Lading for halen
 Se hvor hardt og effektivt under strålene fra våren oppvåkning naturen. Enkle øvelser hjelpe til oss "vtyahnutysya" i den varme årstid.
 1) "Nama". Så i India kalles en gest av velkommen. Når vi elsker noen, sier vi at denne mannen er i våre hjerter. Som en gest av "Nama" vi gjør en hands før, og det betyr "jeg gratulere deg fra hele mitt hjerte, med all den kjærlighet." IP - Stående rett sikrede og trekke opp tippe presset håndflatene sammen på brystet. Fix 5-15 sekunder. Du kan tilby barnet ditt se at erfaring med hendene hvis de blir varmere eller kaldere.
 2) "Tsapelka". Den kan stå stille i flere timer på ett ben. Kom igjen og vi skal prøve! IP - Fra en stående posisjon heve høyre ben, rulle foten, og legg det til å bøye hofte, kne bøyde ben ser ned. Støtteben og ryggen rett. Håndtak - sidelengs eller oppover. Deretter gjenta på det andre benet er. Fastsette posisjonen i 5-15 sekunder. Først kan du gjøre øvelsen ved veggen.
 3) "Cat". Nå slår vi til en katt. Vår katt hale trekke tilbake og bena trukket opp til din favoritt dessert. Husk, festen som katter? En delikatesse som nå utvider "fot"? IP - Knelende på gulvet, ta ut sin høyre hånd frem og venstre fot tilbake. Fast i denne posisjonen, fortsetter å dra. Hold stillingen i 5-15 sekunder, og gjenta, denne gangen trekker venstre arm frem og høyre ben tilbake.
 4) "En fugl i redet". Nå blir vi en fugl som våknet opp i hans sted. Det kna vinger før flyturen. IP - Sett deg ned på gulvet mellom pyatochkamy, heve hands-vinger opp, deretter ta ut sidene og opp igjen. Lage mer komplette og jevne slag håndtak, vinger opp og ned hele amplitude. En fugl er klar til å fly!
 5) "Little Hill". Det er på tide å gjøre litt bittert å ri våre nåværende venner - tsapelku, katt og fugl. IP - Sitt på gulvet med rette ben. Starter med hendene og føttene fra gulvet, presset opp bekkenet. Fikse posisjon i 5-15 sekunder.
 Uvanlige puslespill
 Utføre kjedelige oppgave beshketnytsi slem og ikke liker. Men er de nødvendigvis vil like!  
Hvordan å behandle vannkopper hos voksneVitrianka - dette er en vanlig og tradisjonell sykdom for alle barn, som de forvalter perebolet i barnehage eller skole, men vannkopper, som oppstod i den voksne organismen, står i fare for alvorlige bakterielle komplikasjoner. Å behandle vannkopper hos voksne bør tas ansvarlig for å hindre uønskede alvorlige konsekvenser "barnesykdom". Til å begynne, bør du vite hvilken vei kan fange vannkopper voksen.
Infeksjon med vannkopper
Den vanligste måten kopper infeksjon, og barn og voksne er luftbåren smitte. Inkubasjonstiden for sykdommen varer vanligvis 10-23 dager, og i løpet av denne perioden typisk for vannkopper flekker på huden som ennå tilgjengelig. Gjenkjenne tilstedeværelsen av virus i kroppen ikke er mulig, men mannen to dager før utseendet av flekker på huden har blitt smittsomt for andre. Så, er alle de som er i kontakt med et sykt barn eller en voksen i løpet av de siste to dagene flekker opplever et stadium av sin inkubasjonstid av sykdommen.
En person som lider av vannkopper, en fare for smitte til andre til skorpen faller fra siste plassene igjen av vannkopper. Vær oppmerksom på at vannkopper er i stand til å bli overført og personer som lider av helvetesild, som er et middel av den samme herpevyrusnoy infeksjon, i tilfelle av vannkopper. Må ikke forveksles med vannkopper symptomer på annen virusinfeksjon som påvirker huden, bør du kjenne til grunnleggende tegn på vannkopper.
Symptomer på vannkopper hos voksne

Alvoret av vannkopper for en voksen person er mangel på immunitet mot varicella og sykdommer på grunn av dette er mye mer vanskelig. Hos pasienter har følgende symptomer:
- En sterk kropp svakhet, sløvhet muskler, konstant trøtthet;
- Feber og feber til 38S;
- Sår hals;
- Leddsmerter, influensalignende tilstand;
- Utslett som rosa flekker som dekker alle slimhinner, hud og overflaten av hodet.

Etter en kort tid plassene er forvandlet til blemmer som grenset den smale mørk rosa stripe. Tre dager senere, rennende blemmer begynner å visne og etter hvert skorper er gul-brun, noe som er helt i 7-8 dager.
Ny hud utslett påvirker hver dag, lage mønstre, miksing med blemmer leges og tørre skorper. Voksen, plukket vannkopper, er en pasient mottar sykehus eller legeattest for å ytterligere behandle vannkopper i karantene.

Behandling av vannkopper

Før du begynner å behandle voksne pasienter bør isoleres fra alle andre mennesker som ikke har lidd av vannkopper for å unngå masse infeksjon.
Ikke behov for spesiell håndtering av husholdningsartikler som vannkopper viruset gjennomgår rask nedbrytning, mens i miljøet. Nok til å gjennomføre daglige våt rengjøring.
Å behandle vannkopper hos voksne, heller de enkle reglene:
- For å holde sengen i en uke;
- Kløe som ikke var smertefull, gni kroppen med kokt vann med utvannet eddik i det;
- Prosedyrer etter tørke hudoverflaten dryss talkum;
- For den raske tørking av blemmer og gjøre dem om til skare behandle sine strålende grønn (10%) eller kaliumpermanganat;
- For behandling av blemmer kan bruke antiviral salve - acyclovir og ynfahel;
- Sengetøy og undertøy bør endres ofte, og negler må være helt rent;
- Ikke ta antibiotika på egenhånd, bør de foreskrive en lege;
- For rask utvinning av pasienten kopper bør drikke så ofte som mulig. Det anbefales å spise grønnsaker og drikke meieriprodukter;
- Å kvitte seg med kløe, kan allergi medisiner ta affære. Stoffer som Claritin, diazolin og suprastin bidra til å fjerne hud og redusere hevelse alvorlig kløe.

Masse hudutslett rørt og aldri våt. Du kan ta en dusj bare tre dager etter at de siste tørke blemmer på kroppen. Bedre ofte lufte ut rommet, og om sommeren kan du holde vinduet åpent hele tiden, så det var sirkulasjon av frisk luft.
Syk med vannkopper kan være en gang i livet. Etter utvinning, overtar person livslang immunitet mot vannkopper. Enkel form er ganske lett, og behandle henne for lenge, men det er en risiko for komplikasjoner som bedre definerer og fremme den kritiske tilstanden når ringe en ambulanse.
Komplikasjoner av vannkopper
Hos voksne pasienter med vannkopper kjører hardt, og selv tilstrekkelig antiviral behandling kan føre til komplikasjoner som kramper, oppkast, uutholdelig hodepine. Klager av denne tilstanden indikerer hjerneskade og trenger umiddelbar hjelp av kvalifiserte leger.
Alarmsignalet er også den komplikasjon av brystsmerter, alvorlig tørr hoste, alvorlig feber. Disse symptomene er manifestasjoner av primær viral lungebetennelse. Og med utvikling av bakteriell pneumoni infeksjon er sekundær. I lignende symptomer bør umiddelbart svare innleggelse av pasienten mann.
Veldig ofte i møte med overlevende fra vannkopper, kan du se dypt stygg bulk. Disse effektene av mekanisk stress på blemme.
Anbefales sterkt å gre kløende blemmer, blemme rozdryapavshy, kan du få bulker og arr for livet. Pidsyhayuchy, slår inn vabler skorpe, som selv vil forsvinne, etterlot ingen spor på huden. En viktig konsekvens av de farligste bobler grer voksen er vetryanochnыy encefalitt. Sykdommen utvikler seg som følge av infeksjon i blister åpent og betent. Og voksne er mer utsatt for denne komplikasjonen enn barn som lider av vannkopper.
Voksen lider av vannkopper, må du hjelpe kroppen din takle den farlige sykdommen. Du må gi kroppen din med vitaminer. Det anbefales å drikke naturlige fersk juice, fruktdrikker, spise frukt og grønnsaker. Godt å drikke urtete med honning. Anbefales sterkt å behandle vannkopper mens du drikker alkohol. Utelukke fra kostholdet av fet og krydret mat, ofte ventilere rommet, nok søvn og følge i sengen, deretter raskt trekke kopper eller forlate sine ubehagelige konsekvenser for voksen.  
Hvordan zahartovuvatysya kaldt vann?
 Mannen som bestemte seg for å leve en sunn livsstil for å bevare ungdom og god immunitet permanent blir ofte rådet til å starte zahartovuvatysya. Dessverre er feil tilnærming til herding roterer med helseproblemer. Hvordan zahartovuvatysya rett? Følg Som alltid, ta kontakt med legen din dersom herding fører til forkjølelse. Start med små belastninger, gradvis øke tiden for herding er ikke nødvendig umiddelbart hell over hele bøtte med isvann. Zahartovuytesya kontinuerlig uten mangler en eneste dag, så resultatet vil være annerledes. Forsvinner sykdommer i nervesystemet, forbedrer tilstanden av blodkar, lunger, hjerte, akselererer forbrenningen.
Herding vann er av to typer: lokale og generelle. Noen ganger leger anbefaler å gjøre det lokale, der kaldt vann for å vaske sine hender eller føtter. Og i den generelle herding hele kroppen.
Foreldre som har barn ofte zastudzhuyutsya, barneleger anbefaler inkluderer herding daglig rutine. Denne bemerkelsesverdige prosedyre er en utmerket erstatning piller! En baby vokse inn i en ekte helt og ikke bare si takk. Forresten, Yakut tørke sine babyer og snø helte kaldt vann.
 Hvordan starte herding
Start med en enkel: la kroppen hvile fra klær. Prøv gjerne gå rundt i huset naken, kroppen vant til å puste. I et rom med en temperatur på tjue grader luft bad gjør bedre og morsommere. Selvfølgelig, dette er ikke mulig hvis du bor sammen med din familie. Men bruker hvert minutt for herding, å være alene. Etter en stund, kan du gå til neste etappe: rubdown.
Ta din stand i en kald dusj, la kroppen bli vant til hvordan sesongen vannbehandling. Om natten ringe bøtte med kaldt vann. I morgen, ta et håndkle (helst stiv dressing), dunk den i en bøtte med vann ved romtemperatur og kroppen gni. Om Crescent umiddelbart tørk med et håndkle. Gni kroppen raskt, ble huden rødlig og behagelig følelse av varme. Og så la kroppen tørke selv.
Når du blir vant til å kjøle seg ned, gå på helle. Være på badet, kjøre en bøtte med vann og hell over raskt. I de tidlige dagene av bruk vanntemperatur på tretti grader, gradvis redusert til femten.
Deretter tar en dusj. La vannet temperaturen vil være ti eller tolv grader. Deretter gå videre til kontrast sjel, dvs. alternativ kaldt vann varmt. Oblyvaytesya halvt minutt under kald dusj, et halvt minutt - når den er varm. Forresten, denne metoden for tempe perfekt forfriskende når du trenger å raskt våkne opp og forberede seg på virkedager.
Når varme dager kommer, hold til høyre zahartovuvatysya kaldt vann på elva eller sjøen når vanntemperaturen vil nå tjue grader. Først betale Svømming fem minutter, jobber hardt i vannet med hendene og føttene for å holde varmen. Deretter bli lenger i elva.
Mange misunnelse "Walrus" folk med ulik fysisk trening som bare stupe inn i hull i isen. Men "hvalross" - vanlige mennesker som også startet med enkle luft bad og snyltende. Derfor dere styrke til å nå deres nivå.
Om vinteren kan du obtyratysya ren snø. Begynn å gå barbeint gjennom snøen etter rozdyahaytesya til midjen og trygt obtyraytesya hvis ingen hudsykdommer.
 Dette er ikke anbefalt zahartovuvatysya
Enhver lege vil fortelle deg hvor nyttig herding prosedyre. Det er imidlertid kontraindikasjoner. Ingen grunn til å slappe av hvis du ikke slutter å røyke og alkohol. Alkohol utvider blodkar raskt og dousing dem smalner. Røyking hemmer blodsirkulasjonen. Så vi bestemte oss zahartovuvatys - dråpe å drikke og røyke! Bare en helhetlig tilnærming til en sunn livsstil kan gi gode resultater.  
Яндекс.Метрика