Lymfeknuter under armene
 Menneskekroppen har sitt eget system for beskyttelse. Dens minste komponenter - celler som finnes i lymfeknutene. Blod passerer gjennom lymfesystemet blir kvitt skadelige mikroorganismer som ødela lymfocytter. Når nivået av utenlandske virus og bakterier for stor til lymfocytter kunne håndtere dem på vanlig måte, blir betent lymfeknute, som det er en aktiv kamp med sykdom.
 Deteksjon vospalyvshehosya lymfeknute under armen selv ikke bare ubehagelig, men også litt skummelt, fordi utgangspunktet sier noen alvorlig sykdom. Presentere også ganske smertefull betennelse og bringer betydelig ubehag. Hvis dette skjer, er det tur til legen et must i nær fremtid. Ikke i noe tilfelle skal ikke frata et besøk eller faktisk søker behandling alene noen folk rettsmidler. Den maksimale som kan oppnås - abstinenssymptomer og redusere størrelsen på lymfeknuter. Men årsaken til denne behandlingen fortsetter, og vil fortsette å sakte men sikkert utvikle seg og vokse i størrelse.
 Årsaker til hovne lymfeknuter armhulene
 Siden virus, bakterier og andre mikroorganismer er mange grunner til betennelse kan være for mye. Men hoved møtt av pasienter er:
 1. viral infeksjon. Når sykdom virusinfeksjon lymfe direkte involvert i å bli kvitt det. Slik midlertidig betennelse, forkjølelse en gang beseiret, lymfeknuter under armene komme opp til pari.
 2. Infeksiøs-inflammatorisk. Skade på huden på hånden og skrive det truer også infeksjon betennelse. Under bekjempe bakterier produserte antall lymfocytter øker kraftig, noe som fører til en økning i størrelsen på noden. Etter riktig behandling betennelsen går.
 3. Lymfadenitt. På grunn av den lange og vanskelig periode med sykdom kan begynne å utvikle sykdommen. Siden lymfeknute kommer inn i blodet av skadelige mikroorganismer, og i alvorlige sykdommer, er meget stort deres antall, kan celler som ikke kan håndtere dem, og de forblir i noden. Fordi dette kan starte en sterk betennelse og pussdannelse. Vær forsiktig, hvis huden rundt vospalyvshehosya lymfeknute var rød og seg selv på en kontakt node smertefullt, så må du gå til sykehuset umiddelbart.
 4. tuberkulose. Hvis man ikke bare ble svellet lymfeknuter under armene, men konstant følelse av tretthet, svakhet, sykdomsfølelse, og i tillegg til dette er det vekttap og noen ganger liten temperatur, er det mistanke om tuberkulose. Du må gå til legen så fort som mulig, gå gjennom x-ray, passerer de nødvendige prøver for å bekrefte eller avkrefte disse mistankene.
 5. Ondartet eller godartet svulst. Lymfeknutene er svært følsomme for utseendet av kroppen av kreftceller. Den vanligste typen av ondartede svulster - brystkreft. Selv i metoder for selvransakelse hjemme i nærvær av brystkreft er et obligatorisk element på sjekken lymfeknuter under armen. I tilfeller av godartet svulst hasch alle tent lymfeknuter når det er i umiddelbar nærhet til dem. Da kan det komplisere eller krovoprytok krovovidtik til dem på grunn av det de zapalyatsya.
 Det er andre årsaker betennelse i lymfeknuter, alt fra vanlige forkjølelser og slutter med hiv og aids. Ikke prøv å finne årsaken til deres utseende råd av venner eller avisartikler. Bare en kvalifisert lege kan hjelpe deg i gang.  
Slim i halsen
 Ofte hender det at, våkner opp, du må bruke litt tid prokashlyvanye. Og dagen alt virker i orden, i morgen slim i halsen er hjemsøkt. Hvorfor er det dette ubehagelig gurgling, provosere hoste og uestetisk splevyvaniya og hvordan å bekjempe den? Nå forstår!
 Hvorfor er det slim i halsen
 1. Røyker du? Eller nylig kastet? Nå kroppen prøver å frata akkumulert over år med mishandling av dem og lunge bronkiene slim.
 2. Noen ganger slim i halsen kan oppstå på grunn av forkjølelse, som begynner - i dette tilfellet, er den ledsaget av generell utilpasshet og i to eller tre dager, blir en full SARS gradvis.
 3. En rekke bronkial og lungesykdommer, fra tid - den gang skjult, først manifesterer seg med en morgen sputum. Guard nødvendig i alle tilfelle, men særlig hvis den inneholder blod urenheter - vi snakke om lungeblødning.
 Bli kvitt slim i halsen
 Gå til legen din og få testet bør i alle fall, har opplevd profesjonell i utseende sputum har mye å si. For eksempel glasslegemet "snakker" om astma, og har en karakteristisk råtten lukt - en alvorlig betennelsesprosessen.
 Jada, starter det hele for kulde? På dette stadiet er det mulig å forhindre morgen, etter frokost, ta en '15 vitamin C-tabletter for å suge. Merk at i '15 må det være den aktive ingrediensen, ikke hlyukoznoy askorbinki! I de neste to dagene gjør de samme: sjokk doser av vitamin C hjelper immunitet og SARS vil ikke begynt.
 Nyanse.: 15-2 p - Den maksimale daglige dose, desto større er mengden av kroppen reagerer allergier.
 Generelt, legen fant ingenting galt med å si at ting røyking og forskrivning slimløsende medikamenter? Merk: de skyter symptomer. Bedre en gang for alle fjerne lungene og glemme den sputum hals. La oss se på flere metoder for renhold som kan brukes både separat og kombinere sammen. Naturligvis hadde de arbeidet til fulle, må du slutte å røyke!
 1. Utmerket dilutes og fjerner slim frisk, sterk og varm kylling buljong laget av kylling hjem. Nærmere bestemt er aminosyren cystein inneholdt deri. En gang om dagen, drikker 500 ml Hev effekten vil knuse hvitløk rett inn i det et par fedd) og et stykke brød.
 2. Et glass laurbærblad infusjoner dele inn i tre deler og drikke dagen før hvert måltid. Å forberede den natten før 6 blader Lavrushka skylle med rent vann, legg i en liten termos og helle et glass med kokende vann. Om morgenen starte mottak - på samme tid og stimulere immunsystemet. Kurs - tre uker.
 3. Elsker den søte? Deretter utarbeide en deilig blanding, som kombinerer i like deler sitron og honning i en blender og rulle. Lagret den i kjøleskapet og ta det på en daglig basis i løpet av måneden spiseskje tre ganger om dagen før måltider. Moon passert? Ta en pause i 10 dager og gjenta kurset.
 4. Infusjon av blader av plantain må også ta en spiseskje 15-20 minutter før måltider for en måned. 1stolovu skje med tørkede blader helle en kopp kokende vann og la det koke i 15 minutter. i et vannbad. Jeg ønsker ikke å rote med badekar? Zaparte over natten i en termos som Lavrushka. Etter kjøling (eller morgen) belastning. Anstrøk av dette mer effektivt utvanner og fjerner slim hvis det zaparyuvaty kombinert med salvie gress, tar både urter i like store deler.
 5. Havregryn rengjøring: ikke bare fremmer sunnere lungene, men også en vellykket kamp mot tobakksavhengighet. En halv kopp havre korn helle et glass melk og bringe til en byll, vyparuyte på svak varme til halvparten av volumet under omrøring. Litt kjølig, gni gjennom en sil. Må komme seg ut søtlig væskeoppslemming skygge kaffe med melk, vil du drikke umiddelbart før den varm. Ta tre ganger om dagen i 40 minutter. før du spiser.
 Havregryn rengjøring - snarere plagsom måte, men han er også den mest effektive kjente. Innen en uke på vei, vil fjerne brystet, hoste slimløsende og vil begynne å vike tette klumper grå-grønn slim.  
Blodet fra øret
 Ekte blod er vanligvis et tegn på angst rimelig for alle. Selvfølgelig, ikke få panikk på grunn av de små riper som lett volley hjemme. Men på øret blødninger som trengs uten å kaste bort tid til å se en lege. Selv ekspertene ikke alltid umiddelbart finne årsaken til hvilke det var blod fra øret. I alle fall, nøyaktig diagnose og medisinsk nødhjelp nødvendig.
 Årsaker til blod fra ørene
 Mekanisk skade
 1. trommehinnen kan bli skadet mekanisk. Forsøk på å fjerne svovel fra øre til eliminere kløe bruke noen materialer for hånden kan det føre til slike allment forventede konsekvenser.
 2. Utseendet av blødning fra ører kan skyldes hjerneskade. Arten av skadene på det faktum at blødning ikke påvirkes.
 Infeksjon
 3. Betennelse av trommehinnen og kan være smittsom av natur. Blødning kan være en manifestasjon av inflammatoriske sykdommer kalt miringitis. Forresten, kan miringitis utløses og barotravmoy. Denne sykdommen er ledsaget av bobler fylt med blod, serøse eller purulent innholdet selv, som er plassert på overflaten av trommehinnen. Det viser skarp miringitis smerte, feber pasient. Ubehag forårsaket av sykdom avtar etter pause membraner vesikler og innholdet følger. På dette punktet, og du kan se blodet som kommer ut av ørene. Årsaken til behandling pasienten til legen er symptomer som følger med sykdommen. En av dem - dårlige ører.
 4. Fremveksten og utviklingen i øret koker kan være forårsaket av sprekker eller andre mekaniske skader på overflaten. Infeksjonen er fanget i morgen, provosere betennelse. Symptomer på sykdommen er en lokal temperaturøkning. Det er hevelse, rødhet. Dannet smertefull follikulær pustel med nekrose - den såkalte kjerne koke. Blødning oppstår som følge av avsløring koke.
 5. ørebetennelse. Denne sykdom, som ofte blir referert til som betennelse i mellomøret - en vanlig årsak til øret blødning. Karakteristiske trekk ved sykdommen er smerter i øret, en kraftig økning i temperatur. Andre ledsagende symptomer på mellomørebetennelse: svimmelhet, kvalme og hodepine. Etter å ha åpnet byllen pasienten blir enklere. Behandling av mellomørebetennelse bør gjøres under medisinsk tilsyn. Det kan skje at blodet strømmet fra øre smerte stilnet, og ingen purulent utflod. Dette faktum bør varsle pasienten og oppmuntre ham til å gå til legen umiddelbart. Gjødsel kan trenge hjernehinnene. Pasienten truer hjernehinnebetennelse eller andre farlige sykdommer.
 6. Candidiasis. Øre sopp kan utvikle seg som et resultat av intensiv antibiotikabehandling. Sopp av slekten formere seg fritt i kroppen, fordi antibiotika har ødelagt alle flora og immunforsvaret er svekket, slik at de kan tåle aggressiv invasjon. Resultatet er betennelse i blodårene blir sprø. Blødninger - den ytre manifestasjon av sykdommen.
 Onkologi
 7. svulster kan oppstå inne i øret. De er ikke bare kreft, men også godartet. Blødninger kan være et symptom på carcinoma skvamoznokletochnoy ytre øret eller mellomøret.
 8. blod som renner ut av øret kan være en ekstern manifestasjon av en blødning polypp. Den vokser raskt. Følger sykdom hørselstap, hodepine.
 9. Hlomusnaya svulst. Til tross for den forferdelige tittelen, er denne svulsten godartet. Voksende, og det forårsaker blødninger.
 Hva hvis øret er blødning?
 Ikke selvmedisinering og ikke forverre problemet. Umiddelbart kontakte din lege spesialist. Etter behandling av maligne tumorer effektivt bare på et tidlig stadium av sykdommen, og betennelse kan føre til komplikasjoner.  
Яндекс.Метрика