Kvinners skjerf, Fall-Winter 2014-2015 (bilder)
 Mote for skjerf kom til oss fra det gamle Kina, og har mer enn to tusen år. Dette stilige tilbehøret var rent praktisk formål: han hadde på seg kinesiske soldater for å forsvare seg mot kulde og dårlig vær. I lang tid skjerf var bare en del av den militære uniform av mange armeer i verden. Bare i renessansen var den egenskap av sekulære klær. Siden skjerf - en unik tilbehøret som gjør at selv de mest kjedelige antrekk å slå inn et stilig utseende. Høst-vinter 2014-2015 vil bli rik i en rekke tilbehør, inkludert skjerf på. Samlinger ledende motehusene er fulle av stoles, skjerf, sjal lyse farger og forskjellige teksturer.

 De fleste stilig skjerf høst-vinter 2014-2015


Kvinners skjerf, Fall-Winter 2014-2015 (bilder)
 Vi har lært at vinteren skjerf bør være varm fordi dens viktigste oppgave - varm i ekstrem kulde. I år mange designere har revidert sitt syn på alternativene og present klassiske vinter modeller av forskjellige materialer: ull, chiffon, pels, sateng og silke.
 Selvfølgelig, den første vinteren i popularitet holde strikke skjerf. Den nye sesongen designere tilbyr alternativer å velge varme grove bunter. De bør være ganske klumpete og lenge for å gli inn i selve pelsen oversayz. Mote bilde av casual stil vil create strikket sett: varm lange skjerf og lue Bini.
Kvinners skjerf, Fall-Winter 2014-2015 (bilder)
 Sterkt lys stoles også blant trendy tilbehør høst-vinter 2014-2015. Hans lette og sterke farger minner om varm sommer denechki. Stylister anbefaler iført disse klassiske modellene top coat, fikse beltet. Denne sesongen vil være relevant og skjerf, skjerf. Vanligvis er designere rådet til å bære disse modellene med skinnjakker og bombefly.
 Mange designere, etter de viktigste trendene for sesongen Fall-Winter 2014-2015 presenterte sine kolleksjoner i uvanlige stoles som minner om luksus krager og frakker.

 Trendy skjerf, Fall-Winter 2014-2015: aktuelle trender og farger


Kvinners skjerf, Fall-Winter 2014-2015 (bilder)
 Snakker om mote fargepalett, så det lettere og tynnere materiale skjerf, jo lysere det skal være. Denne trenden er faktisk for kvinner og for menn skjerf til våren 2015. Rike varme farger og fargerike mønstre ligne sommer vinter stoles sjal og skjerf. Grunnleggende farger representert grønn, blå, rød, fersken, blå og gule fargetoner. Varm strikket skjerf mer tilbakeholdne i farger, som inkluderer enkle naturlige farger: svart, hvit, grå, beige. I trend og blomstermotiver, geometriske mønstre, striper i forskjellige bredder, skotsk bur og dyreprint.
Kvinners skjerf, Fall-Winter 2014-2015 (bilder)
 De fleste stylister mener at denne sesongen fasjonable kvinner bør følge et naturlig bilde. Så i vinter 2015 skjerf kan brukes bare å kaste det på skuldrene eller vikles løst rundt halsen. Men, sannheten forbyr ingen "vanskelige" komponenter og uvanlige måter å binde et skjerf som tillater å se stilig og lyse. På hvordan å knytte et skjerf fasjonable du lære ved å se på videoen nedenfor.
Fasjonable kvinners og menns hatter, Fall-Winter 2014-2015
 Liker ikke å bære en lue? Forgjeves, fordi alle vet fra barndommen at hatten beskytter mot frost og snø. Tror du som ødelegger håret og hatten passer ikke inn i bildet? Så du bare vet ikke hvordan du skal velge denne motetilbehør. I fremtiden, til høst-vinter 2014-2015 et stort spekter av hatter at selv de mest skeptiske mods ikke kan motstå fristelsen få en god lue. Vår mote gjennomgang med bilder vil hjelpe deg å ikke gå seg vill i en verden av caps og velge den mest hensiktsmessige alternativet. Strikkede luer 2014: kvinners mote og menns muligheter


Fasjonable kvinners og menns hatter, Fall-Winter 2014-2015

 På toppen av popularitet i fremtiden høst-vintersesongen vil strikke luer. Blant de mest vanlige mønstre kan identifiseres dimensjons berets, brede pannebånd og luer varm-Bini med pongponger. Denne modellen viser dominert samlinger av Nina Ricci, Giles, John Galliano. Relevant og vil cap med en stor bunt i stil med "Bestemor bundet" og ryddig strikke mønstre. Som for moteriktige farger og mønstre, de åpenbare favoritter blant mørke modeller strippe og logoer.
 Strikkede luer kvinner Fall-Winter 2014-2015 avviker lite fra mannlige modeller. Som en unisex trend, så gjerne "låne" hennes kjæreste cap.
Fasjonable kvinners og menns hatter, Fall-Winter 2014-2015

 Årets mote strikket hatter er også snudamy og cap. Interessante variasjoner på snudov-hetter presentert i sine menns samling utrettelige oppfinnere Dolce & Gabbana. I den kommende sesongen ser de moderne mann maker hette, som minner om riddere hjelm.
 Våre vanlige mønstre strikket med pomponger også blant favorittene denne sesongen. Den viktigste særtrekk: big pompon lyse kontrastfarge og "grå" basis caps. Folkeviljen og stripete caps.

 Fasjonable hatter, Winter 2015


Fasjonable kvinners og menns hatter, Fall-Winter 2014-2015

 Hva vil vinteren 2015 er vanskelig å forutsi. Men vi håper at hun vil glede snø og frost. Ellers vil vi ikke være i stand til å briljere i fasjonable pelsluer som vil være de mest populære nisseluer i 2015. Den viktigste funksjonen er bruk av ekte pels sy hatter. Relevante BE caps med øreklaffer, pelsluer med øreklaffer og hetter. Disse modellene har presentert Badgley Mischka, Ralph Lauren, Fendi, Dsquared2. Blant de vanligste modellene caps av rev, vaskebjørn, rev og rødrev.
Fasjonable kvinners og menns hatter, Fall-Winter 2014-2015

 Fans av retro stil vil sette pris på verdsatt følte hatter og bowlere. Mange modeller ligne hatter 50s, som er som våre bestemødre. Men det er "oppdatert" klassiske versjoner, slik som de store potter fra samlingen av Emporio Armani. Vil imponere fashionistas og bredbremmet hatter, som også er en av hlavnыhtrendov 2014. Spesielt populære er lær og semsket modeller. La slike hatter er ikke veldig praktisk alternativ for vinteren, mens de gir oss til å skape en unik og mystisk figur.  
 Nå på toppen av popularitet vybryti whisky og volum i parietalregion. Med avslutningen av rate og god hårpleie kan du gjøre noen frisyren: vakkert rot, stilig "reir" eller perfekt glatthet. Før du går til butikken sjekke ut vår undersøkelse, og du vil være i stand til å velge en passende frisyre, ikke bare "noe kortere."
De mest fasjonable menns hårklipp, Fall-Winter 2014-2015: hva vil være fasjonable frisyrer i 2015 Bilde

 Velge en frisyre, bør du vurdere noen flere detaljer:
 •  Veldig kort og ikke trenger spesiell omsorg og styling

 •  Den gjennomsnittlige lengden uteksaminert strand, og asymmetriske hårklipp vil ta mer tid styling

 •  Tynt hår bør filiruvaty. Slike hår er bedre ikke å kjøre og klippe kort

 •  Langstrakt trekantet ansikt kan visuelt justere med asymmetriske tråder og slurvete konklusjon

 •  For en runde ansikt hårklipp dress laminert med en myk overgang

 • De mest fasjonable menns hårklipp, Fall-Winter 2014-2015: hva vil være fasjonable frisyrer i 2015 Bilde

   Unge menns hårklipp, Fall-Winter 2014-2015


   Canadian


   Occipital og tidsmessige stryzhutsya av kort og lang stod for mesteparten bang som starter med kronen. Du kan gre opp eller slette innlegget. Brå overgang fra kort hår til langt hår gir denne sjarm.

   "Ground"


   På hver side av håret stryzhutsya på to nivåer - kortere og litt lengre. På toppen er litt langstrakte tilnærmingene. Kombinert med korte smell ser veldig frisk og lyse.

   Menns frisyrer for langt hår 2015, foto


   Hraduyrovannoe torget


   På toppen av en tråd er valgt, som vil redusere den gjenværende hår. Etter at kalibrering: frigjøres en annen tråd og under det stryzhutsya, men i en bestemt vinkel. Ved slutten av den ovale ringen er dannet smell.

   Cascade


   Hårlengde er lagret, bare de strukturelle tilnærmingene er laget for å virke tykkere hår og frisyre interessant. Avstanden mellom lagene kan bli gjort ujevn eller utføre samme avstand. Stacking tar mye tid også, og for alle frisyrer for langt hår.

   Korte hårklipp for menn, Fall-Winter 2014-2015 Photo


  De mest fasjonable menns hårklipp, Fall-Winter 2014-2015: hva vil være fasjonable frisyrer i 2015 Bilde

   Britain '


   Fans vil elske denne klassiske frisyre med myke linjer og skrå avskjed. Whisky vanligvis vыbryvayutsya eller glatt passform. Nedenfor er kort hår, topp-formet volum.

   Hedgehog


   Typisk hårklipp for idrettsutøvere. Rundt omkretsen av hodet hår stryzhutsya like kort. Et unntak er smellene, som kan være litt lengre. Strands fylyruyutsya hard og stikker opp. Konkludert vanligvis gel eller voks.
  De mest fasjonable menns hårklipp, Fall-Winter 2014-2015: hva vil være fasjonable frisyrer i 2015 Bilde
  Яндекс.Метрика