Magesmerter hos kvinner
 Kvinners helse og sprø og må overvåkes nøye. Hypotermi, infeksjoner, svulster - som alle kan i stor grad påvirke kvinners helse, og noen ganger konsekvensene er veldig trist.
 Derfor, hvis en kvinne opplever magesmerter, det må nøye lytte til kroppen din og se en lege for å finne og fjerne årsaken til smertene.
 Kan deles magesmerter hos kvinner i flere typer:
 - Akutt, alvorlig og akutt smerte (tegn på akutt patologi som krever umiddelbar medisinsk undersøkelse og behandling);
 - Kjedelig, verkende smerter i magen (bevis av inflammatoriske gynekologiske sykdommer og infeksjoner);
 - Rytmisk, murrende smerte (som indikerer økt trykk i hulrommet indre organer).
 Hvis en kvinne er gravid, kan magesmerter indikere forhold som truer graviditet - morkakeløsning, uterusruptur.
 Nå la oss snakke om de viktigste årsakene til smerte
 1. Betennelse i livmor kan skyldes hypotermi, abort, fødsel. Ved utbruddet av sykdommen innebærer sterk smerte, verkende. Men som spredning av smitte øker smerte og dens lokalisering øker. Hvis tiden ikke begynne behandlingen, kan det være peritonitt (betennelse i peritoneum). Også, stiger kroppstemperaturen til 38-39 grader og oppover.
 2. Svangerskap utenfor livmoren er en vanlig årsak til smerter i magen. Og graviditetstester er positive. Svangerskap utenfor livmoren kalles, der det befruktede egget finnes i livmoren, og røret, eggstokk eller peritoneum.
 Den vanligste svangerskap utenfor livmoren som truer en kvinne svært alvorlige konsekvenser, inntil døden. Svangerskap utenfor livmoren oppstår første samt livmor (tester positivt, er det tegn på graviditet), men 5-6 uker gravid kvinne opplever sterke magesmerter som gir tilbake. Deretter er kvalme, svimmelhet, besvimelse. Hvis sprukket rør, så er det tegn på indre blødninger - blek hud, svimmelhet, kaldsvette. Bare kirurgisk behandling.
 3. Ovarian apopleksi oppstår i midten av menstruasjonssyklus når egget forlater follikkel. Mest eggstokkreft blødning oppstår etter samleie eller fysisk aktivitet. Symptomer på hjerneslag ligner symptomene på graviditet utenfor livmoren: akutte smerter i korsryggen gir, besvimelse, blek hud. Bare kirurgisk behandling.
 4. Torsion ben cyster på eggstokkene. Hvis det er en vridnings ben 90 grader, er det magesmerter mild og kjedelig, og hvis 360 - smerten er uutholdelig, det svimmelhet, besvimelse, oppkast. Behandling - operative.
 5. Sykdommen overføres seksuelt og forårsake smerte, men smerte er ofte kjedelig og dra. Kjønnssykdommer ofte ledsaget av rikelig utflod fra kjønnsorganene, ofte med en ubehagelig lukt. STD Behandlingen bør gis av en lege.
 6. Du kan også smerter forårsake ulike vekster - polypper, muskelknuter, ondartede og godartede svulster.
 7. I gynekologisk smerte sykdomsårsaker er sykdommer i urinblæren og urinveiene.
 Hvis du har en sår mage, bør du ikke vente til smerten blir uutholdelig, og det presserende behovet for å gå til legen for å unngå alvorlige komplikasjoner.
 I tillegg bør en kvinne ikke glemme om forebygging - for å unngå hypotermi, regelmessige besøk til en gynekolog, følger reglene for hygiene.  
Hvordan kurere en byll hjemme
 Hvis hudbetennelse først i form av purulent abscess, kan det bli byllDu ønsker å bli behandlet. Når betennelse oppstår uten komplikasjoner, kan du kur koke hjemme. Tradisjonell medisin har flere effektive oppskrifter for å hjelpe bli kvitt koker.
 Innhold:

 Hva er en byll

 Hvordan kurere en byll hjemme ved hjelp av barskog bad

 Hvordan kurere en byll hjemme test

 Hvitløk hjelper kurere en byll hjemme

 Behandling koke løk

 Behandling koke såpe

 Hvordan bli kvitt koker med urter

 Hvordan kurere en byll hjemme ved hjelp av hjemmelagde salver


 Hva er en byll


Hvordan kurere en byll hjemme
 Byll er betennelse i hårsekkene som oppstår med dannelse av puss og enden, nederlag omkringliggende vev. Betennelser forårsaket av S. aureus, som koker behandling omfatter ikke bare lokal prosedyre, og medisiner.
 De faktorer som utløser utseendet av byller, hudskader er mindre, etterfulgt av forurensning, tilstedeværelse av alvorlige kroniske sykdommer som svekker immunsystemet (diabetes og andre metabolske forstyrrelser, fotsopp).
 Eksteriøret ser ut som en betent byll koke store, ruvende over huden. I sentrum av purulent abscess sett stang med sår på kanten. Betennelse kan oppstå i områder der voksende ansiktshår i skrittet, hender eller ben, rygg, nakke.
 Abscess dannet i et par dager - rød smertefull nodule vokser i størrelse, det myker og tips vises gjødsel. Kur koke hjemme kan være 7-10 dager.

 Hvordan kurere en byll i hjemmet forhold av barskog bad


Hvordan kurere en byll hjemme
 Behandlingen tar sikte på å fjerne koke av smerte og redusere betennelser. Hvis abscess ikke er isolert, er den enkleste metoden for vedtakelsen av furu bad. I vannet, forberedt for bad, tilsett buljong fra unge grener av gran, furu nåler og kjegler, som har en tonic og anti-inflammatorisk effekt og bidra til raskt å bli kvitt koker. Mindre nyttig anses bad, som ble lagt i stedet for plantemateriale ekstrakter, men ved hjelp av dem kan også kurere en byll hjemme - essensielle oljen inneholder de samme nåler tanniner.

 Hvordan kurere en byll hjemme test


Hvordan kurere en byll hjemme
 Behandling koke tortilla deigen blir vurdert som svært effektive - pus kan komme ut på den første dagen. En blanding av eggeplommer, smør og mel knadd til middels tykkelse - kake vil raskt kurere en byll hjemme. Knytte kake deigen til et problemområde, og etter 4 timer bandasje endrings - klar deigen kan være nedkjølt. I stedet for mel, kan du legge flytende honning. Selv om abscess åpnet og pus kom ut, er det anbefalt å gjøre komprimerer et par dager for å fremskynde heling av vev og hindre spredning av smitte.
 Et annet behandlingsalternativ ved hjelp av test - bokhvete mel knadd med eddik. Abscess vil svært raskt hvis satt frisk bokhvete kake til såret to ganger om dagen.
 Som ingredienser for medisinske kaker kan brukes varm melk, honning og rug mel - trukket gjødsel pakker bidra til å kurere en byll hjemme uten å gå til legen.

 Hvitløk hjelper kurere en byll hjemme


Hvordan kurere en byll hjemme
 Cook hvitløk grøtomslag er enkelt - du kan klippe et stykke av tynne plater eller hogge den i grøt. Å koke konkluderte plate av hvitløk fast patch eller bandasje. Et par timer kan endres komprimere. Naturlig volatile med sterk antibakteriell effekt, fordi hvitløk kan raskt lindre sår på pus.

 Behandling koke løk


Hvordan kurere en byll hjemme
 Løk kan brukes rå, men du kan bake den i ovnen. Skjær den i to deler, som igjen festes til verkebyll så nære løk og kok huden rundt det. Etter fjerning av kompress behandle såret med hydrogenperoksyd. Behandlingen bør fortsette å koke til utløpet av gjødsel.
 Kur koke hjemme kan du bruke til å legge løk honning, harpiks spising, kobber sulfat.

 Behandling koke såpe


Hvordan kurere en byll hjemme
 Gjennomsnittlig såpe brukes til å rense abscess av pus. Gni såpe revet, dekk med vann og kok til tykk. Avkjølt legge på seg abscess, toppdeksel med steril kompress hele eller bandasje. Endre bandasjen bør være fire ganger om dagen - du kan bli kvitt koker av kvelden neste dag.

 Hvordan bli kvitt koker med urter


Hvordan kurere en byll hjemme
 Forberede et avkok av tørket eller friske nesler - ta et glass før måltider for å stimulere blod rensing. I de betente områdene bør bruke fuktighetskrem med kamille, salvie, eucalyptus - de reduserer betennelser, redusere smerte. Hvis en intern abscess, deretter å akselerere modningen abscess bør pålegges den problematiske sted varm komprimere med gasbind dynket i en blanding av calendula skjær og flytende honning. Pure buljong calendula anbefales å vaske inflammatoriske nettsteder.
 Kurere koke hjemme ved hjelp av innendørs planter. Bruk ficus - fersk kjøttdeig brev, bruke slurry til området av byller, cover komprimere kokte blader av planter. Ficus kan erstattes med aloe.
 Behandling koke grøtomslag av linfrø hjelper fremskynde pus og vev healing - ystolchennoe frø helle i en tøypose, dukkert i varmt vann og satt til å koke. Hvis spor av koke lang tid å lege, prøve å komprimere pulveret rhizome calamus sump.
 Flere pustular hudlesjoner vellykket behandlet storfe kjøttkraft - det skal brukes inne og tilsett vann for bading. Kur koke hjemme kan salve med fersk persille røtter basert nutryanoho fett, noe som også gir raskere tilheling av sår koke.

 Hvordan kurere en byll hjemme ved hjelp av hjemmelagde salver


Hvordan kurere en byll hjemme
 Å kurere en byll hjemme i noen dager, bør helbredende salve være forberedt før hver bandasjeskift. En blanding av tjære, nutryanoho fett, såpe og honning hjelper å fjerne puss fra abscess - det brukes når koke har begynt å modnes. Etter å ha fjernet stangen i den resulterende hulrom kan sette en krystall av kaliumpermanganat å fullstendig helbrede ikke bare koke hjemme, men også hindre spredning av smitte.
 Salve med melk og såpe vil hjelpe å bli kvitt koker - i kokende melk såpe er lagt knust, alle tilberedt til tykk. Blandingen av såpe og råprotein blandes og brukes på stedet der hoppet abscess.
 Hvis kur koke hjemme mislykkes, bør du kontakte legen din.  
Яндекс.Метрика