Løfte ansiktet. Kosmetiske løfte verktøy

 Ord "Lifting" kommer fra det engelske «« løfte », som kan oversettes som" heiser "," trekker ". Forresten, ordet "løft" har samme rot.
 I løpet av årene, ansiktsmusklene mister sin tone, siger ned huden. For å motvirke disse aldersrelaterte endringer, er det nødvendig å stramme huden - bokstavelig eller overført betydning.
 Skjønnhetssalonger og klinikker for plastisk kirurgi tilbyr lang liste av prosedyrer og operasjoner for å redusere rynker og ansiktsløftning. "Go under kniven" ikke er nødvendig. Det finnes alternative metoder for å løfte ultralyd, vakuum massasje, laserbehandling, behandling av personer kraftig lysstråle - photorejuvenation, mesotherapy, der subkutant spesiell medisinsk "cocktail". Slike prosedyrer er dyre og ikke alltid trygt. Men hvis aldersrelaterte endringer har påvirket ansiktet for mye, og vesken er gratis penger, kan du ty til disse metodene for løfting.
 Disse metodene har en løfte en annen fordel: ikke la huden din til å stramme raskt og uten innsats fra din side. På grunn av risikoen for forskjellige komplikasjoner, fordelen er meget tvilsom.
 Tenk på folk visdom: ikke lett trekke ut og fisk fra dammen. Å stramme huden og ikke skade deres helse, tar også mye arbeid og tålmodighet.
 Utmerket løfteeffekt gir spesielle øvelser for ansiktet. På det vil bli diskutert i neste avsnitt.
 En annen relativt trygg måte å stramme huden - bruk kosmetisk ansiktsløftning - midler, særlig løfte kremer.

 Kosmetiske løfte verktøy


 Løfting-kremer - En spesiell kosmetikk, som inkluderer komponenter som bidrar til utjevning av rynker og øker hudens elastisitet.
 I dagens kosmetiske markedet et stort utvalg av ulike anti-aging rettsmidler som varierer i sammensetning, ytelse og verdi. Bredt prisklasse fra flere hundre til flere tusen.
 Men i praksis vil den høye prisen garanterer ikke den absolutte resultat, og lave kostnader i dette tilfellet er ikke nødvendigvis knyttet til den dårlige kvaliteten på produktet. Effektivitet løfte - penger ikke alltid avhenge produsenter. Som nevnt i tidligere kapitler, valg av et næringsstoff eller fuktighetskrem - ingen enkel oppgave. I tillegg til en rekke faktorer, spiller en viktig rolle individuelle egenskaper av huden. Dette gjelder løfte kremer. Forlate fantastiske løfter skylden for annonsører. Faktisk, pick-krem middel som passer huden din veldig, veldig vanskelig. Det er lurt å rådføre seg om dette problemet med en profesjonell skjønnhetsekspert. Men merk at ikke alle ekspert har relevant erfaring med anti-aging kosmetikk utvalg. Så ta en kosmetolog kan være en veiledning i å velge de raskere løfte kremer enn streng veiledning til handling. Dessverre, i den foreliggende sak er den mest pålitelige metoden for prøving og feiling. 
 Variasjonen av løfte kremer enorm og variert sammensetning av slike midler.
 Imidlertid kan du liste opp de grunnleggende elementene som utgjør det store flertallet av høy kvalitet løfte kremer.
 Først av alt, er det vitamin A og C, UV-filtre, beta-glukan, tokoferolacetat og linolsyre.
 Vitaminene A og C gir næring til huden.
 UV-filtre beskytte den mot skadelig sollys, hindrer rask aldring.
 Beta-glukan stimulerer cellefornyelsen, normaliserer intercellulært stoffskiftet, gir dyp fuktighetsgivende.
 Tocoferolacetat har en sterk antioksidant effekt og renser hudceller fra skadelige stoffer.
 Linolsyre regenererer og fukter huden.
 I tillegg til disse komponentene i blandingen løfte kremer kan inneholde andre ingredienser. Deres prestasjoner avhenger av en kombinasjon av betong løftekostnader.
 Navnene på disse ingrediensene er på etiketten. Liten skrift, komma, ofte uten skriftlig oversettelse ukjente eller helt ukjente ord. Albumin, mineral voks, retinol, ekstrakt og koks t E. La oss finne ut hva som ligger bak disse mystiske navn. Selvfølgelig, dekker alle utvalg av anti-aldring komponenter mislykkes, så la oss snakke bare om de mest vanlige.
? Albumin styrker celler og stimulerer regenerering; Serum albumin er også perfekt fukter huden.
? Vin og hyaluronsyre og urea dypt fukte huden og vinsyre har en blekende virkning
? Glyserin og allantoin myke opp og fukte.
? Glutaminsyre og glycin mykne, fukte og rense huden.
? Lecithin beskytter mot de skadelige effektene av miljøet.
? Søt mandelolje gir næring til huden.
? Mineralolje (flytende paraffin) mykgjør huden og forhindrer rask fordamping av fuktighet fra cellene.
? Ozokeritt også nærer og strammer opp huden.
? Bivoks og olje tree olje nærer og mykgjøre huden.
? Retinol acetat og retinolpalmitat stimulere cellefornyelsesprosesser.
? Aloe nærer huden med vitaminer, fuktighetsgivende det klarner fra skadelige stoffer, har anti-inflammatorisk effekt.
? Druefrøekstrakt er rik på en av de kraftigste antioksidantene - vitamin E. I tillegg inneholder det antotsianidy - stoffer hvis evne til å bekjempe frie radikaler lignende egenskaper langt bedre enn vitamin E.
? Hvetekim ekstrakt og arakidonsyre hydrat og gjenopprette huden og regulere stoffskiftet i cellene.
? Kinesisk Camellia ekstrakt beskytter mot bakterier, det myker opp og lindrer irritasjon.
? Pakk koks inngang gjennom dets bestanddeler proteiner og lipider, nærer, fukter og beskytter huden.
? Gulrot ekstrakt gjenoppretter og forynger huden.
? Rosmarin ekstrakt nærer og styrker huden, reduserer rødhet og irritasjon, har antioksidantegenskaper.
? Ekstrakter Panama trær og pølse trær sliter med tynning av dermis, øke sin tetthet og gjør huden mer elastisk.  
Fuktighetsgivende ansiktshuden

 Jo eldre en kvinne er, jo mer nødvendig fuktighetsgivende huden. Cellene er mindre effektive med trekk fuktighet fra kroppen, så hjelpe dem nødvendig, ved hjelp av for dette formål en hvilken som helst fuktighetskrem for huden. Gjør det ofte, og har en ung alder - ødelegge påvirkninger klima og beliggenhet, forstyrret miljø og livsstil.

 Derma - en beskyttende dekke av kroppen, som kroppen bruker til å gjemme seg bak fra noen ytre påvirkninger. Det kan være:

 •  støv;


 •  skitt;


 •  lav eller høy temperatur;


 •  nedbør, etc.


 •  Fuktighetskremer for ansikt


  Fuktighetsgivende ansiktshuden

   Beskytte indre organer, slår overhuden og dermed i det hele tatt setter seg selv og tålmodig tolerere ekstreme temperaturer, regn, tonnevis av støv svever i luften, eksos og mer. Vannmolekylene fordampe fra overflaten først med eventuelle negative omstendigheter.
   Det er derfor du trenger å regelmessig bruke ulike virkemidler for å hydrat huden, som inkluderer:

 •  Fuktighetsgivende maske;


 •  krem for dehydrerte dermis;


 •  Olje for dehydrert hud, etc.


 •  Siden Epitel er nødvendig ikke bare våt, men mange sporstoffer og næringsstoffer, så bryr produkter trenger ikke bare er merket "for dehydrert hud ansikt", men næringsrik, styrkende og regenererende. Derfor anbefales det å bruke dem vekselvis eller kombinere. For eksempel, hvis du setter masken til hydrat, kremen etter at det ikke kunne bruke en fuktighetsgivende og nærende. En lotion eller tonic før du påfører masken er akseptabelt eller rensing tonic.


   Fuktighetsgivende ansikts folk rettsmidler


  Fuktighetsgivende ansiktshuden

   I naturen er det mange naturlige ingredienser som er i stand til å håndtere eventuelle problemer og tilveiebringe den mest intense hydrering. De alltid annonsere, annonsere tillegg av kosmetikk, og folk er glade for å kjøpe agurk maske, fuktighetsgivende krem ​​med druer, kremer for tørr dehydrert hud fra maismel, etc.
   Men mye enklere og mer effektivt å ekte agurk og druer og gni dem den øvre lag av dermis, fôring det et naturlig produkt, ikke panseret.


   Fuktighetsgivende ansiktshuden hyaluronsyre


   Denne metoden er benyttet for å oppnå maksimal effekt for en kort tid. Det er ikke skadelig og sikrer bedre fukting grunn av metning av huden med naturlige ingredienser som mangler. Resultatet holder opp til et år, som gjennomføres dyp fuktighetsgivende. Fortsett denne perioden aktivt hjelpe midlene som brukes for å fukte huden.


   Hvorfor trenger fuktighetsgivende maske?


  Fuktighetsgivende ansiktshuden

   De vanligvis pålegges i 10-20 minutter, men i denne korte tid til å mette dermis gjøre det slik at effekten er merkbar umiddelbart etter bruk. Spesielt når du holder den i hånden. Rough før det blir glatt og silkeaktig å røre henne glede. Dette skyldes det faktum at vannmolekyler som finnes i masken, kom inn i toppdekselet og strekkfilm på grunn av sin letthet. Lock vil resultere god krem ​​for den sarte huden.
   Avfeie en slik prosedyre som fuktighetsgivende ansikts ganske uvøren. Mister tid og bli vant til å gi dermis sin obezvozhennomu stat - et middel til å skape sitt eget problem, som alltid eliminere skader vanskeligere enn det hindret.
  Яндекс.Метрика