Leddgikt av kneleddet: symptomer og behandling
 Leddsykdommer - en reell ulykke av moderne samfunn, som krever kontinuerlig bevegelse.
 Blant de vanligste tilfellet - leddgikt av kneleddet, som er manifestert i kroniske og akutte former og påvirker en eller begge knærne.
 Årsaker
 - Kroniske skader (hyppige) eller tilfeldige;
 - Ubalansert diett;
 - Allergi;
 - Brudd på neuralgic karakter;
 - Infeksjoner forårsaket av visse patogener;
 - Stoffskiftesykdommer.
 Type sykdom
 Eksperter identifisere tre hovedtyper av leddgikt:
 1. Artrose er den vanligste, er degenerative i naturen. I lang tid det er en utviklingsforstyrrelser, gradvis fører til utarming av brusken i kneleddet. Risiko - eldre og middelaldrende.
 2. Revmatoid artritt forekommer som en inflammatorisk prosess, der er ødeleggelsen av brusk. Det forekommer hos pasienter i alle aldre ofte påvirket begge føttene.
 3. Post-traumatisk leddgikt, som er klart fra tittelen, utvikler seg som et resultat av kneskader, menisk brudd, skader på leddbånd, etc.
 Symptomer på kne leddgikt
 Etter hvert som sykdommen utvikler seg over en relativt lang periode, synes symptomer umiddelbart og vokse gradvis. Av denne grunn mange ikke oppfatter dem som noe alvorlig og ikke hastverk med å passere en medisinsk undersøkelse. Men vær klar over at alarmsignaler er:
 1. Pain annen karakter i knærne. De kjennetegnes av kraftig økning i smerte under overgangen fra hvile til bevegelse (dvs. stige etter sittende eller liggende, lett jogging, etc.) eller vice versa, legge til rette for en fin uniform under trening (sykling), forårsaket av blodstrøm. Intrigue av dette symptomet er assosiert med sykdomsprogresjon murrende smerte blir kjent, og folk slutter å betale oppmerksomhet til det, noe som fører til en kritisk fase av sykdommen.
 2. Hevelse i leddet. Fordi kneet er svært store, vil det være godt synlig hevelse. I tillegg kan det vises til rødhet og / eller feber hos de berørte kneet. Det er en risiko å ta på seg en alvorlig symptom på hevelse, som er kjent for mange og er skrevet ned til brudd på vann-salt metabolisme.
 3. Deformasjon vev i joint. Prosessen begynner i respons til muskelsmerteimpulser - refleks krampe. Siden nesten smertene ikke stoppe felles vev som "frosset" i spazmyrovannom tilstand, dvs. deformert.
 Avhengig av den spesifikke type leddgikt og dens årsaker tre store lagt andre spesifikke symptomer. Ikke minst begrenset mobilitet, halthet.
 Behandling av kneet leddgikt
 Sjansene for en komplett kur for leddgikt øker med betimelig å søke medisinsk hjelp. Men kan ingen tidligere diagnostiske tiltak og valg av optimale behandlinger medføre negative helseeffekter. Det faktum at ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler handlinger som brukes i kampen mot leddgikt, har en negativ innvirkning på mange indre organer (lever, mage), og styrke hypertensjon og andre kroniske sykdommer.
 Målene for terapeutiske intervensjoner er:
 - Lindring av smerte;
 - For å hindre deformasjon og brudd i ledd vev;
 - Gjenopprette og opprettholde normale funksjonsevne av de berørte ledd.
 I den tradisjonelle medisin behandling er komplett med ansettelsen av legemidler:
 - Smertestillende stoffer;
 - Anti-inflammatorisk narkotika handling;
 - Chondroprotectors;
 - Vitamin komplekser.
 Til medikamentell behandling i mange tilfeller involvert ordre om å reise med adaptive enheter og endringer i livsstil, for eksempel:
Leddgikt av kneleddet: symptomer og behandling
 - Å gå med en stokk;
 - Iført ortopediske sko eller sålene;
 - Pålegg om dekk kne av en av to typer: støtte (trykket fordeles jevnt rundt leddet) eller lossing (lasten er fjernet fra den berørte regionen);
 - Fysiske terapitimer;
 - Avvisning av traumatiske og intense sport (foretrekker svømming, sykling);
 - Vekttap.
 Folk rettsmidler
 I konservative metoder, er det også folk rettsmidler, inkludert:
 - Komprimerer pålegg, ost, poteter i sine jakker med sennep mel, Mud;
 - Bruk som te, salater, wraps plante løvetann, hyllebær, pepperrot;
 - Bad med essensielle oljer anti-inflammatorisk handling, calendula, eukalyptus, johannesurt, timian, etc.
 - Anti-inflammatorisk og vanndrivende te, te å gjenopprette metabolske prosesser, etc.
 Leddgikt av kneleddet hos barn
 Barn ofte synes reaktiv artritt som utvikler på grunnlag av nedsatt immunforsvar, hyppige sykdommer catarrhal naturen.
 Selv om symptomer er de samme som i alle disse typer av artritt, for sykdommen noen ganger ikke i stand til å etablere umiddelbart en rekke årsaker:
 - Hvis barnet er svært liten, kan det ikke forklare innholdet i smerte indikere sin lokalisering;
 - Smerte manifesterer angrep midlertidig og vises hovedsakelig i morgentimene, når ut av sengen, og om kvelden avtar. Noen foreldre tror ikke klager av barnet, forklarer tilfeldighetene motvilje mot å stå opp tidlig og gå til barnehage / skole. Ignorere disse klagene kan ikke i alle fall!
 Hvis, dessuten er det ingen åpenbare symptomer på sykdommen - rødhet, hevelse, økt temperatur kneet etablere tilstedeværelse av betennelse i kroppen, hjelper bare en blodprøve og gjennomgang revmatolog.
 Behandling av sykdommer i barndommen
 Legen vil forklare foreldrene hvordan å behandle kneet leddgikt hos barn. I tillegg til utnevnelsen av medisiner, som på grunn av risiko for bivirkninger og skadevirkninger, bør gjøres med forsiktighet, ofte tilbys:
 - Fysioterapi og massasje kurs;
 - Ferier i spa-etableringer;
 - Styrke immunforsvar;
 - Bruken av adaptive enheter;
 - Sekundær forebyggende tiltak i remisjon, og kontroll av barnet tilgang til en lege ved den minste mistanke om forverring.  
Antibiotika og alkohol - effekter felles mottak
 Noen beundre "forfriskende" drikk, begrunnet at ingen endringer i helse ikke merke til mens du tar antibiotika og alkohol. Selv om det er tilfeller der ett glass etter narkotika ble den siste i livet.
 For ikke å true helse, leger kategorisk forby alkohol under behandling med antibiotika. Alkohol har råd til minst tre dager etter behandling.
 Hvorfor antibiotika ikke kan drikke alkohol?
 Hovedårsaken til forbudet mot deres felles bruk - en endring i hovedsak svekke innflytelsen av mange antibiotika på bakgrunn av alkohol. Hvordan virker det? Antibiotika (som med andre legemidler) er brutt ned i leveren, og under påvirkning av alkohol, begynner de utskilte intens, unnlater å gi terapeutiske effekter.
 Resultatet av denne prosessen kan være å utvikle immunitet mot virus av medikamenter, økt motstand, noe som til slutt fører til komplikasjoner helbredelsesprosessen.
 I tillegg til ineffektiv behandling prosessen i medisinsk praksis, er effekten av behandling med antibiotika og alkohol
 1. Provokasjon blødning, ofte blødning.
 2. Allergiske reaksjoner som utslett, kløe, hevelse.
 3. kraftig forverring av helse, rus, manifestert ved hodepine, kvalme / oppkast. Alkohol, som antibiotika, kroppen er delt i separate elementer, en kombinasjon som ikke kan aksepteres av kroppen, bli en årsak forstyrrelser i funksjon av hele systemer (fordøyelses, sirkulasjons, etc.) og enkelte organer. For eksempel kan bruk av kloramfenikol med alkohol forårsake hetetokter, støy i hodet mitt.
 Alle antibiotika "feider" med alkohol?
 Med et bredt utvalg av antibiotika er flere grupper som innrømmelse er strengt forbudt kombinert med alkohol, fordi de fører til fremkomsten av såkalte virkning эsperalya. Denne tilstanden oppstår i de som gjennomgår behandling (alkoholisme) og disulfiram manifestert beslag, feber, kvalme, hodepine (ikke unntatt dødelig). Nivået av intensiteten av smerten er forårsaket av antallet aksepterte alkohol. Slike reaksjoner føre antibiotikum som tilhører gruppen nytromydazolov og cefalosporiner som moksalaktam og Cefamandole, tsefotetan og cefoperazone.
 Det første målet "felles påvirkning av alkohol og antibiotika er leveren. Hver av dem - er det negative faktorer for det, og samtidig deres penetrasjon hepatoksychnost som alkohol og narkotika øker. Prosessen med splitting alkohol blokkert antibiotika, som fører til opphopning av giftig blod acetaldehyd, som igjen fører til alvorlig forgiftning - "flash reaksjoner" som kortpustethet, hjertebank, lavere blodtrykk. Oksydasjonen av etanol inntreffer i leveren under påvirkning av enzymer:
 - ADH (alkokolhydrohenaz), er etanol omdannes til giftige acetaldehyd.
 - ATSDH, som fremmer dannelse av ikke-toksiske eddiksyre.
 Under påvirkning av alkohol av den første enzymet er aktivert, forårsaker en rask "flash-reaksjon" eller alle tegn på en kraftig forverring i helse, med alle dens konsekvenser. Med en stor dose alkohol inntak kompatibelt med "forbudt" antibiotika prosessen med å utvikle giftige stoffet øker to ganger.  
I øret utsettes for vann - hva gjør jeg?
 Gummihetter og dusjhetter, fasjonable nyhet medrazrabotchykov - øreplugger, arbeidsstykker tåpelig avkom som ikke kan tenke på behovet for å holde hodet over vannet. Hvor ofte husker vi behovet for alt dette bare etter at vannet er allerede inne i øret
 Hva hvis øret er utsatt for vann?
 1. Prøv å bare riste: postrybayte som barn, på ett ben, bøyde han hodet til siden. Loddlinjen fra offerets kropp bør være parallell med gulvet. Snarere, tyngdekraften gjøre sitt arbeid, og væsken er sølt.
 2. Postrybavshy, DAB øre våtservietter eller rent håndkle. Delikat, uten å prøve å trenge for dypt.
 3. Deretter bruke bomullspinner: Prøv å forsiktig rense øregangen. Det viktigste - ikke prøv å trenge så dypt som mulig hvis det er en blokkering være ødematøst svovelsyre kork eller naturlig krumning av øregangen, vil det ikke hjelpe. Men skaden i seg selv er noe du kan enkelt!
 4. Sitte på sofaen, hold nesen med fingrene og prøve å puster luft gjennom den. Sitt må ikke falle inn i en besvimelse av en dramatisk endring i trykket inne i hodet. Føler du noen bevegelse i ørene? Hørsel og nesegangene knyttet (forresten, nettopp på grunn av maxillaris bihulebetennelse ørebetennelse gå, sier de, hånd i hånd). Med flaks, noen av disse exhalations hjelpe blåse ut akkumulert væske.
 Easy døvhet er ikke, og ikke flyter som noe, men inne noe mistenkelig gurgles? Du - til Laura. Han, med hjelp av spesialverktøy vaske lunger og avlaste deg av oppsamlet vann i øret.
 Hvis barnet ditt uhell stupte hode, et varmt bad bultyhayas
I øret utsettes for vann - hva gjør jeg?
 Ung mor umiddelbart svak hvis vannet kom inn i øret av en nyfødt baby. Selvfølgelig - skremmende, fordi det er så mykt! Men ikke blåse mareritt. Ingen tid å miste bevisstheten - på tide å handle!
 Roe ned, puste ut. Er du sikker på at klart å lekke væske der, uansett hvor du vil? Dersom barnet viser ingen tegn til problemer (ikke medfølende phykaye ikke håndtere øret gnir - sa noe han ennå ikke kan si), trenger spesielt ikke bekymre deg. Den visuelle effekten av dykking fjernes med et mykt håndkle, sterile bomull pinner og prosedyrer fastsatt i punkt 2 3. Det viktigste -. I alle fall ikke tørr abalone hårføner! Væsken fordamper raskere enn det kunne gjøre det selv, men brannskade sart hud er nesten garantert.
 En viktig påminnelse: etter bading nervøs nøye se barnet på ca en dag. Akkumulert væske i øregangen kan starte problemet umiddelbart. Eller en gang, men ikke mye - i dette tilfellet, om kvelden eller morgenen nær problemet selv manifest.
 Alkohol dråper borsyre type alkohol, "Ja" eller "Nei"?
 Som før mange, prøver å spille det trygt eller prøver å håndtere konsekvensene av uforsiktig bading, drypper inn i øret av alkoholbaserte stoffer. I kurset er ikke bare farmasøytiske borsyre alkohol og vodka, men hydrogenperoksid, og til og med eddik! Inkluder logikk?
 Tenk deg: en cap halv helte vann. Du helle det inn i toppen alkohol. Eller eddik. Og? I tilfelle av øret om situasjonen er den samme: en væskedråpe ikke forsvinner ved kontakt med alkohol. Og enda mer - i kombinasjon med peroxide, eddik og lignende stoffer.
 Jeg er spent! Kan jeg gjøre noe annet?
 Din oppgave - å tjene ørebetennelse eller et barn inntil en lege komme i direkte kontakt med ofrene kroppen. Unngå trekk - de til slutt provosere denne forferdelige sykdommen.
 Kommer til klinikken, og retten av vinteren eller fuktig høst? Sørg for å ha en lue, før det plugget øret vanlig tørr bomullspinne hvis du reiser med bil: det er nødvendig for å nå produvaemomu veranda og verftet kalde og varme arbeider i sykehus - et stykke fiksjon kategori. Hodet er tett vikle barnet kan varme skjerf, etter stengetid en nål med en tørr steril bomull. Alt annet make ekspert.  
Яндекс.Метрика