Lip Care Secrets
 Jeg tror at en forsiktig leppe omsorg, som mange menn betale oppmerksomhet først og fremst på leppene til kvinner, særlig hvis de er godt preparerte og skinnende. Jeg, men som hvert, respektere jente og kvinne drømmer om leppene, tiltrekke øyet. Men for å sikre at en slik kropp som hennes lepper var velstelte, vakker, myk, lubben?
 Velstelte lepper ser flott
 For å oppnå dette resultatet er ikke veldig vanskelig, fant jeg dette på hans erfaring. Care Lip tar litt tid hver dag som et resultat lepper ser attraktive og de betaler oppmerksomhet.
 Her er noen tips etter som jeg beholder skjønnhet og helse på leppene. Først av alle nødvendige øvelser lepper. Ta noen minutter en dag følgende øvelser:
 1. Fisk. Trekk leppene så mye som mulig i en fisk munnen, deretter slappe av dem Gjenta denne øvelsen 10-15 ganger.
 2. Flytt til venstre, deretter høyre nedre leppe med kjeve 10-20 ganger.
 3. Trekk tungen ut av munnen som mulig i 3 sekunder, deretter slappe av det, gjenta 10 ganger.
 Gymnastikk for leppene
 4. Imitere bevegelse hvis noe duett, som for eksempel stearinlys bursdagskake. Utfør prosedyren 40 ganger.
 5. Nadu store kinnene som en løvetann, og pust sakte ut, så du trenger å gjøre 10-20 ganger.
 6. Så ofte som mulig, og si tydelig vokalene A, E, I, William
 7. fløyte også gode øvelser for leppene.
 Også lepper, som legemet, er meget nyttig massasje.
 Massasje er nødvendig i omsorgen av lepper
 Massasje lepper nødvendig for blodstrømmen til dem som vil gi dem en fin farge, skjønnhet og helse. Massasje best tjener vanlig tannbørste, må du kjøre med en tørr børste på leppene i en sirkulær bevegelse. Ikke glem om morgenen når du pusser tennene med en tannbørste klapp på utkant av leppene, det hindrer sin aldring. Etter noen massasje på leppene, bruke en rik krem ​​i 5-10 minutter.
 Til leppene var glatt, myk og fuktig, ikke glem dem masker.
 Med oppskrifter for skjønnhets lepper er følgende maske:
 Ost maske med tillegg av krem ​​vil gjøre leppene glatt og frisk. Denne vekt er satt på 10 til 15 minutter på hele overflaten av leppene.
 Naturlig lipgloss legger en maske som består av følgende ingredienser: agurk eller gulrot juice, honning, rømme. Denne masken skal brukes i 10 minutter, så det er lurt å smøre leppene solsikke eller olivenolje.
 Vakre og velpleide lepper
 Myke opp leppene, spesielt hvis det er små sprekker, vil massen av revne epler og smør. Denne masken skal brukes i 15-30 minutter, og skyll.
 Lepper, for å gjøre dem best, tom. Dette bør gjøres hver dag ved å fjerne en bomullspinne fuktet kosmetisk melk eller lotion, leppestift og skitt fra overflaten av leppene. Hvis det er ingen rengjøringsmidler, bruke vegetabilsk olje.
 Også leppene, som den personen, du noen ganger gjør peeling, dvs. dyp rengjøring. Bruk denne spesielle fasiliteter. Massasje tannbørste kan erstatte peeling.
 Hvis du liker å gi leppene litt tid og følge de ovennevnte anbefalinger, leppene blir gjenstand for generell beundring.
 Leppene mine virkelig liker disse behandlingene, spesielt massere tann klart, hvoretter de umiddelbart konvertert, og deilig ost maske som fukter leppene.  
Hvordan å behandle huden lepper

 Hver kvinne ønsker å se vakre og alltid godt preparerte. Det er derfor viktig å vite hvordan ta vare på leppene dine. Lepper - Noe som kan bringe en mann ute av sinn fordi de er tiltrukket av sin skjønnhet, sensualitet og minner om delikat roseblader. Men hvor ubehagelig og stygg når de oppstår sprekker, peeling hud og forårsaker smerte. Leppestift bare understreker den forferdelige tilstanden i lepper og dårlig humør gitt i løpet av dagen.

 Lepper behøver ikke vare mindre, og kanskje til og med mer enn andre deler av kroppen. Etter huden så myk og delikat at det er veldig lett å skade.
 De færreste vet at leppene samt individuelle vippene, må du rengjøre og fjerne oppsamlet støv per dag. For denne tilnærmingen til fjerning av sminke melk med øynene, er leppene ren såpe anbefales ikke.
 For å sikre ømhet, bruker du skreller og skrubber. Men kroppsskrubb eller personer som ikke fungerer, da det kan skade huden. Du trenger et spesielt verktøy for å lepper. Den består av shea smør, vitamin C, sukker krystaller å forsiktig rense leppene.
 Lepper trenger for vitaminer og ernæring. Det er nyttig å lage en maske for leppene. For dette er ikke nødvendig å kjøpe dyrt betyr perfekt hjem honning. På ren hud, påfør en liten mengde leppe honning. Du kan legge igjen en maske om natten eller slikke leppene over en halv time. Så ikke bare nyttig maske for lepper, men også for helsen.
 Når du velger en leppestift foretrekker kvalitet merkevarer. Som en del av leppestift må være vitaminer, essensielle oljer, provitaminer. I tillegg bør en tube med leppestift være spesifisert nivå av UV-beskyttelse, fordi sollys kan føre til hud peeling lepper pigmentering.
 Hvis du ønsker å hovne lepper, bruker lys - takket være flimre, vil de visuelt voluminøse lepper. Du kan også bruke en klar glans over leppestift. Vil være effektiv maske med kanel, ingefær og pepper. Men viktigst av alt, for å beregne hvor mye tid og bruke masker for å unngå å skade huden.
 Ikke glem massasje lepper. Det forbedrer blodsirkulasjonen, glatter rynker. Forbedret blodsirkulasjonen øker volumet og gjør leppene vakre og godt vedlikeholdt.
 Følg disse enkle reglene for omsorg, og deretter leppene dine vil glede deg med sin skjønnhet og friskhet og blir gjenstand for den mannlige blikket. Like viktig er håret ditt, lære å ta vare på fint hår?

 Hvordan å behandle huden glans video


Hvorfor såre lepper?Det finnes knapt en person som omgås spørsmålet: hvorfor leppene såre ham. Lepper kan fortelle mye om en persons helse. De har ikke stratum corneum og derfor svært sårbar for infeksjoner og andre angrep. Deres hud er stadig utsatt for testene av miljøet. Den tørre vind, varme og kalde, lyse stråler, kjemisk utvalg - alt dette må han motstå. Jeg har ikke alltid lykkes godt.
Hvorfor verkende lepper - Årsaker
På den resulterende smerte i leppene kan være ikke-patologiske og patologiske kilder.
Ikke-patologisk
De hyppigst skadet lepper med blåmerker, kutt, termiske og kjemiske brannsår. I større grad slike skader utsatt barn som bare lære deres habitat. Når du treffer eller bite bemerkelsesverdige hovne lepper og en mulig blåmerke. Unge mennesker bevisst skade leppe piercing i mote nå. Frosty vind og varm tørr vind like yssushayut lepper, dekker dem med smertefulle sprekker.
Hvis tid til å treffe tiltak slik vevsskade og leges raskt forsvinne. Det er nok midler til å beskytte og helbrede. Kremer, leppestifter, kremer lett tilgjengelig og ikke krever en resept for kjøp.
Patologisk
Heylytы
Denne medisinske uttrykket kombinerer alle nezlokachestvennыe betennelse i huden på leppene (hud, slimhinner og rød kant). Må ikke forveksles med tilfeller hvor mange blå lepper - det er noe helt annet! Cheilitis indikerer de ulike prosessene i patogenesen og etiologi. Det er ikke en diagnose, men bare identifiserer plasseringen av betennelse (leppene). Primær heylytы - uavhengige sykdoms lepper. Svært sjeldne (5-10% av tilfellene). Oftere står vi overfor en sekundær, symptomatisk. De - manifestasjon av andre sykdommer. De aller fleste (9 av 10 tilfeller) heylytы forårsaket anhulytom og herpes.
Zayed (anhulyt)
Så er den sykdommen som begynner med utseendet av sprekker i hjørnene av leppene. Sprekker vokse, bli smertefull sprekken eller sår. Om bakteriell Angouleme kan bli dømt av en tykk skorpe av puss og blod. Zayed sopp opprinnelse - naken eller lett dekket med en hvitaktig blomst knallrød såret.
Den vanligste årsaken Zaid - kroniske sykdommer i fordøyelsessystemet: gastritt, struma og andre. Så det første bør være å behandle alvorlige sykdommer. Den very'll plukke antibakteriell eller soppdrepende behandlet med salver og tørket pryzhyhayuschymy og antiseptiske midler.
Beriberi i gruppe B (B2 og B6), jernmangel og sink også skje direkte anhulytom. En slik tilstand kan føre og narkotika tatt som foreskrevet. I folkemedisinen, det er nok metoder for å bli kvitt of'll plukke. Men dersom det i løpet av uken kunne ikke komme seg, da - en direkte vei til legen.
Herpes
Bobler som vises på en hvilken som helst del av leppene - skjebnen til 90% av befolkningen. De er forårsaket av herpes virus, som vi er dømt til å bære et liv. Han våkner opp ved den minste svekkelse av immunsystemet. Forkjølelse, tøffe klimaendringer, nervøs og fysisk tretthet, narkotika, overoppheting, hypotermi, kroniske sykdommer - lansere spaker som aktiverer viruset.
Fjollete holdning til "leppe feber" truer de svært ubehagelige konsekvenser. Herpes kan spre seg til ansikt, hender, forårsaker betennelse i øyet. Han kan treffe nervecellene svekker kroppens evne til å motstå infeksjoner i luftveiene. Det er derfor viktig å forebygge. Assistanse - zahartovuvalni prosedyre, vitamin C og andre hygiene lepper leppestift spesiell beskyttelse og salver, spesielt i overfylte steder.
Endelig - en skrekkhistorie!
3% av ondartede svulster sto for leppekreft. Spesielt på risiko røykere med stor erfaring. Fra Herpes svulst preget av en gradvis økning, til tross for konvensjonell terapi. Dens struktur er lik herpes under film humpete. Det skjer bare på det berørte området før leppene.
Rettidig påvisning av denne kreft er helbredelig i 90% av tilfellene.  
Яндекс.Метрика