Legevakt og behandling med kokende vann

 Til tross for at vannet er kilden til liv på jorden, er det viktig å huske på at feil bruk kan føre til helseproblemer. Og en av disse problemene er bare brenne kokende vann - svært smertefullt og alvorlig skade på huden.
 Tegn på kokende vann brannskader
 Før du forstår hva du skal gjøre i varetekt av kokende vann, bør du snakke om hvordan det arter seg. Husk, dette er preget av hudlesjoner, først og fremst merket rødhet og akutte smerter. Så, hvis nederlaget var alvorlig, blemmer og hevelse vises. I tillegg kan i noen tilfeller brent med kokende vann føre til hud nekrose (selv, heldigvis, i et hjemmemiljø kan dette er svært sjelden).
 Førstehjelp og behandling
 Når kokende vann brenner førstehjelp skal være tilgjengelig ikke bare i tid, men også riktig. På grunn av riktig handling av offeret og menneskene rundt ham kan avhenge av hans helse, og noen ganger liv.
 Umiddelbart etter hud skade (bokstavelig talt de første sekunder) det må være vel kult. Bruk kaldt vann, kan du erstatte det berørte området under rennende kaldt vann eller i dusjen. Holder 10 - 15 minutter, under hvilket tidsrom temperaturen i huden dråper. Deretter ble en liten brenning kan vaskes med en svak oppløsning av såpe eller en oppløsning av kaliumpermanganat.
 I tillegg er støtten for brannsår kokende vann første eller andre grad gir ekstra pleie av pasienten. Det bør legges på sofaen og alltid gjelde for berørte stedene kald lotion med en løsning av kaliumpermanganat eller borsyre løsning. Også, kan behandling med kokende vann brannsår bli utført ved bruk av en boble fylt med is.
 Det er viktig å ta vare på det i det skadde vevet penetrert infeksjon. Du må få på plass en steril brenne tørr bandasje eller bruke en spesiell antibakterielt middel. Bare i alle fall ikke bruke pulvere eller salver eller olje, husk på at et lag av slike midler temperatur påvirket vev, vil komme mye saktere.
 Hva du ikke bør gjøre i kokende vann brenne?
 Vi har allerede snakket om hva de skal behandle en brenne med kokende vann. Og nå fokusere på hva som absolutt ikke kan gjøre med slike hudlesjoner.
 1. Ikke smør brenne cologne eller alkohol, slik at du utløser en smertefull sjokk.
 2. Bubbles som følge av brannskader kan ikke bli kuttet. De pierce nålen tidligere desinfisert. Og det vil være mye bedre om det vil gjøre en kvalifisert medisinsk faglig (spesielt hvis det brenner oppstår hos barn). På steder å pierce boblene bør påføres spesiell salve eller olje emulsjon som inneholder antibiotika og steril bandasje påføres ovenfra.
 Hvordan bli kvitt smerten av brannsår språk?
 Man bør snakke om behandlingen av denne tilstanden som brann språk. Tross alt, er det svært sensitive sted som krever spesiell behandling. Samtidig brenne tungen eller munn kokende vann veldig lett, og mange av oss kunne se dette selv.
 Følgelig er vergemål av språket er nødvendig, først av alt, tennings. Bruk av denne isen, frossen frukt eller iskrem. Det er også ganske effektiv for behandling av brannskader tale kokende vann kan være varierte folk rettsmidler. Spesielt, kan du skylle munnen med sterk svart eller grønn te (kald, selvfølgelig) eller kjølig avkok av kamille.
 Men husk at bare en kvalifisert lege kan diagnostisere graden av omsorg og fortelle deg hvor lang tid det går tilbake. Og den personen må foreskrive behandling.  
Behandling av brannskader folk rettsmidler
 Scorch er tilgjengelig på kjøkkenet når du berører en varm panne eller varm olje, eller i solen for langvarig opphold i direkte sollys.

 Området burn


 Behandling av brannskader folk rettsmidler avhenger ikke bare av årsaken, men graden av omsorg og kjærlighet området.
 Den farligste brennhastighet, påvirker mer enn 70% av kroppsoverflaten, og hvis det brenner, andre, tredje og fjerde grad.
 Flateareal påvirkes bestemmes for hånd. 1% av overflaten av huden skinn på håndflaten. Man kan regne uten å berøre huden, blir den prosentvise brent. Det er en regel av niere - Definisjon prosent av den berørte huden:

 18% - huden på ryggen.

 1% - vulva.

 9% - huden i nakken og hodet.

 9% - huden i buken.

 9% - huden på brystet.

 9% - hvert lår.

 9% - huden på føttene og leggene.

 En liten termisk lesjoner lettere å måle hånd. Burns strøm, varmt vann, ild og andre alvorlige temaer, er det bedre å bruke regelen om niere.

 Behandling av brannsår folk rettsmidler: beste praksis


 Til tross for at nesten alle leger hevder at brenner ikke bruke folk rettsmidler, er det flere metoder:

 Fra solbrenthet veldig god mat brus.

 Behandling av brannskader folk rettsmidler anbefalt hvis brannsår mottatt sollys.

 For å hjelpe med solbrenthet kan komprimere med fersk te.

 I det berørte området kan pålegge et middel for potetstivelse og varmt vann. Kashytsyu blande og sette på plass rødhet.

 Linfrøolje - vakker og sannsynligvis den eneste akseptable behandling av brannskader folk rettsmidler. Den kan brukes i behandling av kokende vann og varm olje. Kokt løk bør bli knust blender og kombinere med lin olje. Den resulterende slurry å fukte bue eller gasbind og satt på plass brenne.

 Brenningen kan behandles gulrot juice. I de berørte områdene pålegge gasbind dynket i saften av gulrøtter.

 Å komprimere kan brukes tindved olje.

 Til tross for at det finnes folk oppskrifter for brannskader, er det best å bruke en velprøvd, farmasøytiske legemidler. Solbrenthet kremer hjelpe kosmetisk eller spesiell melk, det innenlandske forbrenninger - protyvoozhohovыe salver og sprayer som ikke bare lindre smerte, men også akselererer prosessen med hud regenerering.  
Brenne kokende vann i baby: hva du skal gjøre
 Alle barn er nysgjerrige, de ønsker alle å føle og se. Derfor de ofte påvirke varmt jern, kaste en kopp varm te eller en bolle med suppe. På grunn av dette er det interesse for kokende vann burn baby.

 Hva som ikke skal gjøre hvis et barn ble brent med kokende vann Hvis klær sitter fast i huden, så i alle fall ikke rive det;

 Gjelder ikke for skade Burns produkt;

 Du kan ikke pierce blemmer;

 Ikke smør sted brennevin omsorg anlegg;

 Ikke strø såret stivelse eller mel, slik at du kan tildele en infeksjon;

 Ikke pålegger plasseringen av såret ull eller gips, som i den skadede sted, vil forseglet puss ikke kommer luft, og å helbrede såret, hun trengte oksygen;

 Hvis du har et barn med kokende vann brannskader, ikke smøre den med olje eller eggehvite, sette et brev kål eller poteter.

 Grad omsorg


 Til riktig yte førstehjelp, trenger å vite hvilken grad av omsorg barnet mottatt:

 hvis stedet brenner varmt vann er rødhet og hevelse, er det den første grad;

 hvis det er små blærer som er fylt med gjennomsiktig væske, er det andre grad;

 for den tredje fasen er preget av en dyp brannskade til muskler eller bein, har boblene brister;

 hvis forkulling oppstår det berørte området og dens følsomhet er ikke, så en fjerde grad.

 Brenne kokende vann i babyen - krisetiltak


 Når kokende barnepass bør gis til nødhjelp, som er som følger:

 bare trenger et sted å kjøle seg ned og brenne i 20 minutter for å helle kaldt vann på det;

 så sørg for å fjerne klær fra de brente steder på kroppen. Hvis klær fast, så må du trimme den med saks veldig nøye rundt såret;

 etter at klærne ble fjernet, kan brukes til Burns brent sted midler for å behandle eller sted ved hjelp av vandig antiseptisk;

 hvis kokende vann brenner barnet er ledsaget av sterke smerter, må du gi ham en smertestillende;

 når brenningen dekker mer enn 5% av kroppen, bør du ta med barnet til sykehuset eller ringe en ambulanse;

 dersom barnet har omfattende brannskader, bør du pakke en ren zastudyus og lagt til sengs;

 hvis barnet har feber, bør du dekke den med et teppe og drikke den varm te;

 Barnet må nøye flytte hvis de brenner på hans nakke, armer og ansikt, så han må være i sittende stilling.  
Hvordan å behandle en brenne med kokende vann
 Det mest irriterende ting som kan skje på kjøkkenet - det brent med kokende vann. Varmt vann, bringes til å koke, i stand til å lage to typer forvaring - 1 og 2 grader. Men området er avhengig av det berørte området av andre grunner, og spesielt på mengden sølt over kokende vann.

 Førstehjelp for brannskader varmt vann


 Hvordan å behandle en brenne med kokende vann - dette er den andre saken som er viktig for å gi førstehjelp. Selv om en varm gjenstand ikke lenger er i kontakt med kroppen, huden er ødelagt, og for å stoppe denne prosessen, det berørte området bør være kald.
 Brent ansiktene til klær, er det nødvendig å kvitte seg med det og satt under rennende kaldt vann. For kjøling kreves 20 minutter, avhengig av graden brenne. Hvis kroppen var rødhet og hevelse litt, kan du bruke kaldt vann. Hvis det var ingen blemmer, og deretter å møte to grads forbrenning, noe som betyr at strømmen av vann kan være skadelig. Den beste poengsum i det kalde vannet i tanken og sette det brent kroppen.

 Hvordan å behandle et brannsår med kokende vann, førstehjelpsregler


 Brent hud til å bli behandlet salve eller spray. For eksempel, Panthenol Spray raskt lindrer svie og smerter. Gode ​​betyr "Olazol." Det er sammensatt av tindved olje, borsyre, benzokain, kloramfenikol. Disse komponentene lindre smerte og svie, akselerere regenerering av skadet hud. Viktigst, har dette stoffet anti-bakterielle egenskaper.
 Det er et annet medikament for å behandle enn kokende vann kan brenne. Mer presist, er det ikke engang narkotika og steril bandasje "Voskopran." Bandasjen er utformet for å beskytte sår og brannskader, spesielt lang tid å helbrede. Takket være spesialbehandlet bandasje, akselerert regenerering og sårtilheling. Det viser anti-inflammatorisk og immunstimulerende effekt.
 Ikke se etter noe å behandle et brannsår fra kokende vann folk rettsmidler. Ingen kan garantere at et bestemt verktøy ikke skader, spesielt i de andre grads forbrenning. Det er viktig å behandle såret og som tilleggsbehandling kan behandles med hudpleie rundt grønn maling eller jod brenne seg kategorisk kan ikke røre den. Man kan forestille seg at folk føler om stedet brenner årsaken Zelenka prosess eller sår med alkohol.
 Eventuelle skader på et stort område av kroppen med kokende vann bedre ringe en ambulanse.  
Яндекс.Метрика