For bedre å forstå hva som er - fortsatt fører av lave hemoglobinverdier. La oss undersøke hvordan det er dannet i kroppen vår. Kompleksforbindelser med jern protein i røde blodceller (erytrocytter), er hemoglobin involvert i overføring av oksygenmolekyler til vev og organer i kroppen. Generelt, puster kroppen vår gjennom hemoglobin.

Lav hemoglobin


 Til hemoglobin dannet visse betingelser:

 Få nok jern gjennom mat.

 Absorpsjon i magen og tynntarmen jern.

 Vitamin B - 12 og folsyre er absorbert i øvre mage-tarmkanalen og påvirke dannelsen av røde blodlegemer i benmargen, enhver person. Når det reduserte antall røde blodceller, og deretter reduserer mengden av hemoglobin.

 Arvelige og ervervede blodsykdommer.

 Norm:

 For menn per liter blod 130-160 gram.

 For kvinner 120-147 g / l.

 Gravide kvinner er under 110 Ch.


 Årsakene til tap av hemoglobin

 Blodtap er åpenbare, denne måneden når en kvinne er rikelig og mer enn fem dager. De inkluderer også blødning hemorroider, under operasjoner. Tilsvarende er det skjult blodtap, sykdommer i mage-tarmkanalen. Livmor fibroids, cyster på eggstokkene, noen ganger fylt med blod.
 Arvelige sykdommer, infeksjonssykdommer og autoimmune sykdommer, som fører til ødeleggelse av røde blodceller og reduserer levetiden.
 Hemoglobin kan falle inn under hormonelle lidelser.
 Årsaken til lav hemoglobin hos barn er snaut mat, ubalansert sammensetning av vitaminer og mineraler.

 Symptomer på lavt hemoglobin


 Generell slapphet, søvnighet, tretthet, alvorlig svimmelhet, hodepine, lavt blodtrykk, hjertebank.

 Med mangel på jern i organer og vev er i endring spiker plater (de er sprø, tynn og stratifisert). Huden er tørre lepper har en blåaktig utseende, vokser håret sakte eller falle. Smak og lukt er endret (vises sterk, uforklarlig trang til å spise kritt, kull, etc.).

 Blekt utseende av pasienten, er mangelen på vitamin B - 12 tungen rød og smertefull.

 Immunsystemet lider. Fra da av, hyppig sykdom.

 Den innledende fasen av jernmangel anemi kan forekomme uten dem - noen symptomer.
Lav hemoglobin


 I hvilke sykdommer redusert hemoglobin


 Jernmangelanemi (Zhdanov) - utilstrekkelig inntak av jern fra maten.

 Malabsorpsjon i mage-tarmkanalen, vitamin B - 12 og jern.

 Kronisk gastritt, enteritt.

 Hemorroider.

 Revmatoid artritt, glomerulonefritt, lupus erythematosus og andre vaskulitt.

 Lang dysenteri, salmonellose, pyelonefritt, tuberkulose og så videre. D.

 Parasittangrep absorberende B - 12

 Intestinal permeabilitet er meget svak.

 Det er en mangel på jern brannsår etter utseendet på lunge eller hjerte - vaskulær insuffisiens.

 Ondartet svulst.

 For perioden av sommerferien ønskelig å dra til fjells for å slappe av popoblyzhe. Luften er karakteristisk av stedene godt bidrar til å heve hemoglobin Trust uten medisiner og spesiell dyetproduktov. Fôr bør alltid sbalansyrovannoy løpet av ferien også
 Ved lav pH jern absorberes i kroppen verre.

 Behandling av lav hemoglobin

 Effektiv behandling er nødvendig for å eliminere årsaken. Dette kan omfatte: fjerning av fibroids, hemorroider, behandling av magesår, tarmbetennelse og så videre D..
 Innføringen av jerntilskudd. Dosen bør ikke overstige vanligvis 100-300 mg. per dag. Ved å nå normal hemoglobin behandling stopper ikke, og fortsette i ytterligere 2-3 måneder.
 Hvis du finner ut at lav hemoglobin sammen direkte, utilstrekkelig inntak av vitamin C - 12t. I dette tilfellet, må du huske å utpeke, subkutan injeksjon (cyanokobalamin) sin 200-500 mkh.raz daglig i 4 - 6 uker. Normalisering skjer innen to måneder, men vitamin C - 12t fortsette å pålegge flere måneder 2 - 3 én gang om dagen.
 Når likuytesya med jern, ikke forvent for raske resultater. Gang startet terapi, 10 dager, jern flere ganger øker. Dette innebærer at behandlingen med dette stoff effektivt for kroppen.
 Iron akkumuleres i leveren først, deretter kommer inn i blodet fordi stoffet kan vare opptil seks måneder, men ikke mindre enn en måned.
Lav hemoglobin

 Hvis hlystyana angrep, anbefales det å alltid gjennomføre markkur. Når diaré slik som enzymer anvendes også, og selvfølgelig en spesiell diett som inneholder mer vitamin C fordi det bidrar til jern assimileres raskere.
 Under behandling, anbefales det å gi opp meieriprodukter, de heller kalsium som finnes i dem, men forstyrre absorpsjon. Kan ikke gi opp ost, ost, melk, så ta jern medisinering før måltider for fem timer, eller etter et måltid i fem timer.
 Også fremmer absorpsjon av jern i de mørke varianter av honning. Men te og kaffe hindre zasvoyitysya kjertel, ikke misbruk.
 Mangel på jern i kroppen sammen med vitamin B - 12 er også en mangel på folsyre. Deretter, før behandlingen tilsettes og folsyre, 5-15 mg per dag, i løpet av 20-30 dager.
 Som graden av reduksjon i hemoglobin (jernmangel) er delt:

 Graden av lys, 110-90 Ch.

 Middels, hemoglobin 90-70 Ch.

 Heavy grad - 70hl nedenfor.

 Hvis du ikke heve hemoglobin kan skje umiddelbart imidlertid endringer i kroppen, med irreversible konsekvenser. Lav hemoglobin fører til anemi, som kan være dødelig. Sørg nablyudaytesya en lege på de ovennevnte symptomene, umiddelbart videre til dietten.
 Faren er at symptomene på sykdommen kan gjenkjennes umiddelbart, og nødvendige tiltak er ikke tatt i tide.
 Babyen er ikke spise, raske perevtomlyuyetsya, hvis vi utsetter i vekst, slo alarm umiddelbart bli testet. Tro meg, det er ikke en liten ting, og fortjener oppmerksomhet.
 Ikke forsinke kampanjen til legen ved den minste symptomer returnere analyse.
 Spis riktig, gå mer utendørs. Jeg ønsker deg helse!
 Det er ingen hemmelighet at forebygging er alltid bedre enn kur. Og også i periodontitt. En annen ting som ikke alltid er mulig å gjøre bare forebyggende tiltak og stram deretter med et besøk til en lege er ikke anbefalt.

Forebygging og behandling av periodontal sykdom


 Periodontal sykdom - en alvorlig periodontal sykdom, som har hoved dystrofychnыy karakter. Dette er hans fundamental forskjell fra periodontitt og gingivitt, som er inflammatorisk egenskaper.
 Som om ikke det var, men noen sykdom er alltid bedre å forebygge. I tilfelle av periodontitt, vil anbefalinger deles - forsiktig og riktig oral hygiene, et balansert kosthold, avslag på dårlige vaner.
 Så oral hygiene. Det ville synes at alt er enkelt og forståelig, fordi alle vet at tennene bør rengjøres to ganger om dagen, og ideelt sett selv etter hvert måltid. Det er bare ikke alle gjennomføre disse tiltakene er også riktig. Veiledning om dette på nettet florerer, ikke duplisere. Anbefaler bare å bruke elektrisk tannbørste med et tidsur. De bidrar til å gi den nødvendige varighet av den beskrevne fremgangsmåte.
 Det er viktig, blant annet rengjøre interdental plass. Dette i sin tur innebærer behovet for regelmessig bruk av tanntråd. Og god muntlig irrigator budetpryobresty. Denne enheten er ikke bare effektivt rengjøre mellomrom mellom tennene og under kronene (hvis noen), men hold masserer tannkjøttet.
 Når det gjelder mat, er alt enkelt: mindre søt, avvisning av kullsyreholdige drikker, mye frukt og grønnsaker, fiber og så videre.
 Selvfølgelig skal det forstås at den beskrevne sykdoms ofte forårsaket av arvelige faktorer, endokrine sykdommer, hypertensjon, aterosklerose, etc. Og dette er ikke alltid mulig å gjøre bare med forebyggende tiltak. Men i alle tilfelle er det viktig å huske på at behandling av periodontal sykdom vil være raskere og mer effektivt enn før det begynner. På samme tid, er kyndig i denne sykdommen er at i motsetning til gingivitt og periodontitt det i lang tid gjør seg symptomer. Når periodontal sykdom er ikke hovent og blødende tannkjøtt er ikke, og de siste tennene til å beholde sin eiendom. Det er derfor tannlegebesøk bør ha regelmessig, uavhengig av tilstedeværelsen av visse problemer.
 Gå til klinikken to ganger i året, og da trolig være i stand til å gjenkjenne og bekjempe sykdommen tidlig. I dette tilfellet kan du gjøre medisiner og physioprocedures. En annen ting, når sykdommen er i sin utvikling har gått bort. Selv om ingen operasjon er nødvendig. Selvfølgelig, kvalifiserte spesialister er i stand til å hjelpe på noen måte. En forebygging - det er likevel ikke være overdreven!  
 Utholdenhet av immunitet, metabolisme, uavhengig av det verdifulle arbeidet av tarmen. Endringer forårsaket av kvantitativ og artssammensetning av normal mikroflora av utviklingsforstyrrelser av mage - tarmkanalen (GIT), kalt dysbiosis (Thesis, bakterier).

Dysbiosis


 Vekt mikrofloraen i tarmen er 15 kg, er lik vekten av leveren og har en biokjemisk laboratorium for utvikling av mineralske stoffer (enzymer, vitaminer). Den normale flora i 99% av aerobic arter som kan vokse og leve bare i nærvær av oksygen (lakto - og bifidum - bakterier). Separering av melkesyre, eddiksyre, skaper de en spesiell, surt miljø (pH), hemme veksten av patogene mikroorganismer. Patologi i retningen av forskyvningen pH, noe som indikerer at den ubalanse som fører til destabilisering av vitale prosesser i kroppen.
 Når dysbacteriosis er et brudd på den biologiske balansen mellom ulike typer bakterier og bakterier. Det er ut av de beste inne-økologiske forhold, da svekket, utarmet forsvar.

 Årsaker til dysbiosis

 Sammenlignet med andre systemer, tarm, de mest sårbare og følsomme for ytre forandringer, det vil si, først, til hvilken som helst innflytelse på omgivelsene reagerer ved å endre dens sammensetning. Et annet organ under handlingen av sykdomsfremkallende faktorer som driver mobylyzuyuschye og kompenserende tiltak for utvinning; noe som ikke skjer i tarmen. Mikroorganismer ikke tilpasse seg ugunstige forhold. De bare erstatte andre, så det er en endring av tarm metabolisme og toksisitet. Årsaker til overgrep kan være forskjellig:

 Noen langvarig sykdom, immobilitet etter kirurgi, kroniske sykdommer, antibiotika, sulfanilamides, ymmunodepresantov. Av alle årsaker overvekst, antibiotika er i forkant. Ikke har oppfunnet et slikt medikament som ville ha et smalt fokus, ødelegge bare én type bakterier eller sopp. De er bredspektret. Derfor, bruk av antibiotika fører til ødeleggelse av økosystemet i tarmen;

 ødeleggende effekt på mikrofloraen galt, underernæring, tvunget sult, alkohol, narkotika, klorvann fra springen. Bruk av lav kvalitet, forårsaker matforgiftning og tarminfeksjoner (salmonella, dysenteri, etc.)

 stress, sinne, negative følelser. De fører til et overskudd av adrenalin i kroppen, og dermed til spasmer i t. H. Intestinal under hvilke kveler og dør aerobic mikroflora utvikler og sykdomsfremkallende.

Dysbiosis


 Symptomer på tarm dysbiosis

 Kroppen, for tiden, kan tilpasse seg de negative effektene, på grunn av hardt arbeid av immunsystemet, lever, nyrer og andre organer, og personen føler seg fine. Hvis det er betydelige endringer i det interne miljøet i tarmen, da oppstå:

 ofte - uorden avføring (diaré, forstoppelse), magesmerter, dårlig smak i munnen. Smertene er skarpe, piercing og trekke. Noen ganger er det uforklarlig "kjører smerte." Dette er på grunn av oppblåsthet (flatulens);

 vises tretthet, irritabilitet, humør depresjon, som fører til depresjon og hjertefeil. Deprimert nervesystemet fører til en rekke ubehagelige effekter: håravfall, misfarging av huden, hudlidelser, hodepine. Mot et bakteppe av akselerert aldringsprosesser;

 signal kan være mange sykdommer, og ifølge leger, struma i 90% av tilfellene er årsaken og grunnlaget for deres forekomst. Fra tarm dysfunksjon er en endring av slimhinner, bihulebetennelse, betennelse i mandlene, stomatitt manifestasjoner av dysbiosis listen er endeløs.


 Behandling av dysbiosis

 Medisin identifiserer tre etapper i løpet av dysbiosis. Den vanligste behandlingen starter ved andre og tredje. Å få sykdommen er nesten symptomfri og kan vare i mange år, kronisk lekker. Behandling av dysbiosis oppførsel komplekse innen 5-12 uker. Det bør skje under tilsyn av en lege som vil foreta de nødvendige undersøkelser og foreskrive nødvendige medisiner.
 I den første fase, utført terapeutisk behandling som tar sikte på å undertrykke patogene organismer. Uten purgation av skadelige mikrober, naturlig foryngelse eller kunstig, ikke vil skje. Dette er viktige livsstilsendringer og kosthold. Det anbefales å unngå stressende situasjoner, sterk følelsesmessig omveltning. Mat skal være av høy kvalitet, høy klasse, som inneholder viktige mineraler og vitaminer.
Dysbiosis

 Den andre, svært viktig skritt, skaper grobunn for optimal pH i tarmen: implantert (implanterbare) nyttig mikroflora. Behandling med probiotika og prebiotika. Den mest fordelaktige for fordøyelseskanalen er bifidobakterier og laktobasiller.
 Etterfulgt av den terapeutiske tiltak for å konsolidere stabilisering av resultater og øke immunitet. Om nødvendig, svekkelsen av kroppen, ved hjelp immunomodulators.

 Forebygging dysbiosis

 Forebygging dysbiosis er å korrigere bruk av antibiotika. I tilfeller av terapi, med deres mottak holdt parallelle behandlings prebiotika. Personer med kroniske sykdommer, bør utføres restorative terapi. Metodikk for forebygging av dysbiosis mye i første omgang - er et spesielt system for en sunn livsstil.
Яндекс.Метрика