Kvinners bryst under fôring, omsorg omsorg

 I bollen av skalaer: skjønnhet eller helse?
 Bryst - kroppen som Gud skapte ikke bare og ikke så mye for skjønnheten som for fôring en sunn baby i det første året av sitt liv!
 De fleste kvinner gjør et valg: å fortsette å mate babyen fôring tid eller tidlig nok til å ta bort fra brystet hans eller mate i det hele tatt, og dermed prøver å bevare den attraktiv form.
 Til å begynne med litt informasjon. Så holdt den kvinnelige kroppen at graviditet øker bryst obligatorisk. Det er nødvendig å frembringe en tilstrekkelig mengde av melk. Enten vi liker det eller ikke vil, men likevel strukket huden på brystet. En amming, avhengig av varigheten, legger spenning. Når duken ikke er tid til å strekke etter veksten av bryst, hud kan tårer danne forlengelser (gravid). Naturligvis, med den tidligere gjenopprette vakker form av brystkreft er nesten umulig!
 Men beslutningen om å bevare skjønnhet når kvinnen umiddelbart etter fødselen nekter å mate barnet, ikke kan føre til det ønskede resultat. Det skjer ofte at volumet av brystet blir redusert og overskudd av hud forblir således. I svært sjeldne tilfeller, huden strammes etter samme mønster som reduserte hun bryst. Det avhenger av genetisk disposisjon, noen har bryst form er holdt i mindre grad, med noe mer.
 Jeg prøver ikke å skremme deg, sier jeg til hver kvinne, vel vitende om konsekvensene kan ta et informert valg. Jeg er en profesjonell og min far, min bestefar, jeg råder deg til ikke å gå til ytterligheter og foretrekker et barns helse. For å bedre restaurert brystet, hennes behov for å hele tiden se.
 Vare på brystene etter fødsel
 La oss skille de faktorene som fører til endringer i form eller utseende av brystet, og definere de viktigste retningene av omsorg.
 Brystkjertlene
 Til bryst slakk nok til å bære en støttende BH under graviditet og amming.
 Umiddelbart vil advare mødre av mange vanlige feil: ikke ha stram BH eller topper uzhymayuschye håper å raskt gjenopprette brystet. Melkekjertlene til å produsere melk skal være helt knust. Ellers melken vil bli tildelt, og trykket fra utsiden vil ikke tillate ham å gjøre det. På grunn av denne melken kan "brenne" - stopper gjort eller vil bli tildelt i mindre mengder. Og deretter andre, for å unngå sagging nok - igjen - slitasje støttende BH.
 Mangel på fleksibilitet
 Melkekjertlene under svangerskapet øker i størrelse, deretter begynner å avta - bryst hud og dermed kan ikke "fange" strekke og krympe tilsvarende.
 Alle disse handlingene rettet mot aktiviserer metabolismen i huden vil forbedre utseendet, elastiske egenskaper.
 Trening
 Melkekjertlene leveres med blod, og dermed næringsstoffer gjennom fartøy som passerer nær brystmuskulaturen. Derfor, noen belastning på hender - nemlig bygging av bøyde albuer hender fremover, øvelser med lette vekter - årsak blodstrøm til brystet, og dette i sin tur vil lette utviklingen av mer melk. Det vil også bli støttet av hud turgor, og metabolisme det bedre.
 Du kan engasjere inaktive idretter, som lett jogging i sakte tempo, trening på en stasjonær sykkel - nødvendigvis bra.
 Anvende krem ​​under graviditet og amming kan brukes på brystet huden noen mykgjørende kremer - egnet til disse formålene vanlig babyen krem. Gjennom sin innflytelse huden blir mer elastisk, lettere å strekke - tilsvarende, vil det bli færre hull (strekkmerker).
 Mottak kontrast dusj med hoveddelen for å forebygge hypotermi. Påvirke kjølig og varmt vann skal være kort.
 Av infeksjon
 Med utviklingen av mastitt som et resultat av infeksjon, kan selvsagt verken som skjønnhet og bryst være noen spørsmål. Så pass på å overholde reglene for hygiene.
 Før og etter fôring kvinner bør håndtere brystvorter. Gjør den med kokt vann med en liten mengde av kaliumpermanganat. Tørk av med en brystvorte.
 Sørg for å håndtere brystvorter og etter å ha tatt en dusj. Menneskekroppen er ikke sterile, og vannet fjernes fra det øvre legemet til brystet, kan svinge infeksjon.
 Hvis du mate babyen å bære støttende BH, helst steinfrie og alltid investere et sterilt underlag. Som det kan handle gasbind eller klut. De er tilgjengelige over disk eller i butikken.
 Jo lenger en kvinne ammer, jo mer strukket hud, og dermed provoserte utseendet på strekkmerker. Men jeg tror du vil akseptere for seg en riktig beslutning! Dersom det under graviditet og etter fødsel alt er fint og morsmelk utskilles i tilstrekkelige mengder, er det nødvendig å mate babyen i minst 6 måneder. Det er nyttig ikke bare for barn, men for moren!
 Fordeler for barn
 Det er ingen produkter i verden, selv de beste og mest nyttige, ikke kan erstatte den nyfødte melk. Tidlig bryteren til kunstig fôring kan forårsake allergiske reaksjoner hos barn, spesielt diatese, og i eldre alder - allergiske sykdommer (bronkitt med astmatisk komponent, astma, etc. D.). I tillegg er disse barn er i utgangspunktet feil metabolisme, kan de få overvekt.
 Fordeler for mødre
 Under amming er det visse hormonelle endringer som bidrar til å gjenopprette kroppen til moren. Men hva som irriterer svamper babyen brystvorter, min mor hormoner av lykke, men også - og dette er veldig viktig! - Hormoner som reduserer risikoen for brystkreft.
 Statistikk viser at lang - mer enn 6 måneder - amming reduserer 15 ganger så stor risiko for å få brystkreft!
 Overvekt
 Under graviditet, overvåke deres vekt bør være spesielt engstelig. Du kan ringe to - overvektige - de er lett tapt, og bryst form med ikke mye påvirket. Men hvis en kvinne å få 10 pounds - og dermed det påvirker bryststørrelse, strekke huden - og så, når en kvinne begynner å raskt gå ned i vekt etter fødsel, bryst naturlig miste formen enda mer. I tillegg har noen kvinner fett avsettes hovedsakelig i bryst, har ytterligere øket i størrelse.
 Som et resultat av vekttap i bryst begynner å synke.
 En annen aktuell problemstilling
 Mange kvinner, desperat å returnere brystet en vakker form, besluttet å gjennomføre plastisk kirurgi. I tillegg kan disse operasjoner utføres på brystet lenge før svangerskap, og er utformet for å forbedre utseendet av brystet. Hvordan dette påvirker brystet?
 Bare spesifisere: Du kan bare forstørre brystene kirurgisk, ofte staging i brystprotese. Med denne metoden protesen ikke påvirker ammingen fordi bryst er på toppen av protesen, og det fortsetter å fungere godt etter fødselen. Protesen er ikke berørt, og pumping melk.
 Men før du øker din bryst, må en kvinne bestemme hvor mange barn hun ønsker å ha. Det var først etter fødselen av alle barn til å sette protesen. Det faktum at postpartum bryst kan miste sin form selv med protesen. Dette betyr - vil gjøre operasjonen på nytt.
 Redusere bryst kan bare kirurgisk.
 Det hele avhenger av hva slags operasjon pasienten trenger.
 Hvis det er bare fjerning av hud ("løft") for å bedre formen på sagging brystene, deretter brystvevet er skadet eller ble ikke skadet. I dette tilfelle ingen effekt på å mate en slik operasjon som ikke virker. Med mindre, selvfølgelig, ikke etter at det dukket opp mastitt.
 Hvis det reduserte volum av brystvev, er det vanligvis amme i dette tilfelle enten umulig eller svært problematisk. Denne operasjonen delen er ledsaget av vekt melkekanalene, blodårer, nerver og deretter som er komponert flotte bryster i en vinnende måte. Derfor graviditet denne operasjonen bedre fravikes.  
Hvordan gjøre brystene størreMange kvinner er misfornøyd med sitt bryst størrelse og sin form. Det antas at en stor og vakker bryster - grunnlaget for kvinnelig attraktivitet og seksualitet. Men naturen er ikke alle like støttende og kvinner prøver å gå langt for å gjøre brystene større. Det er flere måter å oppnå en økning i bryststørrelse, hvilken som er mest effektive for deg, bare du kan svare på, etter å ha opplevd meg selv.
Hvordan å lage en større bryst øvelser
For å øke bryst oppfordres til å gjøre spesielle øvelser og massasje mot slitasje.
Massasje kan gjøres hender ved hjelp av ulike oljer og vannstråle. Det viktigste å vurdere når vi utfører massasje - brystet - en meget delikat del av kvinnekroppen, slik at eventuelle tiltak bør utføres nøye, prøver ikke å gjøre vondt.
Hvis du massere bruke oljer (ideell for denne prosedyren nype olje), olje på området daglig bryst og brystet utover bevegelse. Så du gjøre mer blod flyte, og brystet vil bli mer og mer vakker.
Bryst massasje vannstråle for å utføre for fem minutter hver dag. Det anbefales å bruke denne kule eller kaldt vann. Da bust er ikke bare større, men også mer elastisk. Hvis du ikke kan bestemme helle kaldt vann du passer massasje med isbiter eller kjøle seg ned med et håndkle dyppet i kaldt vann. Selvfølgelig, for å se resultatet av prosedyren skal utføres hver dag i lang tid.
For å gjøre brystene større, det er et sett med øvelser. De er enkle og effektive, vanligvis assosiert med håndbevegelser. Her er noen av dem:
- Utfør sirkulære bevegelser skuldre (frem og tilbake);
- Bilde "møllen" rette armer;
- Avl utstrakte hender tilbake;
- Utvinning.
Ved å gjøre alle de ovennevnte å gjøre brystene mer, må du huske å se på din holdning. Selv den vakreste bust kunne ødelegge bøyde seg tilbake.
Hvordan å øke bryst hjemme
For å gjøre brystene mer, kan du bruke ulike folk rettsmidler. Først av alt - en maske med naturlige ingredienser. De er enkle å forberede deg med produkter som alltid er for hånden.
Maske med appelsin
En appelsinskall og finhakk den, legge den til det hvite i ett egg, bland godt. Sett den resulterende masse i brystet og halsen, la på i tjue minutter, dekket med et håndkle. Skyll med vann og påfør en nærende krem.
Maske med mandler
Opp til to teskjeer av slipte mandler 1 ts rosevann og en teskje honning. Påfør blandingen på brystet og bryst, la på i femten minutter. Skyll med vann.
Ost maske
Spoon ost blanding med en spiseskje olivenolje. Legg en teskje rømme, bland godt. Gjelde i tjue minutter, skyll med vann.
Sitron-agurk maske
Bla gjennom en kjøttkvern med sitronskall og agurk. I blandingen legge en eggeplomme og en teskje rømme, mix, gjelder. Vask av etter tjue minutter.
Kanskje masker ikke bidra til å gjøre din byste mye mer. Men de vil forbedre elastisiteten i huden, gjøre det elastisk, smidig og fløyelsmyk.
Hvordan å forstørre brystene uten kirurgi
En annen måte å gjøre brystene mer - for å plukke opp klær og klær.
BH, øke bust der lenge, og er populære i dag. De består av et mykt kopper, ankler, heving og støtte brystene. Settet eksempel en BH cup innsatser er laget av mykt materiale eller gel.
Vær spesielt oppmerksom på BH push-up. Ikke bare er de visuelt gjøre brystene, men gjøre det spektakulære og heve Avrunding av det.  
Яндекс.Метрика