Kvalme i svangerskapet

 Toxicosis - dette medisinske navnet for kvalme under svangerskapet, manifestert i mange kvinner. Årsaken er at en kvinnes kropp er rekonstruert, tilpasset den nye situasjonen og ikke alltid gå greit.

 Når gjør kvalme under svangerskapet (toxemia)


 Den vanligste manifestasjon av giftighet - en "morgenkvalme." "Morning" sykdom under svangerskapet (toxemia) vises vanligvis innen seks uker etter siste menstruasjonssyklusen. "Morgenkvalme" er ganske vanlig navn: kvalme kan forekomme hos kvinner i løpet av dagen og natten, og i alvorlige tilfeller siste hele dagen.
 Vanligvis er morgenkvalme under svangerskapet etter 12 uker.

 Forårsaker giftighet - kvalme under svangerskapet


 Hvorfor er det en sykdom i svangerskapet, leger fortsatt ikke kan si sikkert. En av grunnene sitert hormonsvingninger i kroppen forventningsfull mor. Men kan forårsake toxemia og sykdom i det endokrine systemet og reproduktive organer, overføres til graviditet.
 Kvalme under svangerskapet (svangerskapskvalme) kan være et resultat av underernæring og forbedre endokrine og nevrologiske byrden av svangerskapet.
 Med utbruddet av svangerskapet utrolig akutt følelse av lukt. Kvalme kan forårsake noen lukt, selv en favoritt du før: såpe på badet, parfyme, cologne.

 Toksisitet


 Vanligvis Toxicosis regnes ikke som en sykdom og trenger medisinsk behandling. Bortsett fra i tilfeller hvor en kvinnes konstant oppkast. Dette kan i stor grad svekke kroppen hennes og føre til mangel på næringsstoffer barnet.
 Mild giftighet - oppkast inntreffer 4-5 ganger om dagen.
 Moderat grad - oppkast 10 ganger om dagen.
 Den høye graden - maten ikke er holdt i kroppen.
 Kun kvinner innlagt på sykehus med moderat til høy giftighet.

 Hvordan takle kvalme under svangerskapet


 Universal betyr å takle kvalme under svangerskap ikke eksisterer. Enhver kvinne i denne tilstanden vet hva slags mat ikke forårsaker hennes kvalme. Prøv å holde deg til kostholdet ditt. Til kvalme oppstå fra sterke lukter, holde bære vev med de smakene som ikke er for tiden føre til kvalme og fester dem til ansiktet for å dempe ubehagelige dufter for deg.
 Det er noen retningslinjer for å hjelpe deg å takle når en kvinne har kvalme under svangerskapet (toxemia):
 Hvis det er mulig, senk øvelsen;
 Gå utendørs i minst to timer per dag;
 Ofte ventilere rommet luften må være fersk;
 Spis litt, men ofte;
 Frokost på sengen. Sett kvelden ved siden av sengen eple eller yoghurt om morgenen uten å få opp, posnidayte;
 Coping med kvalme kan hjelpe sitron te eller et glass vann.
 Ifølge nasjonale tegn, alvorlig kvalme i svangerskapet - morgen sykdom - er kvinner som nærer gutten, men de medisinske observasjoner gravide jenter lider ikke mindre toksisitet.  
Hvorfor hovne føtter i sommer?Med utbruddet av sommeren, folk ofte står overfor ødem i nedre ekstremiteter, særlig dette ubehagelig symptom er følt på ettermiddagen og kvelden er synlig for det blotte øye.
Har du så skjedde at du kommer hjem etter en hard dag skyte sandaler, og de sted jumpers av sko på føttene er låter som bulker? Dette er et tegn på hevelse føtter. Hvorfor hovne føtter i sommer? Hva er årsaken til dette? Ikke et tegn på hevelse i bena på en alvorlig sykdom?
Hovne føtter årsaker til dette symptomet
Hva er hevelse? Denne opphopning av væske i mezhkapyllyarnom plass, noe som resulterer i økt vev volum. Hevelse kan være ledsaget av ulike sykdommer, men ikke alltid, men ignorere dette symptomet kan ikke. La oss finne ut, kan alvorlig sykdom være ledsaget av hevelse i føttene.
Åreknuter. Oftest åreknuter i bena hovne opp med ujevne mellomrom, noen ganger kan det være mer uttalt hevelse i det ene beinet. Pasienter klager over at det er hevelse i sen ettermiddag og morgen forsvinner.
Nyresykdom. Når nyre hevelse begge beina, vanligvis om morgenen, og pasienten føler ingen smerte eller kløe. Hvis forstyrret nyre, og vi kan se utseendet på poser og mørke ringer under øynene. Pasienten har problemer med vannlating.
Tarmsykdom - en annen grunn. Manifestert i på samme måte som i nyresvikt. Det eneste unntaket er at pasienten hadde ingen problemer med vannlating.
Hjertesvikt. Den vanligste er hevelse i bena i hjertesvikt. Denne hovne lemmer symmetrisk, i de fleste tilfeller, etter et langt opphold i oppreist stilling eller med en sterk fysisk anstrengelse. Stoffer meter i hjertesvikt er tett. Klikke på huden og fjerner fingeren, forsvinner hull i lang tid. Hvis sammen med hevelse i føttene du har kortpustethet, blek hud og takykardi, bør du oppsøke lege.
I alvorlige sykdommer svelling kan være forårsaket av andre grunner. La dem.
Alkohol avhengighet. Alkohol forstyrrer nyrene og leveren, og derfor dårlig fluidum ut av legemet.
Spise store mengder salt, som har evnen til å holde på væske.
Noen medisiner hindrer også den normale utskillelse av vann.
Vane å iført trange sko eller høye hæler forårsaker dårlig sirkulasjon, og dermed til ødem føtter.
Stor belastning på føttene, for eksempel overvekt eller de som er involvert i friidrett.
Under graviditet og menstruasjon hos kvinner ofte hovne føtter.
Varmt vær bidrar til hevelse føtter.
Hvorfor varme hovne føtter?
Vårt hjerte og nyre i varmen opplever en enorm belastning. Hovedmålet med disse organene under ekstrem varme - ikke gi oss overopphetes. Hvis temperaturen stiger over tretti grader, begynner kroppen å produsere en enorm mengde svette som, som opptrer på huden og kjøler oss.
Hjerte og nyrer er "sjef" av prosessen. De er ansvarlig for sirkulasjonen av blod og væske når kroppen vår varmer. I noen tilfeller er disse etatene rett og slett ikke kan takle sitt arbeid, noe som er grunnen hovne føtter i sommer.
En annen grunn til at hovne føtter i varmen, er at ved høye omgivelsestemperaturer årene utvider seg og ventiler som presser blodet tilbake til hjertet er rystende. Dette fører til stagnasjon i venene, forårsaker hevelse i føttene.
Bli kvitt etappe hevelse?
Å nabryakaly føtter i varmt vær, må du utføre tre nødvendige betingelser: redusere salt mat, litt redusere mengden av væske beruset og gjøre fotmassasje.
Salt mat. Du sier at og ikke spise mye salt. Men hvis du tenker nøye, kan du oppleve at det ikke er. Hva gjelder salt mat? Det bevarer, pickles, chips, pølse og semis. Disse produktene inneholder en enorm mengde natrium, og det holder væske i kroppen.
Dreven drikking. I varmt vær er det svært vanskelig å gi opp flaske brus. Når vi svetter, mister vi opp til en liter vann per time, så drikk bare må ikke overopphetes. Men bedre å drikke vanlig vann enn drinker med sukker. Hvis man allerede drikker mye mer gi opp salt til væsken fritt ut av legemet, og det var ikke sen. Unngå kraftig reduksjon i drikking, eller din "utspekulert" kroppen vil lagre væske, forårsaker hevelse, mens du drikker du vil bli mindre.
Daglig fotmassasje - som vil bidra til å forbedre sirkulasjonen av blod i venene i bena. Etter en hard dag ligge på sengen, løft føttene gjemt under deres pute eller pute. Slapp som fem eller ti minutter, og deretter en liten massasje føttene og leggene å spre blodet. God hjelp kjølig fotbad.
Så bekymre deg, hvis du begynte å hovne føtter? Årsakene til dette, og hvis utenfor sommer, og hvis det er ingen ledsagende symptomer - kortpustethet, hjertebank og hevelse i andre deler av kroppen. Når varmen avtar, alt normalt.  
Hvorfor hovne føtter og hender?Alle minst en gang i sitt liv følte de ubehagelige symptomer - hevelse. Den er karakterisert ved akkumulering av lymfevæsken i vev, forårsaker en økning i volum. Ofte er det hevelse i ben og armer, og århundrer, noen ganger nedre del av magen sveller.
Mark hevelse er enkelt - når du finner det vanskelig å passe føtter sko, ikke slitt på ringfingeren, så det er hevelse. Noen ganger hevelse under ekstrem varme eller tretthet, ellers er det et symptom verdig behandling, spesielt hvis det er hevelse hele tiden, for eksempel, i morgen eller kveld. Hva betyr dette? Hvorfor hovne føtter og hender?
Hevelse i føtter og hender - deres årsaker
Årsakene til fremveksten av en mye hevelse. I alle tilfeller, hvis ikke hovne lemmer på grunn av varmen, bør undersøkes på sykehuset, som hevelse kan være et symptom på alvorlige sykdommer. Noen ganger hevelse snakk om dårlig nyrefunksjon, hjerte og endokrine systemet. Ledsaget av hevelse og åreknuter. Under graviditet og metabolske forstyrrelser er ofte hovne hender og føtter. Hevelse kan være allergisk i naturen. La oss se nærmere på hvorfor hovne føtter og hender.
1. Nyresykdom - den første årsak til hevelse i hender og føtter. Imidlertid lemmer markert hevelse av det nedre øyelokk, kalt poser under øynene. Nyrene er ansvarlig for å fjerne væske fra kroppen. Hvis arbeidet deres er ødelagt, kan de ikke fullt utføre sin funksjon som væske bygger seg opp, og det er hevelse.
Nedsatt ødem har evnen til å dukke opp raskt. Leveren er ikke økt, og hovent vev ganske myk. Pasienten kan oppleve hodepine, og svakhet. For å unngå problemer med nyrene, må passere noen tester og ultralyd for å gjøre disse organene. Urinanalyse avdekker vanligvis nærvær av protein og blod i den.
2. Hjertesykdom kan også føre til hevelse i føtter og hender. Hvis hjertet ikke kan takle belastningen, fører dette til en demping av blodstrømmen i blodårene som væske akkumuleres og vev. Ødem assosiert med hjertesvikt utvikler seg vanligvis langsomt. Først, de knapt merkbar, men over tid mer og er i større grad.
De første ben begynner å svelle tålmodig, noen ganger nedre del av magen. I avanserte tilfeller av hjertesvikt er ledsaget av opphopning av væske i bukhulen. I ødem hos pasienter opplevde kortpustethet og hjertebank og blek hud, økt leveren. Hvis du ser på disse symptomene bør undersøkes hjerte. Til å begynne å gjøre minst et elektrokardiogram, noe som resulterte terapeut vil bestemme om du ønsker en mer grundig undersøkelse.
3. Sykdommer i det endokrine systemet. Ved sykdommer i skjoldbruskkjertelen er ofte mangel på hormonproduksjonen, noe som fører til ødem. Det påvirker vanligvis leggen, noen ganger overarmer og skuldre. Hos pasienter har sprø negler og hår, det fryser, blir sliten. Finne seg i slike symptomer bør gjøre ultralyd av skjoldbruskkjertelen.
4. Åreknuter er nesten alltid ledsaget av ødem. Dette er på grunn av blodsirkulasjon når det er stagnasjon av blodet i venene og blodkar. Bare hovne lemmer, som zdulysya vene. Sunne lemmer er ikke berørt.
5. Under graviditet hos kvinner øker mengden av blod og lymfe, fordi i denne perioden for å unngå hevelse i armer og ben nesten umulige. I tillegg er hjertet av den vordende mor jobber på full kapasitet, pumping en stor mengde blod per minutt, spiller det også en rolle i forekomsten av ødem. Så, hvis graviditet hovne hender årsaker til dette symptomet klart.
6. Noen ganger hevelse forekommer hos kvinner under menstruasjon. Dette skyldes hormonell ubalanse, når progesteronnivåene faller og østrogen blir større. Hormonell svikt fører til væskeansamling i kroppen. Slik hevelse løse på egen hånd når menstruasjon slutter.
Som du kan se, når hovne føtter og hender, kan årsakene være helt annerledes, enda viktigere, ikke ignorere dette symptomet, kanskje et signal om at du trenger å søke hjelp.
I noen tilfeller er det nødvendig å oppsøke lege?
Hvis du legger merke til hevelse i bena og armene vises hver dag på samme tid, og det varer mer enn to uker.
Dersom tiltak for å eliminere ødem, for eksempel massasje, hvile, kosthold, ikke fører til forbedring.
Hvis hevelse etter hvert stadig sterkere.
Hvis parallelt med hevelse du opplever alvorlig utmattelse, frysninger, kortpustethet, og du er bekymret for hjertebank.
Hvis det i tillegg til de hender og føtter sveller i magen eller andre deler av kroppen.
Hvis du føler deg kvalm eller noen andre ubehagelige symptomer.
Hvis urinen var mørkt, og dens beløpet sunket betraktelig.
Hvis du er oppmerksomme på deg selv, ikke la alvorlige helseproblemer. Ved første ubehagelige symptomer, ledsaget av hevelse i føtter og hender, prøv å gå til en lege for å få profesjonell hjelp.  
Яндекс.Метрика