Kvalme i svangerskapet: hva du skal gjøre?
 Trolig den mest populære funksjonen som er forbundet med graviditet toxemia vurderes. Det kan virke perfekt på ethvert stadium og avsky selv favoritt mat en gang eller lukt. Men hvorfor er det en kvalme i svangerskapet og hvordan det kan effektivt håndtere? I denne artikkelen vil vi forsøke å besvare disse spørsmålene. Årsaker


 Ifølge nasjonale tegn, jo mer syk gravid hvis en gutt. Men denne teorien ikke har en ingen vitenskapelig begrunnelse. Men forskere mer grundig nærmet dette problemet og har identifisert flere faktorer som kan føre toxemia.
 •  Økende antall hormoner i forbindelse med restruktureringen av alle organer og systemer i fremtiden mor.

 •  Det finnes også en versjon som hvordan kroppen beskytter frukten fra alle typer skadelige stoffer kan få fra mat.

 •  Toxicosis som kvalme eller oppkast kan være et resultat av sterke følelsesmessige spenninger og stress.


 • Kvalme i svangerskapet: hva du skal gjøre?


   Hvordan kan det komme til uttrykk?


   Det antas at morgenkvalme og kvalme hos gravide kvinner - er ett og det samme. Men det viser seg, dette konseptet er mye bredere og kan uttrykkes i et stort utvalg av symptomer.
   Den første, selvfølgelig, er brekninger, som vises ikke bare etter måltider, men på tom mage, og i spesielt vanskelige tilfeller, selv om natten. Hvis en kvinne lider av et alvorlig angrep av oppkast (omtrent ti ganger om dagen), er det ofte innrømmet å ikke forstyrret nyrefunksjon.
   Kvalme under svangerskapet kan skje i morgen, mens i et tett rom eller gjennom lukter som raskt ble ubehagelig.
   En annen ubehagelig følges toksisitet er kvalme og rikelig spyttsekresjon. Men kommer det fra kroppsvæsker og mineraler som du trenger for å fylle ut. I tillegg kan det være irritabilitet, døsighet, svakhet, tap av appetitt og betydelig vekttap. Hvis gjengjelde, da alle disse negative graviditets satellitter kan håndtere.
  Kvalme i svangerskapet: hva du skal gjøre?

   Hvordan takle kvalme?


   Teoretisk informasjon, er det sikkert god, men hva gjør du hvis den konstant kvalme i morgen (og noen ganger hele dagen) verden mistet alle fargene? Du kan bare si bli kvitt det og ikke være i stand til å vente til morgenkvalme vil ikke fungere alene. Dette skjer oftest i andre trimester. Men noen tiltak fortsatt må ta.
  Kvalme i svangerskapet: hva du skal gjøre?

   Her er noen retningslinjer om dette emnet:


 •  Hvis mulig, planlegge og graviditet i forberedelse for alle gjeldende kur sykdom.

 •  Kvitte seg med røyking og drikking.

 •  Utelukke fra din diett krydret, salt, fet og røkt mat. Spis mer grønnsaker, frukt, magert kjøtt, fisk og meieriprodukter. Prøv å spise mer, men mindre porsjoner.

 •  Prøv ikke å sulte deg selv, men unngå sukkerholdige søtsaker, som sjokolade og kaker.

 •  Prøv ikke å overspise og drikke mer ikke kullsyreholdig vann.

 •  Sørg for å inkludere i din rutine frisk luft.

 •  Ventilere rommet om natten, men ikke pereoholodzhuytesya.

 •  Begynn å ta vitaminer. Spesiell oppmerksomhet bør rettes B6 og askorbinsyre.

 •  Unngå unødvendige bekymringer og stress.

 •  Og husk, på noen uforklarlige symptomer (kvalme kraftig økning minne, stopper plutselig), må du kontakte legen din umiddelbart.
 • Å motta vitamin A kapsler?
   Det som gir oss vitamin A, hva som er det, og hvorfor legemet fører til mangel på forringelse av vår helse? Til slutt, hvordan å ta vitamin A for å forhindre overdose eller vice versa? Alle disse spørsmålene vil vi prøve å gi en detaljert svar og starte med å definere hva er dette vitaminet.   Oppdage og interessante fakta om vitamin A


   Vitamin A, hvis forståelig språk - hva skal vår hud, syn og tarmene. Husk bemerkninger foreldre "Spis gulrøtter å være god visjon"? Det er fordi den inneholder en stor mengde av dette vitaminet. Interessant, fikk vitamin et Letter navn fra forskere med en helt banal og enkel grunn - det er første vitamin som ble oppdaget og forresten, med gulrøtter. Gjennom forskning, det viste en stor innvirkning på vår visjon, amerikanske George Wald i 1967 mottok Nobels fredspris.
   I en annen av vår vitamin kalt retinol. Det har en interessant egenskap - akkumuleres i kroppen, noe som skaper et lager som er konsumert etter behov. Gruppe vitaminer A (A1 A2 osv) kalles karotenoider fra ordet gulrot, som oversatt - gulrøtter.
  Å motta vitamin A kapsler?

   Hvilke matvarer inneholder vitamin A?


   Retinol er funnet både hos dyr og i matplanter. Det høyeste innholdet av grønnsaker, som du vet, i gulrøtter, men gode substitutter er brokkoli, squash, paprika og spinat. Med frukt stå høyt i retinol aprikoser, epler, kirsebær, druer og fersken. Blant lederne av grønn mynte og persille. Er han i slike kjente til oss matvarer som smør, kylling og oksekjøtt lever, egg, fløte og melk.
  Å motta vitamin A kapsler?

   Å motta vitamin A kapsler?


   Hvis legene diagnostisert eller du mangler vitamin A, ikke nødvendigvis satt til de ovennevnte produktene. Apotek kan finne vitamin A kapsler, som i stor grad forenkler metning av kroppen sin. Imidlertid bør man være forsiktig - overdose kan forårsake toxemia, komplikasjoner av leveren, håravfall, irritabilitet og andre ubehagelige effekter. Prisen på vitamin A med lav innen 2-4 $.
   Leger anbefaler å drikke 1-2 tabletter om morgenen etter et måltid. Legg merke til at hver menneskekroppen er unik, så det er best å rådføre seg med legen din, spesielt retinol har egenskaper akkumulert av kroppen, og dermed føre til en lang tid er negative konsekvenser.
  Å motta vitamin A kapsler?

   Standarder inntak av vitamin A for barn, voksne menn og kvinner, gravide


   Avhengig av kjønn, antall år, generelle helse, tar retinol rente vil endre seg, så vi gir bare gjennomsnittlig. For mer nøyaktige data bør gå til legen, som skal foreskrive konkrete anbefalinger for opptak.
 •  Menn - 1000 - 1200 mg (60-80 kg)

 •  for kvinner - 700 - 1000 mg (45-70 kg)

 •  for en gravid kvinne - 1000-1200 mg

 •  barn 12 til 17 år - 700-1000 mg

 •  barn 3-11 år - 400-700 mg

 •  barn opp til 3 år - 300-400 mg

 •  Hvordan å identifisere en mangel på vitamin A?


   Hvis du opplever:


 •  generelt tap av styrke;

 •  søvnløshet;

 •  plutselig dukket flass og kløende hodebunn;

 •  tråden i øynene, peresыhanyyamy øyeeple;

 •  visjon begynte å falle;

 •  hyppige forkjølelser

 •  det er sannsynlig at det er nødvendig å gå til legen og få detaljert instruksjon av vitamin A kapsler.
   Være sunn og ikke bli syk!

   Til slutt, se videoen:  Øker immunitet propolis skjær
   Ironisk nok, mange av dem som har hjulpet med propolis skjær fortsatt tror det er - en blomst eller en annen plante. Så, dette insektet lim, eller rettere sagt, bie opprinnelse. Bier produsere denne resinous stoff å desinfisere kammer, zamazuvannya sprekker. Interessant, forskere har fortsatt ingen konsensus hvordan dette ting der - takket være samle insekter lim med trær og egen behandling enzym sammensetning, er det fortsatt ufordøyd pollen. I tillegg til dato, ingen pålitelige data og fordelene med propolis. Bekreftet bare sin anti-inflammatorisk og antibakteriell effekt. Dette betyr ikke at det ikke fungerer, bare alle herrene forskere kan ikke forstå av hva.   Oppskrifter propolis anstrøk av ulike sykdommer høydepunkter


   Spesielt effektive propolis som et skjær. Dens utvannet alkohol, melk eller rent vann. De fleste leger ofte anbefaler sine pasienter til dette verktøyet. Men vær forsiktig, fordi det er en sterk allergen, så effekten av inntak kan reverseres - hudutslett, rennende nese, generell svekkelse av helsen. En viktig faktor er riktig dosering og bruke den. Treat tannkjøtt søker komprimerer til hodet ikke den beste måten.
  Øker immunitet propolis skjær

   Propolis tinktur å styrke immunforsvar, forebygging og behandling av forkjølelse


   Propolis er en god beroligende, en positiv effekt på nervesystemet vårt, og kan forbedre søvn. Til riktig fortynnet væske, gjør du følgende:
 •  20-25 gram varmt vann eller melk (helst melk), tilsett 15 dråper skjær i alkohol for voksne barn 5-7 dråper;

 •  forespørsler bør blande et par slurker med rent vann eller samme melk.

 •  Best bruk av propolis skjær kveld, like før sengetid. Dose for behandling, for å hindre uendret. Hvis du nettopp besluttet å gjennomføre forebygging, det ta 10-15 dråper propolis i 7-10 dager per måned, noe som gjør jevne mellomrom (en hver 3 dager).
  Øker immunitet propolis skjær

   Propolis i tannsykdommer


   Dental caries eller periodontal sykdom kan, hvis den ikke herdet, er det betydelig redusert spyling munningen av propolis skjær. For å gjøre dette, fortynne 20 dråper 15% alkohol skjær til et fullt glass vann hver dag i skylle munnen morgen eller kveld. Resultatet - tannpine synker betraktelig, og de bakteriene som forårsaker sykdommen vil komme til intet.
   For rask helbredelse av skadet hud og deres dekontaminering mange anbefaler pinne for å søke sår. Dette vil øke hastigheten på utvinning av huden og dreper bakterier, men kan være smertefullt på grunn av alkoholen, som ble inneholdt i skjær.
  Øker immunitet propolis skjær

   Propolis tinktur av soppsykdommer og herpes


   Hudutslett, ledsaget av herpes virus og soppsykdommer kan kureres ved å gjøre komprimerer. Ved behandling av herpes så kan man forsinke gjen utseende og redusere sannsynligheten for et nytt prinsipp manifestasjoner (fullt herpes dessverre har ennå ikke har lært å behandle).
   Bier ga oss, folket, en masse nyttige organiske ting som hjelper takle sykdommen, bedre immunitet, forebygges. En av disse "bee" er oppfinnelser og propolis. Alt vi igjen - for å forstå sin sanne verdi, fortynnet alkohol (en annen væske for å gjøre det vanskelig) og gjelder for deres fordel. Bruk av propolis skjær og lykke til!  
  Яндекс.Метрика