Lasagne, oppskrift

 Lasagne - en av italiensk mat, sammen med pizza og pasta som har oppnådd popularitet over hele verden. Cook lasagne er ganske enkel, og mange forskjellige oppskrifter vertinne tillate god drøm. Etter nok til å endre bare en av ingrediensene lasagne og være helt annerledes parabolen. Av seg selv lasagne - en eksentrisk fatet, noe som etterlater alternativ test utstoppet - kjøtt, sopp eller grønnsaker. For den beste italienske tradisjon hvert lag klink drysset ost.

 Deigen for lasagna spesielle behov - du kan kjøpe ferdig eller lage med hendene på resept pick-me. Hvis du bestemmer deg for å bruke ferdig-test, så følg nøye produsentens instruksjoner, bør noen plater før matlaging koke separat. Hvis du bestemmer deg for å legge inn din favoritt saus fatet - ikke angre. Jo mer saus, er det saftig fatet klar


 Deigen for lasagne: oppskrift


 Det viktigste og konstant ingrediens lasagne - en spesiell deig. Du kan kjøpe ferdige deigen kake mix eller lage dine egne hender. Hjemmelaget deig viser seg velsmakende, og kommer til en pris som er mye billigere, så valget er åpenbar.

 Obligatoriske ingredienser:


 •  mel (helst spesiell - pasta) - 400 g


 •  Egg - 2 stk


 •  vann - 40 g


 •  Salt - 1 ts


 •  Solsikkeolje - 1 ss


 •  Forberedelse


 •  Sikt mel og hell den på bordet lysbilde, den øverste gjøre bedre.


 •  I utsparingen bryte eggene, tilsett vann, salt og smør.


 •  Elt deigen til den stopper stikker til hendene dine, men ikke mindre enn fem minutter. Hvis deigen viste seg for sterk, tilsett litt vann.


 •  Ha deigen i en pose eller pakk i plastfolie og la den i en halv time.


 •  Den ferdige deigen er delt i seks like store biter og rulle ut til en tykkelse på 1,2 mm.


 •  Kniv for å trimme den rullet deigen, gir det en firkantet form. Ikke kast avskjær - en kan foreta en ny to testarket.


 •  Ferdige ark kan være skjult i fryseren og bruke etter behov.


 • Lasagne, oppskrift


   Kjøtt Lasagna, oppskrift


   En av de mest populære oppskrifter - Lasagne med kjøtt stuffing. Selv med denne oppskriften vil du ha rikelig med rom for kreativitet. Kombinere ulike typer kjøtt, kan du oppnå svært forskjellige smaker.

   Obligatoriske ingredienser:


 •  deig til lasagne


 •  Stekt kjøtt - 300g


 •  skinke (kuttet opp) - 150 g


 •  buljong - 15 kopper


 •  tomatsaus - en 1/3 kopper


 •  gulrøtter - 3 stk


 •  selleri - 2 stk


 •  Løk - 3 stk


 •  Olive Oil - 5. l.


 •  hvitvin - 15 kopper


 •  krydder etter smak.


 • Lasagne, oppskrift


   Forberedelse


 •  Grønnsaker vaske og ren.


 •  I en stekepanne med vegetabilsk olje og stek finhakket løk, gulrøtter og selleri.


 •  Når prosmazhytsya løken til gjennomsiktig, tilsett kjøtt og skinke. Dryss med muskat, salt og pepper. Stek i 20 minutter.


 •  Legg tomatsaus og la det småkoke med lokket stengt på lav varme i 15 minutter.


 •  Hell suppen, vin og sette urter småkoke over middels varme i en time. Etter brannsluknings gresset og kaste for å få - de er ikke lenger nødvendig.


 •  Hvis du trenger å koke plate deigen lettsaltet vann (slik at de ikke sammenfiltret, kan du legge til et par spiseskjeer solsikkeolje). Kast klar deigen i en sil for å drenere og legge dem på tørkepapir. Brev må teste helt tørr av.


 •  Spre olivenolje ildfast form og legg den nederste laget av deig.


 •  Del kjøtt fylling på deigen og rikelig med saus (bechamel passer best), dryss med revet ost.


 •  Ved å veksle de to foregående trinnene, legge all deigen og alt fyllet. Det siste lag av deig for å sette det gjenværende ost.


 •  Bake 40 minutter ved 200 grader. Parabolen Serveres varm.


 •  Bon appetitt!
  Lasagne, oppskrift

  Knase ledd som gjøre? Hvorfor knaser leddene

   Hvorfor knaser ledd? Dette spørsmålet plager folk flest, og ulike aldersgrupper. Knaser og knirk indikerer opphopning av giftstoffer og salter, ødeleggelse av leddene, mangel på kalsium i kroppen, overdreven vekt på aktiv bevegelighet, eller vice versa, stillesittende livsstil, genetisk arv, stoffskiftesykdommer, infeksjoner, gjennomført "på beina" sykdommer og andre ting . Hvis du ikke betaler oppmerksomhet til disse advarslene kroppen, kan resultatet føre til sykdommer som leddgikt og leddgikt som blir behandlet for en lang tid, og etterlater et merke på den generelle helsetilstand.
   Mange spør: "knaste ledd som gjøre? "Vi må forstå årsakene til en knase. Den eldre personen, jo mer det er slitt muskel-skjelettsystemet og ofte hørt knitre. Kanskje du lede en stillesittende livsstil (stillesittende arbeid) eller overvektig, noe som øker belastningen på leddene, spise mindre enn den nødvendige mengden av vann, som inkluderer mezhsustavnaya væske, eller er det bare i ansiktet, en gammel skade, et resultat av feil selv.
   Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Først av alt, ikke selvmedisinering, alle årsaker knase individuelle leddene. Du bør sjekke med en spesialist som vil bestemme hvordan å kurere sykdommen, hvordan man skal håndtere sine konsekvenser. Det kan være spesielle øvelser og lossing leddene bruker medisinsk utstyr (spesielle ortopedisk utstyr, Semi-Rigid cuff, etc.). Effektive i dette tilfelle som tradisjonelle medisiner (tinkturer, te), medikamenter som bidrar til å gjenopprette strukturen av leddene, og vitaminer.
   Legen vil velge diett vekttap, beregne den nødvendige mengde av vann som forbrukes, fordi det er et smøremiddel for leddene. Selv om du er i god form og er glad i fitness, vurdere mini-abdominale skader som skader brusken lag og pause, forårsaker betennelse, stivhet i bevegelse og føre til sykdommer som leddgikt og artrose. Overdreven mobilitet endrer typen av protein av bindevev, som er en del av leddet (kollagen). Han strakte, så leddene er mer mobile og dermed provosere knaser og knirkende. Totalt bør være i moderasjon.
   Så kjent med denne artikkelen, kan vi trygt konkludereAt for å gjøre livet vårt var full og kvalitet, vi trenger bare å jevnlig gjennomføre forebygging av sykdommer som leddgikt og artrose. Nøye ser som våre ledd, henholdsvis, ser balansert innhold i kroppen av stoffer som kalsium, samt en komplett liste over essensielle vitaminer, vil våre liv bli oppfylt helse og levealder.
   Det må bli husket som noen sykdom innebærer en rekke andre plager. Ta vare på helsen din, for å unngå bivirkninger, finne tid for rettidig anke til spesialister.  
  Hvorfor knaser knærLille mann, reiste seg, holder hans liv for dem. Dette er en stor byrde. Spesielt påvirket kneledd, en av de største i menneskekroppen. Kne - det faktisk hengsel som kan produsere roterende bevegelse, bøye seg fremover og tilbake. Problemer med knærne oppstå i alle aldre. La oss se på hvorfor knaser knær.

  Knase kneet bøying: Årsaker

  Når huk i kneet knase, indikerer det utbruddet muskel-skjelettsystemet. Ignorer alarmerende symptom kan ikke i alle fall. Dessuten er støy ofte ledsaget av smerter. Med utviklingen av patologisk prosess også hoven kneet. Og ikke overse denne funksjonen mulig.
  Hvorfor knaser knærne? Grunner:

  1 Overbelastning på kneledd. Når det skjer? I noen idretter klasser på gjennomgang. For eksempel når en kvinne vasker gulvet på huk. Eller aktivt utføre treningsøvelser, hvor startposisjon - knelende. Ingen matte. Stor belastning på kneleddet under løping, sit-ups og lignende øvelser.
  Hva skjer på samme tid? Synovial pose inne i leddet utsettes for konstant og sterkt press. Som et resultat, er det irritert. Det kan begynne betennelse.
  2 fedme. Slipping gitt hyalynovыm kneet brusk. Dette er et spesielt lag som gjør sklir glatt. Nå forestille seg at denne brusken er stadig utøves sterkt press. Etter en person har til å bære vekten daglig. Med fedme - mye.
  Når tunge laster brusk lag blir tynnere, blir det løs. Det begynner betennelse. Hos mennesker knaser ledd. Hva du skal gjøre i slike tilfeller? Gå ned i vekt.
  3 misbruk feil sko. Overtre disse kvinnene. Noen av dem er bare høyhælte sko. Glemme om farene ved denne stilen.
  Heel skifter vekten fremover. Den største byrden faller ikke på hælen og tærne. Å øke belastningen på kneet. Det skaper forutsetninger for ødeleggelse av brusk lag. Når brusken slites ut, knærne begynner å knitre.
  Feilaktig fottøy er det faktum at en helt flat såle. Misbruk fører til dannelse av flate føtter. En utflating av buen på foten - en svekkelse av muskler og leddbånd. Colin igjen må ta noe av belastningen selv. Følgelig blir brusklaget tynnere.

  4 stillesittende livsstil.
  Stillesittende arbeid fører til en svekkelse av den muskuløse ramme. Når brusk bevegelser måtte anta hele byrden.

  5 Underernæring
  . Mangel på vitaminer og mineraler i kostholdet, misbruke pickles, søtsaker, krydret retter. Også mangel på rent vann som forbrukes hver dag inne.

  Andre årsaker knase knær:

  - Trauma (gammel eller ny);
  - Begynner leddgikt;
  - Medfødt felles mobilitet utenfor mål.
  Hvorfor knaser knær

  Kne crunches: hva du skal gjøre?
  Hvis du regelmessig gjenta hruste se en lege. Kanskje, begynner kroppen å utvikle alvorlig patologi i muskel-skjelettsystemet. Tidlig diagnose kan bidra til å forhindre komplikasjoner.
  Neste skritt avhenger av årsaken til lydeffekt knærne.Generelle forebyggende og terapeutiske tiltak:
  1 Regelmessig mosjon og kompetent. Husk at løpet er ikke for alle. Hvert løpesteg - en "shake-up" for kroppen. All vekt faller kraftig på løpe etappe. Lidelse og ryggraden, og kne og fot.
  Nyttig turgåing, svømming og andre ikke-aggressive idretter. Hvis det er nødvendig, må belastningen på kneet patella være beskyttet av spesielle plater.
  2 vektproblemer.Hvis det er en historie av fedme, er det viktig for helsen til kneet ned i vekt.

  3 riktig og balansert kosthold.
   Leddene trenger kalsium. Så ikke gi opp meieriprodukter. Elastisiteten av bindevev er tilveiebrakt gjennom kollagen. Det er viktig å periodisk meny gelé.
  Ofte knase følgende inkludering i dietten av vitaminer og mineraler.
  4 Iført riktige sko.Hæler bør ikke være den viktigste typen sko. Som Gym sko, sko, sko med en helt flat såle.
  Holde leddene fra en tidlig alder!
  Hvorfor knaser knærne? Læring fra kroppen din
  Яндекс.Метрика