Lakserolje for øyevipperIkke mange kan skryte av en lang og tykke øyevipper. Kontinuerlig bruk mascara, feilaktig fjerning av øye sminke, og mangel på nødvendige vitaminer i kosten vår - alt bidrar til tap reduksjon og tykkelsen på øyevippene.
Hvis menyen kan vi fylle opp produkter som inneholder viktige vitaminer eller ta vitamin komplekser, deretter forlate øyesminke kan ikke råd til noen moderne jente. Derfor må vi lære å behandle vippene, og med jevne mellomrom "mate" dem med næringsstoffer. I alt dette vil hjelpe oss en mirakelkur - lakserolje.
Sammensetningen av ricinusolje
Mange har lenge praktisert bruk av ulike typer oljer for å støtte kvinnelig skjønnhet. Castor olje - en naturlig og sunn måte å ta vare på øyenbryn og øyenvipper. Dette stoffet hentet fra frø olje planter "lakser normal." Det er flere måter å lakserolje, men ta vare på vippene ville være den beste oljen fås ved kaldpressing.
Den viktigste komponenten i ricinusolje, som bestemmer dets ernæringsmessige egenskaper er verdifulle rytsynoleynovaya syre. I tillegg inneholder denne oljen andre nyttige syrer (oljesyre, palm, linolsyre, stearin, linolsyre og andre. Med denne strukturen oljen brukes i mange områder av kosmetikk.
Fordeler lakserolje for øyevipper
Lengden på øyevippene, gitt til deg av natur, knapt eksponert endret. Vokse langt hår ved hjelp av lakserolje mislykkes, men å justere lenge, en mer nøyaktig og gi volum til vippene er mulig. Dette verktøyet er anbefalt for de svake og svake øyevipper, håravfall, og i tilfelle at øyevipper har tynnet grunn av virkningen av negative eksterne faktorer.
Castor olje - en mer enn rimelig måte å styrke og fukte vippene. I motsetning til dyre medikamenter som inneholder en rekke kjemiske tilsetningsstoffer og ingen garanti for et positivt resultat, er lakserolje en naturlig måte, noe som absolutt ikke vil ta skade for dine øyne og øyevipper.
Kontinuerlig bruk av lakserolje har en positiv effekt på tilstanden til øyevippene som følger:
Absorbert i pærer og mette dem nyttige stoffer forlenger vippene.
Aktiverer stoppet i vekst, "sovende" hår, bidrar til å øke volumet av øyevipper.
Legger til en glatt og velstelt utseende ved binde skalaer vippene hver.

I tillegg vil bruk av lakserolje for mat øyevipper samtidig hjelpe deg å bli kvitt rynker rundt øynene. En liten mengde olje, når den brukes til øyevippene det faller på de ytre hjørnene av øynene, fuktighetsgivende og nærende huden og hindre fremveksten av "kråketær".
Hvordan bruke lakserolje for øyevipper
For påføring av lakserolje ville være den beste børste for øyevipper. Du kan kjøpe en spesiell børste eller ta på en eksisterende kosmetisk sett. Noen for å bruke lakserolje på vippene ved hjelp av bomull pads. Dette er også et alternativ, men ikke så komfortabelt som børsten. Du kan sette olje på tuppen av lillefingeren vippene, må du vaske hendene dine grundig og nøye dekke håret litt smør.
Det beste alternativet for påføring av olje - den gamle brukt børste mascara. For å gjøre dette, fjerner overflødig mascara og børste grundig vasket bruker sjampo. Ikke bruk såpe, da dette kan skade bust av børsten. Du kan også rengjøre innsiden tube av mascara og hell den i lakserolje. I dette tilfellet, må du sørge for at røret helt rent.

Dermed er prosessen med å styrke øyevipper hjelp ricinusolje gjort i flere trinn:

Vennligst fjerne sminke fra ansiktet og øynene, skyll med varmt vann forblir kosmetikk.
Nedre børsten i ricinusolje og presset til kanten for å fjerne overskudd av olje.
Påfør oljen til lett øyevipper, fra basen til spissen.
Overflødig olje er å fjerne en bomullspinne eller bomullsdott våte øyne.
La oljen på vippene for 20-30 minutter, vask deretter øynene skum rengjøringsmiddel. I morgen kan du bruke sminke på vanlig måte.

Påfør et tynt lag med olje og prøve å hindre den fra å falle inn i øyet ditt, eller du kan provosere irritasjon membraner av øynene. I tillegg anbefales det å bruke olje for å være sikker på at du ikke har noen predisposisjon for allergiske reaksjoner.
Styrke vippene bruker lakserolje bedre om natten. Ikke la bilen på øyevippene i morgen, som rådet mange kilder. Ellers, våkner opp, kan du finne hovne øyelokk og rødhet.
For å oppnå den effekten du må bruke olje daglig. Valuta vare på øyevipper er 1-2 måneder. Så det anbefales å ta en pause i minst én måned. Det er best å bruke lakserolje i løpet av ferien. I denne perioden kan du ikke råd til ikke å bruke kosmetikk. Øyevipper resten av skrotten og napytayutsya nyttige komponenter av olje.
For å forsterke effekten, anbefales det å legge en lakserolje løsning av vitamin A og E. Ekstern bruk av lakserolje krever spesielle forholdsregler. De første resultatene kan sees i et par uker.  
Oppskrifter shampoo hjemme for alle typer hår, utsatt for fettinnhold og tørr

 Mange kvinner er gitt til slike spørsmål som sjampo forberede deg hjemme. Faktisk er det ganske enkelt og nyttig for kroppen. I dag er det mange forskjellige folk rettsmidler for hårpleie. Etter bruk, håret vakker, sunn og sterk. Videre vil sjampo forberedt med sine egne hender gir deg full tillit til at du kun bruker naturlige ingredienser for sin forberedelse.
 Oppskrifter hjemmelaget sjampo for alle hårtyper
 Geléaktige sjampo. Rør i en tank en st.lozhku noen sjampo en st.lozhku gelatin pulver. Tilsett 1 eggeplomme. Rist til ikke dukket bryst, satt på vått hår og skyll med vann etter 5-10 minutter. Som en del av dette produktet inneholder en stor mengde av protein, slik at håret er tykt og sunt. Du kan også lage en konsentrert løsning av gelatin, bland 3 ss. spiseskjeer vann og gelatin (1 st.lozhka). I stedet sjampo lov til å sette en annen 1 eggeplomme.
 Sennep sjampo. Løs opp 1 ss. skjeen av sennep i romtemperatur vann (2 liter). Vask håret med denne blandingen. I tillegg er sennep stor for fett hår, som det effektivt fjerner hår med glans.
 Plomme olje shampoo. Bland en eggeplomme i en beholder med en trinse ch.lozhkoy og med samme mengde olivenolje. Blandingen vaske håret. Dette shampoo er ideell for tørt hår.
 Eggeplomme sjampo. Gni eggeplomme i en pre-gjennomvåt med vann og skyll håret etter fem minutter.
 Shampoo med nesle. På 1 liter vann, tilsett 100 g av nesle. Brennesle kan være både frisk og tørr. Legg til en løsning av 0,5 liter eddik. Kok den resulterende massen over svak varme i 30 minutter, deretter press. I bollen av vann, tilsett 2-3 kopper kjøttkraft klar. Den resulterende løsning vaske håret.
 Oppskrifter sjampo for hår utsatt for oiliness
 Pomegranate sjampo. Forberede et avkok av granateple bark. For å gjøre dette, koke 3 st.lozhky en hud i en beholder med 1 liter vann i 15 minutter. Løpet av behandlingen varer i 2 måneder. Håret bør vaskes hver tredje dag. Etter gjennomføring av vedlikeholdsbehandling, spyle håret etter sjamponering 1-2 ganger ukentlig.
 Eik sjampo. Tilsett 3 ss hakket eik bark i en bolle med 1 liter vann. Deretter koke blandingen og vaske håret i 2 måneder. Etter behandlingen akkurat nok kjøttkraft skylle håret etter sjamponering.
 Krapivny sjampo. Vask hodet nesle kjøttkraft for matlaging som må blande 100 gram nesle og en halvliter av eddik (6%). Når du vasker håret ikke bruk såpe. Gjenta daglig i 10 dager.
 Kinesisk sjampo. Unn erter i en kaffekvern for å få et måltid. Fyll den med varmt vann og la over natten for å sette mot. Den ferdige blandingen skal påføres på håret i en halv time. En slik masse absorberer alt håret fett og smuss. Skyll trenger en sjampo ved hjelp av varmt vann.
 Egg-kamfer sjampo. Bland en eggeplomme i en beholder med 2 ss. spiseskjeer vann. Legg til tuppen av en teskje av kamfer olje. Bruk denne lim på håret samtidig med 7 minutter og skyll med vann ved romtemperatur.
 Oppskrifter sjampo for tørt hår
 Plomme og vodka sjampo. Rør i 1/4 kopp vann 2 fersk eggeplomme. Spoonful legge til 1 time. Ammoniakk og hell 1/2 kopp vodka. Pensle blandingen og skyll håret etter fem minutter.
 Vodka sjampo. Bland en eggeplomme og 50 ml vodka. Tilsett 50 ml vann. Pensle blandingen og skyll håret etter fem minutter.
 Sitron sjampo. Bland en eggeplomme og 20 ml vegetabilsk olje. Deretter legge til 20 ml sitronsaft og hell 3 ss. skjeer av fersk gulrot juice. Rør og tilsett 1 dråpe hver sjampo. Søke på håret og skyll etter fem minutter.  
Lakserolje for ansiktetDe fleste av oss har hørt om bruk av lakserolje for hårvekst og øyevipper. Men den er like nyttig er oljen for huden. Takket være sine mykgjørende egenskaper av ricin er stor for å drive sensitiv og fuktighetsgivende tørr hud.
Nyttige egenskaper lakserolje
Lakserolje er en klar viskøs væske, av og til gulaktig. Få det fra frø giftig plante som heter "ricin vanlig." Frø av medisinske urter inneholde skadelige giftstoffer på Spin forbli klar mel og olje falt ikke.
Sammensetningen av lakserolje er gunstige fettsyrer som har medisinske og ernæringsmessige egenskaper. I kosmetikk lakserolje er verdsatt for innholdet rytsynoleynovoy syre. Det er denne substans gir beroligende virkning, som tillater bruk av lakserolje i seg selv eller som del av masker og kremer for ansiktet.
Ricinusolje blir brukt til å eliminere disse ubehagelige symptomer i ansiktet, som avskalling, tørrhet og forgrovning av huden. I tillegg har det blitt brukt som blekemiddel, og for å bli kvitt pigmentflekker og fregner. Eiere sensitiv hud ansikts kan bruke dette verktøyet som en erstatning nærende krem.
Ulikheter huden glatthet og redusere tap av elastisitet - er noen ulemper, som er i stand til å takle lakserolje. Det bidrar til å hindre utseendet på tidlig rynker og jevner ut allerede dukket overfladiske spor av aldring endringer i huden.
Hvordan søke lakserolje for ansiktet
Lakserolje kan benyttes for lett ansiktsmassasje. Kosmetisk massasje gjøres ved hjelp av varm olje. Før massasjen bør rengjøre overflaten av huden, vask hendene grundig og påfør på ansiktet liten mengde olje. Du kan ikke sterkt gni og strekke huden med fingrene, slik at du bare kan provosere synligheten av rynker. Kosmetisk massasje bør omfatte lys stryke og klappe.
For normal ansiktshuden vitamin maske er perfekt. Knuse noe frisk frukt eller bær og bland med lakserolje. Andelen skal være sammen. Gjelder sammensetningen til huden og la stå i 15 minutter for å kle seg. Masken skal skylle med kaldt vann.
Cope med fine rynker følgende oppskrift vil hjelpe masken. Du må rive rå poteter. Deretter legger banket masse av vannmelon og hakkede tranebær. Alle ingrediensene er tatt i like mengder. Da en spiseskje av blandingen blandes grundig med en teskje av lakserolje. Ingredienser bør gjelde på ansiktet og la stå i ca 20 minutter. Etter gang for å fjerne masken klut og skyll med varmt vann.
Også for aldrende hud perfekt blanding av trinse, tindved og olivenolje i like proporsjoner. Påfør denne komposisjonen på huden i ca femten minutter. Etter tid fjerne overflødig blandingen bomull pads og tørk ansiktet lotion.
Å gi friskhet og toning huden kan bruke en maske med eggeplomme. Vi må få ned eggeplommen og tilsett to ts av lakserolje. Påfør masken i 25 minutter som kreves. Skyll med varmt vann sammensetning.
Bleking av huden og fjerning av pigmentflekker og fregner anbefalte vinteren når solen ikke er så aktiv. For individuell belysning, blande en spiseskje hakket agurk masse med en teskje av lakserolje. Den resulterende blanding påføres på huden og la stå i femten minutter. Anbefales ikke ofte Brighte maske for veldig tørr hud.
Tips for bruk av lakserolje
Hjelp av tipsene nedenfor, kan du forsterke effekten av masker for ansiktet ved hjelp av lakserolje. So.
Det ferdige maske på ansiktet ditt bør la ikke mer enn 30-40 minutter. Hvis du holder sammensetningen lenger kan provosere allergiske reaksjoner som hudutslett.
Etter å ha fjernet masken er anbefalt å tørke huden dott dyppet i urte kamille eller calendula.
Olje er anbefalt før bruk litt varmt vannbad. Varm lakserolje enkelt og raskt trenger inn i huden porene.
Tilsette til masken rå eggeplomme fremmer raskere gjennomtrengning av aktive substanser i cellene i overhuden.
Lakserolje kan brukes ikke bare som en ansiktsmaske er, men også legge til noen dråper fløte. Gjør nødvendig umiddelbart før bruk.
For å bruke dette verktøyet for å hudpleieskjønnhetseksperter anbefaler å kjøpe lakserolje kaldpresset. Olje fremstilt ved utvinning eller flaske olje er mindre nyttige egenskaper
.
For utvendig bruk lakserolje har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Derfor kan foryngelse og fjerning av hudlesjoner bruke det regelmessig. En annen nyttig stykke råd - ikke glem minst en gang i måneden for å gjøre peeling ansikt, som den hyppige bruken av olje tetter porene i huden og renser huden ved å bruke en skrubb eller salong forholdene vil bidra til å forhindre disse effektene.  
Яндекс.Метрика