Økt alkalisk fosfatase
 Betegnelsen alkalisk fosfatase (ALP) kombinerer flere enzymer lignende struktur og funksjon, som ligger på membraner av cellene. Deres funksjon er nedbrytning av organiske fosforholdige forbindelser under dannelse av uorganisk fosfat. ALP som finnes i ben, lever, tarm og nyre epitel og placen vev, kommer blodet i ødeleggelsen av celler. Denne prosessen skjer i normal, blir celler og vev kontinuerlig oppdatert. Nivået av alkalisk fosfatase i fysiologiske og patologiske tilstander i hvilke celler dør i stort antall.
 Økt ALP under fysiologiske betingelser
 1. periode med aktiv bein vekst innebærer høy fornyelsesraten kosteobrazuyuschyh celler. Jenter denne perioden kan vare opp til 20 år for menn - opp til 30. I dette tilfellet, økt alkalisk fosfatase etter beinfraksjon.
 2. Graviditet er ledsaget av økte nivåer av alkalisk fosfatase ved sin morkake isomer.
 3. bruddtilheling, utvinning perioden etter operasjonen for å bein, lik den aktive bein vekst assosiert med akselerert cellefornyelse kosteobrazuyuschyh.
 4. Aksept av legemidler som skilles ut i galle eller har toksiske effekter på leveren, som fører til økt ødeleggelse av celler. Indeksen økte med lever fosfatase.
 Sykdommer ledsaget av en økning i alkalisk fosfatase
 Årsaker til økning av alkalisk fosfatase i blodet forbundet med patologi hvis cellene inneholder dette enzymet. Ofte er det leveren og lesjoner av benet, samt onkologi. Utelukker ikke hormonell kalsium-fosfor metabolisme og tarmskade.
 1. Sykdommer i bein. I arvelig dysplasi (Pedzhetta sykdom, fibrøs dysplasi), osteoporose og osteomalasi og rakitt hos forstyrret kalsium metabolisme og funksjon av osteocytter. Å diagnostisere patologi skjelettsystemet bedre identifisere ikke total alkalisk fosfatase og dens bein brøkdel separat - osteazu. Denne parameteren kan brukes til å vurdere dynamikken i behandlingen.
 2. Sykdommer i lever og galleveier. Smittsom og giftig hepatitt, degenerative leverskade og virale infeksjoner forekommer med skade av celler (mononukleose, cytomegalovirus infeksjon) er ledsaget av et massivt tap av hepatocytter, galle stasis - ødeleggelsen av leverceller tubuli. I dette tilfellet, er økningen i alkalisk fosfatase assosiert med høyere nivåer av andre leverenzymer.
 3. Kreft. Ondartede svulster i ben og levermetastaser og svulster i disse organene føre til en økning i blod alkalisk fosfatase innhold. Dette vil skje som spesifikke tumormarkører.
 4. Andre sykdommer og tilstander. Når hyperparathyreosis og thyrotoxicosis benbrudd kalsium absorpsjon, som et resultat, å endre nivået av alkalisk fosfatase. Øket hastighet på ulcerøs kolitt, tarmbakterieinfeksjon og perforering forbundet med tap av intestinale epitelceller, som også inneholder en av isoformer av enzymet.
 Hvor å redusere nivået av alkalisk fosfatase i blodet?
 Svaret er både enkle og komplekse. Lavere nivåer av alkalisk fosfatase til normale verdier kan ved å installere og fjerne årsaken sin økning, og det er noen ganger veldig triviell oppgave.
 Hvis årsaken er graviditet eller bein skade, frekvensen av selv stabilisert etter levering eller etter helbredelse av bruddet.
 Hvis skylden mottar antibiotika giftig for leveren, er det fornuftig å koble Hepatobeskyttelse. I andre tilfeller er den eneste måte å redusere ALP å behandle den underliggende sykdommen.  
Hva du trenger å vite om Feng børste?


 Feng pensel i all sin prakt
 Reelle enheter for hår variasjon. Men dette valget hårføner, børster ikke så enkelt. Det faktum at ikke alle produsenter kan skryte av et bredt spekter av denne enheten. Grunnen er enkel - dette er ikke en klassisk enhet for tørking hår, og i dag de fleste jenter ikke vet hvordan du skal bruke den.
 Etterspørselen etter hårføner, børster eksisterer. Men samtidig er det en masse negative vurderinger. De alle er typiske og er redusert, i første rekke til feil i operasjonen. For å unngå negative opplevelser, bør ta hensyn til enkle regler og ta hensyn til de funksjonene i enhetene. Vurdere dem mer.
 Hva er Feng pensel og hva er dens viktigste forskjellen fra standard hårføner for å tørke håret? Det viktigste særtrekk er at denne enhet består av elektrisk drift, som er montert på en roterende dyse. Du kan samtidig tørre, kam og løfte tråder fra roten. Som et resultat, klarer du volumet frisyre, men etter å ha besøkt salongen.
 Deri ligger den største vanskeligheten. Du må holde penselen riktig, mens klem ned, og gir bevegelse vedlegg. Så du bør lære to enkle ting. Først - å forstå rotasjonsretningen for dysen. Lett i begynnelsen ofte svinger vanligvis uforutsette vanskeligheter. Børsten begynner å tørke håret i feil retning, og dermed legge brutt. Praksis før bruk, snu rotasjon rundt håret, for å sørge for at riktig retning. Dette bidrar til å beskytte håret mot negative påvirkninger. En annen funksjon - rotasjonshastigheten. Ikke bare sette maksimal effekt, da, mistet kontrollen, ikke med lumske vыputыvat hårbørste.
 Når du bruker en hårføner, børste, det er kompleksiteten i den fysiske natur. Det er vanskelig at de fleste kvinner lange å holde enheten i hodet med den medfølgende nøkkelen. Men tenk hvis denne knappen er fast, så ville det være en reell fare hvis feil svingete håret til å kvitte seg med halvparten av frisyrer. Så du kan betimelig fjerner fingeren fra knappen, stopper rotasjonen.
 Også dyse brukes i slike enheter har en tendens til å varme opp. Så hvis du ønsker å lage frisyrer ved hjelp av flere dyser som må skiftes ut i driften av enheten, ikke glem å bruke grytekluter, ellers unngå brannskader.
 Tørketrommel, børster, hårføner som klassisk, med tilleggsfunksjoner som ionisering hår (når strømmen av negativt ladede partikler gjør det mulig å fjerne elektrostatisk spenning), slik at du kan oppnå maksimale glatthet tråder.
 Kjenne reglene for bruk av enheten, og legger en bit av erfaring, kan du enkelt bruke disse enhetene for å skape frisyrer av kompleksitet og tørking.  
Mineralvann for halsbrann
 Halsbrann oppstår ofte når magesyre økt, etter å ha tatt krydret eller fet mat, overspising, alkohol, folk som lider av sykdommer i fordøyelsessystemet.
 Halsbrann er et vanlig symptom under graviditet hos kvinner. Mineralvann for halsbrann bidrar til å eliminere ubehag og er en trygg og rimelig måte. Bruken av mineralvann er ikke en måte for å behandle halsbrann og rettet mot spesifikke symptomer. Årsaken til halsbrann kan påvises kun etter undersøkelse av en lege, gastroenterolog.

 Som mineralvann hjelper med halsbrann?


 Mineralvann kan raskt og ufarlig for kroppen å eliminere syre irriterende på slimhinner spiserør og bidrar til å redusere mage surhet.
 Imidlertid vil enhver mineralvann for halsbrann ikke fungere. Overskudd av syre som kommer fra magen, forårsaker en brennende følelse i spiserøret og nøytralisert med alkali. Det anbefales å lage alkalisk eller svakt alkalisk (bikarbonat vann, for eksempel "Borjomi", "Essentuki-4", "Sa Irma", "Dilijan", "Smirnovskaya", "Slavyanovskaya", "Kislovodsk selters", "Jermuk". Vanligvis de solgt i et apotek i grønne glassflasker.

 Hvordan brukes mineralvann for halsbrann? Mineralvann blir brukt for halsbrann oppvarmet til 40 grader. Det er best å holde det i en termos for å holde vannet når re-oppvarming ikke har mistet sin styrke.

 Før bruk er det nødvendig å rense vann. Soda bidrar til å strekke veggen i magesekken, forårsaker smerte og redusert absorpsjon i tarmen. For dette formålet er det nødvendig å helle inn i en beholder med vid hals, røre godt og lar stå i noen timer.

 For å avlaste halsbrann nok til å drikke 14-1 kopp mineralvann tre ganger om dagen. Mineralvann for halsbrann drikke små slurker i 4-5 minutter.

 Terapeutisk mineralvann ta en halvtime etter å ha spist for å tilbakebetale overskytende syre i magesekken og spiserøret. Hvis kroppen surhet, til vannet du kan drikke en time før måltider normal gastric juice.

 Er det noen kontraindikasjoner mot bruk av mineralvann?


 Mineralvann kan ha kontraindikasjoner, så før du tar bør se listen over kontraindikasjoner på etiketten.  
Grevling fett bronkitt
 Grevling fett i komposisjonen har vitamin A, mettede fettsyrer, nesten hele gruppen av vitaminer Art. Denne leger anbefaler bruk av fett grevling bronkitt. Det kan brukes ikke bare for å kurere hoste, men de fokale lesjoner lunge (TB).

 Anbefalinger for valg av fett grevling


 Ta grevling fett kan kjøpes på apoteket. Dette produktet er testet og håndtering er trygt å bruke. Ikke kjøp en feit gamle damer i markedet. Ingen kjent måte å gjøre dette produktet, foruten, han har ikke bestått laboratorietester.

 Hvordan lage fett grevling bronkitt


 For internt bør ta to teskjeer av fett og rør dem inn i den varme melken. Lettmelk myker hoste, oppspytt viser raskt av lys. Hvis grevling fett smaker vondt, kan du legge litt honning, dette er bare styrke effekten av fett. Men for folk med allergi mot honning, er denne metoden ikke er egnet.
 Grevling fett bronkitt kan gi drikke til barn på tre år. For utvortes bruk passer det med ett års alder. For sliping må først smelte fett og gni dette emulsjon bryst, rygg, føtter og ben ben. Igjen, for å forsterke effekten i fett kan legge litt honning. Denne fremgangsmåten bidrar til å takle bronkitt, ledsaget av en sterk hoste. Men den beste effekten oppnås med innvendig og utvendig bruk fett på samme tid.
 For dem som ikke tåler melk fett grevling bronkitt kan legges til varm te, avkok av urter, kan du bare spise og drikke te.
 Basert på dette fettet kan lage mat terapeutisk forbindelse som er i stand til raskt å kurere hoste, lindre symptomer på lungeemfysem og tuberkulose. For utarbeidelse må ta alle de hundre gram, fett grevling, honning, rubbing alkohol, aloe juice med fruktkjøtt, sitron med skall, vridd kjøttkvern. Alle ingrediensene du trenger for å mikse og avkjøl. Ta en skje en halv time før måltider fire ganger om dagen. Løpet av behandlings 15 dager i alvorlig bronkitt - en måned.
 Apotek fett grevling solgt i kapsler, noe som forenkler innføringen av produktet. Men det er en medisin, og må bruke for å lese instruksjonene. Anbefalinger til dette stoffet er vanskelig å gi, som kapsler som inneholder ulike mengder av fett og alt dette må defineres i det abstrakte.  
Яндекс.Метрика