Kurere rygg
 Back Pain - et ganske vanlig problem, spesielt blant de over 40. Også ryggsmerter ofte forekommer hos personer som har vært bor i samme posisjon når du løfter vekter i ansatte kontorer.
 Tiden, for å lindre smerte brukt mange midler: de selektive ikke-steroide antiinflammatoriske midler, muskelavslappende, spesielle øvelser som en kur for ryggsmerter.

 Preparater fra ryggsmerter


 Å velge de mest hensiktsmessige måter avhengig av alvorligheten av sykdommen, dens varighet og intensitet. Ikke misbruk narkotika, som de fleste av den korte varigheten av action og truende bivirkninger. Derfor er det ønskelig at behandlingen man stille lege.
 De mest vanlige og rimelige midler er ikke-hormonelle legemidler, naproxen, ibuprofen, diklofenak, meloksikam, celecoxib, som har effektiv anelhezyruyuschymy, smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaper. De brukes for sykdommer i ledd og tilbake, i tilfelle skade med forskjellige skader.
 Effektiv kur for ryggsmerter - selektive legemidler som fjerner smerter og betennelser, med minimum bivirkninger, i motsetning nesteorydnыh, langvarig bruk av noe som kan føre til smerter, yzъyavlenyyam mage og allergiske reaksjoner.
 En av de kjente selektive midler - Movalis som kan brukes i lang tid uten skade på mage-tarmkanalen.
 En annen gruppe av populære narkotika - kortikosteroider, redusere smertesyndromer og har effektiv anti-inflammatorisk effekt. De er foreskrevet når og selektive ikke-steroide agenter er ubrukelig. Kortikosteroider brukes til ryggsmerter ikke blir kronisk. Stor fordel med dette stoffet er muligheten for langvarig bruk.

 Terapeutisk trening - den beste kur for ryggsmerter


 For å lindre smerter i ryggen brukte spesielle øvelser, inkludert effektive sett av øvelser for hvert område av ryggen. I øvelsen bør ikke gjøre noen brå bevegelser og rykk, bør lasten dosert. Når smerten bør redusere amplitude eller trening, eller helt forlate dem. Trene bør gjøres hver morgen - alle muskler og ledd.
 Selvfølgelig, blant de mange biler er vanskelig å identifisere den beste kur for ryggsmerter, valg av narkotika avhenger av ulike faktorer, blant annet den enkeltes reaksjon på medisiner.  
Utbedring Back Pain
 Smerter i korsryggen og ryggen noen ganger oppstå plutselig, i den mest uønskede tid. Fjern angrep alene kan, gjennom ulike virkemidler, men frata gå til legen er ikke nødvendig. Etter eksamen, vil analyse og levering spesialist skrive et effektivt middel for ryggsmerter og hjelper ikke bare å "nummen symptomene, men kurere sykdommen.

 Førstehjelp for ryggsmerter


 I skarp smerte i ryggen, selvfølgelig, for å besøke nevrolog. Men hvis dette ikke er mulig, kan du ta ikke-steroid antiinflammatorisk middel "Nise", "Aэrtal" eller smertestillende "Sedalhin", "Ketarol."
 Tilrettelegge tilstand rette for ryggsmerter masi "Ibuprofen", "Dykrofenak", "Ketanov." Hvis det er ingen fasiliteter i hjemmet medisinskapet, bare Terpentin salve eller balsam "stjerne", selv enkle lille sennep fjerne ryggsmerter.
 Det er viktig å forstå at med ryggsmerter ta potente legemidler eller bruke salve til det berørte området helt trygt. Grunnen er at disse stoffer har noen bivirkninger, og er direkte påvirket negativt på nyrer, lever og andre organer. Det er grunnen til den sterke og intolerant smerte bedre ringe en ambulanse, spesielt hvis det er hevelse, knust avføring, vannlating, smerter i magen foretrekker.

 Bare en lege kan være et middel for ryggsmerter


 Enhver ryggsmerter antyder problemer i kroppen. Kort fjerne det mulig, men kan være en effektiv behandling først etter en grundig sakkyndig undersøkelse og medisinsk undersøkelse. Vi må gå gjennom røntgen, ultralyd, få testet, diskografi, angiografi scan eller pnevmomyelohrafyyu.
 Først etter testen og studere disse data lege vil foreskrive ett mål på ryggsmerter og disse stoffene som vil behandle årsaken til sykdommen, ikke bare skyte den mest smerte. Du må kanskje bakvaske ortopedisk belte eller korsett. Hvis det fastkjørte isjiasnerven, er det sannsynlig utnevnelsen av steroidhormoner.
 Til smertene ikke blir gjentatt og aldri heve forskjellig alvorlighetsgrad. Det er viktig å endre køyeseng med ortopedisk madrass. For å styrke ryggmusklene kan gjøre en avtale med en massasjeterapeut og komme på spesielle gymnastikk. Engasjere seg i selv-behandling er ikke nødvendig, er det viktig å følge alle anbefalingene fra legen din og gjennomgå regelmessig revurdering.  
Medisiner for halsbrann
 Lider av halsbrann mer enn halvparten av verdens befolkning. I noen mennesker skjer det sjelden, mens andre lider det hele tiden. Dette er ikke bare en ubehagelig symptom, feilfunksjon eller sykdommer i spiserøret, noe som krever en alvorlig tilnærming og behandling.
 De viktigste årsakene til acid reflux, stress, overspising, graviditet, sykdommer i mage-tarm. Halsbrann årsak eller forsterke enkelte produkter, alkohol, sjokolade, kaffe, krydret eller stekt mat.
 Hvis det er en brennende følelse ofte er det nødvendig å undersøkelse av en spesialist. Ikke i noe tilfelle bør ikke ta medisiner for halsbrann permanent uten å konsultere lege. Ikke ignorere symptomer som syre forårsaker halsbrann, kan forårsake alvorlig betennelse i indre slimhinnen i spiserøret.
 Narkotika ikke løse problemet, hvis ikke holde seg til den foreskrevet diett. Du må gi opp stekt, krydret, fet, ta rikelig grønnsaker, korn, urtete og drikke rent vann.

 Antacida - legemidler mot halsbrann


 Antacida eliminere symptomene på halsbrann og nøytralisere saltsyren. Disse medisiner for halsbrann er delt inn i to grupper absorbert og ikke-absorberbare.
 Suge antacid som inneholder en del av oppløselige salter: natriumbikarbonat, kalsiumkarbonat, magnesiumkarbonat. Disse stoffene blir raskt nøytralisert med saltsyre, men er lange. Ved hyppig bruk påvirker elektrolyttmetabolismen, forårsaker hypersekresjon i magen. Noen medikamenter bidra til dannelsen av store mengder karbondioksyd i magen, forårsaker ubehag og raping.
 Suge antacida gis med forsiktighet til pasienter med urolithiasis, da de kan føre til styrking av stein formasjon. Med langvarig bruk av syrenøytraliserende gruppe for å utvikle systemiske metabolske symptomer er kvalme, oppkast, hodepine og magesmerter.
 Absorberbare antacida er tregere og mykere nøytraliserende egenskaper. Deres effekt varer i ca 3 timer. De ikke bare adsorberes saltsyre, men også på grunn av sine kjemiske egenskaper beskytte mucosa mot skade.
 Studier har vist at moderne absorberbare legemidler for halsbrann stimulere lokal gjenfødelse. Preparater basert på magnesium- og aluminiumsalter positivt påvirker motiliteten av magen, fjerner spasmer i glatt muskulatur, redusere intragastrisk trykk. Vismut salter og aluminium beskytte slimhinnene fra skadelige faktorer og konvoluttering effekt. For mest mulig rask og effektiv kontakt med slimhinnene, blir disse stoffene fremstilt i form av en gel eller suspensjon.  
Hva å drikke halsbrann
 Sannsynligvis alle har noen gang følt ubehagelig brennende følelse i brystet området. Denne sykdommen kalles halsbrann. Oftest det skjer etter å ha spist krydret og fet mat. Slik at du kan drikke fra halsbrann?
 Det er nok av verktøy for å fikse det. Legemidler produsert i form av tabletter, sirup og løselige pulver har følgende navn: Maalox, Hastal, smektitten, Almagel, zantak, hevyskon, famotdyn, trippelterapi med omeprasol, ranitidin, lansoprazol, Vita Gel. Før du bruker denne medisinen nødvendig å undersøke brukeren, som hvert medikament har sine kontraindikasjoner.

 Hva å drikke fra halsbrann under svangerskapet?


 Gravide kvinner ofte lider av halsbrann, for det meste i de siste månedene av svangerskapet. Opphavsmannen til dette hormonet - progesteron som produseres av kroppen akkurat i denne perioden. Med hans magemusklene slappe av eksponering og mat med syre kommer tilbake opp i spiserøret, forårsaker smerte og svie.
 Bekymret mor umiddelbart spørre: hva du skal drikke av halsbrann og ikke skade barnet? Først må du drikke mye vann, med tillegg av sitron. Du kan bruke alkaliske mineralvann, for eksempel: Essentukov eller Borjomi. God hjelp takle halsbrann meieriprodukter: yoghurt, yoghurt, melk.
 Gravid anbefaler å drikke juice fra frukt mango, pære, papaya, guava - som også eliminerer ubehagelig brennende følelse. Fra legemidler til gravide kvinner lov til Rennes, Taltsid, Almagel, Maalox, aktivert karbon.

 Folk rettsmidler for halsbrann


 Her er noen effektive oppskrifter som vil svare på de spørsmålene som du kan drikke fra halsbrann. De kan forberede seg hjemme:

 Potet juice. Riv potetene, presse gjennom cheesecloth og ta to spiseskjeer to ganger om dagen. Drikk bare fruktjuice!

 Eple cider eddik. I varmt vann for å oppløse eddik og honning sammen. Drikk første manifestasjoner av halsbrann.

 Te med krydder. Ingefær, kanel eller kardemomme legge til te. Du kan drikke hele dagen.

 Olivenolje. Fasting drikke to spiseskjeer smør, spise en skje med honning.

 Vin skjær. Gentian røtter fint og insisterer på feil for tre uker. Drikk ett glass konjakk hver dag før middag.

 Sauerkraut juice. Tom mage før måltider drikke juice 2 ss.

 Egg. I morgen på tom mage å drikke rå egg en dag.

 Kylling magesekk. Tørre mager knust, hell kokende vann, la stå. Drikke som te. Produktet har ingen farge, ingen smak, ingen lukt.

 Soda. En teskje natron oppløst i et glass varmt vann. Drikke ved første tegn på halsbrann.

 Mumier. I en spiseskje med melk eller te tilsett 2 desember. mumie. Drikk i morgen og kveld for en eller to skjeer.

 Banan. En teskje av psyllium juice og en teskje av anstrøk av Leonurus blandet med 100 g vann ved romtemperatur. Drikk i morgen, ettermiddag og kveld på tom mage.

 Urtete. Kamille, or, johannesurt eller mynte - og la trekke i 30 minutter. Drikke som te.  
Яндекс.Метрика