Livmor fibroids (fibromer)Slike sykdommer slik som uterine fibroider, er uterin tumor blir dannet av muskelfibre og bindevev. Mange kilder gynekologi sykdom kalles også "livmor fibroids", forskjellen mellom disse begrepene der.

Generell informasjon om livmor myom

Under myom (fibroider i livmoren skal forstås at hos kvinner dannet elastisk tumor ganske stor, vanligvis i en sirkel. Ifølge den nyeste undersøkelser, forekomsten av slike svulster som bestemmes av immunsystemet og hormonelle nivåer av kroppen. Det skal bemerkes at denne svulsten, fibroma livmor, aldri ondartet, slik at sykdommen kan bli behandlet. Hvis tid begynne å behandle livmor fibroids, sykdommen ikke innebærer noen ubehagelige konsekvenser.
Svulsten kan ha forskjellige størrelser, fra nesten ikke målbare tumorer, som bare kan påvises ved hjelp av røntgen av livmoren, den store størrelsen av tumoren, som er lett å detektere manuelt ved palpasjon - kan vekten av slike tumorer nå kilo. Uterin fibrom kan være i forskjellige deler av kroppen, og kan også oppføre seg på en annen måte. Leger er tre typer muskelknuter på deres plassering - subseroznaya, submukoznaya og interstitiell.
Uterin fibrom Submukoznaya karakterisert ved at tumoren vokser under slimhinnen i retningen av uterus.
Interstitiell (intramuskulært) uterin fibrom er en svulst som ligger i veggen av legemet. I de tidlige stadier av sykdommen til livmor størrelsen er liten, pasienten vanligvis ikke bry noe ubehag, men voksende, begynner svulsten for å endre formen på livmoren eller egglederen klemme, forårsaker smertefulle symptomer.
Subseroznaya fibroider som regel i nærheten av overflaten i nærheten av peritoneum, som kjennetegner denne type av fibroider eller lange ben, eller en stor base.
Vanligvis er denne sykdommen iboende mangfold.
Svulstene er vanligvis funnet direkte i kroppen av livmor, og bare 5% av muskelknuter som ligger i livmorhalsen. Jeg må si at for kvinner under 35 er karakteristisk for sykdommen, er det vanlig blant kvinner over 35-40 år. Når en kvinne er i overgangsalderen, slutter svulst og vokse gradvis avtar. Det bør også bemerkes at uterine fibroider alltid utvikles etter pubertet.
Statistikk viser at livmor fibrom oppdaget hos 15 - 20% av kvinner med klager og symptomer karakteristisk for sykdommen, og finnes i 2% av kvinner under rutinemessig inspeksjon gynekolog. Omtrent 50% av diagnostiserte tilfeller, legene finner ut at svulsten oppsto for lenge siden, så i dette tilfellet behandlingen krever kirurgi. Spørsmålet er - er det verdt å vente på operasjon eller mye enklere og tryggere å gjennomgå undersøkelse av lege to ganger i året?
Årsakene til livmor fibroids
Den viktigste årsaken til livmor fibroids er i strid med eggstokkfunksjon, noe som resulterer i utgivelsen av et stort antall kvinnelige hormoner (østrogen). Eksperter hevder at overflødig østrogen fører til fremveksten og utviklingen av godartede svulster i livmoren. Denne erklæringen fastslår at mens du tar p-piller med høye nivåer av kvinnelige kjønnshormoner, fibromer, hvis hun var i livmoren begynner å vokse, og etter at en kvinne kommer inn overgangsalder, fibrom oppløses eller forsvinner helt, noe som skyldes lavere østrogennivået hos kvinner. Jeg må si at hvis en kvinne er menopausal hormonbehandling, kan fibroids igjen begynner å stige.
I noen tilfeller ledsaget av unormalt i bekken organer, og åreknuter. Dette peker på sammenhengen mellom de to sykdommene. I noen tilfeller utvikling av uterine fibroider i stor grad påvirker den totale immunsystemet til pasienten. Leger hevder at områder med kroniske infeksjoner er ikke engang i underlivet kan føre til livmor fibroids, slike faktorer bidrar til sykdoms flere ganger.
Komplikasjoner av livmor fibroids
Den vanligste komplikasjon av sykdommer er ansett å være et strømbrudd subserous node med påfølgende nekrose, i mer sjeldne tilfeller - torsjon ben podbryushynnoho node, akutt blødning, er pasienten stabil anemi. Sjelden diagnostisert med livmor inversjon rozhdayuschemsya submucous nettstedet. Omformingen av en godartet svulst er en ondartet, ifølge statistikk, ca 2% av tilfellene.  
Livmor fibroids liten størrelse
 På grunn av ulike lidelser i kroppen, genetikk, dårlig økologi og underernæring hos kvinner kan være livmor fibroids liten, ligner en svulst som utvikler seg i muskelen laget. Fibroids ligner ofte en floke av sammenvevde fibrer blir samlet i en knute, det vokser raskt og kan nå en vekt på flere kilo.
 Små muskelknuter - en alvorlig symptom?
 En kvinne bestemmer sin fibroid vokser eller ikke. Det kan bli diagnostisert av lege ved palpasjon eller ultralyd av diagnose. I sjeldne tilfeller vises relaterte symptomer, for eksempel: overtredelse av menstruasjon, utvalg, generell tretthet.
 Hvis det ble oppdaget myomnыy node tidlig, kan behandles hormon. Fibroids middels og store størrelser for å være kirurgisk fjerning.
 Nå fibroids var "ung" sykdom, kan det forekomme hos jenter på grunn av miljøødeleggelser og feil vei til makten. Vanligvis etter 35-40 år hver tredje kvinne har livmor fibroids grunn uregelmessig seksualliv, stoffskiftesykdommer, fedme, etter flere aborter.
 Symptomer på livmor fibroids
 Hvis du er ledsaget av rikelig utflod under menstruasjon, preget av magesmerter, månedlig dersom ikke slutte med slutten av syklusen, føler du en konstant følelse av apati og trekk i korsryggen, er sjansen stor for at du har dannet fibroids høy.
 Hvis fibroidene vokser til en størrelse på 20 cm eller mer, kan det være forstørret i ondartet svulst. Fibroids også årsaker til infertilitet eller manglende evne til å bære et barn i utero.
 Evnen til å "vokse" high myom etter lider nyresykdom viral natur, slik som pyelonefritt og hydronefrose.
 Behandling og diagnose av uterine fibroider
 Den økede størrelse av livmoren tillater legen å bedømme at sykdommen finner sted. Fibroider liten størrelse ved konservativ behandling hvis tumoren ikke skiller seg ut dersom pasienten føler smerte i hennes menstruasjonssyklusen er ikke passerer med jevne mellomrom.
 For å redusere størrelsen på fibroids, foreskriver legen hormonelle legemidler, "Hestrinon" eller "Utrozhestan."
 Uten resept på apoteket kan du kjøpe hormonspiral at graviditet og beskytte, og betydelig tregere vekst av fibroids. Også gynekolog med små fibroids anbefaler et kurs av hormonelle prevensjonsmidler, "Janine", "utviklingen av vektorene."
 Når operasjonen er tatt hensyn til pasientens alder, hvis fibroids "unge" er ofte brukt kun konservativ behandling.
 Til svulsten ikke vokser, må du følge dietten, eliminere fra kosten fet mat, gå inn i kostholdet mer vitaminer og proteiner. Hvis det er en tendens til å danne cyster og fibroids, er du varmt bad kontraindisert, anbefales ikke solarium og badeferie.
 Med den lille størrelse på livmor muligheten for å bli gravid er den samme som i helt friske kvinner. Det eneste å holde dietten, unngå toksisitet, og alltid søke råd hos en profesjonell. Etter levering, uterin herdes ved en hvilken som helst av de ovennevnte metoder.  
Hvordan å meditere hjemme?
 Rytmen i livet av de fleste mennesker i dag er at tretthet og nervøsitet øker hver dag. Samlende og slitsom dag adrenalin, vi kommer hjem om kvelden og vi ikke kan glemme den daglige opplevelser. I beste fall holde overdreven aktivitet, i verste fall - zryvayemosya å lukke. Den beste veien ut av denne situasjonen - en vanlig ferie, som skal sendes ved første tegn på økt irritabilitet. Men på grunn av luksus ekte ferie når som helst på året, kan vi bare drømme er å finne dem alternativ. For eksempel aldri å del med ferier humør til å bruke den i en. Dette betyr ikke at du må være udisiplinerte og uansvarlig holdning til arbeid - tvert imot, er det på tide å organisere dine tanker og følelser, ta med dine innerste tanker i en tilstand av permanent harmoni. På jakt etter den lovede fred i sinnet i XXI århundre ble det mote å referere til opplevelsen av tidligere århundrer og selv årtusener. Selv utdannede folk glemme det, har lenge vært kjent at Eastern praksis med riktig anvendelse stand til utrolige effekter. En basis av de fleste av dem var og er meditasjon. Møte økt etterspørsel, meditasjon mester avholde seminarer og kurs av varierende grad av dybde, ikke bare i Asia, men over hele verden. Men i virkeligheten, med et sterkt ønske og behov haster du kan lære meditasjon praksis selvstendig og bare meditere hjemme eller på et annet egnet innstilling. Orientalske lærere ikke begrense deres tilhengere ikke i forhold ikke i fond, bare og essensen av meditasjon overføre. 
 Hva er meditasjon
 Meditasjon i konvensjonell forstand - en spesiell psykologisk tilstand, som kan tune inn på grunn av spesielle øvelser produsert, vanligvis som en del av en større mental, fysisk og / eller religiøs praksis. I gamle kulturer meditasjon brukes primært som et middel for å finne åndelig sannhet, dyppe i egne indre dybder og høyere bevegelses ideer. I dagens verden, er det stadig blir mer pragmatisk betydning, og brukes i medisin som et verktøy for psykoterapi, anger management og synker inn i en transe for videre arbeid med ulike sykdommer i nervesystemet.
 Men til alle tider, gjør at denne teknikken flykte fra ytre omstendigheter, fokus på interne opplevelser og oppleve avslapning og ro. Brukt på denne vene, fungerer som meditasjon terapi som letter spenninger og stress effekter av kronisk tretthet, normaliserer søvn, lindrer smerte og angst. Og det er fullt mulig å gjøre samoterapyey som kommer for å få hjelp til enhver tid. Tvetydigheten tolkning og båndbredde definisjon av dette konseptet gjør det mulig å regulere graden av innlevelse og utvikling av denne teknologien.
 Ikke for meditasjon
 Hvis du spør noen til å forestille seg og beskrive en person under meditasjon, er det nesten sikkert at du vil høre fra ham verbal skikkelse, sitter i "lotus stilling". Denne ideen av de eksisterende østlige praksis et dykk i innbyggerne i landene som ligger på vestsiden av Tibet. Selv om, generelt, gjør de østlige mestere ikke satt harde og raske regler på dette, og minner oss om at det viktigste - en sinnstilstand, ikke kroppsstilling. Så hvis du synes det er vanskelig å sitte med beina flettet sammen, kan du ikke voldta deres lemmer og ta en annen, mer komfortabel stilling, som vil være i stand til å slappe av og glemme for en stund om hans fysiske skall.
 Slik at du enkelt kan finne sted på sofaen, lenestolen eller i en stol - hvis bare du var behagelig. Hvis du ønsker å prøve å komme nærmere den velkjente lotus stilling, men ikke tillater fleksibilitet, sitte på gulvet og sette en pute slik at hans føtter var like under bekkenet. Deretter krysser du dem som du kan og hold i den posisjonen, som lett kan holde i lang tid. Og husk at vellykket meditasjon er viktig å være fleksibel sinn og kropp - bare andre gang. Men visse vilkår pålagt ham.
Hvordan å meditere hjemme?
 De forholder seg i særdeleshet stillingen av ryggen. Og det beste fra begynnelsen å venne seg til den riktige plasseringen av ryggraden, for deretter å oppleve ubehag. Den skal være rett og vendt rett opp, selv om du sitter på mykt sete. Len deg tilbake, lene seg fremover og / eller avrundet tilbake frarådes. Først vil det gi deg å fokusere og være distraherende. For det andre, i denne posisjonen kroppen raskt blir lei, og du kan ikke bruke det riktig tid for meditasjon og humør.
 Som for skulderen, så bare slappe av og rette dem. Når du velger riktig holdning de tar en naturlig posisjon. Hands er ikke tett til kroppen og ikke arrangere en fest, la dem ligge på kne med hendene opp. Hodet ikke skru opp høyt, men lavere hake, for ikke å bryte ryggraden området. Resten tuppen av tungen i et sammenstøt mellom himmelen med fortennene, puste sakte gjennom nesen. Vis Pek tuppen av nesen til veien som passerer gjennom det han hvilte på gulvet foran deg.
 Hjem Meditasjon
 Kanskje du vil ha noen spørsmål som bør klargjøre:
 1.  Sted meditasjon hjemme ingen vil være i stand til å velge det beste du vet alle kriker rom. Fremfor alt, stedet var komfortable, stille og ingen bekymret deg der. Ved første øyekast er det soverommet ideelt for meditasjon som separat og komfortable rom. Men det er en risiko for at under meditasjon du sovner på soverommet, slik at hjernen brukes til å oppfatte det som et sted å sove. Men å finne en spesiell plass - er det et spørsmål om individuelle preferanser, fordi, faktisk, kan du meditere hvor som helst. Det finnes tilfeller hvor folk i mangel av andre muligheter mediterte på offentlig transport pendle til jobben.
   Tid. Det er ingen indikasjon på den "gode" og "dårlige" tid for meditasjon, spesielt for den travle personen som kan ikke alltid meningsfylt å skjære ut et øyeblikk av hvile. Fans symbolikk foretrekker å meditere ved daggry eller under arrangementet, men du er fri til å gjøre det i noen fritid, selv om natten, selv etter frokost, selv under ettermiddag resten.
   Gjenstand for meditasjon - Er et landemerke som ikke vil tillate deg å bli distrahert og gi mulighet til å fokusere på det. Den mest rimelig reisemål - det er din egen pust. Følg ham lydløst registrerer alle åndedrag, deres sekvens, dybde og rytme.
   Varighet meditasjon avhenger av din evne og erfaring. Til å begynne med, kan denne fremgangsmåte være begrenset 15 minutter, men praksis så ofte som mulig. Over tid, øke varigheten av et dykk til en halv time lenger. Ideelt sett, fordi sinnet slapper av etter ca 40 minutter av å være i en meditativ tilstand, bør treningen vare 40 til 60 minutter.
   Periodisitet Gjennomsnittlig daglig redusert til meditasjon. Hvis du føler behov for, så vi kan meditere to ganger om dagen, morgen og kveld.
   Avstå fra å spise og drikke i minst en time før økten. Når du tar en passende stilling og være i stand til å bo i det, ikke tenke og ikke justerer plasseringen av de delene av kroppen din, kan du begynne meditasjon. Lukk øynene eller la dem åpne, litt hengende øyelokk - det spiller ingen rolle, og er gitt ved skjønn av å meditere. Prøv å slappe av og føle alle musklene i kroppen din, selv den minste ansiktsbehandling. Pust vil hjelpe deg hvis du inhalerer konsentrat innblikk i klemmes muskler og puster - la dette klippet.
   Nå som all din oppmerksomhet er rettet innover, prøv å bevege seg bort fra bevisst tanke. Helt stoppe dem usannsynlig første gang, men du kan se dem flyte som fra utsiden, som å lese en bok om å tenke på en annen person. Videre er det overvåking av tanker og følelser i stedet for oppsigelse og spesielt å bli kvitt dem - som er den egentlige hensikten med meditasjon. Sin prestasjon er ofte ledsaget av å lese mantraer eller andre affirmasjoner. Sine tekster kan leses på Internett og / eller bøker eller lage selv med dine egne tanker og mål. Noen mennesker bedre erstatte tekst og bilde under meditasjon for å representere hans indre øye når flammene eller vannføring.
   Ikke forvent en mirakuløs forvandling eller andre synlige forandringer umiddelbart etter den første i mitt liv meditasjon økt. Hvis du tid det klarte å slappe av og føle seg bedre, da meditasjon har gått for deg forgjeves. I alle fall, kommunisere med dem alene, dyppe i sine egne tanker og følelser, prøv deres bevissthet - dette er nyttig og viktig erfaring i åndelig og intellektuell vekst. Stopper ikke der, ikke vær redd for feil og bruke våre tips for å lære å meditere hjemme.  
Яндекс.Метрика