Lidasa i gynekologi
 Det er kjent at kvinnelige kjønnsorganer er den mest følsomme og sårbare i form av sykelighet. Snakker av de vanligste faktorene som påvirker tilstanden til den kvinnelige reproduktive system, er følgende:
 - Kroniske infeksjoner i urin-systemet;
 - Abort (abort);
 - Kirurgi på kjønnsorganene (eggstokker, fallopian rør, livmor);
 - Arvelige sykdommer;
 - Nikotin og alkoholavhengighet.
 Disse faktorene ofte føre til fremveksten av bekken lim sykdom, som gir kvinner en masse problemer. Det var pigger før eller senere vil gi seg til kjenne. De viktigste symptomene, som kan oppdage tilstedeværelsen av sammenvoksninger:
 - Smerte (skarp eller moderat) i nedre del av magen;
 - Intestinal kolikk;
 - Flatulens i tarmen (gastro);
 - Økning i magen;
 - Forstoppelse;
 - Kvalme;
 - Oppkast;
 - Vekttap;
 - Bouts av tarmobstruksjon.
 Hvis du har enda en av disse symptomene bør du oppsøke lege for å gjennomgå diagnostisk undersøkelse og å begynne behandlingen.
 Dessuten er det klebende sykdommen fører til infertilitet. Dette er på grunn av mangel på åpenheten i egglederne og manglende evne til bevegelsen av spermier på dem for å oppnå et modent egg. I dette tilfellet, leger ofte tilby kvinner løse problemet ved hjelp laparoskopisk kirurgi, som er utført i løpet av disseksjon av sammenvoksninger og "sletting" av egglederne. Imidlertid, til tross for at denne driftsmåte er nå ansett som den minst traumatisk, i dette tilfellet, er det ikke alltid effektiv. Etter hvert kirurgi innebærer fremveksten av nye sammenvoksninger. Dette er grunnen til at de fleste kvinner foretrekker konservativ behandling. Det skal bemerkes at stoffet lidasa i gynekologi, spesielt i kampen mot klebe sykdom er ansett som den mest vanlige og mest effektive behandling.
 Hvordan lidasa påvirke toppene?
 Den største fordelen med dette stoffet er evnen til å oppløse hyalouranovuyu syre, som er en del av bindevevet, som dannet arrdannelse - voksninger. Dette enzym er en hovedkomponent hyalouronydaza lidasa, noe som fører til en gradvis tap av elastisitet av bindevev arrdannelse og gjør permeable stoff kjønnsorganer (eggledere, ovarier). Fordelen med dette stoffet er at mangel på bivirkninger og kontraindikasjoner minimum. Unntaket er graviditet og amming.
 Foreløpig lidasa er tilgjengelig som en injeksjon løsning og vaginal stikkpille (lys). Har bevist sin behandling når stoffet injiseres direkte inn i bindevev vedheng (eggstokker). Den terapeutiske virkning i dette tilfelle holdes omtrent to dager. Ofte brukt tamponger gynekologer lidasa og dimexide, som til sammen er biologisk nedbrytbare, smertestillende og betennelsesdempende middel. For å oppnå effekten er nok 10-14 prosedyrer.
 Fysioterapi lidasa
 Fysioterapi er en annen måte å bruke dette stoff ved behandling av gynekologiske sykdommer. Oftest pasientene tildelt elektroforese lidasa hvori det terapeutiske stoff - hyalouronydaza påvirket DC penetrerer direkte inn i bindevevet av de berørte organer. Tross for enkelhet av denne metoden, dens innvirkning på den mest skånsomme og effektive.
 De viktigste fordelene ved elektroforese i kombinasjon med lidasa er:
 - Mangel på overdose - legemidler som administreres i minimale doser;
 - Eksklusjon feil i fordøyelsessystemet;
 - Fraværet av stoffet i blodet og lymfe;
 - Virkningen av bare den skadede orgel.
 Kontra denne behandlingsmetoden er akutte fasen av infeksjonssykdommer og inflammatoriske sykdommer, hormonelle legemidler, som inkluderer østrogen, graviditet, amming og idiosynkrasier ingredienser. For å oppnå dette, før forskrivning lidasa bør sjekke følsomheten til stoffet med en test og få ekspertråd gynekolog.  
Tannpleie hjemme

 Hvordan ta vare på tennene dine


 Hvis mellom Hollywood smiler Mona Lisa smile og du velger det siste, eller det kan tyde på at du - den klassiske smak, eller du - behersket mann, eller har, dessverre, tannproblemer. Det faktum at 95% av moderne menneskeheten fra tid til annen er det slike problemer, og hvordan man skal håndtere dem, vil vi fortelle deg.

 En utflukt til utviklingen


 Dietten av våre forhistoriske forfedre besto hovedsakelig av produkter som ikke er utsatt for spesiell mat - ingen termisk eller mekanisk. Når menneskeheten flyttet til bruker malt og klar for fordøyelsen, tennene blir avhengige mye mindre stress når du tygger. Og som alle verktøy som bruker ikke-fungerende, begynte tennene å svekkes. Dette forklarer den raske utviklingen av karies, periodontitt, tannkjøttsykdom og andre katastrofer i våre tenner.
 Jeg vil selvfølgelig rette opp situasjonen ved alle tilgjengelige midler. Mange flytter til rå mat (rå absorpsjon, mekanisk ubehandlet mat), som syntes å ha for å gå tilbake til våre tidligere last tenner, gjenopprette tapte biologiske rolle, og som et resultat av ditt besøk til tannlegen vil være mye mindre.
 Men ideen om en umiddelbar overgang til rå mat, dessverre, kan ikke, og "sыroezhkam" er ikke alltid mulig å betydelig forenkle livet ditt. Først våre tenner - ikke de som var tennene av våre forhistoriske forfedre. For det andre, i tillegg til "bortskjemt" tennene av det moderne mennesket er "bortskjemt" fordøyelsessystemet som rett og slett ikke stå slik test.
 Men i grunn er en god måte å ta vare på kroppen din. Et par rå gulrøtter og epler en dag vil positivt påvirke ikke bare din figur, men også på tennene.

 Om tennene bør begynne å ta vare før fødselen


 I første halvdel av svangerskapet hver vordende mor føles store variasjoner i smak og preferanser.
 Jeg vil at ting som tidligere ikke trodde (pickles og syltetøy, for eksempel), og at mye tristere, er det ikke ønskelig nødvendig og nyttig. Og aversjon mot kjøtt, fisk, melkeprodukter, ost og ost kan føre til at barnet ditt vil være en vanlig tannlege stol. Det var i de første månedene av svangerskapet er dannelsen av tenner og legging av et barn. Mangel på visse aminosyrer ("byggeklosser" som utgjør proteinmolekyler) kan føre til forstyrrelser i å bygge proteingrunnmasse av tannen.
 Permanente tenner hos fosteret er plassert i andre halvdel av svangerskapet. Denne prosessen fortsetter til barnet er tre år, og den endelige dannelsen og mineralisering av tennene varer i 14-15 år.
 Tennene kan lide for livet, for eksempel fra barnesykdommer, visse medisiner, særlig antibiotika gammel generasjon. Selvfølgelig, er det umulig å klare seg uten medisiner, men bør definitivt implementere anbefalingene fra legen og ikke vise for mye initiativ. De betingelser under hvilke et utviklings person, også påvirke utviklingen av tannvevet. For eksempel, vann avløp Kharkiv svært lavt innhold av fluor salter og tannleger enda eksisterer uttrykket "Kharkiv" tenner: karakteristisk grå farge, ofte skadet nakke av tannen. Det er bedre å bruke tannkrem med høyt fluorinnhold og ikke skimp på kvalitet: systematisk behandling av en tannlege ut mer.
 Som voksen inneholder ca. 2% kalsium. Hvis du veier 60 kg, kalsium komponent av 12-13%. Disse aksjene bør stadig etterfylles daglig. Ikke alle sammensatte kalsium egnet til menneskelig. Den mest lett fordøyelig kalsium finnes i melkeprodukter. I alle aldre - behovet for kalsium. Voksen nok til å spise 100-120 gram ost 50 g ost eller drikke et glass melk 15-2, kefir, yoghurt. Ungdom 12-17 år, hvis kroppen er aktivt vokser og utvikler seg, samt gravide kvinner trenger kalsium til 15-2 ganger. I andre og tredje trimester av svangerskapet rate på 350-400 g ost - hver dag. Under trenger overgangsalder kvinner også mer enn normal kalsium i kroppen som det er aktive hormonelle endringer og mangel på kalsium og fosfor kan oppstå osteoporose - økt skjørhet av bein. Hvis du mate barnet morsmelk - er det helt greit, men på samme tid det øker behovet for kalsium i 2-25 ganger gjennomsnittlig voksen behov. 
 Til riktig zasvoyuvavsya kalsium i kroppen, ikke bare forbruke mye av meieriprodukter - full assimilering av kalsium og fosfor er også nødvendig. Den finnes i nøtter, belgfrukter, grønne grønnsaker, salat, persille, dill, fisk og sjømat. Dessuten må den være til stede fett diett. De fremmer bedre fordøyelse ikke bare mineraler, men også makro, vitaminer. Så selv om du sitter på en diett, ikke gi opp fett helt.

 Vrechnыe vaner og tenner


 Intet menneske som ikke har hatt et annet par av dårlige vaner. Men lidenskapen for gambling og elsker å plukke nesen diskusjon neste gang. Det er vaner som direkte skade som tenner. På svært øm alder - lang tommelen suger, tunge, brystvortene feil; Alt dette fører til en endring i bit. Så ta vare på ditt barns bite selv før han første tann, kjøpe spesiell smokk eller brystvorte å danne en matbit. På den informerer deg i detalj barnelege eller farmasøyt på apoteket. Voksne noen ganger holde tennene og bruke dem som åpneren eller tang, chopping nøtter. Mange smokk brystvorte-sigaretten er lett erstattes. Men ikke alle røykere vet at de skadelige effektene av tobakksprodukter industri ikke er begrenset til varm røyk, nikotin og tjære, er syre-base-balansen i munnhulen 67-68 røyker mens røyking hos menn - 74.
 Hvis barnet ditt feil okklusjon, eller skjeve tenner er, ikke bekymre deg. Dette underkastes en korreksjon. Legen som behandler slike saker kalles en kjeveortoped. Men det er lurt å se en spesialist i perioden når melketenner endres permanent. Selvfølgelig, hvis du gikk glipp av øyeblikket og slått til legen når de permanente tennene har allerede funnet sted, og mangler kan rettes opp ved 17 og 20. Men det blir hardere og lengre.

 Hvordan ta vare på tennene dine


 Vi vet alle at du trenger å pusse tennene, gjør det to ganger om dagen, morgen og kveld, og fortsatt være god etter hvert måltid, og likevel det ville være god for minst 3-4 minutter, men ikke så samvittighetsfullt overholde disse reglene, noe som gir raskere Hyllest til den formelle gjennomføringen av hygienisk ritual. Og forresten, forsiktig børsting hvis ikke redde deg fra dating fra tannlege stolen, deretter gjøre møtene mindre hyppige og mindre "pыtochnыmy." Den sentrale rolle her tilhører en tannbørste og tannkrem. På hver - mer.

 Hvordan velge en tannbørste


 Tannbørste. I moderne butikker og apotek selges for noen valg og smak, med fargede bust, med aerodynamisk design, muntre musikken spiller i prosessen, elektrisk energi, som renser seg selv, og så på E. Men først tannbørste bør oppfylle følgende krav.:
 • Lengden på den arbeidende del bør ikke overstige 3 cm for voksne, 2 cm for små barn, 25 cm for grunnskoleelever.
 • Den optimale bredde og lengde av børstebust 1 - 12 cm.
 • For tykke bust kompliserer godt renhold tennene.
 • Myk bust børsting lettere hvis du sårbare tannkjøtt.
 Selv om du er knyttet til den praktiske børste, uten anger, endre det minst fire ganger i året (minst komfortabel).
 Angående elektriske tannbørster antas at de er godt renset tenner på grunn av dreiemoment og høy hastighet. De er fortrinnsvis i kombinasjon med konvensjonelle. Mange hevder at elektriske børster - et nytt ord i oral hygiene. Men de også bør endre, men litt mindre enn normal børste.

 Hvordan velge en tannkrem


 Leger deler tannkrem på arter og underarter. To arter: hygiene og helse. Først bare ren og forfriskende munn. Den sistnevnte også hemme patogener. Eller styrke emaljen. Eller blekemiddel. Og de naturligvis er en underart.
 For å forstå det viktigste formålet med pasta nøye vchytaytesya i komposisjonen.
 Mot tannråte. Inneholder fluorid (natrium, tinn, aminoftoryd, monofluorfosfat) og kalsium (vanligvis kalsium glycerofosfat). Legg merke til at alle disse stoffene er bare effektive når du bruker på å pusse tennene minst tre minutter.
 Anti-inflammatorisk (beskytte mot periodontitt). Inneholder ekstrakter av kamille, peppermynte, salvie og andre urter.
 Bleking. Inneholder natrium bikarbonat (natron), som i likhet med skure strimler tenner bare ren plakett. Påfør lim er ikke anbefales Dr. daglig, sammen med et snev av emalje kan bli slettet, så 1-2 ganger i uken er nok. Og bare hvis det ikke er noen symptomer.
 Ikke bli involvert blekepasta av den grunn at de åpner veien til karies. I tillegg kan en gulaktig farge emalje bli bestemt av genetiske faktorer (forresten, studier har funnet at gulaktig emalje motstandsdyktig mot råte, så ikke mas opprørt). Hvis du vil ha hvite tenner - er det bedre å gjøre dette på en stol tannlege. Han vil anbefale den mest skånsomme og effektive metoden.
 Hvis du gjør det riktig, og i tennene hele tiden, nye hull (hull i tennene), kontakt din tannlege kan være, han vil råde deg spesiell lim med et høyt innhold av fluor, kalsium og fosfor. Eller vil foreskrive fysioterapi ved hjelp av mineraler for å styrke tannemaljen. Hvis du er bekymret for tilstanden til tannkjøttet, kan du bruke et lim som inneholder ekstrakter av urter, vitaminer, bie, salt, mineralvann og havsalt.
 Å fjerne plakk i interdentale mellomrom, bruke tanntråd, flosses. De kan også inneholde vitaminer, mineraler, fluor, propolis, andre tilsetningsstoffer.
 Munnvann og muntlig freshener å fungere som deodoranter for munnhulen; og legge til rette for enkel rengjøring tenner. Gels er brukt etter børsting - sette en tannbørste, og skyll med litt venting. Også gels er bra, hvis du er sint Tannkjøtt som skadet slipende pasta.

 Pedagogisk Poem


 Fra en tidlig alder trenger å vaksinere barnet pusse ferdigheter. Mens han fortsatt var en liten, godt gjøre det i et spill. Let 'renser tennene "dukke eller bamse, ikke skummelt, selv om vymazhetsya leketøy tannkrem. Ta en plastleke som er lett å rengjøre. Det viktigste at det var "virkelig".
 Flott skuespill og personlig eksempel. Bare sette babyen, gi opp en børste og ikke glem å prise ham. Det er veldig vanskelig å lære et barn å pusse tennene hvis han ikke hadde sett, som gjør hans foreldre. Tannbørste kan gi barnet en penn har en 18-2 år.
 Lær barnet ditt å pusse tennene.
 Denne prosessen omfatter tre typer bevegelser:
 • Vertikal. Fra tyggegummi til tannen. Fra topp til bunn for den øvre tennene og oppover til bunnen.
 • Horisontal. For å tygge overflater av sidetenner.
 • Rundskriv. De skal fange tannkjøtt. Dette er en god massasje, stimulerer blodsirkulasjonen.
 Først pusser tennene i overkjeven, konvensjonelt delt dem inn i grupper på 2-3 tenner, lange røtter, lateral røtter og front (gruppe 2). Bare børste tennene på den nedre kjeve. Ikke glem om den indre overflaten av gebiss, den som kommer med språket. Du kan vurdere når du pusser tennene bevegelse samtidig barn pouprazhnyayutsya stillingen. Pusse tennene bør ta ca tre minutter, ikke mindre. Forutsatt at den gjennomsnittlige varigheten av pop treffer omtrent det samme, kan du kombinere forretninger med fornøyelse. Musikken og tenner ren moro. Og varigheten av prosedyren klar: musikk er over - du kan skylle munnen. Barn trenger å være sikker på å bruke barnas tannkrem. En annen nyttig vane som må innføre - munnvann etter hvert måltid.
 Til dessert, spise et eple er bedre enn iskrem med pisket krem. Harmløs ved første øyekast, betyr søt kopp kaffe på tennene dine ikke opptre mindre aggressivt enn litt godteri. Jeg definitivt sove med nechyschenymy tenner har råd bare til våre mindre, og at på salg er det spesielle børster og verktøy for tannpleie for katter og hunder.
 Vi oppfordrer deg til å gå til tannlegen minst en gang hver tredje måned. Hvis du ta vare på tennene, vil disse besøkene være smertefri for deg.
 Du må gå til tannlegen hvis
 • ingen styrke til å tåle knallhard smerte og derivater dipyrone og alkohol ikke hjelper;
 • perezhevыvaemoy av mat plutselig kommer over det ukjente solid kropp, som ved nærmere ettersyn viser seg å segl;
 • din hvite eller lyseblått tannkrem under børsting Fargen endres til rødt;
 • mens de spiser eller pusser tennene vises ubehag;
 • utad sunt tann begynte å rave eller bli synlig rot;
 • Du fant tenner sprakk, hul, mørke flekker eller tartar;
 • du ​​ofte lider av angina eller du er bekymret for magen;
 • du ​​har fjernet en tann, må du huske på at over tid, vil tennene bevege seg med endringer i bite;
 • Er du misfornøyd med fargen eller formen på sine fortennene;
 • natur "belønnet" du feil okklusjon, men du har mindre enn 20 år;
 • sette et segl (kroner, proteser) permanent skade kinn, tunge, lepper;
 • språk (lepper, kinn) var sår, blemmer og andre enheter;
 • du ​​er bekymret for sprekker i munnvikene (Zaid)
 • Du har tenkt å fylle familien (ikke alle dental verktøy og teknikker er trygge for et barns fremtid, tannhelse smart gjort på forhånd).
 Hvis ingen av de ovennevnte punktene har ingen bekymringer du besøker tannlegen bare i orden rutinemessig inspeksjon, kan du gratulere deg selv at du føler meg heldig som fem prosent av befolkningen som ikke trenger tannpleie.  
Яндекс.Метрика