Sommeren er i ferd med å flytte til sin logiske konklusjon, lette ting begynner å sakte visne inn i bakgrunnen, og tiltrekke oppmerksomhet gradvis falle, og med det, mer varme klær. Når du begynner å dukke opp ubehagelige og uventede trekk og varm sol er ikke så aktiv, du ønsker å skjule noe og føler deg komfortabel.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 For slike formål jakken er ideell, selv for en mann, men for en kvinne, må denne saken være til stede i garderoben. Jakke - den universelle og svært komfortable ting som kan spare ikke bare kaldt, men blir harmonisk toppen av alle kvinnelige eller mannlige bilde.
 Hvis nøye gjennom alle bildene fra moteshow av sesongen 2013-2014 år, kan det nevnes at designere kjente motehusene ikke trenger å finne opp hjulet, kan de nye kolleksjoner sees motiver tidligere sesonger, men ikke uten innovasjon.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 Fasjonable kvinners og menns jakker kommende høstsesongen avvike prinsippet om multi-layer teksturer og kompleksitet, kan de lett skryte av sin voldelige forskjellige stiler, elegant stil og, viktigst, velge den modellen som passer deg.
 Du vet fortsatt ikke de siste nyvinningene eller ikke kan bestemme seg for en stil eller foretrukne stil? Ikke bekymre deg, nå vil vi fortelle deg om de nyeste trend modeller jakker i høst mote verden og bidra til å velge de riktige tingene.

 Mote stiler og moter høst jakker


 Kanskje lenge vi ikke la den retro-stil, så modeller høst jakker denne sesongen meget godt tatt fra fjerne 70 av forrige århundre. Disse jakkene er preget av relativt streng stil, bør lengde jakker spenner fra tidlig til midten av låret.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 Typisk brukt rettskårede, formsydde modeller, men også i mote, alt avhengig av hvilken type figur av en kvinne som kommer til å kjøpe denne jakken. Jakke stil 70 vanligvis et belte i midjen som understreker nåden elegant kvinnelig figur og lommer som kan være dekorert med en rekke innredning.
 Jenter og kvinner som er lyubytelnytsamy virksomhet stil kan godt komme utrolig fasjonable denne sesongen jakke vester. De fleste av disse modellene er laget av lær, men kan også finnes variasjoner av strukturert materiale og nubuck semsket skinn og.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 Disse jakkene ikke redde for kaldt, så de er ofte laget i stil med minimalisme: ingen krage og selv lyn, men det er standard modeller som kan leveres med lommer og fôr. Og med mindre forretningskvinne for mye tid på gata? Med bil til kontoret, på kontoret i bilen, når fryse, men ser ut til å gjøre denne modellen alltid lykkes!
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 Generelt, med hensyn til skinnjakker falle i år 2013-2014, i kjølvannet av kommende sesong, fortsatt ikke styhayuchoyu popularitet sorte skinnjakker som er behagelig for mangfoldet av modeller og former. Litt klumpete i skuldrene, men ærlig elegant og utstyrt, er de i stand til å skape en svært dristig, men samtidig feminin bilde.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 I tillegg til standard svart skinnjakker med sort skinn, denne sesongen meget populær modell med lyse huden rød, rød og lyse Crimson farge. For daglige sokker passer modeller som har en lengde rett under midjen, og for kveld ute du kan kjøpe kort versjon.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 Denne sesongen, faktisk, som i det siste, designere ikke spart på overflod av innredning og dekorasjon, veldig populær vri skinn med metallinnlegg, strass og paljetter, jo mer, jo jakke stil blir mer kveld utseende.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 Høydepunktet denne sesongen var kvinners jakker som er kombinert fra flere materialer og teksturer, de kan kombinere skinn med pels og strukturert klut, eller tvydom og andre materialer.
 Også unektelig trend høst sesongen 2013-2014 år - en jakke med asymmetrisk krage og stor, kan det ha den mest uventede og en uvanlig form, slik at bildet kan bli ikke bare moteriktig, men også spesiell. En annen funksjon i denne sesongen - et stort antall modeller høst jakker med korte ermer, som fremmer feminin og elegant image.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 Den enorme populariteten begynte å bruke høst sport jakker, de er spesielt egnet for de som setter pris på komfort og komfort. Blant de populære modellene - stiler av krage og hette, bør de være utstyrt med massevis av lommer eller kutt. Hovedtyngden av sport stiler med vertikal glidelås og kontrast annen kombinasjon av ulike materialer og farger.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 Hva jakker er fasjonable denne høsten blant menn?


 Denne sesongen, designere og moteskapere betalt spesiell oppmerksomhet på detaljer og materialer igjen alene stiler og modeller. De mest populære stiler av menns jakker er jakker, bombefly, og direkte vri belte og uten, parker og anorakk.
 Den eneste innovasjon som tillot seg designere denne sesongen - en daglig hendelse i mote jakker for menn med korte ermer.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 Som i kvinnenes hendelse, inkludert menns stiler tendens kombinasjon av ulike stoffer og farger i en modell av slikt materiale og solid materiale med et mønster eller mønstre. Med denne nye retningen, det var mulig å kombinere sport jakke med en bedrift dress, men det er best å følge med strømmen forsiktig med å se smakløst og dumt.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 Som vi har sagt, på en måte biker stil jakke med asymmetrisk glidelås og stiler i en motor-racer, ofte er de lett modell som kan suppleres med direkte feste. Også mote praktisk på grunn av jakker for menn høyt verdsatt jakker transformatorer, må de være avtakbar fôr og hette, kan denne jakken brukes i høst og vinter.

 Populære farger av høst jakker


 Denne høsten sesongen er intet unntak, som en mote ikke gamle og nåværende farger: svart, brun, grå, brun, oliven og myr. Men, selvfølgelig, det er hyggelige unntak: skinnmodeller fordelt lyse røde nyanser, også populære rike gule og rosa farger.
Kvinners høst jakker til menn (13 bilder)

 Som for utskrifter, deretter på moten er dyret bildene - leopard flekker eller sebrastriper, også i mote abstrakte og geometriske mønstre. Som for materialer, forble det populært skinn og pels, strikkevarer, nubuck og semsket skinn, strikket stoff og denim.
 Dette noe uvanlig versjon av dameklær nylig begynte å bruke en så sterk popularitet, men nå mange jenter og kvinner er bokstavelig talt kan ikke forestille seg sin garderobe uten dem.
 Selvforsynt, konsis og harmonisk, de er de beste, vil understreke verdighet et fint halvår, spare tid vanligvis brukt mange timer foran et speil for å plukke opp organisk kombinasjon av "top" og "bottom".
Kvinners mote dresser, hvordan du skal velge? (10 bilder)

 Og, det gjorde ikke si at de er nesten hver kvinne, hemmeligheten ligger i det faktum at det må være i stand til riktig plukke i figuren, og dyktig kombinere med tilbehør.
 Hvis vi ser tilbake og ser på historien, har jumpsuit en beskjeden opprinnelse. Opprinnelig var det Jesters og gjøglere klær som var svært vanlig i de kongelige domstolene i tider med middelalderens Europa.
Kvinners mote dresser, hvordan du skal velge? (10 bilder)

 Denne drakten er svært behagelig å ha på, var det lett å utføre ulike triks og komplekse bevegelser. På tidspunktet for den første verdenskrig begynte å jobbe aller klær, så fortsatte i flere tiår, kvinner hadde på seg slike klær bare i arbeidsmiljøet.
 Dette varte i lang tid, var det nye modeller, arbeidsklær ble gradvis flytte inn i hverdagsklær, men det var ikke så alvorlig. Det endret seg i lyse 70-tallet da jumpsuit var på høyden av sin popularitet, er det nå betraktet som en iboende del av disco era og stasjonen.
 I dag, kvinners mote aller gjennomgått betydelige endringer, kan de nå passer for nesten enhver hendelse.
Kvinners mote dresser, hvordan du skal velge? (10 bilder)

 Hvis du kommer til å gå ut i verden å besøke eller kveldsarrangement, passe deg modell av silke og viskose, for daglig slitasje, er det ingenting bedre enn denim overall, og for å arbeide på kontoret kan du alltid plukke opp en streng og elegant modell med et minimum av detaljer.
 Det finnes også vinter alternativer som kan meget vel varm i kalde og isete sesong. Så, uansett, men i kjeledress enhver form er komfortable og allsidige klær. Disse iboende funksjonene i noen jumpsuit virkelig verdsatt den vakre halvparten av det moderne samfunnet.
 Vel, i så fall, du bare lære å velge modell kjeledress og lære de grunnleggende motetrender å alltid være stilig og moderne.

 Hvordan velge en dress fashioned?


 Jenter som eier brede hofter, passer best modelldrakter som har blusset fra hoften eller rette bukser, mote seg selv bør ikke være for stram, som du bare understreke de uforholdsmessige hofter, men samtidig bør det ikke henge ut, så du slår inn noe uformelig.
Kvinners mote dresser, hvordan du skal velge? (10 bilder)

 De fleste jenter bære slike sko eller plattform hæler og lange bukser bør dekke 2/3 av hele høyden på hælen, ellers vil du se veldig dumt.
 Hvis du har mer eller mindre like proporsjoner, kan du godt komme monokrome modeller overall. Damer med små bryster og brede hofter beveger tyngdepunktet opp, fordi de hadde bedre å foretrekke modeller med lyse gardiner og nakke, utvanne hele ensemblet flotte dekorasjoner på halsen. Også sjekke for å se at livet ble stadig understreket.
Kvinners mote dresser, hvordan du skal velge? (10 bilder)

 Skinny jenter med alvorlige former svakt må se til det som ga dem feminine aller og omfang obligatorisk felt. Kan godt komme varianter med høy midje og elastisk bånd på brystet, for å gjøre de silhouette spokuslyvosti kan prøve stiler med et belte og kulyskamy heller ikke glemme de brede stropper og lyse utskrifter, som også er fin jobb med den visuelle volum.

 I slip jenter er stor, kan de absolutt ikke redd for ultra-korte shorts og en åpen rygg.

 Men kvinner med veldreid bør unngå disse modellene som kan gi dem de ekstra pounds. Derfor er det best å ta hensyn til stiler av lys streaming stoffer som fremhever midjen og slipp. De fleste foretrekker monotont og modeller med liten skrift. Mest kjeledress kan være dekorert med en V-hals og bunn innsendt eller rett, som strekker seg fra midje bukser.
Kvinners mote dresser, hvordan du skal velge? (10 bilder)

 Det antas at bare overall er høye og slanke jenter. Det er ikke klart at det er lettere i denne forbindelse, men ikke mer.
 Jenter med en liten økning er nødvendig å ta hensyn til modeller med bukser, blusset fra hoften og alltid bruke sko med hæler eller Wedge-heeled. Et annet godt alternativ - en kort jumpsuit shorts og høy midje ser veldig sexy i kombinasjon med høye wedgies.

 Trendy stiler av sommeren og høsten aller


 Nylig, veldig populært er den såkalte modell hver dag, de er veldig behagelig og allsidig i den raske tempoet i det moderne liv.
Kvinners mote dresser, hvordan du skal velge? (10 bilder)

 Ofte er de lyse og luftige stoffer som chiffon, silke, sateng, og lignende. Den mest populære modellen med stram topp, noe som kan være ganske dyp cleavage og bunn innsendte bukser bukser, midje, ofte produsere et tynt belte.
 Som for farge, mote dempede toner, for eksempel, blek blå, grønn eller lilla, han skriver kan representeres abstraksjon eller selvfarget blomstermønstre. For de som elsker alle ting lyse og saftige fit modeller med asymmetrisk kutt toppen, samt kombinasjoner av lyse farger og mønster tekstiler.
Kvinners mote dresser, hvordan du skal velge? (10 bilder)

 Jenter med forretningssans kan også plukke opp en drakt som lett kan fortynne allerede lei av de tøffe dresser og skjørt.
 De fleste av disse overall er laget i de mørke eller pastellfarger, mønstre og uten unødvendig pynt. Toppen av modeller som simulerer blusen og bunnen serverer klassiske bukser som kan velges avhengig av deres egne tall, trange, rett eller sleng.
Kvinners mote dresser, hvordan du skal velge? (10 bilder)

 Fasjonable denim overalls er mest etterspurt i høstsesongen, slike modeller er avgjørende for fotturer på turer i naturen og vanlige.
 Foruten denim overalls har justerbare stropper ofte, som godt kan hjelpe gravide jenter med valget av klær.
Kvinners mote dresser, hvordan du skal velge? (10 bilder)

 På grunn av omfanget av veksten magen stropper kan slappe av, og etter at barnet er født lett tilbake til sin opprinnelige form, denim overalls stroppene vil ikke velte seg i skapet "dødvekt". Et annet pluss denim overalls - de er nesten alle, uten unntak. Beste denim overalls kombinert med en flat såle sko eller sandaler lav-gladiatorer.
Яндекс.Метрика