Leopard manikyrRov farge - absolutt hit denne sesongen. Men de er ledende i flere tiår. Og det gjelder ikke bare fargen på klær og tilbehør, men også manikyr. Og den ubestridte favoritt farge er dyriske leopardmønster. Dette manikyr snakker om den gode smaken av sin eier, og tegnet. Så hvis du er i dusjen hytta katt - da vil du definitivt like leopardmønster på neglene.

Hva trenger jeg for å lage en leopard manikyr

Å gjøre deg selv leopard manikyr, trenger du tre farget neglelakk - grunnfarge, mot der du skal gjøre fotografering, maling farge forutsigbare flekker og svart. Dessuten kan du ikke gjøre uten neglelakkfjerner, neglelakk og base fixer og en børste eller nåler som du putter bildet - det å velge hvilke du foretrekker å arbeide.
Måter å lage leopard manikyr
Du bør vite at det er ikke bare én, men tre måter å lage leopard manikyr. Vi beskriver dere alle, og du velger hvilken du interessant og enklere å utføre.
Så den første måten.
I forberedt spiker streik frakk, som beskytter neglene. Gi den tørr. Det neste trinnet - lakk grunnfarge, som du vil skape et bilde. Når det er helt tørt, begynner å tegne et "rov" karakter. Flekker er tilfeldig orientert, men viktigst av alt - de må gjenta farge leopard. For å gjøre det mer realistisk - gjøre dem svart omriss. Den beste bruk for denne spesielle spiker design tegninger med en tynn og lang dusk. Men hvis du har en vanlig svart maling - kan du sette den på spikeren fin pensel eller nål. Den mest imponerende utseende er ikke nivå og frynsete kanter. Innhentet leopard flekker fikse gjennomsiktig lakk. Manikyr klar!
Leopard manikyr

For den andre metoden skape leopard manikyr deg, fremfor alt, trenger en bronse pulver. Med den kan du lage en ekstremt elegant kveld manikyr. Den skiller seg fra den forrige ved at "rov" flekker på lakk basis vil ikke farget, og bronse. Dette vil skape en meget vakker, bare nydelig effekt. For å sette prikken over i-spiker, vil du trenge spiker fiksing. Bare en børste av gjennomsiktig lakk ta litt bronse pulver, og gjøre små flekker på neglene. Som med den foregående metode, på figuren for tydelighets skyld de trenger for å skjære rundt sort lakk. Gjelder festing, og vår kveld manikyr klar!
Leopard manikyr

Men hvis du er langt fra kunstneriske talenter, er leopard manikyr svært ønskelig for deg det er en tredje måte å lage den. Det er enkelt og gjøres ved hjelp av en sjablong. Denne måten trenger du ikke å trekke - du bare sirkel sjablong.
Leopard manikyr


Denne metoden
av tegning kalt stempynh kunst og for å skape det du trenger et spesielt sett for stempynh kunst. Of course, i alle fall, må du først forberede neglene, sette dem på en grunnleggende basis og deretter begynne å jobbe med en sjablong. For å begynne, det må avfettes, deretter gjelder forberedt negleplaten svart. Deretter, ved hjelp av stempel du overføre mønsteret på hver spiker og spiker når det kommer på huden rundt neglen - fjerner neglelakkfjerner. Selvfølgelig, vil i dette tilfellet har problemer, fordi etter hver av tegning sjablong og stempel må rengjøres, men resultatene er mer enn betale for all innsats.  
God makeup for grønne øyne - natt og dagGreen-eyed damer kan være en magisk heks, hvis du gjør en god makeup for grønne øyne. Lag en fe zelenohlazky med hypnotiske krefter ikke alle er i stand til, fordi i denne kompleks vitenskap har sine egne regler og hemmeligheter.
Har makeup for grønne øyne: hemmeligheten av "heksekunst"
God makeup for grønne øyne begynner med valg av passende skygger. Ved å gjøre dette vanskelig valg, kan du eksperimentere med farger. Selvfølgelig kan du starte dagen med ulike nyanser av brunt, sjokolade toner, kobber og mørk grønn. Fersken og grå-brun anvendes for basen. Disse fargene er supplert med rike og mørke nyanser, og en makeup ser virkelig intens og frisk.
Men for kvelden sminke i metall, krem, mørk lilla nyanser. Dette er dyp og farger vil legge vekt på sjarm og dybde grønne øyne. Kobber og gull nyanser kan gjøre glamorøse image.
Øyesminke for grønne øyne: den enkle måten
God makeup for grønne øyne - natt og dagHvis du ønsker å gjøre daglig makeup for grønne øyne, kan du velge flere alternativer. Så satte lekkert lys foundation eller på øyelokket. Starte rite bør være fra den nederste og ferdig belegg podbrovnuyu bein. Delikat lys fersken eller grå skygge bør påføres etter bruk foundation. Dette grenser ligge pent rundbørste.
Lilla og oliven, rike bronse nyanser valgt hvis visningen bør gjøre det klart, dype, brennende. For liner brukt sjokolade, mørk brun eller grafitt farger. I de samme nyanser av mascara bør gis preferanse.
Kveld makeup for grønne øyne, skjønnhet hemmeligheter
Ofte damen til å gjøre kvelden makeup for grønne øyne høytidelig arrangement i fremtiden. Du må bruke en spesiell teknikk som vil bidra til å endre bildet og fremheve dybden av øynene.
Skygger blir brukt innen midten av århundret og fra hårfestet til de aller folder og du trenger skygge grensen makeup. Ikke glem at hemmeligheten ligger i den iøynefallende trekk en skygge skygge til en annen. Den nedre øyelokk bør understrekes ved bruk av den samme tone.
Deretter må du sette en tynn stripe av skygge, følgende fra det innerste hjørnet av øyet til utsiden. Så igjen du trenger skygge grensen. Mascara kroningen hele prosessen med å bruke sminke. Nå på moten svingete og litt bøyd i endene av vippene som vil gjøre bildet komplett og virkelig romantisk.
Hoved tabu makeup for grønne øyne
De viktigste restriksjoner på den lyse kvelden sminke og prangende grønne nyanser som bare slette grenser og gjøre øye Mrs. usynlig på bakgrunn av lyse farger. Med ekstrem forsiktighet bør tas til rosa, sølv, lilla og blå nyanser.
Ikke bruk som en blyant eller svart og samme farge eyeliner. Det er best å erstatte en mørkere nyanse av grått eller svart og sjokolade farge. I noen tilfeller kan du også bruke gull eller hvit skygge. Kule nyanser skygger bør unngås.
God makeup for grønne øyne hver dag (video)
Makeup Smokey isSannsynligvis hver kvinne hørt om make-up "Smokey is." I flere år har han vært veldig populært med rettferdig sex vakker. Utsøkt make-up legger et dramatisk utseende. Selv svært små, dim øyne han vil gjøre stor og se - attraktiv og spennende. Kvinne med sminke er så lidenskapelig forfører. Røykfylt øyne - det meste kveld sminke, passer det nesten alt, det finnes mange varianter av gjennomføringen av den. Til tross for ulike teknikker som brukes, forbli uendret de viktigste funksjonene: svart eyeliner øvre og nedre øyelokk, uttoning dype og rike fargenyanser og flere lag med svart maskara på øyevippene. Det virker som gjør det vanskelig, men å utføre det selv lett, hvis du vet visse regler.

Make-up røykfylt øyne

Bokstavelig oversettelse av begrepet - røykfylt øyne. I hjertet av sminke - fjærkledde skygger og jevne overganger av nyanser. Han virket innhyllet øyne lett dis, noe som gjør utseende attraktive og mystisk. Det er øynene spiller en primær rolle, det er ikke nødvendig å sette av leppene for å unngå vulgaritet.
Dagens Makeup Smokey isen kan brukes som dagtid og kveldstid og alternativer. Mye avhenger av valg av farge eyeliner og skygge. Kveld alternativet er mørkere, mer intense. For daglig bruk mykere nyanser. Dagens Makeup Smokey is - det er ikke bare svart og mørk grå toner. I mote en rekke kombinasjoner, er spesifikke valg bestemmes av hvilken type av utseende.
Vilkår makeup røykfylt øyne
Forberedelsene til gjennomføring av tradisjonell makeup. Med fargekorrigereren justert, alle manglene maskert. Øyelokkene kan være litt pulver. Riktig forberedelse hindrer nedlasting av skygger.
Prosedyren begynne med eyeliner. Du kan bruke en blyant eller med en flat pensel sirkel kontur øyenskygger. Denne teknikken er aldri brukt flytende eyeliner, som sin største forskjellen - etableringen av et klart, strengt krets og makeup Smokey is uttales karakteristiske linjer.
I det ytre hjørnet litt løfte kote mot templet. Gjør det tykk, grundig blande. Linje århundre bør være fint, det også skygge. Bruk en skygge nære nyanser. Dette vil skape etter påføring fade effekt. Optimalt å blyant kombineres med den valgte fargepaletten. På øvre øyelokk, bruke en skygge av mørk farge. Skissere kontur skygger, understreker lysbuen i øyehulene. På nedre øyelokk nyanse fra utsiden hjørnet av øyet. Som bevegelsen til det indre hjørnet fargemetning bør reduseres. Lyse farger brukes til pannen området. Bland alle grenser og overganger.
Lag en tykk røykfylt øyne innebærer å bruke maskara på øvre og nedre vippene. Eksperimenter med akseptabel farge, spesielt hvis makeup er gjort i blå, brun, lilla toner. Smokey Classics Makeup is - svart mascara.
Hva du trenger for makeup røykfylt øyne
Concealer, betyr fundament transparent pudder for å skjule feil i ansiktet og legge preparerte og sunt utseende.
Blyant eyeliner. Øye skygge kan variere, og øyenbryn - kombinert med hårfarge.
Skygger av forskjellige farger. Valget bestemmes avhengig av humøret, øyenfarge og tid på døgnet. Pearl skygger gi øynene hevelse og slitne, så ikke bruk dem.
Børste hjelper søke skygge på øyelokkene
Bomull køller for blanding, hvis praktisk, kan du gjøre det med fingeren.
Nyansene av teknologi makeup Smokey is
Ofte under prosedyren brukte to nyanser skygger nære i farge for å få en myk overgang toner.
Moderne make Smokey og lage is brunette og blonde og brunette. Det viktigste - å velge nyanser korrekt.
Siden resultatene av prosedyrer som brukes av skyggen av rike farger, etter at behovet for å sikre at overskudds kosmetikk ikke osypalos ikke forbli under øynene. Imponerende makeup, ikke glem å endre eller rengjøre penselen, det vil hindre blanding av farger.
Makeup Smokey is gir elegant innredet øyenbrynene. Når modellering sin form med en blyant, gjør vekt på sitt høyeste punkt - bøying. Øyenbryn farge skal sams skyggen av hår.
Siden hoved - øye, bør alt annet gjøres i beroligende nøytrale toner. For bedre å bruke gjennomsiktig lipgloss. Ikke glem blush og pudder.
Alle forsøk på å lage sminke Smokey is effekt helt begrunnede vakre og uttrykksfulle øyne. Lær hvordan du skal ta vare på dem på et blunk, noen få treningsøkter, og bildet vil bli uimotståelig.  
Яндекс.Метрика