Laser synskorreksjon: Konsekvenser
 Laser synskorreksjon


 "I nær fremtid planlegger jeg å gjøre laser synskorreksjon Fortell meg hvor fort jeg går tilbake til min vanlige livsstil - å kjøre bil og arbeid på datamaskinen Laser synskorreksjon:.? Hva er konsekvensene vil eventuelle restriksjoner?"

 Laser synskorreksjon LASIK-metoden er effektiv og trygg måte å eliminere nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner. Etter denne operasjonen, og minimale begrensninger i hovedsak knyttet til hygiene (bad, bruk av kosmetikk, etc.). Som for den daglige rutinen, deretter neste dag etter korreksjonen kan du kjøre bil, gå om sine vanlige gjøremål, herunder arbeid på datamaskinen. Forresten, ta alle leger advarer pasienter som 2-3 uker kan oppleve mindre variasjoner av som ikke har noen effekt på en sunn livsstil.
 Laser synskorreksjon: Konsekvenser
 Laser synskorreksjon prosedyren utføres på kontoret under lokalbedøvelse drypp i 10-15 minutter. Den største fordelen med denne teknikken er at fordampning laserstrålen oppstår fra de midterste lag av stoff, og toppen er ikke berørt, slik at rehabiliteringsperioden er svært kort. For korreksjon ikke er nødvendig for å ta permisjon eller syke på jobb, så det er en poliklinisk uten innleggelse, i "en dag".  
Hva er greia med synskorreksjon
 Kirurgi for synskorreksjon trappet langt frem i det siste tiåret. Den tidligste metoden var dypt nasechkah på hornhinnen, som fører til endringer i sin form og tilsiktet mildning av korrigerende formål. Radial keratotomiya - fra synskorreksjon kirurgi, var den første yntsyzyonnoy refractive prosedyren.
 For tiden er det mange alternativer som bistår mennesker med synsvansker. Nesten overalt refraktiv kirurgi er kosmetisk og valgfag.

 Operasjon for korreksjon av hvem det passer


 Kirurgiske inngrep med synskorreksjon kan dra folk med nærsynthet (myopati), langsynthet (hypermetropi), astigmatisme hypermetropia med.

 Hvis en person ser fjerne objekter uklare og nær klart - dette nærsynthet.

 I langsynthet synlighet av fjerne objekter klart, men i nærheten uskarpt.

 Når astigmatisme forvrengt bilde som patologi i øyet er laget på ulike fokus.

 Presbyopi - gradvis, aldersrelatert nedgang i evnen til å fokusere på objekter som er i nærheten.

 Kirurgi til synskorreksjon endrer linse eller hornhinne. Dette er gjort for å kunne uten behov for linser fokuserer lys på baksiden av øyet. Denne operasjonen gagner ikke dem som har vært presbyopi.

 Hva er driften av synskorreksjon


 I den moderne øye, er det flere alternativer for kirurgisk synskorreksjon:

 Laser synskorreksjon.

 Radial keratotomiya.

 Laser lokale Keratomileusis.

 Fotorefraktsiyna keratotomiya.

 Femtosekundnaya laser kirurgi.

 Laser termisk keratoplasty.

 Plast (ICS) ynrakornealnыh kalsium segmenter.

 Postoperative komplikasjoner


 Kirurgi til synskorreksjon kan forekomme lett. Under operasjonen, eller når ytterligere helbredende lasere kan forårsake problemer:

 Lite eller feil sløyfe patcher (defekt, detsentryrovannыe gratis).

 Edge rusk, redusere veksten i loskute epitel, hornhinnen skrubbsår og epiteldefekter.

 Infeksjon hornhinnebetennelse.

 Astigmatisme.

 Regress.

 Symptomer på tørre øyne.

 Diffuse lamellær keratitt.

 Og mange andre komplikasjoner. Derfor er slike transaksjoner er høyt kvalifiserte leger.  
Hva er narkotika for å forbedre visjon
 Det finnes en rekke ulike medisiner som er utviklet for å forbedre tilstanden til øynene og slappe av. For å finne ut hvilke medisiner for å forbedre visjon vil nærme du bør søke legehjelp. Så hvordan var han i stand til å bestemme behandlingsmetoden som kreves for å utnevne agenter, og den nødvendige frekvensen av gjentatte kurs.

 Hva er narkotika for å forbedre visjon?


 Det er tre grupper av oftalmiske legemidler:

 Legemidler som slappe muskler bidrar til kunstig øye. Den mest kjente er for tiden Atropin, som er nødvendig for å dryppe inn i øynene. Designet denne medisinen av en lege.

 Legemidler som fremmer dype øyne hvile om natten. Disse stoffene inkluderer Shtulna synker. Dette verktøyet brukes i tilfeller der det er umulig å unngå overbelastning av øyet på grunn av et langt opphold ved datamaskinen.

 Legemidler som forbedrer tilstanden til netthinnen. I de fleste tilfeller, dette gjelder også natur antioksidanter. Disse inkluderer slike medikamenter for å forbedre visjon: ". Myrtylene forte" Triovit, fest,

 Spesielt effektivt er dine medisiner når de brukes i kombinasjon med sporstoffer som sink, kalsium og narkotika, som er basert på blåbær "Fytochernyka" blåbær ekstrakt og "Eye tabletter."
 En perfekt effekten har mashed blåbær med sukker. Det anbefales å bruke det ferdige produktet, som inneholder: blåbærekstrakt, som de er nyttige for konsentrasjons retinal komponenter mye mer. Etter en slik kapsel faller 2 kg friske blåbær. Som et resultat av visuell pigment begynner å komme, forbedrer sirkulasjonen fundus. I tillegg blåbær ekstrakt kan brukes i denne aldersrelaterte sykdommer som netthinnedystrofi muskler.
 Hvis det er en komplisert myopi, og deretter bruke vevspreparater, som inkluderer suspensjon placenta. Skriv inn det subkutant.

 Metoder for forebygging


 Som utviklingen av nærsynthet forebygging bruke narkotika som forbedrer hemodynamics. Også tillatt å nikotinsyre i kombinasjon med askorbinsyre.
 Foruten forebygging fremgangsmåte kan betraktes rutine og askorbinsyre i løpet av måneden to ganger om dagen. Disse stoffene bedre syn bidra til å styrke veggene i blodårene.  
Fjerning av vorter på føttene
 Plantar vorter på føttene - små utvekster som ligner hard hud. Deres utseende er forårsaket av iført trange og smale sko. Disse vorter gi ubehag, som de er ganske smertefull, så fjerning av vorter på føttene er avgjørende.

 Behandling av vorter ved hjelp av offisielle medisin


 Vorter kan fjernes ved hjelp av en spesialist, eller selv hjemme. For de som foretrekker tradisjonell medisin, bør du oppsøke lege for å velge den mest hensiktsmessige metoden for behandling.
 Den vanligste metoden - Kirurgisk eksisjon vekster fjerne flytende nitrogen (kryoterapi), laser fjerning eller brennende syre. Hver av disse metodene er smertefri og effektiv, og slik at valget vil være basert på individuelle egenskaper av organismen.

 Fjerning av vorter på føttene huset


 For de som foretrekker tradisjonell medisin, kan du prøve å ta sine egne vorter på føttene. For eksempel, med syltede agurker og yoghurt. Før du går til sengs ben bør være godt til damp, deretter hver vorte bør sette agurk, yoghurt eller blodpropp, topp gjort bandasje og gjøre det hele sikkert bandasje. Til agurk yoghurt eller ikke kledd i bandasjer kan sette plastfolie. Denne varm komprimere helst tå. I morgen, kan etter å ha fjernet komprimere være en tynn kniv for å skjære den døde vorte, eller snarere dens øvre kant. Dette bør gjøres forsiktig for ikke å forårsake blødning.
 Du kan bruke fjerne vorter på føttene ved hjelp av eddik. Hver dag i en pipette for hver vorte sette en dråpe eddik. Denne metoden kan føre til smerter, så det er best å gjøre det om natten. For ikke å forårsake brannsår sunn hud dryppe eddik bør være forsiktige.

 Ytterligere tiltak


 Ved hjelp av min metode for behandling av vorter, ikke glem om ytterligere tiltak. Det bør ta et kurs av narkotika for å styrke ymmunnosystemы. Det var tider da slutten av kurset forbedre immunforsvaret, vorter forsvinne på egenhånd. Det er også nødvendig å overvåke hygiene av føttene regelmessig ta et forfriskende bad, vaske føttene og endre sokker daglig.
 Fjerning av vorter på føttene - prosedyren er smertefri, og ennå, for at de dukket opp igjen, bør skoene være komfortabel og fritt til å velge.  
Hvordan å plukke hormon piller
 Fremveksten av hormonell prevensjon introdusert til livs betydelige endringer som har gjort det mulig å styre prosessen for unnfangelsen alene og uten mye skade på helse. Noen av disse stoffene er ikke bare et prevensjonseffekt, men også terapeutisk.
 I Amerika og Europa, ca 50% av kvinnene foretrekker som en hormonell muntlig p-piller. I Russland er på grunn av de mange myter om denne type skade prevensjonsmidler bare stadig mer populært. Mange kvinner er redde virkningsmekanismen av hormonelle piller. Selv om moderne medisiner enn de som begynte æra av p-piller regnes som trygge. På betingelse av at de er riktig montert og eksamensresultater.
Hvordan å plukke hormon piller
 Hormoner for prevensjon er ganske mye, og det skaper en illusjon av enkelt valg. Faktisk har de betydelige forskjeller, siden en dose på hormoner og slutter kontraindikasjoner. Aldri forsømme råd fra en gynekolog og idriftsettelse testene før du går til apoteket for piller. Fra resultatene fra undersøkelsen vil avhenge av hva slags forberedelse vil gi deg den ønskede effekt. Ikke rush for å kjøpe pillene legen hvis han tilbyr deg testet.
 Hormonelle piller har en virkningsmekanisme basert på innholdet av en rekke hormoner som kan blokkere eggløsning. Følgelig er disse stoffene er mykrodozyrovannыmy, nyzkodozyrovannыmy, srednedozyrovannыmy og vыsokodozyrovannыmy.
 For unge jenter og kvinner som har født ikke bedre - mykrodozyrovannыe tabletter. Blant de mest kjente er "KURVE", "Lyndynet-20", "Novinet", "Mersylon." De inneholder en lav prosentandel av østrogen og passe unge kvinner med en vanlig sexliv som ikke har passet på å bruke tabletter.
 Nyzkodozyrovannыe og forberedelser er vist srednedozyrovannыe fødsel og modne kvinner som har hatt opplevelsen av hormonelle prevensjonsmidler. De kan motta og unge kvinner i tilfelle av lav effektivitet mykrodozovыh tabletter. Blant nyzkodozyrovannыh narkotika kan identifiseres "urt", "Marvelon", "Lyndynet-30", "Sylest", "utviklingen av vektorene." Srednedozyrovannыe p-piller i tillegg til handlinger i stand til å gjenopprette regelmessig menstruasjon. Disse inkluderer "Chloe", "Desmoulins", "Diane-35".
Hvordan å plukke hormon piller
 Vыsokodozyrovannыe prevensjonsmidler ("Trykvylar", "Ovoseptu", "Tryzyston", "Non-Ovlon) er oppnevnt kun på resept i hormonelle sykdommer som et middel for integrert behandling. De er effektive og som beskyttelse mot graviditet når hormonelle forstyrrelser når svakere piller ikke hjelper.  
Яндекс.Метрика