Ølgjær akne, effektivitet og egenskapene til anvendelsen
 I kampen med akne alt bra. Tross alt, dette tilsynelatende rent kosmetisk problem negativt påvirker selvfølelse, og dermed kan skade livet. For å unngå dette, bør du vurdere fenomenet akne kompleks. Med andre ord, ta hensyn til ikke bare på huden, men også for mat. Fra dette synspunkt anses et effektivt middel for gjær akne. Hva de er?
 Sammensetning verktøy
 Ølgjær - en ekte sett av vitaminer og mineraler som gir en gunstig effekt på kroppen som en helhet. Den karbohydrater, proteiner, alle B-vitaminer, inkludert kolin og folsyre og vitamin PP, E, essensielle fettsyrer, magnesium, kalsium, mangan, jern, selen, fosfor. Kort sagt, dette er den virkelige kilden til stoffer uunnværlige for normal funksjon. Men hvordan gjær kan påvirke kviser? Hva er deres innflytelse er basert?
 Hvorfor gjær effektiv?
 Det faktum at ofte årsaken til akne er dårlig kosthold og problemer i mage-tarmkanalen. Ølgjær påvirker ikke akne i de fleste betente områder, og kilden til problemet. Verktøyet gjenoppretter naturlig balanse av mikrofloraen i tarmen, noe som, i henhold til de fleste dermatologer, er den viktigste faktor som gir en god hud. Selv om du ikke har akne, påvirker mage-tarmkanalen, kan gjær forbedre hudfarge, gjør huden mer smidig og myk.
 Hvor du finner og hvordan du bruker?
 Vi bør ikke tenke at gjær selges kun øl fabrikken. Faktisk, de kan kjøpes på apotek. På Internett kan du lese anmeldelser på produkter som Eco-Mont, Nahypol og Эvysent. Den sistnevnte stoffet er den mest effektive. Det faktum at bortsett fra gjæren den inneholder selen, sink og svovel, som er svært viktig for å behandle akne. Alle produsenter leverer legemidler instruksjoner. Påfør gjær bør være i henhold til disse anbefalingene. Selv om du allerede har tatt liknende metoder, lese pakningsvedlegget igjen. Det faktum at produktene av forskjellige selskaper inneholde forskjellige mengder av virkestoffet.
 I alle fall bør tablettene drikkes før måltider til bedre zasvoyilysya. Bedre å gjøre det i 15-20 minutter før du spiser. I gjennomsnitt tar de 2-3 ganger om dagen i 5-6 måneder. Imidlertid er varigheten av behandlingen bedre å sjekke med legen din. Tross alt, til tross for at det er helt naturlig produkt, kan det ikke ta imot ukontrollert.
 De programfunksjoner
 Beskrivelse for Эvysentu advarer om at dette stoffet er en kontraindikasjon. Generelt, er de karakteristiske for alle produkter som inneholder gjær. De kan ikke gjøre folk som lider av nyresykdom og diabetes.
 Legg merke til at i noen tilfeller umiddelbart etter initiering av gjær kan øke antallet av akne. Men vi bør ikke være redd for å kaste bruken av stoffet. Dette er en helt normal reaksjon av kroppen. Hun sier at prosessen med restaurering av normal mikroflora. Etter to eller tre uker for å ta antall og intensitet av lesjoner redusert, og snart opphøre helt.
 Slik gjær drives mer effektivt, er det nødvendig å holde en diett. Ikke nødvendigvis strenge, men mel og søtsaker bør være helt utelukket. Og selvfølgelig, trenger huden din også globalt mer forsiktig omsorg - bruke spesielle kremer og tonics.  
Hvordan forbedre metabolismen
 Svært ofte er det problemet med overvekt på grunn av dårlig metabolisme. Alle prosesser er treg, ikke kroppen ikke har tid til å fordøye maten. Dette fettet opphopning og tap av harmoni. Det er mange metoder for hvordan å øke hastigheten på stoffskiftet.
 Å øke metabolismen, detaljhandel matinntaket i løpet av dagen for 4-5 mottakelser. Spise små måltider tillate kroppen å bedre takle sin behandling, i tillegg vil det gå ca 10% av kaloriene.
 Øke fysisk aktivitet. Kroppen vil bygge muskelvev ved å brenne denne akkumulerte fett. Til enhver viktig aktivitet - ikke bare spesielle klasser, men turgåing, til avslag løfte, hjem renhold. Sports i kveld forbedre stoffskiftet, vanligvis på denne tiden redusert. Så vil kroppen forbrenne fett selv mens du sover. En bygge muskler fører til større energiforbruk. Jo mer muskler du har, jo raskere vil kroppen forbrenne kalorier selv når du bare sitter og ser på TV.
 Gjøre massasje - vakuum, cellulitter, honning. Denne "tvinge" effekten vil hjelpe deg til å øke blodsirkulasjonen å spre stillestående lymfe, bringe vann fra vev som også fremskynde stoffskiftet.
 Se ditt bad eller badstue. Varm damp åpner porene i huden, øker sirkulasjonen av substanser i cellene. Varm luft quickens hjerterytme, noe som igjen bidrar til å forbedre stoffskiftet.
 Drikk rikelig med væske - 2 -25 liter per dag. Og ikke bare kaffe eller te, og en enkel drikkevann. Blant annet undertrykker den appetitten. Du vil spise mindre, og bruke kroppen av akkumulert reserver.
 Sove minst 7-8 timer i døgnet. Riktig, dyp og rolig søvn hjelper produsere veksthormon, som, selvfølgelig, brukte kalorier.
 Oftere ute i solen (ikke veldig varme). Oksygen får kroppen til å brenne lagret fett og sollys fører til syntese av vitamin D, som gir raskere stoffskifte.
 Badestamp (10 minutter), Douches - en flott måte å forårsake svetting, akselerere blodsirkulasjonen, og dermed øke metabolismen.
 Ta vitaminer og mineraler. Spesielt nyttig for metabolsk folsyre. Generelt, matvarer som fet fisk, sitrusfrukter, rød paprika, eple cider eddik, en eller annen måte, påvirke metabolske prosesser i kroppen. Inkludere dem i kostholdet ditt, og mest sannsynlig, snart vil du ikke kjenne deg igjen.  
Ansikt til ansikt ungdomOppskrifter på ansiktsmasker. Nyttige masker til ansiktet tenåring.
Maske med vaktel egg og jordbær
Kreves: 1 egg, 5-7 jordbær, 1 lm. L. naturlig grapefruktjuice eller 1-2 dråper naturlige eteriske oljer.
Matlaging. Jordbær skåret rozimnuty skje og puré til staten, egg visp eller elektrisk mikser dunke, bland med jordbær, legg grapefruktjuice eller aromatiske oljer, bland alt igjen.
Søknad. Påfør lim på ansiktet med en børste og la stå i 15-20 minutter, og skyll med vann.
Jordbær inneholder mye vitamin E, som gir styrker veggene i blodårene, og hell toner huden. Grapefruktjuice, den virkelige kilden til vitamin C og bidrar til friske hudfarge, gir huden styrke og friskhet, og i tillegg svært effektive porer. Grapefrukt gir næring til huden med vitamin E for å bidra til å normal cellulær respirasjon epidermis. Takket vaktel egg huden blir vitamin A, som er den viktigste verktøy i kampen mot ulike typer akne, med vaktel egg ikke forårsaker allergi, så bruk dem kan til og med mennesker utsatt for allergiske reaksjoner.
Med fortsatt bruk av denne masken (1-2 ganger i uken) hud får en sunn type, antall lesjoner dramatisk redusert, de leges raskere. I løpet av måneden er det regulering av talgkjertlene, hyper talg sekreter på stopp, huden er helt frisk.
Masken av leire og kiwi
Kreves: En mellomstor kiwi, 1 ss. l. grønn eller hvit leire, 0, 5. l. vyrzhyn ekstra olivenolje, 1-proteinet.
Matlaging. I kiwi kniv skallet og knus den i en bolle til puré tilstand, og hell i olivenolje og legg litt pisket protein, bland. Under omrøring, til å være en blanding av leire. Kna den smidig tilstand.
Søknad.Børste bruker på ansiktet og la stå i 15-20 minutter, og skyll med vann.
Kiwi inneholder store mengder av magnesium, og en hvilken som helst leire har utmerket antibakteriell virkning, porer og normaliserer fett- og vannbalansen i huden. Andre komponenter er også stor innvirkning på fet hud - olivenolje har en sterk fuktighetsgivende effekt og protein perfekt regenerere hudceller og stimulerer stoffskiftet aktiv. Med denne masken porene ryddet av trafikkorker forsvinne svarte prikker, færre kviser. Huden er ren, velstelt, sunn farge.
Masken av kirsebær og stivelse
Nødvendig: 6-7 kirsebær, 1 ss. l. potetmel, appelsinjuice med fruktkjøtt.
Matlaging. Fra kirsebær groper å fjerne skjeen å mose puré status, legge stivelse og appelsinjuice med fruktkjøtt (hvis kan erstatte det med 2-3 dråper naturlige aromaoljer ingen appelsinjuice), alle grundig.
Søknad.Påfør på ansikt børste og la stå i 10-15 minutter, og skyll med vann.
Cherry inneholder mye verdifull hud pektin, som har en styrkende og oppkvikkende effekt er mykgjørende effekt. Appelsinjuice bidrar til metning av huden med vitamin C, noe som gir den et sunt utseende og bidrar til å forbedre hudfarge. Naturlig appelsinjuice ganske effektivt strammer porene og stivelse har høye rengjørings evner og bidrar til å eliminere lunger i talgkanalene; Masken er best å alternere med de ovennevnte i en uke.
Disse masker er nyttige ikke bare som en medisinske og kosmetiske produkter, men også effektiv for forebygging av akne. Så snart du oppdager ansikts karakteristiske sorte prikker, ikke vente til betennelsen vil follicles ledning rengjøring ansiktet med Scrubs og damp, masker og mekaniske presstopp. Husk alltid at sykdommen er mye lettere å forebygge enn å kurere.  
Hva du skal gjøre for å gå ned i vekt føtterVakre ben - drømmen for mange kvinner. Dessverre er denne delen av kroppen til det smukke kjønn er problematisk fordi mange er på utkikk etter måter kan du raskt gjøre bena tynnere.
Makt slanking ben
Selvfølgelig spesielle måltider for harmoni ingen bein, fordi når vekten går ned, går det jevnt fra alle deler av kroppen. Men for å bli kvitt noen centimeter i føttene trenger å gjennomgå kostholdet ditt.
Til bena ned i vekt, må du spise kun naturlige produkter med et minimum antall tilsetningsstoffer og konserveringsmidler eller nei. Helt av fast food og de matvarer som er komplekse teknologiske prosessen som giftstoffer og fett som finnes i dem, provosere utseendet på fettansamlinger i bena og cellulitter på dette området.
Spis bare magert kjøtt, fisk og fjærkre. Den beste rødt kjøtt helt erstatte fisk og kylling bryst, men hvis jeg ikke kan gjøre det, så ta ham ned til et minimum. Dermed reduserer du kaloriinntaket, men dine daglige porsjoner ikke reduksjon i volum.
Til bena ned i vekt, må du passe på å spise mer grønnsaker.De er rike på fiber, noe som gir en følelse av metthet. Men fra poteter og belgfrukter fortsatt trenger å gi opp, fordi de inneholder mye stivelse.
Når du kommer til å "gi" appellere sine føtter, bør ta magre meieriprodukter og væske i ubegrensede mengder (minst 2 liter vann om dagen). Det bør glemme brus, alkohol og bakt søtsaker. Hvis du ønsker å gå ned i vekt kan være i ubegrensede mengder for å drikke te med ingefær og te med nellik og kanel.
Øvelsen for vekttap ben
Ernæring - er bare begynnelsen på arbeidet med velskapt ben. Å miste vekt føtter, med unntak av riktig kosthold er nødvendig trening. Den enkleste måten å gjøre musklene fungerer dette området - gi opp heisen og reise med bil. Stige og gå ned trappa og gå over foten. Bare gå raske skritt!
Sørg for å kjøpe et tau. Hoppe daglig i 15 minutter hvis du har mulighet til å gå til gym, betale mer oppmerksomhet til leksjoner på tredemølle, sykkel og ellipsoiden. Kjør på sporet ikke er nødvendig, kan du bare plukke den opp på 15-20 grader og gå med henne i denne posisjonen i 30-40 minutter. Å miste vekt raskere føtter, kombinere turgåing og løping.
Det vil hjelpe å bli kvitt uønsket roundness føtter trampoline. Spesielle øvelser på den ikke trenger. Den nedre del av kroppen ned i vekt, selv om man bare hoppe av minst 20 minutter hver dag. Spesielt godt egnet slike klasser for dem som er i svært dårlig fysisk forfatning.
Ønsker å gå ned i vekt? Sørg for å strekke på kveldene. Enkel strekke musklene slapper av, mette den med oksygen, og vil bidra til å redusere fett.
Bena ned i vekt raskere hvis du utfører spesielle øvelser daglig:
- Liggende på en hard overflate på baksiden, trekk hendene langs hans torso og ben satt sammen. Sakte løfte beinet litt bøyd (venstre) opp og trekk sokken over. Tilbake til startposisjon. Da det samme og gjøre det andre benet. Gjør denne øvelsen 20 ganger, men alltid i sakte tempo.
- Liggende på fast grunn på magen hans, lener seg på albuen, løfte beinet (venstre) og vri den til siden. I sakte film, gå tilbake til startposisjonen og gjenta bevegelsen 15 ganger.
- Stående på støtte (kan holde på stolen), sakte løfte beinet (venstre) side for å få en rett vinkel. Har 20 av disse bevegelsene og gjør det samme med det andre benet.
- Å holde tilbake, litt løfte beinet (til venstre) og sitte ned. Sakte tilbake til stående stilling og gjøre det samme den andre etappen. Denne øvelsen, gjenta 15 ganger.
- Spre føttene litt bredere enn skuldrene og løfte hendene opp, deretter bøye og prøve å nå ut hånden (venstre) til foten (høyre) og deretter gå opp. Trener 15 ganger for hvert ben.
- Vedta hendene bak hodet, bøyd på albuene, fingrene stsepyte slottet og sitte på huk, sakte beveger hele kroppsvekten på ett ben. Gjenta samme knebøy med vektoverføring til den andre siden. Øvelse gjør 20 ganger.
- Sakte knebøy slik at kneet var rett vinkel, vypryamitsya og strekke armene opp. Nok en gang sette seg ned og klatring, hoppe. Gjøre 20 sit-ups.
- Liggende på en hard overflate på siden og lener seg på en av armene, sakte tempo make fot høy max. Gjenta bevegelsen minst 10 ganger.
Utmerket stepper hjelper miste vekt. Dette lille og billig simulator kan plasseres i alle rom i hjemmet ditt og gjøre alt i 15-20 minutter om dagen. Innen 10 dager vil du merke at slank og vakker vil være føttene. Også egnet for hjemmetreningsplattform, som benyttes i trinn aerobic. For å gå ned i vekt, følg hennes enkle ups.
Disse øvelsene kan gjøres separat eller kombinert i et kompleks. Fremfor alt, hvis du gjør noen av dem, må ha 30 sekunders pause mellom settene.  
Яндекс.Метрика