Lime blomstre: nyttige egenskaper

 Lime er svært populær blant folket på grunn av sine gode egenskaper kjent for alle for lenge siden. Barken og blomster kalk anvendt for fremstilling av legemidler, så vel som for forskjellige preparater fremstilt i hjemmet. I denne artikkelen vil vi vurdere de mer nyttige egenskaper av kalk blomstre.

 Lindeblomst inneholder askorbinsyre talytsyn, karoten og Flavones glykosider som reduserer bakterie press på det menneskelige legeme. Siden det er forberedt infusjon eller avkok for å hjelpe deg effektivt fjerne spasmer, redusere smerte, redusere kroppstemperatur, forbedre prosesser og urin utskillelse av svette fra kroppen for å bringe slim fra munnen og lindre betennelser. Med kalk farge kan også lindre hodepine.
 Nyttige egenskaper av kalk blomstre også brukt for forkjølelse og sykdommer slik som angina og betennelse i forskjellige organer. Lime farge er rett og slett uunnværlig for ulike brannskader, tap av bevissthet, bronkitt, magesår, kolikk i tarmen og smerter i leddene.
 Effektive viser nyttige egenskaper av kalk blomstre, lime blomstre nødvendig å riktig ta. Og dets anvendelse avhenger først og fremst av sykdommen. For eksempel, i tilfelle problemer med urinrøret, forkjølelse, gikt, hoste og nevrologiske sykdommer bør forberede et avkok av kalk farge. I revmatiske ledd lime farge brukes til omslag. Å kvitte seg med kramper, hoste og hodepine, og hindre tap av bevissthet er nødvendig for å forberede infusjon av kalk blomstre. Å behandle kolikk i tarmen brukes bad med kalk farge.

 Lime blomstre: bivirkninger


 Men han har til tross for den lange listen av nyttige egenskaper av kalk blomstre en ulempe, som ikke kan være stille. På veldig lenge er det brukt betydelig reduksjon visjon, og plutselig og raskt. Derfor er kalk blomstre ikke anbefalt å bruke hele året.  
Lime Tea - nyttige egenskaper
 Lind te - deilig og sunn drikke på en gang. Medieval leger har brukt lind blomst for mukositt og redusere temperaturen. Moderne leger også brukt te med lime blomstre i behandlingen.
 Linden blomster inneholder eteriske oljer, flyktige, flavonoider, vitaminer A, C Med denne buketten av næringsstoffer ved hjelp av kalk farge kan med hell behandle forkjølelse, sykdommer i mage-tarmkanalen, kvinnelige genitalia.
 Lime te har kraftige immunmodulerende effekter.
 Hvor nyttig lind te?
 Pasienter med SARS brygg lind te er anbefalt som en diaphoretic og febernedsettende middel. Glykosider som finnes i kalk farger bidra til å redusere temperaturen og skille ut giftstoffer. Ved første tegn på en kald anbefales å drikke varm lime te og et par timer en mer cup. Askorbinsyre, karoten og flyktige lime blomstre hjelp i tracheitis, bronkitt, lungebetennelse.
 Lime blomstre - anerkjent naturlig antiseptisk og mucolytics, for sin effektivitet er ikke dårligere enn farmasøytiske produkter.
 Personer som lider av ulike sykdommer i fordøyelsessystemet, kan også bruke kalk som en medisin. Med sine anti-inflammatoriske egenskaper av kalk te aktivt brukes i behandling av behandling av inflammasjon i mage, tarmer. Lime te fremmer aktiv utvikling av fordøyelsesenzymer. Lime flavonoider er rensing rette stivnet plakk.
 Kvinner Lime te er spesielt nyttig ved at den inneholder plantehormoner. I komposisjon, de ligner på det kvinnelige kjønnshormonet, fordi gynekologer aktivt bruker ekstrakter av kalk farge til å behandle ulike sykdommer i de kvinnelige kjønnsorganer. Spesielt kan ved hjelp av forseglede kalk farge normalmenstruasjonssykluser, redusere smerte i løpet av de kritiske dager. Kvinner i alderen lime te bidrar til å trygt overføre utbruddet av overgangsalder.
 Lime te er godt lindrer nervøs belastning etter en hard dag. En kopp lime te vil raskt slappe av og sove fredelig.
 Personer med problem hud anbefales å fryse Lime te og is i morgen tørke healing betent hud. Konserveringsmidler som finnes i lime farge, effektivt kjemper huden betennelser. Som et resultat av fremkomsten av fet hud er betydelig forbedret.
 Hvordan å brygge te Lime?
 Råstoff for kalk te høstet i varmt tørt vær tidlig på morgenen. For tørr pick bare sunt blomst. Innsamlede blomster tørket i skyggen og helles i lerret poser. Kapasitet, som inneholder Linden blomster bør være pustende å lime blomstre ikke bortskjemt. Et alternativ er å bruke Lime råvarer, kjøpt på apoteket.
 For å trakte te lime keramikk eller porselen trenger stryking. 100 gr. tørre kalk blomster helle en liter varmt vann, men ikke kokende vann. Linden blomster la lokket på for en fjerdedel av en time. For bedre te infusjon kan dekkes med en spesiell varmeflaske.
 I inflammatoriske sykdommer i halsen trenger 20 oz. tørkede blomster helle kokende vann (250 ml). Insister i 20 minutter, avløp gjennom cheesecloth. Den resulterende infusjon drikke før sengetid. På denne samme oppskrift kan fremstilles for skylling hals.
 For å redusere kroppstemperaturen til 15 gr. Linden blomster, hell 250 ml kokende vann, reduser varmen og la det småkoke i 5 minutter. Den resulterende kjøttkraft avløp. Ta tre ganger om dagen for 1/2 kopp.
 Som et slimløsende brukt kalk blomstre blandet med svarthyll og narkotika kamille. For å gjøre dette, alle komponentene er i like deler, mix, deretter fra denne blandingen bør ta 15 gr. og tilsett 250 ml kokende vann, kok over høy varme i 10 minutter. Suppen trekke i 20 minutter og sil. Ta et glass varm drikke 3 ganger om dagen.
 Å normalisere menstruasjonssyklusen 40 oz. lime blomstre fortynne 500 ml. varmt vann, koke i 10 minutter. Ta ved sengetid.
 For god og avslappende søvn er anbefalt å legge lime infusjon av 1 t. Spoon av honning og drikke en halv time før sengetid.
 Nyttige egenskaper av kalk te velkjent, men til tross for dette, kan du bruke den som en daglig drikke er ikke verdt det. Likevel, dette legemidlet. Lime te er kontraindisert hos personer som lider av hjerte- og karsykdommer. Ellers er dette en velsmakende og hyggelig medisin skapt av naturen og i moderate mengder er helt trygt for helsen.  
Svart spisskummen olje, bruk, kontraindikasjoner og nyttige egenskaper
 Svart spisskummen - en medisinplante som har blitt en legende i øst på grunn av sine helbredende egenskaper. Sin smak og aroma som minner om både jordbær og pepper og muskat. Olje av svart spisskummen frø med hell brukt i folkemedisinen. De mest verdifulle egenskapene til denne planten olje stammer fra frø ved kaldpressing.

 Nyttige egenskaper av svart spisskummen olje
 Svart spisskummen olje er relativt nytt for oss, men ikke mindre effektiv terapeutisk middel. Sine nyttige egenskaper på grunn av den unike sammensetning: oljesyre, linolsyre, palmitinsyre, myristinsyre, stearinsyre og petrozelinovaya, jern, kalsium, sink, fosfor, kobber, beta-karoten, vitamin E, etc.
 Olje fra frøene av denne planten:
 - En vanndrivende, choleretic og lakserende effekt;
 - Økende peristaltikk, etablering av mage-tarmkanalen;
 - Øker appetitt;
 - Reduserer sannsynligheten for dysbiosis manifestasjoner;
 - Hjelper eliminere betennelse;
 - Hjelper bli kvitt ormer;
 - Aktivt involvert i fragmentering av steiner i blære og nyrer;
 - Stabiliserer menstruasjonssyklusen;
 - Hindrer for tidlig gråning av hår tap og forbedrer hår vekst.
 Kmynne olje effektivt ved behandling av vaskulære sykdommer, inkludert aterosklerose av cerebrale kar. Senker kolesterolnivået, gjenoppretter metabolske prosesser i kroppen. Regelmessig bruk av svart karve olje bidrar til å redusere blodsukkernivået, noe som er viktig ved behandling av diabetes.
 Bruken av svart spisskummen olje bringer konkrete fordeler for kroppen, gjenopprette sine beskyttende egenskaper. Som en del av komplekse behandling, hjelper det å kvitte seg med aterosklerose, hypertensjon, koronar hjertesykdom, vegetative-vaskulære dystoni, åreknuter.
 Ved utendørs bruk, hjelper karve olje behandle visse hudsykdommer, sopp, eksem, atopisk dermatitt og allergisk urticaria, vorter, psoriasis, herpes, akne.
 Dette stoffet blir effektivt anvendt som et kosmetisk produkt:
 - Lindrer og frisker opp huden og øker dens elastisitet;
 - Hjelper eliminere strekkmerker etter fødsel, glatter ut fine linjer;
 - Normaliserer talgkjertler, renser hud av smuss, hindrer dannelsen av akne;
 - Eliminerer hevelser i huden.
 I kosmetikk kmynne olje inkludert i kremer, masker og ansiktsrens, hår masker, massasjeoljer, anti-cellulitt kroppsinnpakning. Det rette er også mye brukt i Ayurveda - det gamle systemet gjenopprette og opprettholde helse.
 Bruken av svart spisskummen olje
 For å styrke de beskyttende egenskapene til kroppen, fjerne tilstand av generell tretthet, er svart spisskummen olje tatt en ch.l.den voksne, barn - en halv teskje. Spist hver dag etter frokost. I nærvær av søvnforstyrrelser 1 ss olje blandet med honning oppløst i noen varm drikke og tatt om natten.
 For behandling av permanente spenningsforholdene anbefales tre-tiden mottak kmynnoyi olje teskje. Den samme regime for behandling av ARI tilbudt - i dette tilfellet olje blandet med honning og fortynnet i en kopp varm kaffe med sitron. Hvis sykdommen ledsages av en rennende nese, og deretter innpodet i hvert nesebor 3-4 dråper av oljen
 I nærvær av hudsykdommer og allergier anbefalt olje for å smøre de påvirkede områder ved å kombinere disse prosedyrer med interne mottakskostnader. For generell helseeffekt behandling er 3-4 måneder, hvis det er nødvendig - etter 2 måneder gjentas. For å forbedre smaken før spising betyr at du kan blande det med yoghurt, juice eller honning.
 Kontra svart spisskummen olje
 Når overfølsom produktet fra bruken bør forlatt. Det er også kontraindisert hos gravide kvinner og folk som nylig har gjennomgått kirurgi for å organtransplantasjon. For utvendig bruk kan føre til en allergisk reaksjon. I slike tilfeller bør behandlingen avbrytes.  
Яндекс.Метрика