Fibromatosis - en sykdom som regnes som den siste av livmor fibroids, og representerer en økning av livmoren, den såkalte hypertrofi på grunn av feil fordeling av muskelfibre. Oftest skjer denne sykdommen hos kvinner etter 40 år med tilnærming av overgangsalder. Imidlertid bør det bemerkes at, i likhet med alle andre sykdommer fibromatosis også yngre, ofte finnes hos kvinner på 30 år. Når østrogennivåer hos kvinner reduseres, vanligvis dannelse i livmoren forsvinne, noe som bekrefter hormonell sykdommens art.

Livmor fibromatosis: symptomer og behandling


 Varianter fibromatosis

 Sykdommen kan oppstå i alle aldre, fra nyfødtperioden. Avhengig av fordeling og struktur av fibromatosis er det flere typer: medfødt, juvenile, blandet. Avhengig av keloid vev differensiert fibromatosis med en overvekt av kollagen-protein av bindevev. Juvenile eller ungdommelig - er aponeurosis der musklene er festet til sener.
 Det er også en generalisert form i undervisningen finner sted noder i de indre organer i flertall.

 Årsaker til sykdom

 En virkelig vet hva årsaken til fibromatosis, men predisponerende faktorer er kjent: abort er en historie av sykdom, hormonelle lidelser, spiseforstyrrelser, ondsinnede vaner av inflammatoriske sykdommer i organer. Vurder også at fibromatosis har en arvelig natur. Noen utenlandske kilder hevder at resultatene av studier har funnet en genmutasjon som forårsaker patologi.
 Det er faktorer som reduserer risikoen for sykdom, paritet, p-piller, senere utbruddet av menstruasjon.
 Sykdommen oppstår i muskellaget i livmoren, uten klare grenser, og dermed spre diffust. En annen form for sykdommen er navet. Ved utbruddet av sykdommen er vanskelig å oppdage fibromatosis, bare utseendet smerter i nedre del av magen eller allerede på scenen når han blir gjenfødt som fibroids. Derfor bør du ta hensyn til utseendet på smerter under menstruasjon, noe som ikke ble observert, utseendet av partikler under samleie. Fibromatosis fører ofte til ufruktbarhet eller forårsake problemer med graviditet på grunn av økningen i hormoner under svangerskapet, er det viktig å identifisere på et tidlig stadium og begynner å gro.
Livmor fibromatosis: symptomer og behandling


 Diagnostisering av fibromatosis

 Identifisere sykdommen er gjennom bekken ultralyd, blodprøve for hormoner, hysteroskopi. De første tvil kan oppstå under gynekologisk undersøkelse, fordi fybromatoze en økning i livmor.

 Behandling fibromatosis

 Ved behandling av fibromatosis forskjellige metoder, som avhenger av omfanget av patologisk prosess. I det tilfelle at det ikke er uttrykt symptomatisk og spesifikk behandling er ikke nødvendig. I dette tilfellet er vanligvis foreskrevet vitaminer (antioksidant komplekser, vitamin B, A, C, E), avstivende midler.
 Et viktig punkt er klinisk observasjon av pasienter med denne sykdommen hver sesong av bekken ultralyd, blodgiver hormoner, magnetisk resonans imaging (MRI), intra forskning, som du kan se strukturen av livmor.
 Dersom sykdommen utvikler forskrive hormonbehandling for å hindre degenerasjon av fibroids. Hormonbehandling er en metode løpet av p-piller eller innspill intrauterin enhet, identifiserer livmoren dose hormon.
 I tilfelle hvor det er degenerasjon av fibromatosis i fibroids kan gjelde og kirurgiske behandlinger, inkludert hysterektomi og myomectomy. I dag, kirurgisk behandling - den eneste metoden for å bli kvitt svulsten.
Livmor fibromatosis: symptomer og behandling

 Et annet problem bør vurderes populære behandlinger fibromatosis. Mange kvinner i stedet for å starte behandling foreskrevet av legen din, å ty til tradisjonelle medisiner, i noen tilfeller kan legen forskrive. Imidlertid bør det understrekes at tradisjonelle medisiner ikke er effektiv metode for å bekjempe denne sykdommen.
 Husk at du ikke kan ringe fibromatosis "god" tilstand. Selv om det er godartet, i noen tilfeller kan det ta tegn på ondartet sykdom. I tillegg er slu sykdom som det er i de tidlige stadier praktisk talt ikke har noen symptomer, og det tidspunkt da symptomene på sykdommen, til øyeblikket når symptomer, er det nødvendig å lukke starte behandlingen. Ellers utdanning fibroids kan bryte svangerskapet.
 Etter behandling fibromatosis er det flere tiltak for forebygging av tilbakefall: Ikke stå i solen, må du bruke en varmepute på korsryggen, gå til badet.
 Søk terapi fibromatosis - aktuelle saker. Til tross for at fibromatosis seg selv er ikke farlig, vil det redusere behandlings statistikk godartede svulster i livmoren og andre bekken organer.  
 Nesten hver og en av oss i livet hans var å ta blod og liksom trakk oppmerksomhet til resultatene. Hva en mann ser i første omgang? Selvfølgelig er antallet av hvite blodceller og, selvfølgelig, nivået av hemoglobin. Det er det siste vi vil prøve å forstå deg.

Forhøyet hemoglobin. Hva gjør jeg? Grunner.


 Enig i at den mest vi fortsatt høre om lav hemoglobin og dermed bedre vet hvordan å løse dette problemet. Men hva de skal gjøre hvis et høyt nivå? Som hersket tilbakefall av denne sykdommen? Du kan føle de første symptomene?
 Først av alt må du vite at den økte hemoglobinnivå er annerledes hos kvinner (mer enn 150 g / l) og menn (mer enn 170 g / l). Men møter det svake kjønn dette problemet mye sjeldnere, men i de fleste tilfeller årsakene er identiske.

 Kniv farlig forhøyet hemoglobin?

 Den høye frekvensen av hemoglobin indikerer at du har en overflod av røde blodceller. Følgelig blir blodet svært tyktflytende og tykk, truende blodpropp. De kan føre til blokkering av blodårer og føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Ofte forhøyet hemoglobin indikerer tilstedeværelsen av en tumor i kroppen. Det høres truende, er det ikke? Så prøv å alltid lytte til deg selv, for å raskt identifisere symptomer på høyt hemoglobin.
 De mest merkbare ytre tegn er tretthet, overdreven søvnighet, blir utsatt for rødhet, økt blodtrykk. Imidlertid kan alt dette være tegn på mange andre sykdommer, slik at en lege vil være i stand til å fastslå årsaken. Jo før du henviser til den, jo bedre.

 Årsaker til økt hemoglobin


 Du bor i et fjell rayonahV dette tilfelle grunn til bekymring er mindre ofte fordi denne reaksjonen for å senke oksygeninnholdet i luften.

 Du røyker mye. Her har vi å gjøre med mangel på oksygen, men malignitet av denne vanen ikke bare fører til en økning i hemoglobin, men også til utvikling av andre farlige sykdommer.

 Cardio - vaskulær eller lungesvikt.

 Tilstedeværelsen av kreftceller i kroppen (oftest overrasket lever eller nyre).

 Hjertesykdom.

 Mangel på vitamin B12 og folsyre.

 Intestinal obstruksjon.

 Diabetes.

 Arvelig faktor.

 Basert på mulige årsaker, foreskriver legen du en behandling og gi anbefalinger.
Forhøyet hemoglobin. Hva gjør jeg? Grunner.


 Behandling og anbefalinger

 Som du vet, til selv hengi er ikke nødvendig, fordi årsakene til økt hemoglobin kan være mye mer alvorlig. Mest sannsynlig, propishut du Medisin - platehemmende blodfortynnende og gi råd til å følge visse prinsipper for ernæring. "Vel, igjen diett" - pomorschatsya noen. Men hovedsakelig angripe sykdommen på alle sider, og kostholdet spiller en viktig rolle her.
 Først av alt må du gi opp rødt kjøtt eller leveren. Men hvis du sarkofag, kan du gå til hvitt kyllingkjøtt, skader fra det vil ikke. Spis mer fisk hvite varianter, minst 3-4 ganger i uken. Og noen sjømat generelt også være svært relevant. Tang, blekksprut, blåskjell og reker også bidra til å redusere blod viskositet.
 Ikke spis grøt, røde bær eller frukt. Unntak kan gjøres bare sitron og tranebær og frokostblanding - for bygg. Gå for de beste grønnsakene, og ta dem stuet eller rå. Prøv å ta rikelig med væske, særlig om sommeren. I kosten bør inneholde melk drikker slike som yoghurt eller mare.
 Hvis du er en ivrig røyker, prøv å midlertidig avstå fra denne vanen eller i det minste redusere antall sigaretter per dag. Men ikke glem at røyking kan være passiv, fordi tobakksrøyk bør holde deg unna.
 Hjelper til og med sport. Selv langt fra fysisk fostring en person kan utføre enkle øvelser i morgen og svømming, vil gå utendørs være ikke bare nyttig, men også morsomt. Men prøv å avstå fra overdreven fysisk aktivitet.
Forhøyet hemoglobin. Hva gjør jeg? Grunner.


 Tradisjonell medisin

 Ved behandling eller forhindring av forhøyet hemoglobin kan ty til tradisjonelle metoder. Kanskje den mest uvanlige ved første øyekast - en igle. Ja, frustrerende og litt smertefullt, men bare et par økter Hirudotherapy - og dine blodet tilbake til normal selv så mye som et halvt år!
 Bli en donor. Ikke bli overrasket, vil denne handlingen god føre til utvikling av ungt blod i kroppen. Men er mulig denne metoden bare hvis økningen i hemoglobin er intermitterende i naturen og ikke forbundet med alvorlige sykdommer. Ellers har giverne slett ikke akseptert.
 Du kan prøve mumie. Kurset skal være 10 dager En tablett om kvelden. Etter en ukes pause gå gjennom det igjen. Husk å slå av alkohol og avstå fra å ta sovetabletter.
 De som liker forskjellige urte, kan du prøve å lage et avkok av røttene tutovnyka. Oppskriften er: ren, skjære røtter tutovnyka (noen ganger kalt morbær) helle 3 liter kaldt vann og la stå i ca en time. Deretter bringe dette ekstraktet til en småkoke over svak varme, la pokypyt annen 15 minutter hvis den resulterende kjøttkraft er avkjølt, press den. I løpet av 5 dager, 3 ganger om dagen før måltider. Det skal passere hastighet på 2-3 med et mellomliggende intervall på 3 dager.
 Men hva med den foreslåtte metode du velger, så husk - ingen amatør! Hver nasjonale midler nødvendigvis enig med legen din, bør regelen være kaller "gjør ingen skade".
 Jeg ønsker å påpeke at resultatene av blodprøver er noen ganger feil. Dessverre, i våre klinikker blir nesten normen. I alle fall, gjentatte blodgivning hemoglobin i omtrent en uke vil det være overdreven.
 Skål!  
Яндекс.Метрика