Laparoskopisk galleblæren fjernes
 Kolecystektomi - en kompleks operasjon, karakterisert ved at galleblæren fjernes. Det finnes to typer kirurgi: åpen kirurgi (gammel metode) og laparoskopisk galleblæren fjerning (moderne metode).

 Classic kirurgi


 Åpen kolecystektomi er utført som en planlagt operasjon ved å åpne magen, anmeldelser og innvoller fjerning av galleblæren. Om nødvendig drenering kan gjøres, og deretter sy. Installering av drenering er nødvendig hvis det er behov for utstrømningen av blod, som er viklet eksudater, kroppsvæsker, og mer.
 Etter operasjonen, noen få dager etter at det ikke noen fare rør er fjernet.

 Laparoskopisk fjerning av galleblæren - en moderne metode for operasjon


 Mer sofistikert og moderne intervensjon - en laparoskopi. Den brukes i 80% av tilfellene å fjerne galleblæren og avhenger opplevelsen av kirurgen, betennelse og driftsutstyr.
 Laparoskopisk galleblæren fjerning utføres med laparoskopi - en spesiell endoskop ment å manipulere bukhulen. Laparoscope - en liten tube, og er utstyrt med linser som er knyttet til videokameraet og optisk kabel utstyrt med en lyskilde (xenon eller halogen pære).
 Åpen kolecystektomi er utført små snitt, laparoskopisk galleblæren fjerning utføres med tre Trokarer hull.
 Fordelene med laparoskopisk kirurgi:

 Minimal smerte og rask postoperativ utvinning.

 Pasienten er på sykehuset opp til tre dager.

 Ikke aktuelt potente smertestillende.

 Postoperativ arrdannelse mangler.

 Minimal blodtap.

 Laparoskopi brukes til å behandle lyskebrokk, fjerning av tillegget og galleblære, gynekologisk og fritak for diagnose.
 Laparoskopisk kirurgi er kontraindisert hos pasienter som utvikler en byll i regionen i galleblæren, gravide kvinner i tidlig og sent i svangerskapet, tilstedeværelse av gass i bukhulen, lunge- og hjertesykdommer, obskure anatomisk situasjon.
 Hvis du har problemer med laparoskopisk kolecystektomi, kirurgen bryteren til en åpen form for operasjon.  
Diett for galleblæren betennelse
 Moderne liv er veldig rytmisk, folk må gjøre mange ting veldig raskt, som i det er ikke nok tid. De mest vanlige helsemessige problemer oppstår fra mangel på behandling og feilernæring.
 Diverse snacks tilby en ny generasjon av forbruker smørbrød, hamburgere, pommes frites og andre produkter absolutt solid, men forårsaker stor skade for mennesker.
 Først av alt å reagere ernæring bukspyttkjertelen, som begynner å stagnere gallen øker belastningen akkumulert steiner og begynner å utvikle ulike sykdommer. Diett for galleblæren betennelse bidrar til å stabilisere pasientens tilstand. Men i sykdommer slik som pankreatitt, vil den holde seg i livet.

 Hvorfor må diett i bukspyttkjertelen betennelse


 Enhver person som begynner å skade bukspyttkjertelen, er det viktig å vurdere kostholdet. Primært diett for galleblæren betennelse vil hindre kolecystektomi.
 Etter kirurgi for å fjerne galletanken er ingen mulighet for oppsamling av galle, noe som betyr at det er nødvendig etter hvert måltid tømt.
 Mat er slik, at det ikke var noen smeltefett, men det var vegetabilske og melk. Dette forenkler mat ut akkumulert galle. Spis små porsjoner er best og oftere enn vanlig (sju ganger om dagen), med all maten som skal frynsete.

 Definere diett for galleblæren betennelse


 Ernæring og bukspyttkjertelen pasienten bør være komplett. Hver dag bør være et fat med kjøttkraft, kjøtt, fisk (ikke fett), grønnsaker. Når du skjærer kjøtt fjernet alle vener, kylling og kalkun hud er fjernet.
 Diett for galleblæren betennelse bestående av korn supper, damp koteletter og tyuftelok, Hercules frokostblandinger, ost gryteretter, egg, fettfattig ost, meieriprodukter.
 For matlaging med frukt og grønnsaker bør løsner, alt er forberedt for et par eller ovn. Mat skal være moderat søtet eller saltet. Ingen varme krydder. Kaffe kan drikke en gang om dagen, og da bare når du legger melk. Majones er erstattet med rømme. Ferskt brød er strengt forbudt, kan du spise i går og tørket brød, men brød eller knekkebrød bedre.  
Diett for galleblæren fjernes
 For noen grunn en person begynner å spise riktig, regelmessig, og med ulike store pauser i suhom'yatku, er resultatet stagnasjon av galle, begynner å utvikle betennelse, dannelse av steiner. Slike prosesser stonshuyut galleblæreveggen. Når akkumulert mye galle, kan et gap forekomme, og det kommer inn i bukhulen. I slike tilfeller er galleblæren fjernes for å unngå komplikasjoner.

 Diett for galleblæren fjernes: Funksjoner


 Kolecystektomi - en operasjon som tar sikte på å fjerne betent galleblære. Som et resultat, må en person gjennom hele livet observere en diett, siden det nå er noe reservoar for normal akkumulering av galle. Bile kan samle seg i store mengder i galleveier, krever en tømming.
 Etter kolecystektomi med galleveier bør alltid ta galle, ellers vil det stagnere og danne steiner. Diett for galleblæren fjernes - dette er ikke bare litt mat, men hyppigheten av administrasjonen.
 Siden etter operasjonen reduserer mengden av enzymer i galle som hjelper fordøye fett i kosten bør være fraværende smelte fett og meieriprodukter og vegetabilske oljer er til stede, som de bidra til å eliminere galle.

 Hva å spise etter kolecystektomi


 Diett for galleblæren fjernes består av skjøre grønnsakssuppe med frokostblanding. Kylling og magert kjøtt egnet for matlaging retter. Fiske dager for å være en gang i uken, men bare egnede magre varianter av fisk. For rask assimilering av fett nyttig saltvannsfisk.
 Meieriprodukter egnet for frokost og middag. Med ost kan kokte puddinger, gryteretter, ostekaker, egnet for fylling lav-fett rømme. Eggene kan tilberedes for et par omeletter, eggerøre.
 Riktig kosthold for galleblæren fjerning kan ikke være helt uten fett fordi stoffskiftet vil bli berørt. Det er obligatorisk å være til stede smør og vegetabilsk fett.
 Kostholdet bør være: korn, grønnsaker, søt frukt og bær. Gulrot og gresskar kan spises som en egen rett, og kan legges til grøt. Veldig nyttig vannmelon og melon. Disse produktene - en stor vanndrivende, eliminere giftstoffer og metabolske produkter. Marshmallow, syltetøy, marmelade, honning og syltetøy kan brukes til dessert.  
Diett for galleblæren sykdom
 Det moderne mennesket er stadig i bevegelse, spenning og noen ganger ingen tid for riktig ernæring og etterlevelse. Som et resultat av denne innstilling til sin egen helse er gallestase, inflammatoriske prosesser, dannes gallestein, er det forskjellige patologier i kroppen. Ved akkumulering av galle i store mengder blæreveggen tynning og brudd kan forekomme, da den uunngåelige kirurgi for å fjerne galleblæren. For å forhindre dette, utviklet diett for galleblæren sykdom.

 Betydningen av dietten


 En mann med en syk galleblæren må hele tiden overvåke deres kosthold for å unngå behov for kolecystektomi, kirurgi for å fjerne den kroppen. Hvis dette skjer, så normal opphopning av galle er ikke spesiell reservoaret, og dermed trenger konstant tømming etter hvert måltid. Diett for sykdommer i galleblæren holder alle stavshuyusya liv.
 Hovedkravet - intet smelte fett, tilstedeværelse av vegetabilske fett og melkeprodukter, da disse matvarene lette utslipp av galle. Bør spise fem eller seks ganger om dagen, helst på samme tid. Maten skal tygges godt, ta deg tid under måltidet blir ikke distrahert av samtalen.

 Hva er diett for galleblæren sykdom


 Ernæring og bukspyttkjertel pasient bør bestå av kjøttkraft, grønnsaker, magre varianter av kjøtt (uten skinn og vener), marin fisk, bare mager. I supper kan legges til korn. Kjøttet kan tilberedes hovedretter, men bare kokt, dampet, du kan bake i ovnen. Ernæringseksperter anbefaler sine pasienter å ta Trykkokere og dampskip, nå slike apparater representerte et bredt spekter.
 Diett for galleblæren sykdom består nødvendigvis av meieriprodukter som kan forbrukes til frokost eller middag. Ost er egnet til å lage puddinger, ostekaker med rømme. Egg er også nødvendig - Damp omeletter og eggerøre - en god rett for lunsj.
 I næringsmiddelfett må være til stede, eller ristes alle metabolske prosesser. Vegetabilsk olje er egnet for salater, smør - for smørbrød.
 Det er obligatorisk å være til stede grøt, søte frukter, bær og grønnsaker. Gulrot og gresskar, vannmelon og melon - de mest nyttige produkter i bukspyttkjertelen pasient.  
Hvordan lage en perfekt hudHvem av oss drømmer ikke om en vakker, glatt, myk, fløyelsaktig, kort sagt, idealnou hud? Men å drømme litt. Vi må gjøre noen innsats for å oppfylle sine drømmer. Men for å begynne å finne ut hva de skal gjøre for huden din var egentlig perfekt? La oss prøve å forstå.
Hud - en indikator på vår helse
Utvilsomt, huden vår - er den rimeligste og mest nøyaktig indikator på vår helse og velvære. Eventuelle interne feil på kroppen at vi ikke kan engang merke vises umiddelbart på ansiktet. Avhengig av vår trivsel og helse, endrer huden vår sitt utseende, farge og tilstand. Derfor, for bevaring av skjønnhet - spesielt viktig intern helse.
Hva betyr dette? Dette betyr at det er ikke banal det høres ut, leve en sunn livsstil. Og likevel - gi opp dårlige vaner, inkludert røyking og alkoholforbruk, som vi ikke male. Men vandre gjennom smugene og parker og fysisk trening utendørs, tvert imot, vil gjøre din hudfarge sunn og frisk, så hvis du gjør det til en vane å gå daglig - og gjøre et skritt mot den ideelle hud.
Ikke overse advarselen signerer kroppen din. Hvis du føler at noe var galt - er det bedre å konsultere legen din ikke å starte det var en sykdom som kan ha innvirkning på ansiktet ditt.
La kroppen nok hvile. Sunn søvn er viktig ikke bare for rekreasjon, men også for din skjønnhet. Derfor, på en vanlig søvn hver dag, ikke bare litt søvn i helgene. Da føler rush av makt og vil møte i morgen uthvilt og uthvilt.
Sates en hud med rent vann. Vann er nødvendig av kroppen for normal funksjon av alle organer, men huden - først. Og hvis du setter ut for å oppnå perfekt hud - eksperter anbefalte to liter om dagen bør være din norm.
I tillegg er det viktig å spise riktig. Ikke rart de sier at vi er hva vi spiser. Så hvis du spiser bare søt og smør - Forbannelsen over. Se under. Men hvis du klarer å gi opp junk food og vil spise mer frisk frukt og grønnsaker, og blitt veldig frisk og sunnere. Og tror ikke det er bare et ord. Prøv det og se selv. Selvfølgelig, i tillegg til frukt og grønnsaker, er det også viktig for huden tilstrekkelig inntak av vegetabilske oljer, som inneholder dette viktige vitamin E, og matvarer rike på protein, fordi de - de viktigste byggesteinene i våre nye unge celler sunn og vakker hud. Ikke glem om antioksidanter. De er rike på blåbær, granateple, tindved og andre urteprodukter.
Og prøv å ikke være nervøs. Fordi huden vår er viktig og fysisk og psykisk helse. Du vet sikkert at konstant stress undergraver vår helse, og følgelig vises på vår skjønnhet.
Beskytt huden din
Selvfølgelig, før du går ut huden trenger for å beskytte skikkelig mot ytre påvirkninger og miljømessige faktorer som sol, vind, kulde. Derfor et viktig skritt som du ikke bør glemme å gjøre - er å smøre huden tilsvarende kosmetisk produkt i form av en beskyttende krem ​​eller salve. Men selv om du bruker den beste solkrem - ikke overdriv med ultrafiolett lys. Solstråling er sterkt issushivaet huden og forbedrer dens pigmentering, og noen ganger ujevnt, noe som er ganske adorns oss.
Gi ansikts hudpleie nok
Til ansiktshuden ble preparert, må du holde alle tre grunnleggende regler for omsorg for henne. Dette rensende, fuktighetsgivende og ernæring. Og, gjør disse tre trinnene systematisk, hver dag, noe som åpner for huden din. Tross alt, hvis huden din er fet og porøs - det skal være rene scrubs skrell eller minst en eller to ganger i uken. Etter - bruke egnede kremer og tonics. Hvis huden din er tørr - det bør rengjøres sjeldnere og mykere midler. Men hvis hun er utsatt for utslett og betennelser - må bruke en spesiell medisinsk kosmetikk som kan lindre betennelse og gir blant annet antiseptisk.
Et utmerket verktøy i kampen for en vakker og godt vedlikeholdt du vil møte og masken, som også må gjøres på grunnlag av din hudtype, og selvfølgelig systematisk.
Generelt er umulig å oppnå den ideelle personen i én dag. Det er nytteløst å tenke at for å brukes på huden en mirakuløs dyre kremer og huden glans. Dessverre, oppnå perfekt ansiktshud - et arbeid som vil bære frukter umiddelbart, men vil bli med deg for livet.  
Яндекс.Метрика