Det er ingen hemmelighet at kvinnelige bildet vil være perfekt bare når det er helt ferdig og krever ingen tilsetninger. Når valgt tilbehør kan fremdeles være en følelse av ufullstendighet, i dette øyeblikk, og kommer i leke kvinner belter.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Dette er en liten, men viktig ting som lett kunne fylle rollen som "holder" bukser eller shorts, og utføre et rent dekorative funksjon, pryder hver kjole, tunika eller til og med klær. Moderne designere aldri overse dette Thing fest, så denne sesongen kvinners mote belter med sine nye produkter.
 Vi vil prøve å den grad opplyse deg om alle de nye og spennende modeller. Slik at trenden?
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Materialer og former


 Denne sesongen designere ikke skjerpe sitt fokus på ett belte bredde: vanlig som tynn og medium, og brede belter.
 Det eneste dette året, korsett belter er mindre populær enn tidligere, men kan fortsatt bli funnet i noen samlinger av originale modeller.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 I år, som i mange tidligere, er fortsatt populære favoritt og belter laget av lær. Ikke for ingenting er troen i denne forbindelse at veske, sko og belte bør være av høy kvalitet og helst holdbar, fordi disse tilbehør er i stand til å gi en jente en elegant og virkelig sedate utseende.
 Disse inkluderer glatt og patent lær, semsket skinn, slangeskinn og alligator huden. Men de kan komme og kvalitativ simulering er også populære belter laget i metall og plast, belte, laget av samme stoff som den viktigste klær.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Kvinners mote belter og belter i sesongen 2013


 Selv om denne sesongen er ikke dominerende typecasting i form, men du kan fortsatt se at populære fortsatt smale stropper i forskjellige varianter, som kan eller ikke kan være det beste komplementet utseende.
 De kan være kontrast mot store klær klare å kutte en figur inn i to deler. Spesielt bra er belter ser med lyse kjoler eller tunikaer, spesielt hvis de plasserer like over midjen, og dermed visuelt øke etappe.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Imidlertid ble den største haster skinny belter som oppfyller grunnleggende tone av klær, eller supplere sitt lys skygge. De fleste av disse beltene er laget av samme stoff som hoved dress. Best av alt de er kombinert med yttertøy eller bedrift dress.
 En annen udiskutabel favoritt faget og mange designere er stropper som er knyttet til bestemte noder spenne i dette tilfellet tjener bare som pynt, ikke mer.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Men denne trenden har ikke noe nytt, det er fremdeles en av de mest populære. Disse beltene har ofte en gjennomsnittlig bredde og lengde, for det meste laget av mykt materiale, men det er ekte lær modell.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Alle bøye!


 En annen umiskjennelige motetrender denne sesongen er skinn kvinner belter dekorert bue spenne på plass. Dette beltet er svært godt legger femininitet og eleganse figur, de er i stand til å supplere eller spidnychni buksedrakt, kle enhver stil, som bluser og skjorter.

 Oftest de er laget av lær eller kunstlær, og en hel rekke forskjellige materialer, ofte lyse farger. Slitte er så ofte i midjen.

 Forbli populære favoritt kvinners belter, gummi band, som også er dekorert med en liten sløyfe. Ofte har de en gjennomsnittlig bredde perfekt med cocktail kjoler, yttertøy, slik som jakker, skjørt og med "blyant".
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Du kan også møte og belter for å være selv tie sløyfe på slike modeller er funnet i samlinger av kjente designere.

 Brede stropper med spenner


 Ikke mindre populært denne sesongen, tok over dobbel, hvis ikke trippel, belte med flere spenner. Ofte blir de presentert som et bredt lavere basen dekorert en, om ikke flere, smal øvre belte.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Vanligvis er bunnen og toppen stroppen forskjellig i farge eller konsistens. Den beste løsningen er en kombinasjon av denne sesongens lær og semsket skinn, eller en monokromatisk base og dyriske utskrifter øvre belte.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Hva med spenner?


 Denne spesielle saken heller ingen restriksjoner. Forbli populære klassiske rektangulære og firkantede metallspenne og ovale og runde.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Et spesielt høydepunkt denne sesongen var spennen viser hodene til forskjellige dyr. Mange merke belter dekorert på denne måten, kan deres spenner være dekorert med dyreprint, eller programmer under reptil.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Også mote harde kontraststriper og grafiske bilder, er populære med plastremmer og metallspenner blomster.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Et interessant trekk ved mote denne sesongen er at noen beltespenner er gratis i det hele tatt. De ser ut som en solid beltespenne og vanligvis skjult, gjemt et sted på siden. Vanligvis de kjører i metalliske farger, som skildrer en ring slitt belter er hovedsakelig i midjen. Hele belter kan være et utmerket tillegg til en bedrift dress eller en lys kjole.

 Kjede belter


 Til tross for den lange fravær i mote samlinger, begynner å bli aktuelt igjen kvinner belter-kjeden. Populære designere tilbyr mange kvinnelige belter av denne typen, så det er bedre å avvikle et par svinger rundt midjen eller hoftene, noe som gir figuren en glamorøs og feminin bilde.

 Disse belter eller stropper perfekt med kjoler og dresser, og de kan lett utfylle en lys og fargerike klær.

 En elsker av lyse og skinnende, også kan glede seg, fordi en annen populær trend denne sesongen er belter med krystaller, kan være dekorert eller en spenne, og kan være strødd alle tider helt.
Kvinners mote belter (14 bilder)

 Vi håper at vår gjennomgang vil hjelpe deg å avgjøre hvilke oppdateringer som skal kjøpe denne sesongen. Viktigst, plukke opp ganger slik at det samsvarer nøyaktig din figur. Og forresten, ikke glem som ikke er nødvendig for å være den samme fargen på posen eller sko, plukke den avhengig av metoden som helhet.
 I dag de mest komfortable klær - jeans er en rekke typer og stiler. Selvfølgelig vil ikke alle moter være praktisk, men jeans er ikke et problem truende!

 Jeans kan brukes ikke bare mens du går, kan de gå på universitetet, og til å jobbe i en kafé,

 Det er viktig å vurdere å kjøpe alle funksjonene i form, så din jeans er slik at fjernet de små feilene og fremheve din verdighet.
Typer jeans

 Disse jeans er tilgjengelige i hvert menneske, de er alle - fra handymen, til stjernene, små barn og respektable herrer. Bredt utvalg ofte gjør tenke på slike spørsmål som "Hva skal jeg velge? "," Hvordan finne det perfekte paret? "Til å begynne med noen regler for å velge de riktige jeans.
Typer jeans

 Jeans kvalitet må oppfylle følgende kriterier:


 •  passer for deg

 •  være riktig størrelse

 •  stil bør du liker

 •  være av høy kvalitet

 •  være riktig farge

 •  møtes av sesongen

 •  være i garderoben din

 •  For hver figur passer din stil av jeans. Fordi det ikke ville gjøre en feil når du handler, anbefaler vi at du gjør deg kjent helt med alle stilarter.

   Stil jeans fastsettes basert på to hovedkriterier: høyden på planting og skjæring.

   Kutte bena (engelsk Fit) definerer parametrene bredde eller "trang" jeans. Det er ingen standard navn på stiler, så den samme stilen kan ha forskjellige navn.
  Typer jeans

   Straight / Regular Fit / Classic (straight / cut standard / klassisk) - klassiske rette jeans, med en ganske smal, rette eller litt trange bukser. Ligg på skoene, ikke dekker dem.
  Typer jeans

   Boot cut - tettsittende lår med en lang etappe, litt utvidet fra kneet til bunnen, landing på hoftene ikke veldig lave. For noen få centimeter lukke skoene dine, kutte ut en del av det.
  Typer jeans

   Slim / Skinny / Tight (smal / "i oblypku") - smalere, kan de selv bli kalt et ekstra hudlag, så sterke bein er stramme hele. Gjenta naturlig silhuett. Skinny - veldig smal versjon.
   Avslappet, Loose - gratis bredt kutt, rette ben og bredt.
  Typer jeans

   Nivå landinger jeans


   De viktigste typer landing:
 •  Høy (High-waisted) - over den naturlige midje, navle dekket

 •  Medium eller Low (lav-rise, mid-rise) - Jeans på hoftene

 •  Standard (Regular Rise) - akkurat under midjen.

 •  Plante et understatement (ultra low-rise) - like over skambeinet

 •  (Original stige) eller jeans sitte i midjen strengt

 •  Typer jeans for kvinner og jenter


   Jeans bukser. For utvidet overkroppen, og ikke veldig lange ben, jeans, smalner mot bunnen, ikke passer. Slik at føttene vil se enda kortere. Et bedre alternativ ville være vide jeans bukser. De ser gode sko med høye hæler. Da føttene vil visuelt ser lengre. Men vær forsiktig at buksa ikke er for bred, fordi de vil povnyty deg.
  Typer jeans

   Jeans med høy midje. Kvinner med en bred midje vanskelig å finne jeans. Selvfølgelig er første gang håp flaks ikke alle, som de fleste av dagens modeller sydd ganske smal i hoftene. Og de som er på hoftene, vil livet bli svært bred.
   De fleste kvinner i dette tilfellet velger jeans slengt lavt på hoftene og midjen problemer oppstår. Men den vakreste alternativet for slike tall er høye innsnevrede bukser, de vil fremheve din figur femininitet og optisk øke lengden på bena. Denne modellen vil komme og de med brede hofter. Bære disse buksene med en lang tunika kan.
  Typer jeans

   Blusset Jeans (klesh). For de med brede hofter ikke alltid passe et bredt jeans, vil de ikke skjule figur feil og bare sitte på deg også fritt. Ditt valg er jeans, sleng fra hoften med en liten prosentandel av stretchmateriale. Disse buksene er sikker på å være en god passform for din figur og ikke dra den tilbake elastisk lycra vil ikke hemme dine bevegelser. Disse jeans passer vel stilettos eller plattform, mens visuelt bena synes lenger.
   Bukser kan brennes og knærne. Disse buksene passer kvinner med lavt tall baken. Du må også ta hensyn til lommen på buksa ble sentrert baken var uten ekstra broderi og andre dekorasjoner som tiltrekker øyet til paven.
  Typer jeans

   Jeans med mørk denim. Rette jeans, skreddersydd med mørkt stoff kan komme noen figur. Denne modellen har mange fordeler for veldig lyse eller veldig vыvarennыmy jeans. Det i hovedsak slanke og godt visuelt forlenger benet. I tillegg, med klassiske mørke jeans kan du bære noen jakker. Så hvis selskapet oppmuntret stil uformell, må jeans mørk farge være i din garderobe.
  Typer jeans

   Jeans strekning. Dette er den vanligste lidelsen blant kvinner med brede hofter - forsøker å redusere dem ved hjelp av brede jeans. Som et resultat, vil disse bred etappe gjøre bena ser ut som to kolonner. Mye bedre i dette tilfellet vil se mørkere jeans med stretch. En tynn og lett, litt lang bluse understreke din midje og hofter hjelp skjule. Det beste alternativet for din figur, vil denne typen bukser.
   Stretch Jeans Wear og kvinner med ikke veldig fremtredende baken. I tillegg vil store lommer legge rundhet av baken.
  Typer jeans

   Jeans rør. Disse jeans, likevel vil se bra ut bare i perfekt form. Ikke bare bli frustrert og gi opp helt iført jeans. Det bør prøve å bære disse bukser med bred lang genser eller jakke, og bena bedre bære støvler. Så din fri nok og bred topp kan være balansert og silhuetten og form vil se veldig harmonisk.
   Velge elskede klær rett og slett enorm. Så velg en passende stil og olabukser med glede.
  Яндекс.Метрика