Leveren rensing hjemmeI dag er moderne å være sunn. Selv om det fortsatt en enorm mengde alkohol, sigaretter, mat med konserveringsmidler, genmodifiserte tilsetningsstoffer, fyllstoffer dårlig kvalitet på butikkhyllene. Det faktum at forskere fortsette panisk tempo "glede" Vi oppfinnelser i næringsmiddelindustrien. Et stort antall av innbyggerne i byene har glemt smaken av maten tilberedes hjemme, fordi de utgjør grunnlaget for mat fastfood. Produsenter av alkoholholdige drikkevarer og brus de er ikke dårligere. Hoppe ut av buksene i sine forsøk på å presentere en bestemt øl bedre, de fordømmer den gjennomsnittlige innbygger i alkoholforbruk. Faktisk, så ivrig for et øyeblikk glemme de høye priser og lave lønninger, såra og vonbrotne arbeid krangel med en kjær, tross alt, bare ønsker å komme bort fra høyhastighetstoget, som er vårt liv og rolig, uten speha gjøre noe. Og alkohol gir mulighet. For en kort tid, og da - i malstrøm av problemer og misfornøyd, men nå enda mindre styrke, sin balanse var bortkastet i behandlingen av alkohol. Til tross for alt dette,sunn livsstil, sunn mat i dag tiltrekke seg flere og flere fans i rekkene av hans hær.
Sakte, men sikkert skritt kommer til oss tid bevissthet. Bevissthet - en kjærlighet til kroppen hans, å ta vare på ham. Dessverre, for mange år å skjule sannheten om hva vi spiser som omgir oss. Og først nå endelig nådd informasjon overflaten. Det viste seg at vi er forgiftet seg selv hver dag, andre rusmidler, rask mat, brus. Og nå for å forbedre helsen din, må du bruke mye tid og krefter på å gjenopprette normal funksjon av kroppens celler. Men gjør dette er ikke alt. Mange likevel fortsette å forgifte kroppen din og livet.
De som er villige til å være vakker og frisk, bør du vite at noen mekanisme for å sikre normal drift trenger å kvitte seg med støv og skitt. Selv en så enkel enhet som en elektrisk filter utstyrt. Hva å si om en slik kompleks mekanisme som menneskekroppen. Selvfølgelig har menneskenaturen en kraftig filter som leveren.

Leveren - vitale organ

Leveren detoxifies gjør mindre giftig og fjerner alle fremmede stoffertoksiner, giftstoff, generelt, alle de dårlige tingene som får inn i kroppen med mat, drikke og andre. Med leveren fjerner uønskede hormoner, medisinske komponenter, hjelpestoffer unyttig, giftig ammoniakk, эtanolы, fenoler, atsetonы, keton syrer.

Leveren er aktivt involvert i prosessen med fordøyelsen,
 omdanner fettsyrer, aminosyrer og glyserol til glukose, holder såkalt glukoneogenese. Dermed utfører leveren en viktig funksjon for mennesker - gir kroppen med energi, noe som gjør det en behandlings innkommende materialer.

Med leveren er regulert karbohydrat metabolisme,
 og båret tilbake butikken energireserver. I tillegg, levercellene produsere og opprettholde nødvendig for livsvitaminer grupper A - E, K, folinsyre.
Under fosterutviklingen under svangerskapet, tar leveren en aktiv del i fremtiden for menneskelig hematopoiesis.Den tillater syntese av mange proteiner for forskjellige vitaminer og hormoner under hele svangerskapsperioden.
Med leverceller behandler kolesterol estere med ham, holdt syntese av bilirubin og gallesyrer.
Som enhver filtrering mekanismeleveren krever periodisk renhold, til den fremtidige utviklingen av sine funksjoner. Det er mange måter å rense leveren, som hver har sine egne særtrekk. Moderne medisin muliggjør en fremgangsmåte for rensing av leveren i en behagelig miljø, under veiledning av erfarne leger. Men på grunn av de høye prisene på tjenester av denne typen, og den voksende mistro til arbeiderne i hvite frakker, uaktsomt av deres plikter, det er mer villige til å rense leveren hjemme.

Leveren rensing hjemme

Før du begynner å rense leveren og nyrene hjemme, må du forberede kroppen og leverceller til å varme opp. I dette tilfelle reduserer smertefulle kramper og termisk virkning akselererer gjæringsprosessen og muliggjør strømning av galle, noe som gjør konstruksjonen mer væske. For større effektivitet anbefales varmt på hennes lever rensing og hele neste natt. Kanaler som transporterer galle, på grunn av sin struktur ved varme er i stand til å vokse opp til to inches i diameter. Oppvarming leveren ved hjelp av varmt bad, hvoretter nødvendigvis helle kaldt vann.
Det neste fremstillingstrinn er innføring av en diett som er lett å fordøye frukt og grønnsaker, beriket med fiber, vitaminer og mineraler. Og med unntak av tunge, fet mat, alkohol og andre produkter som har en negativ innvirkning på menneskekroppen.
Etter forberedende prosedyrer kan fortsette å rense leveren hjemme, noe som betyr at det er mange i dag.

Leveren rensing ved hjelp av vegetabilsk fett

Vegetabilsk fett og sitron- Komponenter i en av de mest vanlige og populære i dag betyr å rense leveren. Lag en blanding kan være vegetabilsk olje kopper og kopper sitronsaft. Det er bedre å bruke olivenolje, dens sammensetning er mest egnet til å nå målet, men mais, solsikke eller gresskar er også fint.
En annen forberedende stadium umiddelbart før rengjøring leveren, vil tarmen rensing skal bruke klyster. Faktisk, i begynnelsen av rensede leveren behandlinger, har tarmen å gå hjem dyp rensing av giftstoffer og forurensing, som stoffer inn leveren derfra - med tarmsystemet. Og hvis det ikke var noen nøytralisering ved inngangen, så å si, innvendig rengjøring av leveren under påvirkning av kroniske prosesser av nedbrytning i kolon mister all betydning.
Dermed er kroppen klar, og det er på tide å starte prosessen renser leveren. Dette gjøres best i morgen for å kle seg varmt og drikke mer varm eller varm væske. Etter middagen, den beste rundt 16:00, må brukes til leveren varmeputen kontinuerlig avkjølt ved å erstatte den med varmt vann, fortsetter oppvarming til kvelden. Om ni, når leveren varmet skikkelig, må du varme kokte blandingen til en temperatur på ca 36 grader og begynne å ta små slurker væske inni. Fylt mage kan motstå renser handling fordi prosedyren gjøres best på tom mage, dessuten fylt tarmer forkaste fett drikke kvalme og oppkast, og ikke være i stand til å rense leveren.
For større effektivitet, bedre nå hvile og søvn. Etter noen få timer, kan det være en lakserende effekt og vil aktivt gå ut forurensninger og sand fra leveren. Oppvarming effekt av varmeputer bør fortsette så lenge ingen stopp ut urenheter. Etter inngrepet bør du ikke lene seg på fett og høy-kalori mat, tvert imot, for å konsolidere den rensende effekten ganske begrenset fersk juice av rødbeter, epler eller gulrøtter. Gjennomføre en tilsvarende rensing leveren kan være annenhver dag i løpet av uken, samt forebygging av gjentakelse leveren rensing prosedyren anbefales ikke oftere enn en gang hver 14. dag, eller måneder.
Denne fremgangsmåte er svært effektiv rensing leveren, men har også en negativ side. Under påvirkning av de komponenter av olje og sitronsaft surt miljø, øker aktivt peristaltikk tarmen og galleblæren. I galle starter økt utskillelse av kolesterol, fibrin og selv kalkulus (svart, brun og grønn plate rund form). Den sterke strømmen av galle kan utløse utgang galleveiene steiner fra galleblæren. Hvis det er enda de innledende fasene av gallestein sykdom, som ikke kan mistenkes for en lang tid, kan det slå innleggelse og operasjonsbordet. Dette bekrefter nok en gang den oppfatning at helse trenger konstant støtte.

Skånsom måte å rense leveren

Den neste metode for rensing leveren basert på bruk av olje, men mer skånsom. Sin essens er at innen en måned, eller snarere fem ukerrådes til å drikke olivenolje eller en annen som følger: i løpet av den første uken i morgen på tom mage for å drikke en halv teskje. I den andre uken av å motta full dose økes til en teskje. Og i samme rytme, så å si, da, i den tredje uken vedtatt dessert skje, og i løpet av den fjerde uken er anbefalt å bruke inne i en spiseskje olje. Under den femte uken, er dosen reduseres igjen til en dessert skje. Dette vil være slutten av milde rengjøringsprosedyren tran.
Men denne måten å rense leveren er heller ikke perfekt og har sine svakheter. Først av alt, er det tilgjengelige sykdommer slik som gastritt, pankreatitt, ulcerativ sykdom i magesekken og tolvfingertarmen. Derfor rådes til å begynne som rensing leveren, bare å være 100% sikker på at ingen feil på disse organene i kroppen.
Og igjen - olje for rensing leveren
En annen fremgangsmåte for rensing av leveren er også assosiert med inntak av olivenolje eller annenSin søknad har en dyp rensende effekt enn allerede nevnte rengjøringsmetoder. Under denne metoden, ta kontakt med en varm ettermiddag klokken lever varmeovner. Deretter, i kveld, ca 19 timer, drikk et avføringsmiddel løsning av salt, bitter bedre magnesiumsulfat. Løsningen anbefalt å fremstille en hastighet på 3 ts til en kopp kaldt vann uten enkle gass. Etter mottak av den ønskede saltblanding i stedet for bindende faktor, er det mulig å unnvære bruken. I alle fall i kveld, omtrent ni timer for å bli lagt ut tarmen rensing handling ved hjelp av klyster volum brukes med væsker - 6 liter. Den neste dag - utladning. Drikk åtte, deretter 10 og 11 er på et halvt glass ferskpresset eplejuice. Dette vil være din diett for dagen, før kvelden. Mer omtrent 20:00 allohol 2 tabletter oppløst i 30 ml rent vann uten gass, og det tas. Etter en time, med instruksjoner, drikke en kvart kopp (50 ml) av noe vegetabilsk olje og 30 ml ferskpresset sitronsaft.
For den neste fasen av rensing leveren bør fikse varmeapparatet i å bruke lommetørklær eller håndklær og løgn, ta en positur "embryo", dvs. trekke knærne til magen hans, minst to timer. Så, for omtrent elleve om kvelden, kan du gå i dvale. Hvis du ikke kan sovne i lang tid på grunn av kvalme, vil det lukte av hvitløk, og du kan holde i munnen og tygge, men ikke svelge skorpe av rugbrød.
Den andre dagen av prosedyren rensing leveren, rådes til å begynne på nytt med klyster. Ordningen er den samme: 6-7 am rensing klyster bruker minst 6 liter vann. Diett på den andre dagen av prosessen - spesielt grønnsaker. Lov til å ta mat noen grønnsaker, helst rå, maksimum - dampet, uten å legge olje. For å gjøre grønnsaker smaker du kan legge litt salt, men ikke mer enn tuppen av en kniv.

Den tredje dagen av fornyelse av leverceller også gjennomført på vegetabilsk kosthold
 men, i motsetning til den forrige dagen, kan du skjemme bort kroppen litt olje, gjerne olivenolje.
Vel, den siste - fjerde dag lov til å begynne å spise normalt kosthold for produkter men i små mengder for å gi rensede myndigheter å etterjustere til en kjent mat.
Leveren rensing ved hjelp av oliven og andre fettstoffer i hjemmet anbefales ikke oftere enn en gang i året. Dette er allerede aktiv og har en betydelig innflytelse denne komponenten. I tillegg har fremgangsmåten for rensing leveren hjemme mange fordeler fremfor den andre. For eksempel, er en slik rensemetode nyttig ikke bare for å bli kvitt leversykdom, men det anbefales å bekjempe slike sykdommer, betennelse i lymfekjertler, akutt og kronisk øvre luftveisinfeksjon, astma, koronar hjertesykdom. Noen subtyper av hjertearytmi, lavt og høyt trykk, tromboflebitt, urin sykdom, osteoporose, kan ulike typer allergier også overvinnes gjennom rensing leveren olje.
Men har denne mirakuløse metode, som brukes i hjemmet, og dets kontraindikasjoner. Blant dem: tilstedeværelsen av gallestein ulike stadier, allergi forårsaket av sitrusfrukter, og diabetes.
Havre for rensing leveren
Havre brukes til behandling av leveren passer for alle, uten unntak. Dette produktet ikke bare renser leveren, men også blod og nyrer. Å forberede renser trenger en kopp havre, bønner og helkorn er nødvendig, ikke havregryn. Korn skyll godt og legg i en bolle. Det helle også 3 ss tranebær blader, enten tørket eller frisk. Og i samme bolle, tilsett 2 ss nyrene eller bjørkeblader, men tørr, men ikke veldig mye. Hell alle ingrediensene 4 liter rent vann uten gass og sette sette mot i en natt på et kjølig sted.
I en annen gryte helle et glass rose hofter, pre-hakket, helle et glass nype rent vann og koke. I kokende blandingen tilsett to spiseskjeer knotweed og kok igjen, men for en lang tid, minst 15 minutter. Etter infusjon blandingen i 45 minutter, sil suppen og bland med kokt tidligere sjy havre. Klar til å bøte rådet helle i flasker eller krukker og satt i et mørkt og kjølig sted. Før bruk, varm buljong, ta en halv time før måltider.
Vær oppmerksom på følgende diett nødvendig forberedelse forberedt: på den første dagen til å drikke 50 gram kjøttkraft, den andre - 100 gram, den tredje dagen - 150 gram, det samme er anbefalt å ta i de neste dagene. En full løpet av behandlingen er som følger: 10 dager aktivt ta kjøttkraft, da - en to-ukers pause. Når du rengjør leveren hjemme havre strengt forbudt å spise kjøttprodukter. Conduct rengjøringssyklus data metoden anbefales to ganger i året. Og det er ønskelig at deres tid falt sammen med de årlige alvorlige innlegg - i dagene før Glorious Kristi oppstandelse - påske og før jul.
Skyll å rense leveren og nyrene hjemme
Det er ingen hemmelighet at prosedyren for å rense leveren - ikke en rask prosess, det tar tid. Men på følgende måte - ved hjelp av skylle - vinner i denne sammenheng. Det bør være før du går til natt, klokka ti, 23:00, drikke choleretic stoffet kan gjøre bokhvete agner, xylitol, sorbitol, magnesium eller eggeplomme. Å forberede svært skånsom renere, basert på bokhvete, bokhvete trenger 50 gram koke i 200 ml rent vann i 20 minutter på lav varme. Det er forbudt å legge salt, sukker, olje, eller andre ingredienser for å forbedre smaken. Klar til å spise grøt å spise varm, så kanskje ligge til høyre og til regionen i leveren sette en varmepute plassering. For maksimal effekt, til de bestemmelser som er nødvendige komprimere håndkletørkere, ganske enkelt, under høyre side av valsen håndkle eller noe annet materiale. Å fremskynde fremdriften i renseprosessen, bedre gi opp pute, deretter leder vil være litt under leveren og galle flyte naturlig akselerere. Etter å overholde alle anbefalingene i en slik posisjon kunne gå inn i armene på Morpheus. Morgenen bør begynne trang til tom. Denne stolen har å være bløt natur. En mørk farge vil indikere at prosedyren med å rydde hjemme var vellykket. Skyll å rense leveren brukes ikke mer enn en gang i måneden, fortrinnsvis til månefase samsvarer med sitt høydepunkt - det vil si fullmånen.
Gaver av naturen for å rense leveren
Urter har lenge vært brukt i healing, og dagens trender av sunn livsstil gjør kontakt til forfedrene, for å lære hemmelighetene til tradisjonell medisin. Tross alt, i motsetning til moderne medisin laget ved hjelp av forskjellige syntetiske derivater av gresset ikke ha en negativ virkning på andre organer i menneskekroppen. Og kostnaden for urte selges i alle apotek betydelig lavere priser for tabletter.Her er noen av de mest populære oppskriftene:
• 0, 5 ss mais arr blandet med samme mengde Helichrysum blomster, koke 200 gram rent vann og sette mot i en lukket beholder i 30 minutter. Ta form av varme i morgen på tom mage. Etter en time, bør du ta en avføringsmiddel, helst magnesiumsulfat, i ekstreme tilfeller Carlsbad salt. Før bruk lakser pulveret oppløses i 200 ml alkalisk vann uten gass. Deretter varmes leveren er anbefalt. For å gjøre dette, gå til høyre side, å plassere en varmepute.

Яндекс.Метрика