LH (luteiniserende hormon) i kvinner - standard, høy og lav
 Når en kvinne ikke liker henne i speilet, hun går til skjønnhetssalongen og behovet for å først gå til en gynekolog. Hvorfor? Fordi utseendet, benbygning, karakter, fysisk og psykisk helse for kvinner er avhengig av hormonelle nivåer.
 Ubalansen i hormonsystemet påvirker funksjonene til alle kvinnekroppen. Det er derfor viktig å bli testet regelmessig, og hvor verdier avviker fra normen, for å behandle spesielle medisiner som legen vil foreskrive.
 En av de viktigste hormoner er lyuteotropyn. Det gir gonadene, fremmer produksjonen av progesteron.
 Hvor viktig luteiniserende hormon?
 Luteiniserende hormon (LH) er signalet utbruddet av menstruasjon og pubertet påvirker utviklingen av kjønnslemlestelse. Det er ansvarlig for transformasjon av en jente i en full kvinne. Det er nødvendig for vekst av eggstokkfollikelen, fremmer vellykket eggløsning.
 Verdi follikkelstimulerende hormon og luteiniserende en kvinnes kropp bestemmer evnen til å føde barn.
 Under svangerskapet øker antallet aktive østrogen, og dermed redusere LH indikatorer. Etter familiene til normale hormoner og menopause lyuteotropyna nivå i den kvinnelige kroppen øker.
 Av tidlig pubertet hos jenter LH nivået er lavt. På slutten av tenårene hormonet begynner å bli sluppet ut i blodet, påvirker utviklingen av kjønnsorganer og dannelsen av en kvinnelig figur.
 Den aktive delen av LH-bølge i blod på midten av menstruasjonssyklusen og forårsaker eggløsning. I løpet av denne perioden, nivået av LH øker ti ganger om dagen, etter eggløsning, hormon betydelig reduserte priser.
 Analyse av luteiniserende hormon hos kvinner som er tildelt i følgende tilfeller:
 - Infertilitet;
 - Truet abort;
 - Forstyrrelse av gonadene;
 - Ektopisk blødning;
 - Veksthemming;
 - Hirsutisme (økt hårvekst på brystet, ansiktet, magen);
 - Fravær av menstruasjon;
 - Bestemme dato for eggløsning.
 Forklaring av resultatet må monteres av en ekspert.
 Frekvensen av LH hos kvinner
 Regel luteiniserende hormon varierer avhengig av menstruasjonssyklusen, alder og individuelle egenskaper av organismen.
 Hos friske kvinner i løpet av de første tolv dagene av menstruasjon, priser varierer 19-14 Med / l under eggløsningen 25-150 med / l og 05-17 Med / l i lutealfasen av syklusen mestrualnoho.
 Etter overgangsalderen hos kvinner er hormonelle og LH nivåer når det gjelder stopp: 14-543 med / l.
 I doreproduktyvnom periode - 01-64 Med / l.
 Årsaker til økning i LH
 Kvinner lyuteotropyna nivå over det normale i tilfeller av:
 - Tidlig menopause;
 - Endometriose;
 - svulster i hypofysen;
 - Polycystisk eggstokker;
 - Langvarig faste;
 - Alvorlig stress.
 Årsakene til lave nivåer av LH
 - Fedme;
 - Misbruk av nikotin;
 - Fravær av menstruasjon;
 - Graviditet;
 - Simmonds sykdom;
 - Dwarf syndrom;
 - En bivirkning av visse medisiner.
 For å teste resultatet var nøyaktig før du drar til klinikken, sjekk ut noen regler:
 - Analyse av hormoner utført på tom mage, strengt designet av Dr. Day;
 - Minst en dag før levering analyse avstå fra alkohol, avstå fra seksuell intimitet og idrett;
 - Hvis du tar noen medisiner, sørg for å varsle legen din, da de kan påvirke påliteligheten av testresultatene.
 Noen jenter, lenge før ungdomsårene, økte nivåer av LH. Dette bør ikke være redd, verken som er sykdom er ikke, dette skjer i tilfeller av for tidlig modning av hypofysen.
 Dersom resultatene av analysen viste at hormonnivået mer eller mindre normen, ikke få panikk, det betyr bare at du trenger å ta en nærmere behandle deres helse. Etter anbefalinger fra lege, kan raskt og effektivt justere hormoner.  
Årsaker til infertilitet hos kvinnerI dag er det svært vanskelig å nevne den viktigste årsaken til infertilitet hos kvinner med hvem de er stadig oftere til kvinnelig lege. Men uansett årsak, bør sin avklaring og videre behandling utføres uten noen forsinkelse. Samtidig viser statistikken oss følgende situasjon: de vanligste årsakene til infertilitet hos kvinner med eggløsning problemer, kvinne gynekologiske sykdommer og dysfunksjon av organer. I tillegg bør du også merke seg det faktum at infertilitet ofte møter de par som giftet seg etter en stund ville leve uten barn. Dermed anser vi de viktigste årsakene til infertilitet hos kvinner og finne ut hva de kan være relatert.
Problemer med eggløsningen fører til infertilitet
En av de vanligste årsakene til kvinnelig ufruktbarhet er galt menstruasjonssyklusen, som senere kompliserer prosessen med eggløsning hos kvinner. Årsaken til dette kan være feil syklus avvik antall dager, det vil si når det er mindre enn 21 dager eller mer enn 35 dager. Dette fører til at kvinner ikke har tid eller egget å modne eller bli unviable. Som et resultat, kan en kvinne ikke bli gravid fordi uansett hvordan hun har eggløsning. Og siden det kan gjentas hver måned, her vi har å gjøre med ufruktbarhet på grunn av problemer med eggløsningen.
Ovarial dysfunksjon som en årsak til infertilitet hos kvinner
Ovarian dysfunksjon - er en annen vanlig årsak til kvinnelig ufruktbarhet. De fleste brudd funksjonalitet eggstokkene hos kvinner er et resultat av svekkede hormonkjertlene, hypothalamus og hypofysen. I strid med system av kjertler eggstokkene ikke får de nødvendige signaler som trenger å produsere hormoner. Dette fører til driftsforstyrrelser av follikler hos kvinner som egg eller ingen moden eller raskt bli uholdbar. Men årsaken til ovarial dysfunksjon, en av de viktigste årsakene til kvinnelig ufruktbarhet, kan ikke bare individuelle kjennetegn ved den kvinnelige organismen, men også alle typer hodeskader eller svulst.
Hormonelle problemer kan føre til ufruktbarhet
Like vanlig årsak til infertilitet hos kvinner er hormonelle former. Resultatet av slike brudd er mangelen på en menstruasjonssyklus i det hele tatt, eller mangel på modning av oocytter. Dette er ikke det eneste negative på dette problemet, da disse lidelser kan føre til funksjonsfeil og andre hormoner, ikke bare sex (f.eks bukspyttkjertel eller skjoldbruskkjertelen).

Hva er tidlig overgangsalder og dens effekter på fertilitet hos kvinner

En av årsakene til infertilitet hos kvinner kan være tidlig overgangsalder. Dette fenomenet er ganske vanlig og bety for tidlig eggstokksvikt, noe som skjer ikke i 55 år, som skjer hos kvinner generelt, og i en alder av 40 år. De viktigste årsakene til tidlig overgangsalder er fortsatt uklart, men eksperter observasjoner viser at det ofte er arvelig. Godbit ovariesyndrom kan føre til ufruktbarhet, men i de fleste tilfeller er det sjelden fører til en manglende eggløsning. Forresten, i tilfeller av tidlig overgangsalder er noen ganger referert ahenezyyu og eggstokker, dvs. ubebygde eggstokkene eller deres fullstendig fravær. Dette er imidlertid ytterst sjelden, men er også ansett som en direkte årsak til infertilitet hos kvinner.

Polycystisk ovariesyndrom som en av årsakene til infertilitet hos kvinner

Ofte årsaken til kvinnelig infertilitet er gynekologiske sykdommer, som for eksempel polycystiske eggstokker. Denne sykdommen fører til forstyrrelser i metabolismen av hormoner og noen endringer i eggstokkene. Hvis en kvinne har vært polycystiske eggstokker, kan det nevnes noen endringer skjer med kroppen hennes, økt hårvekst, uregelmessig menstruasjon, amenoré mulig, manglende eggløsning, og som et resultat av infertilitet. Dette er fordi sykdommen forårsaker redusert produksjon av hormoner, selv om nivået av testosteron og østrogen øker kontrasten.
Mangel av follikkelstimulerende hormon gjør dem permanent underutvikling, som manifesterer seg i fravær av modne og klar for befruktning. Den kalles polycystisk sykdom på grunn av det faktum at i en slik situasjon follikulære cyster er dannet, noe som kan sees gjennom en kvinne ultralyd. Disse cyster føre eggstokken overflate dekket med en hvit kapsel gjennom som modnet egg kan ikke passere.
Cervixkanalen og dens lidelser som årsak til kvinnelig ufruktbarhet
Noen ganger kan en kvinne helse er i utmerket tilstand, hennes kjønnsorganer klar for fødsel, går Menstruasjon jevnt og uten forstyrrelser. Men det kan ikke engang tenke. Dette kan være på grunn av noen forstyrrelser i livmorhalsen forårsaket av for tykk slimet i livmorhalsen. Infertilitet disse bruddene vanskelig å ringe, men likevel den ikke tillater sperm å overvinne denne tykt slim for å befrukte egget. Som et resultat, er det ingen oppfatning at mange kvinner antyder deres mulig infertilitet. Veien ut av denne situasjonen er ofte kunstig inseminasjon.
Cervical erosjon som fører til infertilitet hos kvinner
En annen kvinne sykdom, noe som er årsak til infertilitet hos kvinner er cervical erosjon. I tillegg er sykdommen ledsages av kanal cervikale mange polypper som må fjernes umiddelbart før behandling av infertilitet.
Også cervical erosjon forårsaker skade på egglederne og det er deres komplett obstruksjon. De fleste kvinnene i denne sykdommen det er betennelse av organer. Lignende skader på egglederne kan være svært forskjellige, men de ofte føre til infertilitet hos kvinner.
Som du kan se, er det mange vesentlig årsak til infertilitet hos kvinner. Men de bør ikke være redd, trenger bare å svare på dem med en gang, spesielt hvis du prøver å bli gravid for de siste månedene, men du trenger ikke lykkes. Henvise til lege, vil du alltid få en full konsultasjon på enhver situasjon og få nødvendig behandling.  
Яндекс.Метрика