LeversykdomLeveren- Er den største kjertel i kroppen som utfører over 500 forskjellige funksjoner, det ligger i øvre høyre kvadrant. Lever verdier i livet stor, erstatte eller reprodusere sine funksjonsenheter eller andre midler er ennå ikke mulig. Leveren produserer galle og glykogen, er involvert i dannelsen av blod og lymfe, er det en komplisert biokjemisk laboratorium av legemet og plassere den viktige metabolske prosesser, og fremgangsmåter for nøytralisering av giftige stoffer fra blodet.
Den lever lagrer blod kalt fordi den er ansvarlig for lagring av blodsammensetning og koagulering system, regulerer kolychestvo.Ona produserer biologisk aktive stoffer som trengs i systemet for kontinuerlig utveksling av kroppsselvfornyelse, samt å forbedre mange andre funksjoner.
Det er klart at et slikt kompleks og multi-organ tilbøyelig stort antall sykdommer assosiert med brudd på en hvilken som helst av de 500 kjente fungerer i dag. De hyppigste inflammatoriske leversykdommer - hepatitt, som er kronisk og akutt. På den akutte form av betennelsesprosessen i spørsmålet, hvis sykdommen varer mindre enn seks måneder, hvis betennelsen ikke vant i seks måneder - si ingenting av den kroniske formen av sykdommen. Hepatitt er oftest forårsaket av ulike virus i dag er seks arter av virushepatitt A, B, C, D, E og G.
Hepatitt A og E, infeksjoner som forekommer enteralt (oralt), skiller seg fra andre former for virushepatitt av det faktum at det er kronisk form av sykdommen. Andre former for viral hepatitt er svært farlig - infeksjon er parenteral dem - gjennom blod (overføring av infisert blod, injeksjoner av sterile sprøyter) eller under samleie.
De mest alvorlige mulige konsekvenser av hepatitt er overgangen til den kroniske formen av sykdommen som kan føre til utvikling av cirrhose eller ondartet transformasjon av infiserte vev. Ved kronisk viral hepatitt er vanskelig, men mulig kur, en kur skrumplever eller kreft berørt - ikke. Så ikke forsinke starten av behandlingen, er det best å se en lege i tid når en terapi kan om ikke helt kurere sykdommen, minst, stoppe eller sterkt bremse ned betennelsen og redusere risikoen for farlige komplikasjoner.  
Hvorfor rennende øyneFra tid til annen nesten alle ansikter at han rennende øyne. Dette fenomenet kan være kort og lang. Men i alle fall bringer det noe ubehag, så du må finne ut årsakene til dette fenomenet, og bestemme hva du skal gjøre for å fjerne det da.
Konstant Rennende øyne årsaker
De hyppigste årsakene som kan rive øynene, inkluderer følgende:
- Konjunktivitt.Konjunktivitt kan oppstå som infeksjonssykdommer, såvel som inflammasjon av virkningen av ytre negative faktorer. Slike faktorer kan omfatte, for eksempel, frost eller sterk vind;
- Allergi. Noen årsak. Dette kan være allergisk mot solen, på pollen og selv til mange allergener;
hornhinne overfølsomhet for eksterne faktorer, enten vind, sol, kulde, varme,
- Aldersrelaterte endringer.Som aldrende nasolakrimal kanalen lumen minsker tone stadig redusert, noe som resulterer i økt tåreflod;
- Tørt øye syndrom.Vanligvis skjer dette syndromet når de utsettes for negative miljøfaktorer. Disse faktorene omfatter en høy konsentrasjon av forurensninger i den omgivende luft og varme overtørket inneluft;

- Slezonosovoho ledningskanal
 som i sin tur kan utløses av en rekke faktorer;

- Mangel på vitaminer.
Rennende øyne først og fremst forårsaket av en mangel på kalium og vitamin B2. Ikke bare rennende øyne, men vises også lysskyhet, ledsaget av tretthet og søvnighet.


Hva å gjøre på tårer

Den beste måten hvis øynene begynte å rive, for å se en spesialist - en øyelege eller optiker. Etter den nødvendige undersøkelser, som kan begrense bare én eksamen, vil legen kunne finne årsaken til dette fenomenet, og anbefaler de mest effektive metoder og verktøy for å raskt bli kvitt problemet.
På et besøk til legen ikke stramme hvis rennende øyne, men kan ta midlertidige tiltak alene. Først lære å riktig rent tåre katyaschuyusya ikke å svinge infeksjon og ikke provosere mer betennelse. Veko bør få våte, rene fingre beveger seg opp fra ytterkanten av nesen.
Blant effektive midlertidige tiltak - bruk kremer med poser med svart eller grønn te. De bidra til å avlaste irritasjon og berolige øynene litt. Som et alternativ til å bli brukt for å vaske en svak løsning av sort te.
Forebygging tårer
Det viktigste du må huske - øynene er svært følsom for ulike eksterne stimuli.Så hvis du vil øynene dine ikke tårer og ønsker å unngå andre problemer, trenger du for å bevare og beskytte dem. Går utenfor på en solrik dag, øynene ingen tårer, bruke solbriller. Beskytt og vind, og fremmedlegemer fra fall. Aldri berøre øynene med skitne hender, så du risikerer en farlig infeksjon swing.
Ikke glem om hygiene syn, hvis øynene er veldig sliten, blir de mer utsatt for utvikling av betennelse. Arbeider på en datamaskin eller gjør andre aktiviteter som krever hardt arbeid øynene, ikke glem å gi øynene dine en pause og gjøre spesielle øvelser.
Sørg for å inkludere i kosten matvarer som positivt påvirke helsen i øyet. Blant dem - blåbær, sjømat og fisk, gulrøtter og lever, egg, pepper, vegetabilsk olje, kål, nøtter, villrose.  
Den rette for ormer til mennesker
 Mange undervurderer sannsynligheten for infeksjon med ormer, håper at renslighet - den beste forebygging av parasitter. Parasittangrep - en sykdom av skitne hender, men selv en person som følger alle reglene for hygiene kan få dem, og mulighetene for mer enn nok.
 På et tidlig stadium av sykdommen parasittangrep subtile, som strømmer i en latent form. Selv den mest erfarne legen-parasitologist ikke alltid i stand til å sette riktig diagnose og foreskrive et middel for ormer til mennesker.

 Hva er en parasittisk angrep


 Parasittiske angrep - den vanligste formen av sykdommen. Hvert år om lag 12 milliarder mennesker er smittet med disse parasittene. For normal eksistensen av parasitter krever kroppen til bostedet, som også er kilden til deres makt.
 Ormer har to former: flat og nematoder. Foreløpig studerte 200 arter av ormer. I Russland og CIS, er det over 70 arter av parasitter.
 Vanligvis voksne ormer lever i tarmen, men det er ormer som lever i hjernen, blod, muskel, lever, nyre, og selv i det menneskelige hjerte.

 Det beste middel for ormer til mennesker


 Terapeutiske tiltak mot ormer varierte som representanter for ulike parasitter. For deworming kroppen trenger et sett av ulike prosedyrer. Kjemiske medisiner er svært giftig, deres formål er ikke alltid tillatt. Biologisk aktive komponenter - det beste middel for ormer til mennesker, de er et effektivt verktøy i komplekset infeksjon av ormer. Behandlingen utføres i flere trinn.
 Først forberede kroppen for avslutningen av ormer, ved hjelp av vegetabilsk olje (olje på lin). Forskrivere 'Entherosgel "," Alohol "bind og eliminere giftige stoffer livet av ormer.
 Da gjelder et middel for ormer for mennesker, med smale trinnene. Apotekene solgt mye av antihelmittiske medisiner: pyrantel, Levamisole, Albendazole, mebendazole, piperazinet adipate.
 Deretter forskrivere, etter som den viktigste funksjonen er restaurerte organer - lever, lunger, nyrer, mage-tarm. Og i konklusjonen forskrivere å stimulere menneskets immun og normalisere metabolismen av vitaminer og mineraler.  
Hvordan å identifisere ormer i mennesker
 Parasitter følge en person i 99% av tilfellene, de spiser maten sin, sine produkter forgifte kroppen av livet, er det farlige naboer og trenger å bli kvitt dem.

 Hvordan å identifisere ormer i mennesker, som kan sees fra utsiden?


 Gastrointestinal sykdom i hvilken som helst form - indikerer nærvær av ormer i pasienten. Kolecystitt, gastritt, magesår, kolitt, pankreatitt, dysbiosis - 70% av de feil som oppstår parasitter. Mørke ringer under øynene - tegn på ormer, som rus fører til avbrudd i binyrene.
 Et annet tegn på hvordan man skal bestemme de ormer hos mennesker - en svakhet og uttømt tilstand, irritabilitet, hodepine, bronkitt, som giftstoffer bryte aktiviteten av nervesystemet.
 Ormer kan provosere feber uten grunn, rundorm kan tjene som infertilitet.

 Hvilke tester oppdage ormer


 Den mest nøyaktige og vanligste metoden - laboratorieundersøkelse av avføring og blod. Siden immunsystemet reagerer øyeblikkelig på giftstoffer utgitt parasitter regnes nøyaktig påvisning av antistoffer i blodet. Foreløpig studerte 150 arter av parasitter, men å forske på alle typer ormer umulige.
 Tradisjonell diagnose, hvordan å identifisere ormer i mennesker - en diagnose i avføring, men det er en lite informasjon. Parasitter kan finnes i samlingen av material tre ganger, og dette skyldes det faktum at ormer har sin fase av utviklingen, og ikke alltid legge sine egg.

 Hvor er ormer?


 Mest lokalisering sted - tarmen, bor der rundorm, Barnemark, volosoholovets etc. Noen parasitter kan migrere gjennom blod til leveren, lunger og hjerte selv. Disse organene utvikler tre uker, og deretter gå inn igjen i tarmen eller magen, der de fortsetter å vokse og nå 40 cm. Hvis barn er ofte syk med lungebetennelse og bronkitt, mest sannsynlig, rundorm som lever i bronkiene. Hvis rundorm snikende opp i spiserøret, kan personen kveles.
 Hvis du ikke lar følelsen angst om parasitter i kroppen, er det best å gå til legen og spørre spørsmål om hvordan å identifisere ormer i mennesker. Barnet bør jevnlig sendt for å studere avføring og blod, som pinworms og andre parasitter blir overført i barnehager og skoler gjennom gjenstander og skitne hender.  
Яндекс.Метрика