Kvinners helse

 Når du trenger å kontakte en gynekolog? Når oppfordres til å ta forebyggende gynekologisk? Hvor ofte bør jeg gå til legen? Avhengig av alder av kvinnen kan oppleve disse eller andre kvinnesykdommer. Vi vil fortelle deg om den sykdommen, og den alder hvor en kvinne kan ha.
 Tidligere ble det antatt, ingen graviditet, ingen bekymringer (eller bekymret, men ikke så veldig mye) - og ingenting legene kjører, "igjen klatre der." Men det var før. En moderne kvinne å vite at helseproblemer kan oppstå i alle aldre. Ikke rart de sier: "Oppmerksom - er armed! »

 Adresse til gynekolog 15-20 år


 Til legen skal kontakte dersom:
 • 15 år mangler eller er ikke etablert en regelmessig menstruasjonssyklus;
 • ikke registrert eller ikke oppdaget sekundære kjønnskarakteristika (bryster, Kjønnshår vekst, armhuler);
 • tilbakevendende magesmerter;
 • utflod fra kjønnsorganer (selv om de er gjennomsiktige og har ingen lukt);
 • uttales premenstruelt syndrom (PMS), der føler hun tretthet, irritabilitet, dårlig søvn, hodepine, kramper, hjertebank, smertefull brystspreng, sterke smerter i korsryggen og magen.
 Med utbruddet av seksuell omgang øker risikoen for infeksjoner, seksuelt overførbare sykdommer, inkludert humant papillomavirus (HPV senere ofte årsaken til livmorhalskreft).
 VIKTIG: Hvert år, returnere smøre på flora av skjeden. Når du planlegger en graviditet må bestå en omfattende undersøkelse av kroppen, og når graviditet oppstår i tid for å komme opp på posten i kvinnenes rådgivning og følge alle anbefalingene fra legen din.

 Besøk gynekolog til 30 år


 I denne alderen, er årsaken til mange kroniske sykdommer hos kvinner, inkludert gynekologisk, er stress. Ta hensyn til tretthet, søvnmangel, tretthet. Dette er den mest vanlige årsaken hormonsvikt.
 I en alder av 30 ofte gjør seg endometriose. Denne proliferasjon av endometrium utsiden, for eksempel i magen. Sykdommen forekommer ofte hos kvinner med spesielle strukturen i egglederne - som bukhulen blir mer menstruasjonsblod med endometrial partikler enn vanlig. Det kan også føre til genetisk predisposisjon, immunsykdommer, noen operasjoner på livmoren og livmorhalsen.
 Det andre problemet som ofte slår kvinner i denne aldersgruppen til gynekolog - cervical erosjon. Denne patologisk prosess i livmorhalsen, en defekt i slimhinner, ofte varte nezazhyvayuchi. Erosjon kan være medfødt, dyshormonalnыmy og resulterende skader under fødselen eller betennelse - endotservitsita. Langvarig betennelse kan gå til en forstadier tilstand av livmorhalsen og den resulterende kreft.
 VIKTIG: 1 per år er nødvendig å ta en vattpinne på flora, for å bli vist i mammologist en hvert år eller to for å gjøre bryst ultralyd.

 Besøk gynekolog ved 40


 Begynner å endre funksjonen av det reproduktive systemet ofte diagnostisert ulike sykdommer i livmorhalsen (cicatrices, cervicitt, polypper, papilloma, leukoplakia) og livmor fibroids (godartet svulst som utvikles i livmoren - den muskel av livmor).
 VIKTIG: Årlig gjøre bekken ultralyd smøre på flora og cytologisk undersøkelse av livmorhalsen. Obligatorisk konsultasjon som en endokrinolog, mammologist og mammografi. Når du planlegger en sen graviditet bør konsultere genetikk. Se din gynekolog minst to ganger i året.

 Besøk gynekolog til 50 år


 Ved denne alderen er som regel helt stopper hormonet østrogen, ender menstruasjon. Gjennomsnittsalderen for menopause - 50-52 år. I denne perioden kan kvinnen være forvirrende:
 • livmor blødning;
 • tørrhet i skjeden;
 • neoplasi og godartet enhet.
 VIKTIG: Hvert år obligatorisk hørings gynekolog mammologist, endokrinolog, bekken ultralyd, for å smøre cytologi, mammografi. Ved alvorlig menopause oppstår behov for å finne hormonell erstatningsterapi eller fylle mangel av kjønnshormoner fytoøstrogener. Alle disse avtaler bør gjøres bare av gynekolog.

 Igjen, dette PMS


 Alle kvinner i reproduktiv alder hver måned går gjennom PMS (premenstruelt syndrom). I depresjon kan være hodepine, smerter i ryggen, kvalme og svimmelhet. Noen ganger øker appetitten. Hvile, drikke rikelig med væske, te med mynte og kamille. Fra kaffe til å gi opp alkohol.  
Hvor syk om natten

Ill - ikke så vanskelig. I mellomtiden gjør den spesiell - i det minste, merkelig. Trygt å si at mennesket, for all del prøve å bli syk, bare ikke i stand til å stå imot disse hindringene, utarbeidet av hans liv.
 Så, kjære lesere, ikke prøv å bli syk, bedre prøve å takle komplekse oppgaver fordi når syk, kan forbli lemlestet for livet.
 Så hvordan kan du bli syk?
 Metoder
 Det er nok av muligheter for hvordan snarest syk. De er ganske effektive. Men husk, hvis du klarte å bli syk, da, så snart som mulig videre behandling.
Hvor syk om natten

 Vaske hodet til å gå
 I slike tilfeller sannsynlig at du vil forkjølelseMen i tillegg kan det forekomme og hjernehinnebetennelse - betennelse i slimhinnen i hjernen vanskelig, veldig alvorlig og farlig sykdom.
 Inhalerer damp
 Hvis du vil vises sta, alvorlig hoste, brennende plast og puste Støre. Så du tjener temperatur i 39 graderOg med det den stive gassforgiftning.
 Fizkult, Cheers!
 Gjør et par - tre tung trening, slik at svette. Etter det, ingen pereodevayas frimodig gå ut i kulden - minst bare bli kaldt.
 Lenge leve dusjen!
 Metoden generelt lik den forrige. Umiddelbart etter en dusj, varmt, gå utendørs - konsekvensene vil være den samme.
 Forgiftning
 Giften på ulike måter, for eksempel drikke bortskjemte fruktjuice - Forgiftning, gastritt og en haug med andre mageproblemer vil du gitt.
Hvor syk om natten

 Simulerer hypertensjon
 Det er veldig smart måte å lure legen. For dette drikker tre kopper kaffe og ringe en lege som sier at du hoppet press. Leger - forsiktig folk og sikkert du propishut ukers ferie.
 Viktig: av en slik mengde kaffe vil lide ditt hjerte!
 Oholodzhuyemosya
 Retur til kjøle prosedyrer. Og spise iskrem, deretter tygge mint tyggis og spise iskrem igjen - rød sår hals er garantert.
 Det samme skjer hvis du gjør 50-60 dype åndedrag i kulden.
 Sukker + jod
 Ganske en kjent måte. Dråper av jod på et stykke sukker umiddelbart føre til feber, som kan også være på intensivavdelingen.
 I stedet for en konklusjon
 Alle disse metoder er svært farlig. Hvis du er virkelig bestemt seg for å lure venner, bedre ikke znuschaytesya over kroppen hans. Klem termometer for å varme batterier kolonne og kjøre den opp selv.


God spray fra en sår hals
 Mange mennesker lider livslang forkjølelse ledsaget av smerter i halsen og hoste. Noen nyter populære behandlinger, noen kjører til apoteket og kjøpe en god spray fra en sår hals.

 Barns hals spray


 Noen sykdom som krever spesifikk behandlingsmetode. Hvis sykdommen er en form for laryngitt eller faryngitt, kan du gjøre godteri, og urt infusjoner. Hvis det angina, i dette tilfellet trenger god spray fra en sår hals med antibiotika og skylleprosedyren inhalering.
 Faryngitt og laryngitt Hvis du har en kronisk sykdom ledsaget av ubehagelige og smertefulle opplevelser i halsen, narkotika valgt utøveren. I dette tilfellet, selv sikker.

 Hva god spray fra en sår hals hjelper?


 For tiden er det mange sprayer hals, som varierer i sin sammensetning, terapeutiske effekter, produsent og pris. Og hvert av disse midler stille lege, fordi, avhengig av typen av sykdomssymptomer og tilordnet et bestemt medikament.
 For eksempel, hvis faryngitt og laryngitt, best brukt Stopanhin, Kollustan, Heksoral, Kameton, Kamfomen.
 Kameton - utmerket fremstillingen, på grunn av sin sammensetning har anti-inflammatorisk og antiseptisk virkning på halsen, har analgetisk virkning. Hvis det er en tørr hals, er det best å bruke Kamfomen eller Ingalipt. Hvis sykdommen er blandet infeksjon, er det bedre å foretrekke Heksoralu.
 Moderne økologi sterk måte svekker menneskekroppen, har det blitt vanskeligere å bekjempe infeksjoner. Hals raskere enn noen kroppen plukker opp infeksjonen som blir kronisk sykdom.
 Hver voksen bør ta vare på sin helse og helsen til barnet sitt. Siden alle sykdommer i halsen heller forrædersk, bør de bli behandlet svært nøye. Det er ikke nødvendig å medisinere seg selv. Hver infeksjon trenger en god spray fra en sår hals, og dette bør du kontakte lege. Hvordan du kan bruke selvkompresser, inhalasjoner, decoctions og infusjoner av urter. Varme og varm drikke som fruktdrikker, te og melk er aktivt sliter med sykdom i halsen.  
Hvordan lage en klarere kinnben?
 Clear sjonglerer mote skjønnhetsidealer, en etter en, noen ganger diametralt motsatte. Heldigvis ikke dette skje hver sesong som trender i klær, og noen få tiår eller århundrer, men dirigerer menneskets bevissthet nesten hele planeten. Moderne mote modell storfe brakt lettelse på en pidestall person med dype ekspressive funksjoner og kinnben. De beundrer, misunnelse og de prøver å etterligne. Men i motsetning til trenden måte, innsunkne kinn kan ikke kjøpe i butikken. Jenter med en annen type utseende må fullt ut spille opp til å følge moten på ansiktet. Hvis naturen ikke har utstyrt deg høye kinnben, men jeg ønsker å oppfylle følgende smak, kan du forsøke å rette utseende. Avrundet ansikt og bred underkjeve - det absolutt er en medfødt egenskap av strukturen av skallen, men stramme ansiktsmusklene og gjøre mer tonet kinnene fullt mulig. For å velge riktig retning av alvorlighetsgraden av en person, først definere din kinnben typen. 
 Strukturen på kinnben, varianter
 1.  Høye kinnben. I dag ideell søkt etter de fleste jenter. Disse kinnben særegen oval eller litt avlange personer med forholdsmessige funksjoner. Høye kinnben danner en distinkt utseende og inkluderer vanligvis mandel eiere, "katt øye. Hvis man naturligvis fikk en person med en slik struktur, den uttrykks natur kinnben krever praktisk talt ingen synskorreksjon, bortsett fra på enkelte smak. Blant kvinner med slike funksjoner - Angelina Jolie og de fleste supermodeller.
  Hvordan lage en klarere kinnben?

   Mean kinnben. De vanligste struktur enheter, karakteristisk for de fleste av slavisk opprinnelse. Kinnene utvidet med et smil, og skaper en felles rund form uten fremtredende kinnben og kjeve. Denne strukturen gjør kinnben ansikt myk, godmodig, men ikke lur, sexy, hvordan vil gjerne se noen jenter selv. Selv Helen fra russiske eventyr anses vakre takk så lubne kinn.
  Hvordan lage en klarere kinnben?

   Lave kinnben. som skuespiller Charlize Theron, som ligger på rundt øreflippene eller enda lavere. De utvider person ned, noe som gjør det runde, rektangulære eller formet som en omvendt trekant.
  Hvordan lage en klarere kinnben?

   Brede kinnben. Attributt eksotisk skjønnhet. De minner eieren av Pocahontas og generelt har en tendens til å vende til og med en liten smal i området av den store plass.
  Hvordan lage en klarere kinnben?

   Glattet kinnben. Som Gwyneth Paltrow, utstyre personer med delikate funksjoner. Jenter med kinnben synes yngre enn hans alder, selv et barn er søt, men uten mye arbeidskraft kan justere formen på kinnene som bruker sminke.
  Hvordan lage en klarere kinnben?

   Metoder for korreksjon kinnben
   Desperate kvinner velger å gjennomgå kosmetisk kirurgi og fjerne jekslene som har falt kinn og kinnben av dem har blitt mer fremtredende. Men ikke nødvendigvis utsatt for slike radikale metoder, fordi du kan prøve å gjøre kinnben klart å bruke ansiktet og riktig sminke. Her er den rimeligste teknikk:
  1.  Opprettholde vekten. Legg merke til ansiktet til noen skuespillere og modell, basert på et bredt underkjeven, de likevel stolte innsunkne kinn og høye kinnben. I utgangspunktet er det en mangel på fortjeneste vekt. Etter vekttap kinnene folk flest betydelig utkobling fra skulovыe bein begynner å fungere som det skjedde, for eksempel, Kira Knightley. Men det er viktig å stoppe fordi vokst tynn ansikt ser utmattet, og selv de mest markante kinnben ikke gjøre det attraktivt.
    Diet. Relatert til tidligere rådet, som rasjonell utvalg av produkter positivt påvirker hastigheten på stoffskiftet, styrke ikke bare tap av ekstra pounds, men kraft og utvinningsprosesser i huden. Epidermis stramme kinn gjør dem jevnere og tonet ansikt støtte. I tillegg er et stort antall skarpe frukt og grønnsaker på menyen bevirker at kjeven til å arbeide intensivt å trene musklene i kjeven og andre ansiktsmusklene.
    Ansikts Gymnastikk. Det er mange øvelser som tar sikte på å korrigere ulike svakheter utseende, og valget avhenger i stor grad av den enkelte strukturen i ansiktet. Universal anses øvelser for å løfte kinn og skape skulpturell enhet. Å skjære en distinkt trekk hver morgen og før sengetid ta et dypt åndedrag, men ikke svelge luft, og hvordan du kan blåses helt opp kinnene. Ikke bitte lepper, til palmer trykke sterkt avrundet ansikt og føler at musklene motstå dette presset. Gjenta til du føler muskeltretthet.
    En annen effektiv øvelse bruker ikke bare kinnene, men nesten hele ansiktet. For hans trening forestille seg at i munnen var en liten ball, omtrent på størrelse med en plast tennis. Man trenger å migrere fra det ene kinnet til den andre, tilbringer under overleppen og tilbake. For å forsterke effekten, kan du bruke språk: presset til kinnet og trykket inne, føler motstand av ansiktsmusklene.
    Kjent for alle som som barn deltok drama skole, trening for artikulasjon "smil-tube". Smiler så bredt som mulig, stretching kinnene og følte spenningen. Deretter umiddelbart trekke leppene frem som om drag for et kyss. Alternative disse posisjonene til du føler stor muskeltretthet kinn og lepper.
    Dekorative kosmetikk. I dyktige hender kan gjøre underverker. Det er, selvfølgelig, blir vasket hver fan, men hver gang gjør det mulig å gjenskape det ønskede bildet, noe som gjør det mer eller mindre dramatisk, avhengig av situasjonen og tiden på døgnet. Å stille tydeligere kinnben med makeup, trenger du to verktøy for å korrigere Chiaroscuro person: mørk og lys. Først satt i den mest konvekse delen av kinnbena så å øreflippen intensiteten var høyere tone og gradvis redusert mot midten person. Grundig blande grensene mørk corrector og rett over kinnbena, bruke en lett berøring eller en lett concealer haylayter. Hold overganger mellom nyanser var glatt og så ut som naturlig. For kvelden makeup, bruke fett midler, og for dagen - tørre.
    Omfattende tiltak som kombinerer flere av følgende metoder for korreksjon i kjeven, kan ansikt lage klarere og klarere. Med alderen, de fleste kvinner blir mer innsunkne kinn og bein av dem opptre naturlig, så denne typen aristokratiske utseende kan manifestere seg, og du bare akselerere prosessen gjennom våre råd. Vær hyggelig og elske deg selv med noen kinnben og ansiktstrekk!  
Яндекс.Метрика