Kvinner, men betraktet det svake kjønn - mye sterkere enn menn. De er i stand til å tåle noen test skjebne. En kvinne kan takle alle de vanskelighetene på hennes vei i livet, men bare hvis det er støtte fra sine kjære. Hvis det er igjen alene med sine erfaringer, kan det føre til hva hun måtte ønske, for en stund å slappe av, slappe av, komme vekk fra alle disse problemene.
 Og det er denne virkning kan oppnås ved å starte langsomt drikke. Selv sterke kvinner kan brekke under vekten av uløste problemer. Regular "avslapping" med hjelp av alkohol kan føre til avhengighet.
 Blant alle avhengighet er alkoholisme har mest skade på liv og helse kvinner.

 Foruten drikking primært reflektert i hennes familie, som en kvinne - en mor og kone. Og når det er full, blir barna overlatt til seg selv, de får ikke at mors ømhet og kjærlighet, uansett hva de ønsket. Foruten beruset kvinne endrer karakter. Hun blir sint, irritabel og ofte faller inn i hysterisk anfall. Hvem kan heve en kvinne? Derfor er det nødvendig for kvinner å slutte å drikke.
Kvinne alkoholisme: symptomer og behandling avhenger forferdelig

 Og det kan være veldig vanskelig. I motsetning til menn som elsker å drikke i selskap med følgesvenner, en kvinne som prøver å skjule sin vane fra alle menneskene rundt dem, og for det meste drakk alene. Ofte husholdninger ikke engang merke til henne dødelig lidenskap, og følger nøye med, er alkohol allerede på et stadium som kjemper det alene vil være svært vanskelig.

 Hva er forskjellen mellom mann kvinne alkoholisme?


 Dens viktigste forskjellen er at drikking fører til uopprettelig skade på helsen til kvinner og mer alvorlig enn hos menn. Ofte det fører til fullstendig ødeleggelse av individuelle kvinner og fremmer psykisk sykdom er en alkoholiker bare gal. I menn, er det mindre vanlig.
 Den svake blitt mye raskere vant til drikking og de raskt produsert fysisk avhengighet på den. Innen 5 år kvinnen blir kronisk alkoholiker, mens menn - bare 7-10 år.
Kvinne alkoholisme: symptomer og behandling avhenger forferdelig

 Og for å starte var en naturlig vane av alkohol, kvinner trenger bare tre måneder med daglig drikker et par glass vin eller en flaske øl. Og menn du trenger å drikke daglig i 6-12 måneder.

 Hvorfor er kvinner så raskt spyvayutsya?


 Dette er på grunn av deres fysiologiske egenskaper. Dessuten kvinner drikker mye enklere:
 •  de har mindre vekt, og dermed i samme doser drukket, drukket kvinner er raskere enn for menn;

 •  en kvinnes kropp inneholder mindre vann, noe som fører til en høyere konsentrasjon av alkohol i blodet;

 •  grunn av hormonelle egenskaper av den kvinnelige organisme etanol, noe som er en del av alle alkoholholdige drikker hurtig absorbert inn i blodstrømmen;

 •  kvinner har reduserte nivåer av et enzym som bidrar til å fordøye etanol.

 •  Kvinne alkoholisme i de fleste tilfeller forbundet med mentale og emosjonelle tilstand av en kvinne, er det en vane å drikke alkohol vises på første følelser, og deretter bare produsert fysisk avhengighet av dem. Derfor er det viktig å legge merke til problemet kvinner til å hjelpe så snart som mulig å forholde seg til det til drukkenskap ikke føre til irreversible konsekvenser.

   Hva er symptomene på alkoholavhengighet?


 •  Først av alt, må du ta hensyn til hvor ofte hun drikker? Hvis du oppdager at det lindrer stress hver dag med små doser av alkohol, bør du varsle noen nærmere det, da dette kan indikere starten på fremveksten av avhengighet, selv om hun drikker en hel, bare en halvliter en dag eller et glass av din favoritt brennevin cocktail. Jo oftere en kvinne "brukt" til alkohol, selv i små doser, jo større er sannsynligheten for hennes følelse av tilfredshet og lykke for hver slurk av alkohol konsumert. Hver gang, for å oppnå denne effekt er det nødvendig å stadig øke dosen av alkohol. Og til slutt vil det føre til en fullstendig tap av kontroll over antall drukket alkoholholdige drikkevarer.

 •  Et annet symptom - er ethvert forsøk på å skjule sin avhengighet kvinner. Hvis du begynner å legge merke til at hun oppfører seg mistenkelig, alltid gjemmer seg fra deg skjuler noe, har vært stengt og mindre omgjengelig, bør du se den. Kanskje grunnen til denne atferden - alkohol.

 •  Også, hvis du ser en kvinne full og det å være i denne tilstanden, ser ikke noe galt i dette, det er ingen kritikk av hans drunken atferd, betyr det også alkoholavhengighet.

 •  Den mest merkbare symptom på alkoholisme - en kvinne forsøk på noen måte å rettferdiggjøre sin stilling, og hvis det begynner å stadig komme opp med flere og flere grunner til å drikke.

 •  I tillegg er det indirekte tegn som kan tyde på at en kvinne er noe galt. For eksempel, hvis du begynte å legge merke til at husholdningenes løping og forsømte barn, men denne gangen kvinnen er alltid engasjert barn og huset var rent og ryddig, kanskje hun hadde noen problemer som hun ikke kan håndtere.

 •  Også våkne opp samtalen for deg kan være en drastisk endring i naturen av kvinner verre.

 •  Hvis du har sett minst én av disse symptomene, bør du vokte hun sannsynligvis allerede være på et bestemt stadium av alkoholavhengighet, og det haster trenger din hjelp.

   Hva er stadier av alkoholisme?


 •  Det første trinn er karakterisert ved et fullstendig tap av kontroll av dosen av alkohol konsumert. I denne perioden er ingen nevrologiske komplikasjoner minimal og selvkritikk i en beruset tilstand, men drikker kvinne noensinne gjenkjenner seg selv som er vanedannende.

 •  I den andre fasen er det en bakrus eller abstinenssymptomer. Liket av en kvinne vant til alkohol og for å få den samme følelsen når man drikker, å drikke mye mer alkohol enn før. Med økende doser økte også rus forfall produkter av etanol. På denne tiden, alkoholisme si det i person, det er hevelse, sveller lepper og ansikt, øynene er schelochkamy kvinne merkbart tynnere siden forsvant fettvev.

 •  Den tredje fasen er preget av utseendet binge. Kvinne mentalt og fysisk avhengig av alkohol. Det forgifter hennes kropp og sjel.

 •  Vi tar tiltak


   Kvinne alkoholisme behandling avhenger av stadium av forholdet. Hvis du oppdager i tid at hun begynte å drikke, kan det være nok til å hjelpe en god psykolog og din støtte. I alle andre tilfeller, ingen medisinsk behandling og konsultasjon rett og slett ikke kan gjøre. I tillegg er den viktigste forutsetning for en vellykket bekjempelse av alkoholisme er ønsket av den alkoholiske å slutte å drikke for alltid.
  Kvinne alkoholisme: symptomer og behandling avhenger forferdelig

   Hvis en kvinne mener hun har ingen problemer med alkohol, vil det ikke hjelpe noen bønner og argumenter, og voldelig betyr at du vil oppnå noe godt.
   Det viktigste for deg - åpne øynene til en kvinne drikker selv at hun så hva som førte henne avhengighet.

   For å vite hvordan de skal hjelpe må først fastslå årsakene til at hun begynte å drikke regelmessig. Mest kvinnelige drikking kommer på psykologisk nivå.

   Så, hva kan være årsaken til avhengighet hos kvinner?


 •  Sosiale problemer. I vår vanskelige tider svært vanskelig å finne en jobb som ville fullt ut oppfyller våre behov. Det er spesielt vanskelig for kvinner, som de alltid blir presentert for høyere krav enn menn. Det er derfor det er misnøye i kvinners arbeidssted, lave lønninger og en konstant mangel på penger. Videre kan årsaken til alkoholisme være vanskelig å jobbe med myndighetene og skandaler. Det skjer på grunn av mangel på utdanning og bevissthet er ikke i stand til å finne sin plass i samfunnet. Også føre til alkoholavhengighet kan være en kvinnes ønske om å ha en høyere sosial status og manglende mulighet til å endre dette. Håpløshet - er den viktigste årsaken med alkoholproblemer hos kvinner.

 •  Støt eller alvorlig følelsesmessig sjokk forårsaket dødsfallet til en kjær. En kvinne kan tåle noe, men tapet av en kjær, særlig hvis døden av et barn lett kan bryte den. Ikke alle kan tåle en slik sorg. For en stund drukne smerte og glemme, finner hun trøst i alkohol. Og til slutt kommer til å tro det er den eneste måten å leve.

 •  Også føre til alkoholavhengighet kan være oppsigelse og usikker fremtid på grunn av tap av levebrød.

 •  Noen ganger kan en kvinne er en meget høy stilling og stadig utsatt for ulike påkjenninger. Og så begynner hun å slappe av daglig og drikke regelmessig.

 •  En annen grunn kvinner kan være å drikke skilsmisse, særlig hvis paret levde gift i flere tiår.

 •  Dessuten kan hun begynne å drikke, hvis han vet at en mann forråder henne og hun kan ikke gjøre noe. Å kvele dette bilde og følelse av konstant ydmykelse kvinne begynner "brukes på alkohol.

 •  Hvis en kvinne er pløsete og lett å utenlandsk innflytelse, en gang i selskap med folk drikker, begynner hun også å drikke med dem.

 •  Ensomhet kan også føre til alkoholisme. Det er ikke som kvinne alene. Det hender at det å være i et hus som er full av folk, finner hun at menneskelig forståelse og støtte som hun så trengte, og det er fortsatt alene med sine opplevelser.

 •  De triste konsekvenser


   Det viktigste - tid til å være i stand til å forstå årsakene til alkoholavhengighet hos kvinner. Ellers kan konsekvensene av daglig drikking være irreversible.
   Det første som fanger øyet - et tap av ungdom og skjønnhet av kvinner. Deres hun vil aldri være i stand til å komme tilbake, selv om cast drikke. På grunn av den konstante alkoholforgiftning reduserer mengden fettvev, og hun mister all sin kvinnelige form og blir som en bonde. Huden mister sin elastisitet og begynner å henge. Vokse grå hår på forhånd, så drikker kvinne alltid ser eldre enn sine år.
  Kvinne alkoholisme: symptomer og behandling avhenger forferdelig

   Men de største skade alkohol årsaker til kvinners helse, samt regelmessig drikking, kan en kvinne for alltid miste muligheten til å ha en baby. Dette skyldes det faktum at under påvirkning av alkoholholdige drikkevarer sex kjertler mister sin evne til å fungere normalt, og eggstokkvev etter hvert utarter til fett.
   I tillegg til drikker kvinner oftere opplever ulike kreftformer, spesielt brystkreft.
   Påvirker også ugunstig alkohol leveren og bukspyttkjertelen.
   Men det mest alvorlige konsekvensen av langvarig alkohol - en fullstendig nedvurdering av den enkelte og utvikling av demens. Og kvinner denne prosessen starter tidligere enn menn. Derfor er det viktig å legge merke til problemet og hindre utvikling av mentale lidelser.

   Hvordan hjelpe kvinner takle avhengighet?


   Det viktigste - kvinnen hun bør innse at hun trenger denne hjelpen. Ofte alkoholisert ser alvoret i dette problemet og ønsker å bli behandlet. Du må gjøre alt for å overbevise henne om at hvis det skal gå på, vil det miste alt: familie, helse, sinn. Det viktigste argumentet - barn. La henne se at de trenger å ta vare på henne og kjærlighet.
   Hvis en kvinne har innrømmet at hun har et problem med alkohol, så du kan begynne å løse det. Vellykket behandling av kvinnelig alkoholisme avhenger av viljen til slektninger for å støtte kvinner i denne vanskelige situasjonen. Alkoholiker må se og føle at hun blir behandlet for hvem hun er ikke alene, og at hun trengte noen andre i dette livet. Bare forståelse og støtte fra sine kjære kan gjøre en kvinne endring.
   Også en stor rolle i kampen mot kvinnelig drikking spiller en kvalifisert psykolog. Det hjelper å forstå de virkelige årsakene til dette forholdet, og forteller hvordan du kan finne meningen med livet uten alkohol.

   Ofte sier hun høyt om problemene med spriten når kroppen hennes har fysisk avhengig av daglige doser av alkohol. Derfor, uten hjelp av en psykiater er nødvendig. Bare en lege kan riktig bestemme behandling og foreskrive den nødvendige medisiner for å hjelpe i hvert tilfelle.
   Behandlingen bør begynne med en komplett avgiftning av forfall produkter av etanol. Så ofte foreskrevet i dette tilfellet metadoksyl. Den muliggjør en hurtig rensing av leveren, gjenopprette dens funksjon, og reduserer krav for alkohol.
   Også du trenger å tømme hele kroppen og tilbake strømmen. Den bruker infusjons avgiftning terapi. Den lar deg raskt bringe alle giftstoffer og gjenopprette nødvendig tilførsel av vitaminer, mineraler og væske og elektrolyttbalanse.

   Hvilke metoder som brukes til å behandle?


 •  Aversyvnaya terapi. Denne "glidelås" under huden på et bestemt legemiddel, er effekten av disse rettet mot fremveksten av en stabil pasient intoleranse for alkohol, er at hvis den gjør det, selv om noen få slurker - det kan føre til alvorlig forgiftning eller død. Den mest brukte for dette formålet medikamenter som tempozyl, Colm, og esperal sulfavydyat-suspensjon.

 •  Koding. Denne metoden er en psykoterapeutisk innflytelse på folk. Med noen actionsekvenser i forbindelse med narkotika til en pasient på et ubevisst nivå kaster eget system av forbud.

 •  Men det viktigste å huske på - uansett metode du brukte for behandling av alkoholisme, å en gang for alle bli kvitt denne avhengigheten er ikke én injeksjon. Det første du må kurere sjelen. Og det er behov for å støtte sine vanskelige øyeblikk i livet.
  Яндекс.Метрика