Kvinners sykdom. GynekologiNesten hver kvinne i mitt liv møtt infeksjonssykdommer hos kvinner gynekologi, seksuelt overførbare sykdommer. I vår moderne tid unge lang tid å velge partnere, forklarer hans valg av seksuelle revolusjon, det 21. århundre i gården, og at hun vet han gjør. Vanligvis er disse promiskuøs sex slutter smittsomme sykdommer, men finner dem når det er for sent. Deretter har behandlet for ulike infeksjoner og, kanskje, og infertilitet. Men ikke alltid så enkelt. I par kan være mye mer komplisert og forvirrende. For eksempel, en jente "belønning" av smittede.

Om alle vet at kvinner kan få mye raskere gynekologiske infeksjoner enn menn. Forskere har bevist at gjerningsmennene av dette faktum - østrogener (kvinnelige hormoner). Hvis kvinner tar hormonbehandling eller hormonelle, lurer det en annen fare - en myk kvinnelig mottakelighet for alle smittsomme sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer, kobler denne buketten har herpes og HIV.
De vanligste infeksjonssykdommer i gynekologi Kvinner
De vanligste smittsomme sykdommer i de siste årene - er syfilis, chancroid, gonoré, og i forrige århundre, lagt det flere sykdommer - hepatitt, HIV, trichomoniasis, ureaplasmosis, hladymyoz, herpes, gardnerellez og mykoplasmose. Selv om disse sykdommene er ikke så alvorlig som HIV og syfilis, men ikke bra, også de ikke gi. Siden det er en sterk svekkelse immunitet hos kvinner, og den mest farlig og ubehagelig - en kvinnelig ufruktbarhet. Disse kvinnene i gynekologisk sykdom kan ha utilsiktede effekter på barnet under svangerskapet og fødsel.
Komplikasjoner og symptomer på smittsomme sykdommer i gynekologi Kvinner
Den aller første symptomer på smittsomme sykdommer er kvinner - tung utflod med en ubehagelig lukt, kløe og svie. Når disse symptomene bør oppsøke gynekolog. Hvis tiden ikke begynne behandlingen, kan du utvikle vaginitt er betennelse i skjeden, som også kan tjene som en forutsetning for infertilitet. Det er andre komplikasjoner i kjønnsorganer etter infeksjonssykdommer i gynekologi i kvinner - en dysbiosis og dysbiose. Disse infeksjonene ødelegge vaginal mikroflora og erstatte sin patogene og kan påvirke den kvinnelige reproduktive system - livmoren og eggstokkene. Å komme seg, må du ødelegge den helt i begynnelsen av agent, og styrke immunforsvaret og gjenopprette vaginal mikroflora.
Behandling og diagnostisering av kvinnesykdommer i gynekologi
Diagnostiske studier viser at behandling av infeksjonssykdommer fortsetter vellykket bare når pasienten oppsøke lege umiddelbart. Ikke glem at behandling bør ikke bare kvinner, men hennes partner (e). Ellers vil smitte skje igjen, og vil fortsette mye mer kompleks enn den opprinnelige infeksjonen. Det bør bemerkes at den primære ubehagelig utflod, kløe, svie, etc., i en seksuell partner, en kvinne trenger bare å oppsøke lege.
Forebyggende gynekologiske sykdommer hos kvinner
De mest enkle metoder for forebygging av genital infeksjoner er: riktig valg av seksualpartnere, kondombruk, en sunn livsstil og personlig hygiene kjønnsorganer eneste måten å opprettholde immunitet og hindre smitte.  
UretrittKalt uret betennelse i urinrøret, forårsaker urethritt symptomer: smerte ved urinering og utslipp fra urinrøret. Begrepet kommer fra urinrøret, som i gresk betyr urinrøret. Betennelse i urinrøret eller uretritt hos menn eller kvinner kan være av to typer, avhengig av grunnene forårsaket sykdommen: smittsomme og infeksiøs.
Typer betennelse uretritt
Infeksiøs uretritt hos menn og kvinner er forårsaket av spredning av smitte ved seksuell kontakt. Slike infeksjoner er delt i to grupper. Den første er den smittsomme sykdommen spesifikk urinrørsbetennelse - honoreynыmy og andre. Den andre gruppen produserer uspesifikke saker som oppstår under ulike patogener, klamydia, trichomonas, ureaplasma, virus, mykoplasma, etc.
Ikke-infeksiøs uretritt hos menn som hos kvinner kan være forårsaket av allergiske reaksjoner, urinrørsstriktur, urin kanaler skader som er forårsaket av fremmedlegemer hit eller bruk av urinkateter. Ofte ikke-smittsomme sykdommer uretritt kan gå inn i en smittsom skjema.
De viktigste symptomene på uretritt
De første tegnene på sykdommen: fremveksten av en brennende følelse, smerter og kramper i tid vannlating. På den første øyeblikk synes skiltene sterkest. Også, smerter i perineum, utflod fra urinrøret. Vanligvis utflod fra urinrøret start i morgen. Hvis zabolvanye er i form av ikke-spesifikke bakterielle infeksjoner, valget og er rikelig mukopurulent karakter og har en blå-grønn farge og lukt. I tilfelle sykdom gonorrheal form (se. Artikkel om gonoré) utflod fra urinrøret som en hvit pus dråpeform.
Fordi urinveiene har uretritt hos menn manifesterer før. Dette er på grunn av tilstedeværelsen av en lang og smal urinrøret. Denne urethritt symptomer oppleves mer akutt. Kvinner manifestasjon uretritt er mindre smertefullt, og kan noen ganger være usynlig.
Etter urinrør urinrørsbetennelse hos menn og er i stand til å ta på prostata, blære, og pungen. Utseendet til symptomer på prostatitt, epididymitt og orkitt kan være en komplikasjon av uretritt fortsette å føre til mannlig infertilitet. Kvinner oftest komplikasjoner oppstår som en krenkelse av mikrofloraen i skjeden, urinveisinfeksjon og andre inflammatoriske sykdommer. Hvis venstre ubehandlet urinrørsbetennelse kan utvikle urinrørsstriktur (striktur), som reduserer trykket av urin ved vannlating.

Tiltak til diagnose og behandling

Når utslippet, brennende vannlating øyeblikk og pokolyuvan i mellom vannlating bør besøke resepsjonen på urolog eller kjønnssykdommer. Etter såing bakteriologiske og PCR diagnose legen oppdage sykdoms patogener. Ofte symptomer på uretritt ikke forekomme, og å identifisere infeksjonen kan bare gjøres laboratorietester. Risikoen for infeksjon i sunt menneske er fortsatt høy.  
 Neglene - er ikke bare en liten detalj, men den virkelige del av hele bildet. En nyttår bilde må være en festlig, lyse, imponerende. Det er derfor nyttårs manikyr er radikalt forskjellig fra hverdagen. Og hvem kan skape mesterverk på feiringen feiringen i 2015? Hva er viktig?
Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

 Funksjoner nyttår manikyr 2015


 Så hva kan og bør være negledesign for det nye året 2015? La oss liste opp funksjonene i denne festlig manikyr:
 •  Paljetter ikke bare passende, men velkommen, fordi de er forbundet med flerfargede lys skinner og glitrende snøfnugg. Så gjerne bruke følgende dekorative elementer, og ikke vær redd for å overdrive det eller se dum. Nyttårsaften - er det på tide å skinne!

 •  Som for formen på neglene, så velkommen avrundede kanter. Firkantspiker kan også være aktuelt, men ikke med skarpe hjørner (det vil se grov og unaturlig). Akutte trekantede negler er ute av moten, som en form for valget er ikke nødvendig.

 •  Hvis du liker bildene, og deretter opprette manikyr for helligdager kan bokstavelig talt "pause" og har som mål å skape mesterverk. Pass på å bruke de festlige julemotiver. Selvfølgelig alltid relevante snøflak. Ikke prøv å gjøre dem helt like og identiske i naturen du vil ikke finne dette. Det er hensiktsmessig å neglene vil se selv juletrær og lys og fargerike juledekorasjoner. Hvis du vil ha noe rampete og leken? Tegne en snømann eller Santa Claus med hjort. Og som et symbol på den kommende 2015 - en av tre sauer, kan du skildre søte sauer, det er ikke så vanskelig som det virker.

 •  Hvilke farger kan jeg bruke? Lyse og helligdager. For eksempel vil i 2015 være relevante turkise farger, alle nyanser av blått og blått, så gjerne bruke disse edle toner. Du kan også utføre en manikyr i en lyse røde farger. Gull og sølv vil også se flott ut på neglene nyttårsaften, samt klassisk hvit. Gjør mer lyse manikyr kan svart som et grunnlag som vil bli plassert lyse kontrasterende bilder.

 •  Lengde på ferie ringblomster bør ikke være overdreven og mer ekstraordinære. "Claws" - er først, vulgært og gått, og for det andre, bare ubehagelig. Samlet, ikke noe godt om det. 2-4 mm bør være tilstrekkelig for den maksimale lengden - 5-6 mm. 1-15 tommer - det er for mye.

 •  Making nyttårs manikyr er viktig å vurdere antrekket ditt, fordi negler må kombineres med det som tema og lysstyrke, og med fargene.

 •  Negler bør se nøye, forsiktig og feminin på samme tid.

 •  Som for andre trender i det kommende nyttår 2015 er relevant for alle fortsatt en favoritt jakke, men ikke klassisk, men lyse og original. For eksempel kan kanten være svart, blått. Opprinnelig ser kombinasjon av mørke og lyse stiftelser kontrast frynser negler. I matte trend mettede farger, men husk at de vil bli sett umiddelbart klø, så tenk to ganger. Mørke farger vil sikkert fortynne sølv og gull, det ser festlig, original og lyse.

 •  Noen ideer


   Hvordan kunne det være nyttårs manikyr i 2015? Her er de smarteste og kreative ideer.

   Manikyr "juletre"


  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

   Å skape du trenger:
 •  hvit lakk eller sølv;

 •  lakk rik grønn farge (du kan også farget med sølv);

 •  runde paljetter;

 •  10 glitrer som stjerner;

 •  spesiell spiker lim for å feste smykker;

 •  tape eller spesielle sjablonger.

 •  Her er hva du trenger å gjøre:
 •  For å begynne, forberede negler. Behandle dem, fjerne ujevnheter, pidpylyayete kant pidpravte form, om nødvendig, lage en komfortabel lengde.

 •  Nå klargjøre bakgrunnen. Bruk svart eller hvit lakk. Dekk dem spiker i to lag (før du påfører andre først må tørke helt). Sure lagene å legge ned nøyaktig, ulikhet ødelegge bildet.

 •  Når malingen er helt tørr, fortsette å lage bildet. For å gjøre dette, legg spiker kantene til deg selv og holde seg til dem sjablonger eller biter av båndet slik at den ledige plassen dannet trekant. Dette vil være vår juletre.

 •  Nå er denne trekanten av grønn maling. Påfør to strøk for å ikke prosvichuvavsya bakgrunn. Når malingen er tørr, fjerne tapen eller sjablonger.

 •  Nå kan du begynne å dekorere. Runde paljetter vil spille rollen som jule leker. Legg et par stykker på hvert tre. Ikke overdriv, eller dekorasjoner for juletre i seg selv er ikke synlig. Det er nok for 3-4 sparkles. Fest dem med lim.

 •  Hva treet uten stjerner? Nei. Så vi vil pynte topper med paljetter i form av stjerner og beskytter dem med lim. Ferdig!

 •  "Snowflakes"


  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

   For å lage en slik manikyr forberede:
 •  turkis spiker;

 •  Glitrende gjennomsiktig lakk;

 •  sjablonger for å lage fransk (valgfritt)

 •  hvit lakk;

 •  tynn pensel, som vanligvis brukes for prorysovыvanyya konturer.

 •  Hvordan du gjør en manikyr? Det er enkelt:
 •  Først, selvfølgelig, bli behandlet neglene.

 •  Nå gjør ut bakgrunnen. Som grunnlag vi ta selve fremtiden 2015 turkis god tone. Cover male neglene sine så i to lag. Sørg for å vente på fullstendig tørking, holdbar ellers manikyr vil ikke!

 •  Eventuelt kan du lage en jakke. I stedet kan du bruke hvit sølv lakk. Plasser sjablongen å spikre det var bare åpent land, male det. La det tørke negler.

 •  Nå gjelder en gjennomsiktig lakk med glitter. I prinsippet er det ikke nødvendig, men det vil skape en glitrende effekt snø, og det er veldig hyggelig og original.

 •  Når det er helt tørt, begynne å male snøflak. Du kan male dem på samme Marigold hver hånd (på ringen fingrene), og kan og hver spiker. Snøflak kan være annerledes, det vil se originalen. Den variable kan ikke bare danne, men også størrelsen.

 •  Ferdig!

 •  Manikyr "lam"


   Denne originale manikyr i en tre sauer vil sikkert være nyttig. Her er hva du trenger:
 •  blå (ikke for mørkt) sølv lakk (eller normal, men da også forberede gjennomsiktig lakk med glitter)

 •  hvit lakk;

 •  sort lakk;

 •  børste maleri.

 •  Slik gjør du:
 •  Behandler negler.

 •  For å bruke en bakgrunn blå sølv lakk. Påfør to strøk. Hvis du bruker en vanlig maling uten sequin, topp, bruke et lag med gjennomsiktig skinnende lakk.

 •  Når du er helt tørr kan du begynne å lage tegninger. Først, ta hvit maling og kropp maling sauer. Det ser ut som en sky, det er lett å tegne.

 •  Nå tegne en svart lakk sitater sau (de vil se ut som pinner).

 •  Ikke glem å tegne et hode. Det kan være hvit eller svart.

 •  Domalyuyte horn.

 •  Hvis du foretrekker det, kan du sirkle konturene av kroppen lam, men dette er valgfritt.

 •  Hvis du ikke liker mangfold, sauene trekker bare på ringfingeren spiker, plassere en annen som fransk.

 •  Ferdig!

 •  Velge og skape en unik og kreativ manikyr. La neglene tiltrekke oppmerksomhet og skape en festlig atmosfære.

   Bilde opprinnelige manikyr nyttår:


  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)

  Jule manikyr 2015: beste ideene (25 bilder)
  Яндекс.Метрика