Leptotryks en sverte
 Valgfrie patogener påvises i livmor flekker, noen ganger med noen skadede celler, men ikke forårsaker betennelse. Selvfølgelig er utviklingen av infeksiøs inflammasjon svært avhengig av patogeniteten av mikroorganismer, men like viktig faktor er immunstatus til kvinner.
 I de fleste tilfeller er disse bakterier og sopp er parasittiske på, saprophyte form. De er ikke aggressive, men kan føre til degenerative forandringer i cellene. Ganske en stor gruppe av mikroorganismer som kan føre til cytologiske forandringer i det vaginale epitel. Fysiologiske flora består av Lactobacillus, ikke mindre enn en tredjedel av alle kvinner. Blandet vaginal flora består av kokker og staver, de sistnevnte representert av lactobacilli. I vaginal mikrofloraen kan være funnet:
 - Gardnerellas;
 - Klamydia;
 - Leptotryhyy;
 - Actinomyces bovis;
 - Candida;
 - Trichomonas og andre patogener.
 Tatt i betraktning problemet med bakteriell vaginitis, bør det bemerkes denne funksjonen ofte mikroflora ubalanse og infeksjon er ikke en patogen, men flere. For eksempel, leptotryhyoz forårsaket av bakterier i slekten Leptothrix (Leptotrichia), vises for trichomoniasis, candidainfeksjon eller klamydia.
 Funksjoner bakterier leptotryks (Leptothrix)
 Leptotryks - en glødetråd, Trichomanesslekten bakterier ofte finnes i kombinasjon med Trichomonas. Disse Gram-positive anaerobe basiller Lactobacillus lengre tid, men kortere Candida. Deres lengde er ca 100 mikrometer, de danner løkker, tynne kjettinger som tykkere i endene, så karakteristiske morfologiske har mikroskop for forskning i en "dash og punkt." Litt buet som håret patogene bakterier er vurdert, noen ganger finnes ikke bare i utstryk fra skjeden og livmorhalsen, og i urinen.
 Leptotryksa rolle i menneskelig patologi
 I 80% av tilfellene leptotryks funnet i smøre med laktobasiller og chubamy. I 18% av pasienter med leptotryksom er Trichomonas, 2% - kandydoznuyu infeksjon. Det er vist at om lag halvparten av pasienter med Leptothrix led av bakteriell vaginitis, som krevde medisinsk behandling. Hvis leptotryks funnet i smøre, men ingen andre patogener, pasienten ikke å bekymre deg.
 Sertifikater seksuell overføring bakterier av Leptothrix ikke funnet, men som patogene coli går ofte sammen med Sandida, Trichomonas vaginalis, Chlamydia, deretter sin tilstedeværelse krever testing for disse infeksjonene. I tillegg leptotryhoz munn og vagina er farlig for HIV-pasienter, pasienter med defekter i immunsystemet og sirkulasjonssystemet patologi.
 Nylig snur negativ innvirkning på bakterier leptotryks prosess av svangerskapet (spontanabort, betennelse av membraner og foster væsker), og utvikling av postpartum infeksjon av nyfødte.
 Spesifikke standard behandling vaginitis, provoserte Leptothrix, har ennå ikke blitt utviklet. Men hell brukt bredspektret antibiotika:
 - Betalaktamnыe antibiotika;
 - Aminoglycosider (klindamycin);
 - Metronidazole;
 - Tetracykliner.
 Kontroll infeksjoner som påvirker vaginal mikroflora mulig gjennom regelmessig screening og rettidig behandle dem.  
Blærekreft hos kvinner
 Blærekreft hos kvinner er en ondartet sykdom som oppstår fra degenerasjon av epitelceller i slimhinnen i kroppen.
 Etiologien av sykdommen
 Den viktigste årsaken til patologi kan betraktes som den innvirkning på pasient industrielle kreftfremkallende, ofte observert i gummi, lær og maling næringer.
 I tillegg, som en av de viktigste faktorene onkogenese isolert røyk pasient, observert i mer enn 90% av tilfellene av kreft.
 Anatomiske forskjeller i struktur system vannlating hos kvinner, særlig liten lengde av urinrøret, som fører til hyppige inflammatorisk sykdom, og som et resultat, patogene celle degenerering.
 Symptomer
 Et karakteristisk trekk ved blærekreft er dårlig uttrykt symptomer i tidlige stadier, i en tid da svulsten i blæren mest vel behandles.
 De fleste pasienter skildre slike kliniske manifestasjoner av sykdommen bilde:
 - Uttales hematuri (synlig tilstedeværelse i urin av blod);
 - Sharp smerter ved vannlating;
 - Falsk trang til å urinere;
 - Trekke smerter i siden og nedre del av magen.
 Vekttap og tretthet kan tilskrives ikke-spesifikke symptomer på svulst signal heller generell nedgang av immunitet mot et bakteppe av patologi.
 Eksamen
 Diagnosen i de fleste tilfeller basert på en analyse av symptomer og laboratoriestudier.
 1. En ultralyd av bekken organer, slik screening av tumorer lokalisert i veggene av legemet. Hvis svulsten i halsen, er denne metoden for diagnose lite informasjon.
 2. Laboratoriestudier omfatter, i tillegg til urinanalyse, cytologi og kliniske tester for tumor markører.
 3. Histologisk undersøkelse av en liten andel av tumormateriale, noe som gjør det mulig å kontrollere tumortype.
 4. Røntgen-kontrastmiddel som kan detektere unormal tumor i kroppsveggen, og størrelsen og plasseringen av brann.
 5. Computertomografi blir utført for å bestemme fjerne metastaseceller og tillater lagene å ta hensyn til hele kroppen til pasienten.
 Kontakte en spesialist på scenen svak smerte i underlivet fremmer rettidig diagnose og øker sjansene for en pasient med en komplett kur.
 Behandling
 Den mest effektive måten å håndtere sykdommen kan anses kompleks behandling, som inkluderer et mottak kreft narkotika kupyruyuschyh utvikling av svulster og ødelegge kreftceller og forbedre den generelle immunforsvar, styrker kroppens forsvar.
 Hvis den første diagnose, overflate, kreft stadium, kirurgi anbefales beholder legemet, selv om sannsynligheten for tilbakefall med et ganske stort og er 40 til 60% av operasjoner.
 Dersom svulsten har flyttet i invasiv stadium kan kreve reseksjon eller vasektomi absolutt autoritet, sammen med inguinal lymfeknuter og omkringliggende bløtvev med en svulst.
 Forebygging av sykdom
 Avslag på dårlige vaner, nøytralisering virkninger på kroppen av skadelige gasser kjemikalier og rettidig behandling av inflammatoriske sykdommer i bekken organer og dannelsen av flere vorter hos kvinner er den beste forebygging av kreft.
 I nærvær av risikofaktorer (skadelig kjemisk produksjon, genetisk predisposisjon, etc.) bør gjennomgå vanlig klinisk undersøkelse for rettidig påvisning av sykdom.  
Seksuelle humper på leppe
 Noen tette utvekster på kjønnsorganene er forståelig angst - frykt for kontrahering seksuelt overførbare sykdommer eller ondartet natur frykt segl gjør en kvinne med spesiell oppmerksomhet for å behandle sykdommen. Hvorfor det er en kul på leppe sex og hvordan det er farlig for helsen?
 Betente hårsekker
 Akutt betennelse strenge lokalisering, ledsaget av nekrose av nærliggende vev og klart uttrykt purulent reaksjon. Årsaken til betennelse er Staphylococcus aureus, penetrerer hårrøttene. Lave immunforsvar, underernæring, kronisk autoimmun sykdom og mekanisk traume intime sfære førte til akutt sykdom.
 Arrestere betennelse anbefales å bruke ultrafiolett oppvarming, blokade antibakterielle midler og desinfeksjonsmidler bandasjer pålagt det berørte området.
 Ateroma (blokkering av talgkjertlene)
 Svulster natur svulst som oppstår i underlivet, vises på grunn av en stoffskiftesykdom som skyldes blokkering av talgkanalene. Svingninger i hormonelle nivåer, økt svetting og økt talg ekskreter fører til dannelse av subkutane kapsler, og nådde 5-6 cm i diameter. Noen ganger sebaceous cyste ledsaget av lavgradig feber, hevelse i bløtvevet og smerte. I dette tilfellet er en høy sannsynlighet for gjennombrudd abscess i hvilken oljeaktig substans som kommer ut med purulent innholdsstruktur.
 Terapi omfatter forebyggende tiltak, bruk av lokal antibakteriell og anti-inflammatorisk narkotika. Hvis forekomsten av tilstopping har en distinkt hormonelle natur, oppnevnt ved å korrigere hormonbehandling. Hvis bruken av konservativ behandling bidrar ikke til å bedre situasjonen, anbefales kirurgisk inngrep.
 Hudirritasjon
 Økt tørrhet, uforsiktig barbering og få infeksjoner er årsaken til kjegler. Trange klær er høy i syntetisk og langvarig mekanisk stimulering, når du kjører en sykkel eller på hesteryggen, og kan resultere i små arr som, hvis konvertert til å bli med infeksjon abscess, ser ut som en kul på intimt sted, og forårsaker smerte. Behandlingen i dette tilfelle er den lokale antibiotikabehandling.
 Bartolini
 Betennelse i Bartholinske kjertlene er ansvarlig for å gi smøring, forårsaker dårlig genital hygiene, forverring av soppinfeksjoner, lavt immunforsvar. Den patologiske prosessen er ledsaget av synlig rødhet eller cyanose av de berørte stedene, lokal hypertermi, smerte.
 I de fleste tilfeller Bartolini krever sykehusbehandling. Åpning og drenering av abscess og antibiotika supplert sulfanilamid terapi, og i tilfelle av komplikasjoner - fullstendig fjerning av de berørte kjertel.
 Kjønnssykdommer (seksuelt overførbare sykdommer)
 Årsaken til støt kan være noen seksuelt overførbare sykdommer. Spesielt kan gonoré, syfilis eller trichomoniasis være ledsaget av dannelsen av sjanker, lokalyzyruyuschehosya på seksuelle lepper. Kliniske tester laget gynekolog vil bidra til å avklare situasjonen og velge den beste metoden for behandling.
 Svulster i den reproduktive system
 Til tross for en ganske illevarslende klingende diagnose, ikke få panikk på forhånd - de fleste svulster kjønnsleppene er godartet. Rettidig behandling spesialist vil hjelpe fjerne tvil og for å fastslå diagnosen.
 Det er mange årsaker til segl hudens struktur. Ikke i alle tilfeller, er dette en alvorlig helsefare, men alltid trenger oppmerksomhet og rettidig behandling. Regelmessige forebyggende undersøkelser og kirurgiske søker medisinsk hjelp vil hjelpe deg å bli kvitt humper og forhindre mulige komplikasjoner.  
Яндекс.Метрика