Lad for øynene

 Visjon - en av de mest verdifulle gaver som naturen har gitt oss. Denne gaven de fleste av oss tar for gitt og ikke altfor opptatt av hvordan å beholde den. I mellomtiden, de som er kjent for oss ting som PC, TV, bøker, dårlige vaner, dårlig ernæring og dårlig miljø som kan påvirke våre øyne. Å redde visjonen har vi flere ganger om dagen for å gjøre spesielle øvelser, som vi vil dekke i denne artikkelen.


 Et sett med øvelser


 Hvis du er kunnskapsarbeidere og mesteparten av sin tid å bruke på bøker eller datamaskin, du definitivt trenger å hvile øynene dine. Det gjør ikke vondt å tilbringe hver time noen enkle trinn. La oss se på dem mer:

 •  Lukk øynene og slappe av, tenke på noe veldig bra. Sitte så omtrent et minutt, og deretter åpne øynene og ta deres rotasjonsbevegelse i en sirkel, først den ene veien og så en annen.


 •  Ikke snu på hodet, ser først opp, så ned. Gjenta denne bevegelsen minst ti ganger så raskt som mulig. Deretter gjøre det samme, tilbringer øynene fra venstre til høyre og tilbake.


 •  Så fort blinke flere ganger.
  Lad for øynene •  Deretter tegner øynene imaginære diagonal. Løft utsikt i øvre venstre hjørne og fikse det for noen få sekunder. Deretter morhnite og se nederst i høyre hjørne. Gjenta 10 ganger og endre retning.


 •  Den neste fasen innebærer lading slappe av øyet muskler. Gni hendene hverandre og lukke øynene med hendene. Hold dem så minutter.


 •  Ser på avstand, deretter skråkanter elev, prøver å se på spissen av nesen. Må trene minst 10 ganger.


 •  Kom til vinduet og velge avstanden et objekt. Fokuser på det ser ut. Så ta en titt på hans hånd, prøver å stille nærmere titt på hånden. Gjør følgende øvelser flere ganger.


 •  Solariser


   I dagens verden kan du møte mange mennesker som bruker solbriller. Det antas at sollyset er skadelig for øynene, men det er ikke. Til fungerende kropp, er det nødvendig å utføre arbeidet gitt av naturen, som er, bør våre elever reagerer på lys og spiss rozshyryayuchys.
  Lad for øynene

   I tillegg er en velkjent øyelege, Dr. Bates, sa at sollys har en bakteriedrepende effekt, lindrer spenninger av øyet muskler, og har anti-inflammatorisk effekt på øynene og øyelokkene. La oss se på noen mer mosjon solarization:

 •  Sette ansikter til sol og dekker øyelokkene. Hvis himmelen er overskyet og sola er skjult av skyer, kan du bruke vanlig lys lyspære.


 •  Sakte snu hodet til høyre og venstre for å lyskilden påvirke øyeepler fra alle sider.


 •  Gjenta øvelsen 30 ganger.


 •  Lukke øynene og hendene liten sitte i mørket.


 •  Deretter kan du gjenta alle de foregående trinnene så mange ganger du ønsker.
  Lad for øynene •  Forebyggende tiltak for å opprettholde øye helse


   For dine øyne ikke har summert, holde synet av de første årene. For å gjøre dette, må du utføre visse regler:

 •  Hvis du lese eller skrive, plassere tekst i en avstand på 40-45 cm fra øyet.


 •  Operere bare ved tilstrekkelig sterkt lys. Dette lyset skal være på toppen eller venstre for deg, ikke blendende og ikke avvise skyggen av en bok eller bærbar PC.


 •  Lese, skrive, se på TV, liggende på siden, er det kontraindisert.


 •  Plasser skjermen på en avstand på minst 60 cm fra øyet.


 •  Hvis du anstrenge øynene dine for en lang tid, la dem hvile minst en gang per time. Varighet av resten bør være ca 5 minutter.


 •  For å finne ut hvor langt du trygt se på TV, multiplisere størrelsen på sine diagonaler i figur 6. Dette er altså den avstanden der skjermen skal plasseres på deg.


 •  Sterkt svekke visjon dårlige vaner: røyking og drikking av alkohol.
  Lad for øynene •  I denne artikkelen har vi samlet nyttige råd for de som ønsker å bevare skarpheten i din visjon for år. Gi opp dårlige vaner, og gjøre øvelser for øynene og følg de enkle reglene for lesing og bruk av datamaskin og TV. Vi håper vår artikkel vil gi deg en tjeneste.
  Hårpleie: vask og rozchisuyemosya hodet rett

   Hvordan å vaske håret? Hvordan å gre håret ditt?
   Vår håret er også utsatt for aldring, fordi håret vokser ved celledeling av hårsekkene (eller follikler), som er i roten av håret, og til slutt det mister sin evne til å dele seg.
   Bunnen av hårsekken er håret papilla, som består av bindevev og blodkar, som overvåker statusen og vekst av hår. Dermed lever hår og live papilla.
   Håret kan klippes, fargestoff, curl, barbering - hvis en papilla det vokse tilbake igjen. Men papilla døden uunngåelig fører til tap av alt hår og "massedød" hår papiller fører til skallethet.
   Med lese at mengden av hår hos mennesker, blant annet avhengig av deres farge. Forskerne fant at eierne av den tykke hår er blondt, de vokser til ca 120.000 hår. På andreplass - mørkhårede mennesker med 100.000 hår låsliste er ri s, hvor ca 80.000 hår.
   Aldersrelaterte endringer fører til forringelse av håret. De mister sin glans og blir tynn, tørr, men så frekk som wire. Dette forklares ved mangelen på melanin. Videre, fjerningen av pigmentproduksjon fører også til utseendet på grått hår.
   Selvfølgelig er god hårpleie viktig i alle aldre, men i løpet av de årene du trenger mer tid og krefter på å bevare sin skjønnhet og helse. Hår kam du skal vaske og skjemme bort ne ryodychesky diverse kosmetikk, masker, kremer, munnvann.

   Hvordan å gre håret


  ? Gre alvorlig påvirke helsen til håret ditt. Kanskje du vet fortsatt ikke spesielt lurt uforsiktig utgifter på hår kam eller børste massasje. Med alderen, så sikkerhet er en luksus. Det er på tide å lære å gre riktig.
  ? Gre - Det er ikke bare untangling og glatter håret med en kam, det er også den enkleste typen hodemassasje som stimulerer blodsirkulasjonen, regulerer talgkjertlene i hodebunnen, noe som sikrer flyten av oksygen og næringsstoffer. Dette mest gunstig innvirkning på helsen til håret.
  ? Et viktig skritt gre håret kam er det riktige valget, som de tenner på kammen håret utfører samme funksjon som peeling hud. Tennene på kammen når gre håret renset fra mikroskopiske partikler av støv, skitt, sekret av talgkjertlene av døde skjell.
   Tips for å velge hår kammer:
  ? Bedre bruk kammer laget av naturlige materialer som tre eller horn. La oss imidlertid oppmerksom på at tre kammer bør være av høy kvalitet, godt avrundet, ellers kan du splintre hud.
  ? På andreplass - plast kam, kam håret er også ganske nøye, men på grunn av friksjonen de produserte statisk elektrisitet.
  ? Kamskjell med metall - den mest uønskede alternativet, da de kan skade hodebunnen.
  ? Velg en kam med sløve tenner: de ikke skade huden.
  ? Bruk aldri andres Combs: gjennom dem kan du få ulike sykdommer.
  ? Følg renslighet egen kam, regelmessig velge fra håret, vasket med rennende vann
  ? Hår å gre trenger minst to ganger om dagen. Det er ønskelig at fremgangsmåten varte i 5 til 10 minutter. Gre kam bør holde i alle retninger.
  ? Kort hår kam fra røttene, langt hår krever gradvis kjemming: Begynn i endene, gradvis flytte til røttene.
  ? Aldri, under noen omstendigheter, ikke gre vått hår!
  ? Plukk kam og massasje børste håret. Raschesыvayas, bruke dem igjen.

   Hvordan å vaske håret


  ? Først må du finne ut hvor ofte bør jeg vaske håret mitt. Det generelle prinsippet er å vaske håret som de trenger for å forurensning. Normal hårvask en gang i 2-3 dager, tørr - en gang i 6-8 dager, fett - hver dag eller annenhver dag, og blandet - en hver 3-4 dager.
  ? Bruk kun kvalitets sjampo. Velg de midlene som passer din hårtype.
  ? Før du vasker håret må kjemmet riktig.
  ? Vann bør ikke være for varm feber utløser hårtap. Det anbefales å starte vask med varmt vann og finish - moderat varme.
  ? Skadet og svekket hår vask er ikke ønskelig vanlig vann fra springen og kokt eller mineralvann uten gass.
  ? Shampoo helles hender og deretter påført på hår langs hele lengden. Vask håret kan være fra 1 til 3 ganger, avhengig av graden av forurensning.
   Shampoo vaske av med varmt vann. Og skyll håret må være spesielt nøye med å dem ikke mer vaskemiddel.
  ? Etter sjampo på håret kan føre til en balsam eller en maske som rozhladyat skalaer hår, åpnes under varmt vann, tilsett glans til håret, gjøre dem mer føyelig.
  ? Vennligst ikke bruk og en maske og balsam samtidig, fordi overflødige næringsstoffer påvirker håret så ille som sine underskudd.  
  Ansikts sommer hjemme

   Hvordan ta vare på en sommer?


   Ansiktspleie i sommer


   Lotion for rensning av ansiktet
   Sommer hud trenger særlig grundig rengjøring. For dette formålet, kan du bruke agurk lotion hjemmelaget. Finhakk tre mellomstore frisk agurk og sitron. Sett blandingen i en glasskrukke og hell et glass vodka. Insister på et mørkt sted ved romtemperatur i to uker. Deretter press, tilsett 100 ml alkohol kamfer. Pisk tre eggeplommer, gni med en spiseskje honning. Omrøring, hell blandingen i agurk infusjon. Klar lotion oppbevar i kjøleskapet. Ren hud lotion morgen og kveld.
   Agurk Mask egne hender
   Forbered agurk maske to ganger i uken. For å oppnå dette, gni agurk på et grovt rivjern og bruke slurry til forhånds renset ansikt, hals og bryst. La stå i 10-15 minutter. Bedre gjennomføre prosedyren i liggende stilling. Denne masken renser huden, lindre tilstoppede porer og forsiktig bleker, kjemper med fregner, hindrer dannelsen av akne.
   "Outdoor" ansiktsmaske med hendene
   I sommer, er det nyttig å gjøre dette en dag ansiktsmaske: mos friske bringebær (100 g) og presse saften. Tilsett 2 ss frisk ku eller geitemelk. Deretter mette melkeaktig bringebær "juice" cheesecloth og plassere den på pre-renset ansiktet, dekk toppen med et vått håndkle. Etter 15-20 minutter, fjerne masken og skylle ansiktet med kaldt vann. Deretter smøre huden krem. Denne masken passer for alle hudtyper.
   Til solen var "til ansikt"
   Det er viktig å velge riktig sunblock. Hvis du har lys hud og rødt hår, trenger du en krem ​​med en grad av beskyttelse mot solen 25-30. Eiere lys hud og brunt hår passer svetozaschytnыy faktor på 16-25. Mørk blond jente med en ferskenfarget hud bør bruke en krem ​​med beskyttelsesindikatorer 12-16 og brunette - 4-12.
   Påfør solkrem 30 minutter før du går i solen. Når man bader jevnlig oppdatere krem. Forresten, den beste tolerert hud solkrem gel, ikke fløte.
   Når huden pigmentering bruke bleking kremer og naturlige masker.
   Ikke glem om sommeren hår

   Sommer hårpleie


   Mint frisker opp håret
   Det er lettere å flytte det varme været vil peppermynte eterisk olje. Påfør noen dråper olje på en tre kam og børste håret i 2-3 minutter. Vær spesielt oppmerksom på nakken og hårrøttene. Etter en stund vil du føle deg behagelig chill. Denne oppskriften er spesielt pris eieren langt tykt hår. Mynte olje bra for hårvekst og makt.
   Tilstanden til huden vår påvirker hva vi spiser. Om sommeren er det viktig å mette kroppen med vitaminer.

  ? Håndpleie Summer


   Sommer skjønnhet oppskrifter


   Herlig salat
   Siden begynnelsen av juni i salget vises grønn salat. Den inneholder en spesiell ingrediens - laktutsyn som positivt påvirker nervesystemet. I tillegg blad salat initiere søvn, senker blodtrykket. Organiske syrer som finnes i en salat, hindre saltavleiringer i kroppen. Pektin og folsyre stimulere tarmen, hjelpe utskillelse av giftstoffer og kolesterol.
   Grønn assistent
   Nåler - vakkert natur lege. Hennes helbredelse infusjon beriker kroppen med energi, tretthet, styrker blodkar, forbedrer fordøyelsen og bekjemper beriberi. Healing drink med nåler hjelper utskillelse av radioaktive stoffer. Forberede infusjon kan være som følger: Ta 5 ss knuste åler eller ung gran, fyll dem med 500 ml vann, la koke og koke over svak varme i 10 minutter. Om natten, satt i et varmt sted, og i den belastningen morgen. Drikke hele dagen som forfriskning. I sommer, dette trekke god tørstedrikk. Suppen er nyttig å legge til badet. Denne furu bad hjemmelaget opererer mer effektivt furu ekstrakt. I en beroligende effekt, styrker bad blodkar som forsyner huden av essensielle vitaminer.
   Oppskrift av tørst
   Hell en liter av tørket (eller fersk kutt) bringebær blad, mynte, oregano og rips (ca 2 ss), satte en halv skiver sitron, to fedd knopp, 7-8 teskjeer sukker og hell alt det kokende vannet. Bank på tett og pakk i noen timer, gjerne over natten. Drikke kjølt. Også stor slukke tørsten med kjølig vann med naturlig grapefruktjuice og kjølt whey.

   Hva å gjøre med overdreven svetting?


   Naturlige deodoranter
   I varmt vær, må kroppen puste. Det er ønskelig å ikke bruke deodoranter kjøp og forberede dem selv ved hjelp av naturlige hjelpere. Her er uunnværlig timian, eple og vier. For å forberede en spiseskje av urter helle en kopp kokende vann, deretter la det stå i en time og belastning. Hold infusjon over to dager i kjøleskapet. Tørk dem kroppen, spesielt i problemområder. En ubehagelig lukt av svette vil forsvinne, og huden vil puste. Også redusere svette kroppen selleri og aprikoser, spist i morgen på tom mage.
   Bad med øl
   Anvendelige i varmt vær bad under tilsetning av øl. Å forberede badet i varmt vann, legg en halvliter. Dette badet renser forsiktig huden og regulerer svette.
   Og selvfølgelig ikke glem om sommer turer

   Sommeren går


   Den naturlige kraften i skogen
   Når de går i parken eller i skogen, lytte til raslingen av blader, alle de problemene og problemer på sidelinjen. Alle i skogen er deres "grønne kjæledyr". Noen som Birch, som liker eiketrær. Mye som furu. Stole på magefølelsen! Gå til din favoritt treet, klemme henne hele kroppen og presse podpytaytes naturlige styrke av skogen. Nok så stå noen minutter og glemme problemene. Det er lette i hele kroppen.
   Gå barbeint
   Med ankomsten av varme, når jorden er ikke en kald, på noen muligheter når befinner deg i naturen, gå barbent i gresset. Nok bare et par minutter til å stå barbeint på jorden, og fra spenning og tretthet er ikke et spor! Ved føttene inneholder mange biologisk aktive poeng. Jorden nærer sin energi og tar bort all vår negative. Men det mest nyttige - gå barbent på morgendugg og sjø småstein i surfe!
   Hvordan du kan beskytte deg mot myggstikk
   Mygg spesielt aggressive i juni. Effektivt kjører bort sine essensielle olje av nellik: Bruk aromaraschesyvanie håret med denne oljen og sette noen dråper på klær og hender rte. Hvis du blir bitt av mygg - å behandle bitt. Bra for brus løsning av en teskje per kopp varmt kokt vann. Men det finnes andre måter, bortsett hakket furatsillina tablett i et glass varmt vann, kule og gni såre flekker forberedt løsning. Vel hjelper avkok av kamille og salvie. Men hvis bitt av mygg ganske mye ved å bli eksternt ved hjelp av medikamenter som "Suprastin" eller "Tavegil" (fra en mulig allergi).  
  Яндекс.Метрика