Lakserolje for håret
 Husker historien om forfatterne av Sovjet-tiden, der hovedpersonene ble straffet ulydige lakserolje? I dag lakserolje brukes i stedet for besparende tiltak. Det fungerer perfekt som et avføringsmiddel inntak, for effektivt å takle ytre problemet med hår behandling. Castor olje blir produsert fra ricin frø. Den har en svakt gulaktig farge, absorberes godt inn i huden.
 Ved hjelp av lakserolje:
 - Slått sprøtt og tørt hår, ofte utsatt misfarging eller flekker;
 - Flakes limt hår, gjør håret glatt og skinnende;
 - Styrke hårsekkene, og dermed hindre håravfall;
 - Stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, noe som gir håret en generell fritidsaktivitet.
 Den raskeste og enkleste måten å få håret i normal tilstand er å bruke lakserolje kjøpt i et apotek i ren form. Det er nok litt varm på lav varme, gni forsiktig inn i hodebunnen, ikke glem å smøre i håret, vikle hodet cellofan film (egnet vanlig pakke). Etter vasket timen olje av med varmt vann og en mild sjampo til forsvinningen av følelsen fett på håret. I terapeutiske formål, er denne prosedyren brukes som forebygging.
 Anvende lakserolje hår maske komponert, kan du også oppnå ønsket resultat. Som masker opptre uavhengig forberedt blanding med tillegg av konvensjonelle produkter som er tradisjonelt brukt i folkemedisinen, yoghurt, rømme, løk juice, eggeplommer, juice eller masse av aloe, urtete av forskjellige urter.
 Oppskrifter masker til håret med lakserolje
 1. ricinusolje og yoghurt.
 05 kopper yoghurt litt oppvarmet på et dampbad, bland med en teskje olje. Den resulterende blandingen er gnidd inn i håret (røtter + hele lengden) zamotuyemo zakutuyemo cellofan og et lommetørkle i 30 minutter. Vask deretter med varmt vann med shampoo. Olje kombinert med yoghurt styrker røtter, normaliserer talgkjertler gir håret en vakker glans.
 2. Olje, honning, løk juice, eggeplomme og sjampo.
 Denne masken så effektivt styrker hårrøttene, som kan forsømte sin ubehagelige (på grunn av tilstedeværelsen av løk) lukt. For matlaging en eggeplomme blanding med lakserolje og honning (en teskje), to ts av sjampo og saften av en mellomstore pærer. Blandingen oppvarmes forsiktig påført hårrøttene. Dekk med folie, zakutuyemo håndkle, hold i omtrent en time, vaske av.
 3. Olje, alkohol og sitronsaft.
 Denne masken hjelper tetthet og hårvekst. For dens fremstilling ta like deler av ricinusolje, sitronsaft, alkohol. Påfør på hårrøttene og holde et par timer, vask deretter av med varmt vann.
 4. Olje Calendula.
 Denne masken akselererer hårvekst. Bland anstrøk av calendula og lakserolje, tatt i like deler, søke i hodebunnen, vask av etter en halvtime.
 5. Olje, eddik, glycerin og egg.
 Dette maskere en gunstig effekt på tørt hår, slik at brekkasje. Varm lakserolje (2 spiseskjeer) blandes med en eggeplomme, eddik og glyserin (1 ts). Gjelde til hårrøttene, distribuerer hele sin lengde. Zakutuyemo film med et håndkle. Etter 1 time vaske av med sjampo.
 6. Olje og pepper skjær.
 Maske bekjemper effektivt hårtap. Peppermynteolje blanding med tinktur (1 spiseskje), gni inn i hodebunnen, zakutuyemo, hold time flush.
 7. olje, brandy, aloe, egg, honning.
 Denne masken styrker håret, gjør dem skinne. De knuste blader av aloe mix med lakserolje, brandy, honning, 1 ss tatt, eggeplomme og første egg. Gni blandingen inn i røttene hår zakutuyemo, to timer vask med sjampo.
 Hårmasker kan skylle etter urte infusjon, fortrinnsvis i vann legge sitronsaft eller eddik (for å legge glans).  
Hvordan å vokse øyevipper hjemme?
 Lange, tykke øyevipper Hva kan bedre styrke skjønnhet og appell av kvinners øyne, å formidle sin forførende mysterium, dybde og sjarm? Men, dessverre, ikke alle damene naturen skjenket slik rikdom. En mascara, selv de dyreste og offentliggjort, kan ikke være i stand til å hjelpe. Hun er i stand til å gli, spredning, stygge "sleplyvat" øyevipper, og til slutt, blekk, nøye deponert i morgen, har den kvelden for å vaske!
 Heldigvis, i dag kan du enkelt løse dette problemet. Påløpte øyevipper - her er det du trenger. Teknologi øyevipper testet av profesjonelle kunstnere til de minste detaljer, slik at naturen tilbyr tjenester i noen skjønnhetssalong. Erfaring viser imidlertid at våre landsmenn er stadig oppstår spørsmålet som å øke øyevipper hjemme? Og er det mulig?
 Det viser seg at det er mulig. Men holder vippene påløpte huset uten hjelp av en profesjonell master vil ikke vare lenge - noen få dager på de fleste. Men du vil kunne spare mye på å besøke salongen Så, hva du trenger for å utføre denne kosmetiske inngrepet?
 Materialer og verktøy for øyevipper hjemme
 Du må først av alt, et sett med kunstige øyevipper. Du kan kjøpe en spesialitet butikken eller direkte i skjønnhetssalongen (for å være sikker på om kvaliteten på produktet). Og du vil bli tilbudt som separate vipper og puchochky, velger de som mer like. Men til kunstige øyevipper trenger å kjøpe et spesielt lim som lar deg montere dem på øyelokkene. Det anbefales å velge hypoallergenic lim, kostbare, fordi besparelsene det kan føre til katastrofal (i alle sanser) resultater.
 I tillegg vil du trenger spesielle pinsett hendig at du vil trives med øyevipper. Samt detaljerte instruksjoner. Ikke overraskende, er det best å kjøpe de nødvendige materialer for øyevipper og ett sett med verktøy (slike kits selges i mange butikker og spesialbutikker).
 Hvem skal utføre prosedyren øyevipper?
 Vær oppmerksom på at selv profesjonelle webmastere unngå en bygge flimmerhårene seg. Dette er naturlig, fordi prosessen er lang og arbeidskrevende, krever mye av belastningen på øynene (for ikke å nevne det faktum at øyevipper med åpne øyne kan føre til å få lim på slimhinnen). Og derfor bør brukes i denne prosedyren søster, kjæreste, mor eller datter (i ekstreme tilfeller, selv menn) - generelt, vil den personen som utfører grunnleggende manipulasjon for deg.
 Teknologi øyevipper hjemme
 1.  Du bør nøye fjernet fra øyelokkene og øyenvipper all sminken og deretter avfette dem ved hjelp av en spesiell sammensetning.
   Åpen boks med kunstige øyevipper og sende domoroschennomu "master" som frivillig til å hjelpe deg, pinsett.
   Mer enn noe du ikke trenger. Bare lukke øynene og sitte rolig uten å forstyrre din "master" for å gjøre de nødvendige manipulasjoner. Og han hadde nøye med pinsett pidchiplyuye hver viyu (eller stråle øyevipper) og henge dem på øvre øyelokk. Fest øyevipper trenger fra det ytre hjørnet av øyet og gradvis beveger seg til nesen (selvfølgelig, at de lengre vippene er limt på det ytre hjørnet av øyet, og kort - om innenlands).
   Når arbeidet er ferdig, kan du åpne øynene og nyte sine nye - tykke og vakre vipper.
   Dermed er ganske enkel øyenvippe bygningsteknikk. Og, etter å ha mestret det, vil du til enhver tid være i stand til å bygge vippene nære slektninger og deres venner. Og de i sin tur vil gjøre det for deg!  
Tall for negler hjemme
 Profesjonell design negler skjønnhet - veldig hyggelig for enhver kvinne prosedyre, men ikke billig, og tid for turer til butikkene okkupere mye. Hvordan være en moderne kvinne, jobber, studerer, en familie? Hvordan finne tid for deg selv? Vårt svar - i alle fall ikke nekte besøker skjønnhetssalonger - for kvinner rensende prosess, og i stand hender - sjelden om effektiviteten av velvære. Tillat deg selv fra tid til annen. Vel, hva med de andre ganger? Lære å ta vare på seg selv alene, særlig til å lage tegninger på neglene hjemme. Hvis du er enda litt maling, kan være så enkle verktøy tannpirkere, børster maling, gel penner, akryl maling og lakk. Med sine farger, bestemme selv.
 Alltid fasjonable
Tall for negler hjemme
 Mote, faktisk, i de senere år en demokratisk og hver kvinne kan være moteriktig samtidig være tro mot sin vilje. Gi full utløp for sin fantasi! Forresten, en fin måte å muntre deg - gjør en dristig og original manikyr! På høyden av moten i dag - nyanser av blått, synes svart en lang spiker dell'arte begrunnes og grå.


Tall for negler hjemme
 Tidløs fransk manikyr. Kjøpe billig og svært enkelt å sette for en klassisk fransk manikyr, som inkluderer sjablonger. De bidrar til å gjøre jakken designe neglene vil alltid være perfekt!

Tall for negler hjemme
 Forresten, selv om det kalles fransk manikyr, oppfant den i Amerika for skuespillerne i Hollywood. Stakkars fyren måtte ofte endre toaletter og tid prøver å "justere" dem i negledesign, alltid manglet. Kombinasjonen av lys rosa eller beige bakgrunn med kritthvitt smil på spissen av negler - det eleganse og raffinement til enhver alder!


 Månen manikyr
Tall for negler hjemme
 I dag ble utrolig populær dekorative muligheter jakke - med et bredt utvalg av fargekombinasjoner, og såkalt månedlig manikyr når ikke smile trukket på kanten av negler, og i nærheten av hans seng. Den viktigste støttespiller og pådriver for den samme stilen var makeløs Dita Von Teese.
Tall for negler hjemme
 Hvordan lage et design selv?
 Ingenting er enklere:
 • Base spiker henrettet i pastellfarger;
 • De spiker sjablong pinner;
 • På toppen av neglen sjablongen er brukt kontrast grå, svart eller rød lakk. Stencil nøye fjernet;
 Enkelt og genialt, men fortsatt veldig sexy.

 Tegne blomster
 For de som zachekavsya våren og passerer drøm om laurbær tegner for negler, lite verksted.
 Materialer: hvit base maling eller emalje, fluorescerende oransje maling, sølv maling, rhinestones, tynn pensel, gjennomsiktig beskyttende lakk.
 1. Tall for negler hjemme
   Påfør spikeren på to basen lag med lakk eller emalje, gi det tid til å tørke helt ut.

  Tall for negler hjemme
   Tegn en stor petal fluorescerende maling.

  Tall for negler hjemme
   Kantene av kjernen, og legger ufullstendige naboblader.

  Tall for negler hjemme
   Tynne sølv maling pensel konturer grense petals.

  Tall for negler hjemme
   Samme maling børste grasiøs krøller.

  Tall for negler hjemme
   Ved kraeshkam krøller stikke glitrende rhinestones.

  Tall for negler hjemme
   Vi dekker spikeren beskyttende lakk.

   Spektakulære manikyr med en svamp
  Tall for negler hjemme
   Ikke føl deg en kunstneriske evner? Ikke fortvil! Se hvor enkelt slag kan dekorere vanlig jakke.
   Vi tilbyr deg en svært enkel og svært effektiv design. Fargene skal være kontrast kombinasjonen kan være hva som helst - som rød og hvit, svart og gull, og så videre.
   Materialer: basen lakk eller emalje, fargeløs lakk (tilgjengelig med sparkles), akrylmaling, svamp, palett, et glass vann, pensel.
  1. Tall for negler hjemme
    Gjelder forberedt neglelakk eller grunnleggende solid emalje i to lag. Vel tørker - 10-15hvylyn.
   Tall for negler hjemme
    Ta akrylmaling kontrastfarge. Presset litt på hennes palett brev folie, etc.

   Tall for negler hjemme
    Litt våt svamp i vann.

   Tall for negler hjemme
    Litt fuktig svamp dyppet i akrylmaling.

   Tall for negler hjemme
    Flere ganger "propechatыvaem" svamp på en palett.

   Tall for negler hjemme
    Sjekk for å male på svampen er fortsatt svært lite.

   Tall for negler hjemme
    Lys brå bevegelser påføres med en svamp maling på spikeren. Det er viktig ikke å presse hardt og gjøre smøre bevegelser.
   Tall for negler hjemme
    På Marigold skal vises mesh - skissere leppene. Enig, ikke tegne!

   Tall for negler hjemme
    Dekk med et lag av fargeløs neglelakk.

    Denne fremgangsmåte kan benyttes i utallige variasjoner. Eksperiment!  
Яндекс.Метрика