eller epidural (spinal) anestesi (kreves tilstedeværelse av anestesi!). Varigheten kan variere fra 40 minutter til 15 timer. Gjennom et snitt i den naturlige press i popliteal fossa i gastrocnemius muskelen eller fascia implantat er innført; sin posisjon nøye justert for optimal kontur etappe. Når implantatet sitter godt i den eksisterende lomme kosmetisk kirurg plasserer masker. Hud suturer fjernes etter ca 10-12 dager; i tilfelle av normalt vev helbredelse blir det ingen spor av operasjonen.

 Den første dagen etter inngrepet pasienten tilbringer på sykehuset; fremtid heller ambulerende overvåking av en spesialist. Den postoperative perioden er kort, kan mild smerte forverres når han går, men er lett å fjerne ved hjelp av smertestillende. Fortrinn i dagene etter kruroplastyky ta denne posisjon for å redusere belastningen på det nedre ben, det vil si, når det ligger eller sitter litt heve bena. Turgåing kan starte i løpet av bare noen timer etter operasjonen, avhengig av pasientens tilstand. Ved slutten av den første måneden er vanligvis anbefalt å tilbakestille nivå av fysisk aktivitet, slik at musklene og huden av leggen hadde en sjanse til å justere til implantater.

Kruroplastyka ben


 Av kirurgens anbefalinger som må følges er iført komprimering undertøy for perioden før måneder etter operasjonen; valg av riktige sko (hæl må være stabil, lav); alvorlig mangel på fysisk aktivitet på egen hånd i 2-3 måneder. Varigheten av postoperative utvinning avhenger av egenskapene til pasienten.

 Selvfølgelig kan etter enhver operasjon føre til komplikasjoner. Som for kruroplastyky, og deretter utvelgelse av feil individuelle implantatet over tid kan det bli observert Tegn kontur. Med andre ord begynner innleiret implantatet til å stå på benet konturer. Eliminere feilen kan bli re-operasjon gjennom innføring av implantat ønsket form og størrelse.

 Oppsummerer den samlede resultatet ovenfor, kan vi si at kruroplastyka - er det beste alternativet for de som ønsker å ha et sjarmerende, slanke ben med minimal kostnad og skade. Men alltid relevante økonomiske saker. Ønsket om å ha en vakker form shin gjennomsnittlige kostnaden minst 140-150000. Gni., Og av dette beløpet omtrent 40 tusen. Rubler. har å bruke på individuelle implantater.


 Over tid, alder, begynner en kvinne prosessen med unnlatelse brystmuskulaturen. Siden dette problemet er møtt nesten hver kvinne. Effektene som forårsaker ptose er forskjellige. Selv om ung alder, kan bryst ptose oppstå - det kan være så traumer, postpartum brystreduksjon (som senere reduserer bryst og det blir maloupruhoy og sagging). Brystene kan miste sin form og på grunn av vekttap.

Mastopeksy - Brystløft


 Det finnes ulike metoder for brystkreft innstramming. Du kan velge å forholde seg hjemme, men slike studier tar tid og stabilitet. I dag, er brystløft kirurgi (Mastopeksy) de mest vanlige.
 Resultat takket Mastopeksy mest merkbar på en liten kiste, som lengden av å opprettholde "elastisitet" lang. Videre kan denne operasjonen være kompatibel med brystforstørrelse operasjon. Hvis du ikke sette implantater, men bare mastopeksyyu, kan funksjoner amming lagre. Alt er gjort bare ved skjønn av pasienten.
 Under bryst identifisert ptose tre hovedtrinn. Først av alt, den prosess som kalles psevdoptozom. I den innledende fasen bryst psevdoptoza subbamarnoy faller under fold. Men ziskok og areola er over arrangement av foldene. Den første fasen av utviklingen er psevdoptoza redusere brystvorte. Nivået av nippelen er subbamarnoy folder, eller synker til en centimeter nedenfor. Den neste fasen av brystvorten er under subbamarnoy fold til tre centimeter. Under den tredje etappen av brystvorten er under tre centimeter. Resultatet er at frekvensen av brystkreft ptose som en viktig for operasjonen.
 Den vanskeligste delen er ikke operasjonen selv og forberede seg for det. Forberedelse for denne type operasjon er en kompleks prosess som krever oppmerksomhet og ansvar. Forberede nødvendig ikke bare fysisk, det er vanskelig, men også psykisk. Som før noen annen operasjon bør undersøkes. I å sette alle nødvendige tester må slutte å drikke (minst to uker) for å avslutte. Forberedelsesprosessen er komplisert. Legen, etter datoen for diagnose og resultatene oppnådd for hver klient velger den mest effektive metoden, selvfølgelig, fanget og ønsker.
Mastopeksy - Brystløft

 Operation Mastopeksy har flere alternativer. Ved valg av en bestemt effektiv metode tar hensyn til følgende kriterier: graden av ptose bryst, fysisk helse, generell helse, alder og størrelse direkte bryst hud. Datoer for operasjon selv avhengig av drift, de vanligvis ikke vare mer enn tre timer. Anestesi kan være så generell og lokal med intravenøs sedasjon.
 Det finnes tre typer (teknologi) transaksjon: peryareolyarnaya, stramme T kort søm. I engineering teknologi peryareolyarnoy snitt rundt areola er. Vanligvis er bruken av dette utstyret det første trinn i nærvær av ptose (bryst ptose), eller om brystet har en viss forlengelse. Resultatet vil bli en flat brystet. T-formet plastisk kirurgi teknikk er en av de mest vanlige og vanskelig. Resultatet av denne operasjonen, først kutte de vertikale og horisontale skjøtene, deretter sirkle areola. Vertikal snitt teknikken reduserer transaksjonen, og derfor den mest populære. Dessuten bevarer denne teknikken følsomheten av brystvorter og naturlige former.
 Enhver fremgangsmåte for drift av brystløft gir varig effekt at merkbare. Selvfølgelig, over tid, mister fortsatt bryst resultatet av arbeid utført i alle fall, kan operasjonen bli gjentatt. Den bidrar ikke til utvikling av slike sykdommer som brystkreft ikke følsomheten til nippelen og bryst-funksjonen reduseres. Det eneste negative - på bakken kutt i alle tilfelle fortsatt sømmer, de kan til og med være knapt merkbar. Dersom planene skal ha avkom, bør den operasjon å løfte bryst gjøres etter fødselen, så vel som under graviditet og bryst hevelse etter fødselen mister fortsatt form og redusert i størrelse. Brystreduksjon etter fødsel - en naturlig prosess. Kirurgisk brystløft bruker ikke noe for å holde brystene spesifikt, det er bare en heis.
Mastopeksy - Brystløft

 Mastopeksy helt akseptabelt og brukes for brystforstørrelse. I det hele varigheten av operasjonen vil være omtrent fire timer. I tillegg er bruken av bukseseler brystoperasjon kan ikke bare kvinner, men også menn. I det andre tilfellet, er denne type kirurgi for brystforstørrelse, hormonelle forstyrrelser eller fedme. Menn kan bruke metoden for fettsuging og fjerning av unødvendige skinn patcher.
 Mastopeksy øker kvinners selvtillit, fordi kvinner har alltid å være god. Til dags dato, kan disse operasjonene råd til nesten hvilken som helst jente, hadde det fortsatt prislapper, for å si «ublu». Kvinner er den vakreste og bra, men ta vare og se etter seg selv behov. Shine helse og lykke!  
Яндекс.Метрика