"Årsaker og konsekvenser"
Like sta dataforskere opprettholde sin helse?

 Spør du bare ett spørsmål: Har du alltid føler meg så bra etter en lang sitter ved datamaskinen? Jeg er sikker på at svaret er "nei". Det faktum at du leser denne artikkelen har betyr at enten du har problemer med dette, eller du innser alvoret i de negative effektene og ønsker å hindre dem. For de som leste om det først, jeg ønsker å gjenta, negative konsekvenser! De er og vil være, hvis du fortsetter å arbeide på maskinen mens du jobber nå.
 Se etter en time, to dager siden. Hvor mange ganger har du tviholdt nakken? Hvor mange ganger har gned seg i øynene? Returnert fra side til side? Og alt dette på grunn av feil sete. Nå holder tre sekunder og se hvordan du leser denne teksten. Rundt det ser slik ut:
Like sta dataforskere opprettholde sin helse?

 Vel, jeg hadde rett? Har du lest akkurat som denne fyren? Nei? Ennå på den andre? For laptop? Kanskje lyver? Det er enda verre! Slike metoder for datamaskinen før eller senere gi deg:
 - Å skoliose (krumning av ryggraden) ryggsmerter, kyfose.
Like sta dataforskere opprettholde sin helse?

 - For å Hemorrhoid - en sykdom assosiert med trombose, inflammasjon, unormal ekspansjon og zvytistyu hemorrhoidal årer.
 - I prostata - et begrep som definerer betente lesjoner av prostata. Og tror ikke at det bare er i de eldre. 60% av de 100 som søkte til sykehuset med problemet, gutter, eldre enn 30 år.
 Hemorroider og prostatitt - en konsekvens av det faktum at det mellom stolens sete og kroppsvarme generert komprimere. Det fører til stagnasjon av blod i bekken organer.
 - Allergi. Hovedsymptomer: utslett, smerter i øynene, rennende nese.
 - Og selv fedme. Stillesittende livsstil ikke ta vekten, men kan Nabawi uten problemer.
 - Å tåkesyn.
 -Ja Så mye effekt på psyken. Fortsatt tror det vil være konsekvensene? Med tillit skuffe deg. - Nei! Det vil ikke passere ubemerket. Hver dag, mer enn 70% av folk bruker tid på datamaskinen og 30% av dem allerede gå til sykehuset. Du ønsker også å være i sine rekker? Nei? Så les videre og du vil lære hvordan du kan unngå det!
 Jeg ønsker å være i forkant at du ikke vil få en magisk spell som du uttalen foran datamaskinen, og det vil spare deg fra alle onder i fremtiden. NEI! Men du får et sett med praktiske tips for å forbedre ditt opphold på datamaskinen, legge til rette for arbeid og vedlikeholde din helse i årene som kommer!
 2. "Læring og handle"
 Og ja, du og jeg snakket om alle slags problemer og sykdommer som kan oppstå på grunn av feil sete ved datamaskinen. Vi slår nå til de nærmere og du vil lære de grunnleggende årsakene til disse sykdommene, samt få et svar på spørsmålet "Hvordan holde seg frisk mens du arbeider ved datamaskinen mye? ".
 De viktigste farer som virker på personen på datamaskinen:
 * Sittende stilling i lang tid;
 * Elektromagnetisk stråling monitor;
 * Eye tretthet, anstrengte øyne;
 * Overbelastning leddene i hendene;
 * Stress med tap av informasjon.
 * Load på halsen.
 Så, for å unngå dette må du ta affære:
Like sta dataforskere opprettholde sin helse?
 1. Tabellen bør være i en høyde på 60 til 80 inches. Den optimale høyde for jobben.
 2. Avstanden mellom skjermen og personen på minst 70 cm (litt over strukket arm).
 3. Juster stolen slik at øynene hans var på toppen av skjermen (se diagram).
 4. Tastaturet og musen skal være på en hylle.
 5. Sørg for at hendene og føttene var på 90

Like sta dataforskere opprettholde sin helse?
 6. Dra musen, drar hele hånden, ikke en børste. Dette vil lette byrden på hånden.
 7. Skjermen skal være rett foran deg. Du bør ikke se på ham på skjeve.
 8. Ikke krysset bena når du sitter ved datamaskinen.
 9. Hold skuldrene rett. Så du støtter peiling.
 10. Sett deg ned, slik at gapet mellom ryggen og stolen var ikke.
 11. Plassering av bordet og skjermen må være slik at solen ikke skje med deg og overvåke alle (sterkt påvirker synet, så for å gjøre).
 12. Gjør Time 5-minutters pause for en liten treningsøkt.
 La oss gjøre det akkurat nå:
 - Stå opp, gå rundt i rommet litt, la vike føttene;
 - Nå mos nakke glatte bevegelser frem og tilbake, venstre og høyre, opp og ned. Gjenta 5 ganger!
Like sta dataforskere opprettholde sin helse?

 - Gjør noen bekkenbevegelser bare frem og tilbake, venstre og høyre. Kjempebra! Muskler lite uthvilt, avslappet kropp. Du kan nå fortsette. Men det gjenstår bare for de ovennevnte anbefalinger, eller til å bryte en, øker du sjansen for å bli ekkel pesten.
 Ved hjelp av disse tipsene vil du sikkert forbedre ytelsen til datamaskinen og ta vare på helsen din.
 Lykke til!  
Hvordan spare synetHver dag våre øyne er ganske sterk belastning, så mange folk bekymret for hvordan å holde din visjon er normalt. Faktisk ingenting komplisert i dette, det viktigste - å følge visse regler.
Mens du leser
Legene sier at det mest skadelig å lese liggende nede, fordi i så fall må du tåle vanskelig avstand til boken. Å redde synet ditt, kan du prøve å holde lese boken i en avstand på minst 30 cm.
Ideelt sett har boken en lett fall fra øverst til venstre. Kontinuerlige lese bøker like skadelig for øynene, som langvarig sitter ved datamaskinen. Sørg for å ta hyppige pauser for fem minutter hver halvtime - det vil bidra til å holde din visjon. På dette tidspunktet vil være godt hvis du nærmer vinduet og ser på avstand.
Å bevare synet og lindrer stress på øynene en pause, gjøre enkle øvelser for øynene, rotere øynene blinke.
Når du ser på TV
Når du ser på TV, sørg for å sitte i riktig avstand fra skjermen, ellers vil det være vanskelig å bevare synet. Ideelt sett bør avstanden til det være fem ganger større enn diagonalen på TV.
Barn er ikke anbefalt å se på TV mer enn ett, fem timer om dagen, voksne - ikke mer enn 3 timer i døgnet. Lagre visjon mulig hvis du ser på TV på tilstrekkelig lysstyrke og kontrast.
For å holde din visjon om natten, litt mørkt rom når du ser på TV. Kveld for å inkludere lys ryggen eller siden.
For PC
Oftest, spørsmålet om hvordan å bevare synet, forekommer hos personer som arbeider på datamaskinen. Ifølge nyere studier, som jobber ved datamaskinen hele tiden, ofte har problemer med synet enn andre.
Selv innenfor en arbeidsdag fra konstant konsentrasjon av visning av en avstand (til dataskjermen) forverres overnatting og utvikle såkalt falsk eller midlertidig nærsynthet.
Dag i oftalmologi enda en spesiell term "datamaskin øyne syndrom". Det kalles tilstanden av følgende symptomer: smerter ved bevegelige øyne, brennende øyne, rødhet, langsom refokuserende, doble varer, tåkesyn, tretthet når du leser. Å bevare synet, ta kontakt med din øyelege når du opplever noen av disse symptomene.
Lagre visjon og beskytte deg mot "datamaskin syndrom" hjelpe forebyggende tiltak. Først av alt er det nødvendig å redusere tiden som brukes på datamaskinen til 4 timer om dagen. Også hver halve time bør ta pauser i arbeidet for å bevare synet. Hvis det er mulig, bruke spesielle øyedråper.
Lagre visjon vil hjelpe riktig arbeidsstasjon. Dataskjermen bør plasseres slik at den øverste kanten er under øyehøyde. Det er også ønskelig å overvåke ikke vidsvichuvav. Skjermen må rengjøres regelmessig for smuss og støv.
Også kreves i arbeidspauser gjøre øvelser for øynene. Fokus vil også være nyttig å se på fjerne objekter.
Lagre visjon hjelper riktig ernæring. Inkludere i ditt daglige kosthold mat høy i vitamin A. Først av alt bør du spise gulrøtter, fennikel, kål, løk. Men merk at vitamin A oppløselig bare i nærvær av fett, slik at disse produkter skal spises med vegetabilsk eller smør, sur fløte, melk og så videre.
Husk at bevare synet optometrist vil hjelpe deg. Sørg for å rådføre seg med ham for å få anbefalinger om hva du skal gjøre for å slappe av øynene dine. Besøk en øyelege bør også være i hvis øynene dine blir sliten raskere eller bli syk.  
Kvinners skidresser

 Ski krever en skikkelig sports utstyr og riktig utstyr. Derfor problemet med hvordan du velger en god og riktig kvinners ski dress, veldig relevant.

 Når dårlig valg av klær du kan være kald og våt. På grunn av dårlig materiale er ikke tillatt fuktighet og ting våt, blir kaldt. Dette kan føre til forekomsten av røde kviser på ben og kulde. Nybegynnere ofte tillate slike feil, setter seg helt unødvendige ting som hindrer bevegelse og bringe bare skade.
 Nå kvinners skidresser er laget ved hjelp av moderne, velprøvd teknologi for år. Idrettsutøvere er alltid lettere alternativ (ellers økt luftmotstand), fordi for dem hvert sekund skjebne bokstavelig talt verdt sin vekt i gull.
Kvinners skidresser


 De mest populære typene av skiklær


 Den vanligste kutt av sporten anses ski dress (kvinne, mann). Men nylig stadig mer populært og alternativ jakke pluss bukser, og de må være koblet av lynet. Dette er for å jakken mens du kjører og skating ikke stige.
 Slike klær er laget uten lommer. Krage og mansjett som mulig til huden din til å redusere blåser vinden og fallende snø unntak. På grunn av dette, har de vanligvis er strikket. Alle glidelåser bør være med indre klaff for beskyttelse mot vind. Nøkkelringer glidelåser bør være store nok til å fange hansker hånd. Spesiell gummisåle vil ikke gå opp på leggen.
Kvinners skidresser

 Hvis du er en amatør skiløper, du perfekte ski dress (kvinnelig, mannlig) en fri kutt enn racing. Her, den mest vanlige versjonen, som består av bukser og jakker som sikkerhets litt lengre og har et elastisk bånd for å fikse. I dette tilfellet kan buksene være under glidelåsen for rask og enkel dressing og muligheter til å få sokker, spesielle fôr materiale av vindfang. Disse kostymene kan være en lomme med glidelås.
 Men i tilfelle hvis du er turist eller en sjelden besøkende til skianleggene, klærne for slike turer er en gratis kutt. Det er ikke viktig luftmotstand og dermed dresser og skidresser, kvinner så vel som menn, har vakker og stilig. Foruten disse tingene ganske varm, fordi tempoet ride fans for sakte. Det er ofte kombinert jakker og bukser helt forskjellige stiler og pokroyiv, med massevis av lommer for pålitelige lyn-festene. Populær lang jakke med midje, gensere, jakker. På buksene, som i forrige versjon, bør være nederst glidelås og klaff - beskyttelse mot vinden.


 Viktig ting som bør vurderes når du velger en drakt


 Hver for seg, er det flere generelle anbefalinger. Velg klær som spesiell mount for Ski-Pass var mulig (det mounts å løfte til fjellet). Ett av alternativene du kan velge oppvarming vest, kan den brukes på en genser eller dress. Vær oppmerksom på innsiden av kragen - fleece obvetrytsya ikke la huden. Selv under lyn bør være en spesiell brakett til haken. Og innebygd hette, som tar deg inn i snø og regn. Og ikke glem sømmene, må de bli utvidet med en tape som hindrer fukt inne.
Kvinners skidresser

 Velg klær for ski ride ordentlig ri og ha det gøy!

Яндекс.Метрика