Lim ryggsmerter
 Medisinsk oppdatering av ryggsmerter og andre felles lenge vært brukt til å behandle ulike sykdommer i muskel-skjelettsystemet.

 Hvordan er behandling


 De aktive ingrediensene er levert inn i kroppen gjennom overflaten lag av huden. Dette kalles transdermalnыm måte. Denne leveransen er dosert, noe som øker effektiviteten av behandling og sikrer varig effekt.
 Smerte er lokal, ikke påvirker den gastrointestinale trakt, i motsetning til tabletter og kapsler som blir tatt oralt.
 I tillegg er behandlingen mye billigere plaster, noe som gjør patcher svært populært nylig.

 Pepper plaster ryggsmerter


 Når ryggsmerter bor ikke med hell brukt pepper patch.
 Analgetisk effekt er limet massen inneholder ekstrakt paprika, urte tykt, skjær av arnica, naturgummi, furu harpiks, lanolin, petrolatum og andre komponenter som er avsatt på bunnen lim laget av bomull.
 Gips av ryggsmerter kan ikke brukes til å behandle hudsykdommer og stor føflekk. Før du påfører lappen må avfette huden med alkohol, eter eller cologne og tørr. Neste patch ryggsmerter lim på det berørte området.
 Siden lappen skitten måte, kan den brukes ikke bare hjemme, men på jobb, fortsatt behandling og vedlikehold av statlige tilbake.
 Smertestillende effekt av plasteret er 24 timer. Gjelder kanskje både voksne og ungdom 15 år og eldre. Det finnes pakninger med 2 og 5 plaster.
 Gips kan brukes ikke bare ryggsmerter, men også for behandling av andre muskler, isjias, osteoporose, reumatoid artritt og andre sykdommer.
 Gips av ryggsmerter er svært etterspurt og selges i apotek.  

Prevensjon patch


 Plaster på graviditet


 Puss av svangerskapet for å redusere risikoen for uønsket graviditet er ikke dårligere hormonell prevensjon piller og garantert 994%. Du kan bruke kvinner etter seksuell initiering til 45 år.
 Hvert plaster innen 24 timer etter utgivelsen hormoner norэlhestromyna 150 mcg og 20 mcg etinyløstradiol. De er absorbert i blodet og blokkere eggløsning prosess. Pluss at hormonelle stoffer "ikke rør" leveren, nyrene og den preventive patch seksuelle begjær av kvinner praktisk talt reduseres ikke. I motsetning til hormonelle piller er velkommen i 25-125% av kvinnene reduserer libido.

 Prevensjon patch


 Prevensjonsplaster brukes i løpet av uken. Kroppen hans er limt til den første dagen i menstruasjonen, men de neste 7 dager for å "forsvare" ekstra. Gipsen bør skiftes etter 8 og 15 dager i menstruasjonssyklusen, tilsvarende 2-3 uker. Etter 4 uker med patch er tilgjengelig. Så igjen prevensjons limt saken ble mensen eller ikke. Hvis 48 timer har ikke brukt den nye patchen - sannsynligheten for å bli gravid øker. Fix verktøy er tillatt på alle deler av kroppen (bortsett fra bryst). Han gjorde ikke vidkleyuyetsya i vann, så du kan trygt svømme. Men for å unngå irritasjon, bør plasteret stikke hver gang en ny hud.
 Puss av svangerskapet (prevensjons)
 Kontraindikasjoner: Overfølsomhet overfor stoffet; venøs og arteriell trombose, tidligere inkludert overførte; alvorlig grad av hypertensjon; diabetes med vaskulære lesjoner; migrene; brystkreft; livmorkreft; adenom eller karsinom i leveren; 18 år; postmenopausal; post-partum perioden (første 4 uker); graviditet, amming.
 Bivirkninger tunge, smertefull menstruasjon eller midlertidig amenoré (bortfall av menstruasjon), kvalme, hodepine, irritabilitet, nervøsitet, vektøkning, candidiasis (trost).
 Nå vet du alt om den preventive patch av svangerskapet (prevensjon, prevensjons).  
Hvorfor sår tilbake i nyrene
 Mange folk ikke ta hensyn til ryggsmerter i nedre del, å tro at slike tegn gå alene.

 Symptomene på ryggsmerter i nyrene


 Hvis en sår tilbake i nyrene, så mest sannsynlig symptomer på pyelonefritt, hydronefrose, Nephroptosis og andre sykdommer. Hvis det er smerter i kroppen oppreist, med risting under kjøring eller mens du kjører, er det symptomer spondylose, spondylitt, isjias.
 Hvis smerten begynner å vokse i oppreist stilling under øvelsen, mest sannsynlig den Nephroptosis symptomer. Hvis smerte oppstår ved vannlating, da signalet av blære-lohanochno tilbakeløp. Symptomene som følger akutt pyelonefritt, kan forveksles med andre sykdommer.
 Ryggsmerter kan føre til hydronefrose. Noen ganger kjøpte han og medfødt. Hvis du har kjøpt ureter hydronefrose forseglet stein, eller klemt inflammatorisk infiltrat eller voksende svulst. Forstyrret flyten av urin, utvide bekkenet, beger og knoppen begynner å øke, plassere noen liter urin. Denne sykdommen manifesterer seg som sår tilbake i nyrene murrende smerte, noen ganger ledsaget av renal kolikk.

 Andre mer alvorlige årsaker til vondt i ryggen i nyrene


 Når ryggen begynner å verke i nyrene, kan følgende symptomer indikerer en godartet svulst. I de fleste tilfeller godartede svulster asymptomatisk. Men, dessverre, sarkom av nyre og nyrecellekreft er mye mer vanlig i denne sykdommen hver tredje person opplever ryggsmerter i korsryggen.
 Ganske urovekkende symptom er når sår tilbake i nyrene, som gir til låret og lysken. Disse pasientene ofte observert frysninger og feber. Det kan være hevelse, blodtrykket stiger. Noen ganger vannlating ledsaget av akutte smerter, kan sammenlignes med renal kolikk i urinen kan være blod.
 Alle sykdommer er preget av smerter i blått i nyrene er alvorlige. Dette viser bare at ved første tegn bør umiddelbart gå til legen. Alle de ovennevnte sykdom er svært alvorlig og forsinket behandling kan føre til alvorlige konsekvenser, ikke unntatt døden.  
Preparater fra ryggsmerter
 NSAIDs - ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler redusere betennelse og dermed redusere smerte. I en tid da forverret ryggsmerter, designet i adekvate doser inflammatoriske steroider ryggsmerter bringer lindring til pasienten. Men vi må ikke glemme at disse fondene har en rekke alvorlige kontraindikasjoner og bør ikke brukes over lengre tid.

 Preparater fra ryggsmerter, kontraindikasjoner og bivirkninger


 NSAIDs bør ikke tas sår i mage og tarm, gastritt og ulcerøs kolitt. I ekstreme tilfeller, disse sykdommene bruker narkotika som stikkpiller. Men i sykdommer i rektum stearinlys søknaden er kontraindisert. Forsiktighet må være observert og de som lider av nyre og lever. Dette er generelle kontraindikasjoner av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, er det dens kontraindikasjoner for hvert medikament.
 Bivirkninger er kvalme, svimmelhet, hodepine, tretthet, tømming lidelse, allergiske reaksjoner. Jo lenger akseptert medikament, desto høyere er sannsynligheten for bivirkninger.

 Opptakskrav NSAIDs Før du tar medisiner fra ryggsmerter, lære pakningsvedlegget. Vennligst se kontraindikasjoner, bivirkninger, dosering. Dersom legen din har bestilt deg en dose, og anbefalte et annet stykke, mest sannsynlig må du følge legens anbefalinger, men kan ikke skade å konsultere ytterligere.

 Kapsler og piller skylt ned med et glass vann, fordi komponentene har en stimulerende effekt på slimhinner.

 Etter å ha tatt medisinen, prøver ikke å bo i en halv time, så tabletten passere raskt gjennom spiserøret.

 Å drikke alkohol mens du tar narkotika med uakseptabelt.

 I svangerskapet, til ikke-steroide antiinflammatoriske midler ryggsmerter tar ikke selvverd, men deres resept kan i ekstreme tilfeller der det ikke er måten å eliminere smerte ved andre metoder.

 Du kan ikke ta den samme tid (eller i intervaller, men en dag) forskjellige NSAIDs. Effektiviteten av dette vil ikke øke, og bivirkningene er mer sannsynlig å dukke opp.

 Hvis stoffet ikke virker, sjekk dosering. Hvis medisinen er tatt på riktig måte, og ingen effekt av anestesi, spør legen å foreskrive en alternativ narkotika.  

Blærekatarr hos kvinner - Behandling av folk rettsmidler.


 Blærekatarr hos kvinner


 Før du starter behandling av blærekatarr hos kvinner bør gjennomføre en undersøkelse (det inkluderer en generell analyse og bakteriologisk urin) og identifisere årsaken til sykdommen. Det faktum at kvinner provosere cystitt infeksjon. Og hvis det er kronisk, noe som betyr at infeksjonen ikke har blitt helbredet gjennom.

 Cystitt - Behandling folk rettsmidler


 Som ekstra tiltak for å hindre blærekatarr kan ta tranebær kapsler eller drikke daglig glass tranebærjuice. Dette reduserer risikoen for blære fordi tranebær skaper et surt miljø der bakteriene ikke er forsinket.

 Behandling av blærekatarr hos kvinner
 Å rengjøre blæren er gode vannmeloner. Det vil også være nyttig å drikke minst to liter rent vann (interessante fakta om vann) en dag - det reduserer konsentrasjonen av urin, og i tillegg tømmer blæren, iført klær laget av naturlige stoffer og fullt tømme blæren før du går til sengs.
 Prøv ikke å kjøre blærekatarr.  
Яндекс.Метрика