Leire cellulitter


 Ordet cellulite forårsaker den kvinnelige befolkningen av ærefrykt og redsel. Alle glansede magasiner er fulle av bilder av modeller og stjerner en ung og glatt hud. For en gangs skyld ingen selv visste om det. I gamle malerier av kjente kunstnere cellulitter er til stede i de fleste kvinner, malt naken. Hvis du ser på malerier av Rubens, så virker det som kunstneren så lovpriste cellulite lår og svingete kvinner. Gjeldende kriterier for feminin skjønnhet imidlertid utelukke enda et hint av appelsinskall, bør huden være glatt og elastisk.

 Årsaker til Cellulite


 Mange mener at den viktigste årsaken til appelsinskall er overvektig. Selvfølgelig er antallet fettceller påvirker elastisiteten i huden, men den er ikke den eneste grunnen. Blant de aktive jagerfly mot den forhatte fiende, og det er også slank dame. Ofte, selv i idrettsutøvere kan se cellulitter!
 Cellulitter avhenger hormonelle endringer i en kvinnes kropp. Hormoner kvinne går gjennom flere vanskelige perioder, klosset alder, graviditet og fødsel, og endelig overgangsalder. Disse endringene forlate sitt preg på kvinners lår. Overskudd av østrogen som skyldes hormonelle hopp i kroppen påvirker endringer i strukturen av huden og utløser av cellulitt.
 Stor betydning i kampen om elastisk hud spiller en riktig kosthold. Svært fet og salt mat stimulerer dannelsen av fettcellene og hindrer væske i kroppen, tårer påvirker tonen i huden og forårsaker dannelsen av tubercles uheldige.
 Heldigvis har moderne kosmetisk industri grundig undersøkt art og opprinnelse av cellulitter hvordan man skal håndtere det. I salong behandlinger, er det også mye mer hudens elastisitet igjen hjemme.
Leire cellulitter

 Leire bidrar til å bekjempe cellulitter


 I kampen mot den skjebnesvangre appelsinskall god for all del, og en av dem er en medisinsk leire. Dette verktøyet kjent siden antikken som en utmerket absorberende og brukes for forgiftninger og magesykdommer. Gamle skjønnheten også brukt leire for å bevare ungdom.

 Typer leire


 Den vanligste og er tilgjengelig i blå leire. Som en del av denne leire er flere elementer som er spesielt godt påvirke elastisiteten i huden. Denne forbindelse av silisium, magnesium, kalsium og sink, svovel og sølv. Alle disse mineralene spille en nyttig rolle i å gjenopprette huden turgor.
 Like nyttig og effektiv er også svart leire. Hun er kreditert med magiske egenskaper som foryngelse, rynke fjerning, og til og med fedme. Hovedelementet som skiller svart leire fra alle andre typer leire, er inkludert i komposisjonen, grunnstoff radium. Det er dette elementet av svart leire stoff hjelper skylle ut giftstoffer og fornye celler.
 En annen type leire, som bør absolutt følge med, dette hvit leire eller kaolin. Penetrating det øverste laget av epidermis, stimulerer kaolin kollagen dannelse, og dermed øke hud turgor. I tillegg styrker hvit leire blodkar og stimulerer talgkjertlene. Fordi hvit leire nyter stor prestisje i kosmetikk.

 Hvordan bruke leire


 For å lykkes i den vanskelige oppgaven med å utrydde appelsinskall, må du foreta regelmessige wraps bruker leire. Dette bør oppløse leiren med varmt vann og kan fortsette å pakke. Det er alle slags oppskrifter på wraps med forskjellige ingredienser. For eksempel, hvis du blander blå leire med kaffe vekt, vil effekten av innpakning være sterkere fordi koffein i kaffebønner, forbedrer stoffskifte og akselererer fettforbrenningen i kroppen. Leire og kaffegrut bør blandes i like proporsjoner og deretter sette på huden. Vi bør bruke økologisk kaffe, ikke øyeblikkelig fordi den inneholder mer koffein. Før innpakning svært nyttig å lage kaffe skrubb.
Leire cellulitter

 En annen nyttig oppskrift vikle denne blå leire, blandet med honning. Honning har lenge vært kjent for sine helbredende egenskaper, og kombinert med leire han rett og slett ikke har noen lik. For glatt bedre å ta flytende honning og bland det i like proporsjoner av leire. Du kan også legge til denne varen ss bakken rød pepper, som er mange ganger øker effektiviteten brytes på grunn av oppvarming egenskaper pepper. Men ifølge kosmetologer, er dette wrap for aggressiv for hyppig bruk og kan forårsake rødhet i huden, og noen ganger også bryr seg. Denne prosedyren bør også unngås for kvinner som lider av åreknuter og skjøre skipene.
 Før innpakning bør pålegges å gjøre minst en lett massasje. Dette vil øke blodsirkulasjonen, og nyttige produkter vil aktivt trenge gjennom huden. Du kan deretter bruke et jevnt lag på huden kokte mye av leire og er pakket med plastfolie. Wraps bør holdes på minst en halv time, og skyll med varmt vann og fett nærende krem.
 En annen nyttig prosedyre for å bekjempe cellulitter massasje humper er leire. Du må oppløse leire med vann og tilsett salt og honning der. Deretter blandes og blende av blandingen små kuler med en diameter på en centimeter. Dette bør skrubbe massasje problemområder i fem minutter, og skyll med varmt vann og bruke fuktighetskrem.

 Regelmessig prosedyre - nøkkelen til suksess i kampen mot cellulitter


 Mange kvinner gjør noen behandlinger og wraps og ikke merke vesentlige endringer som leire frustrert og motløs. For å få den ønskede effekten, må du gjøre leire masker minst 2-3 ganger i uken, eller enda bedre en dag i flere uker. Bare da vil begynne å flate ut huden, støt avta og snart huden blir glatt og elastisk.
 Til enhver tid, uavhengig av eventuelle omstendigheter hun alltid ønsket å se bra ut, helse og hår - en av komponentene i det totale kvinnelig skjønnhet.

Brondirovanie hår


 En av de nye metoder for å skape kvinnelig skjønnhet, skjønnhet, hår, mote er i dag brondirovanie. Brondirovanie gjelder moderne form for hårfarging i dagens verden av skjønnhet. Nevne trendy metode er avledet fra to engelske ord, som oversatt betyr "brun" og "lys", er at farge håret mykt og harmonisk kombinasjon og lys brun i fargen, med den uttrykke Blends ingen grenser overgang glatt og nesten usynlig. Ord - "Brond" i 2013. på alles lepper, og i mer avanserte på hodet, eller snarere på håret. Denne typen syntese farging og utheving, noe som resulterer i blandet brun med mellombrun farge med hvite tråder. Men det er verdt å merke seg at de hvite trådene bør være forskjellig fra den store tråder maksimalt tre farger. På grunn av dette og resultatet oppnådd søl på hoved tone og hårfarge generelt, hva er din naturlige farge. 
 Brondirovanie starter ikke fra røttene, som gjør at melirovaniyi og koloryrovanyy og trekker seg tilbake noen centimeter og begynner å male. Den beste og enkleste brondirovanie kommer fra fargen "dark brown" og "klassisk brun" naturlig farge brukt som grunnlag. Tint "mørk brun" og "brune" ble opprinnelig malt til middels brun tone og produsere brondirovanie. Ganske kule effekter oppnås ved brondyrovanyy blond og brunt hår, mens hvis den opprinnelige fargen mørkere, først okashyvayut mer passende for "bronda" farge. Tilsvarende skjer og hvitt - blondt hår, men de mørkere og anvendes på de aktuelle skygge lys tråder. Blonde, hår mørkere etter et par toner, jevner, ved hjelp av teknikken av glass - bare farget hår endene. Mange stylister tilbyr etter brondyrovanyya hår gjort for å konsolidere resultatene holder Bio lamine prosedyre som ville legge mer uvanlig skyggen av hår. 

 Hva er fordelen brondyrovanyya?


 En fordel brondyrovanyya for kvinner i midten alder og over er at "Brond" gode skjule grå hår. Og en av grunnene til enhver hårfarging, bortsett endre bildet, er det et ønske om å skjule grå hår. Maleri av dette systemet krever ikke konstant tint røtter, unødvendig maleriet var ikke opprinnelig fra røttene, og dermed når håret vokser tilbake flette inn den generelle massen, eller heller ikke så dårlig iøynefallende, som i konvensjonell farging hår. Som det kan sees med økende brondyrovanyy farge rekke nyanser, og derved øker volumet, noe som gjør dem tykkere og mer utførlig. For kvinner som ikke har fantastisk volum, en annen måte å gjøre dette. Og utseendet av kvinner med farger "bronda" gjør en kvinne mer attraktiv ved forfriskende nyanser av hudfarge.
Brondirovanie hår

 Brondirovanie hjemme, er det mulig?


 Prosedyren brondyrovanyya ganske dyrt. Alle kvinner ønsker å se ut som er "stjerne" på TV. Et hjem kan oppnå ønsket resultat i dyre skjønnhetssalong? Selvfølgelig, hvis du lære av en mester i kabinen som mulig, hvis det er mulig å gjøre brondirovanie hjemme, trenger du ikke svaret - ja, og dette er delvis sant. Fagfolk nok til å se på ansiktet og bildet ditt, og det kan optimalt finne de riktige fargene. Men vil du være i stand til å gjøre det hjemme?
 Hvis du bestemmer deg for å prøve det, først av alt, må du seriøst vurdere valg av maling, må malingen ikke inneholder ammoniakk, før brondyrovanyem bør rydde hår, trim flisete tupper, sørg for at håret ditt være sunn og naturlig. Den første fasen av min brondyrovanyya er hva du trenger for å lage en "base" base - er justert grunnleggende tone av din hårfarge er mørk, det bør avklare noen farger eller vice versa hvis du blonde. Farger i brondyrovanyy innenfor kaffe, sjokolade, brunt, gull og blonde skala, med innslag av blonde. "Base" er gjort, kan du starte den viktigste prosessen brondyrovanyya. Zamete, valg av farger, ekstra skygge, husk at det må variere fra 2-3 toner av base farge - farge "base".
 Du må velge ikke store tråder som de ikke var uniform, vil det gjøre sluttresultatet asymmetri mer naturlig at ville legge volum trenger ikke starte fra røttene av håret. Når du følger instruksjonen av maling og lakk ikke holder male lenger enn nødvendig, eller vil være mer kontrast overgang mellom tråder. Strenge forbud og kontraindikasjoner ikke gjøre brondirovanie hjemme der, bortsett fra kan være allergisk mot noen ingredienser av maling. Men ikke gjør "Brond" hvis håret ditt er tynt, kjedelig, skadet eller perm forrige maleriet.
Brondirovanie hår

 Har du krøllete hår ikke prøv brondirovanie, som det er et spill for ikke å bli sett i krøller. Ikke bruk en profesjonell maling når du gjør prosedyren brondyrovanyya hjemme, kan du overdrive på tid, og det er sannsynlig brannskader i hodebunnen. Før prosedyren brondyrovanyya vurdere kostnadene, gjør det eller ikke, og ennå er ansvarlig for utfallet ligger hos deg, og på hans hode.

 Skånsom metode?


 Sammenligning av alle metoder for farging som gjør en kvinne ikke impregnert, slik som fremhever og fargestoffer, er mer skånsom metode brondirovanie, på grunn av det faktum som et grunnlag for å bruke naturlige hårfarge.
 Kvinnen har alltid vært en debatt som er bedre, snarere vakker, blond eller brunette eller brunette? Og nå kan vi si at den beste - "brondynka."
Яндекс.Метрика