yrazka mage kan eskalere avhengig av tid på året, noe som tyder på at sykdommen er kronisk. Å kurere sår er svært vanskelig, det tar mye tid og krefter. En person kan bli kvitt den pinefull smerte hvis det følger en streng diett og ta medisiner, men de er ikke billige. Dessverre er en hvilken som helst medisin ikke bare behandler, men fører også til andre sykdommer på grunn av bivirkninger. Behandling av sår - en subtil og kompleks prosess, er det dette vi vil diskutere nedenfor.
 Artikkelen vil bestå av følgende:

 Årsakene magesår

 Symptomer og tegn på magesår

 Kosthold og ernæring magesår

 Hvordan å behandle magesår (narkotika)

 Behandling av magesår folk rettsmidler

 Forebygging av magesår

Magesår: symptomer og behandling
 gastritt. Kombinasjonen av de to sykdommene er det en risiko for magekreft. Det faktum at staten for magekreft i en tidlig fase er nesten umulig, siden den har de samme symptomene som enkel gastritt eller magesår. Å like dette har skjedd, bør du regelmessig feiret gastroenterolog og gjøre gastroskopi, sørg for å sjekke magesaft og mageslimhinnen for mikroskopisk undersøkelse.
Magesår: symptomer og behandling
 melk og melkeprodukter, som de myke og omslutter magesyren i magesekken, men det hele avhenger av din toleranse for melk - i løpet av magesår ikke alle kan bruke den. Du kan legge til melk til svak kaffe og te, uønsket mottak av sterk kaffe. I produktene bør være vegetabilske og animalske fett i kosten bør legge olivenolje, fordi det gror såret. Dagen bør spise mer enn 500 gram karbohydrater, 100 gram protein, 100 gram fett. Anbefalt antall kalorier per dag - 3000 i alle fall ikke mer.
Magesår: symptomer og behandling
 Hvilke produkter kan brukes:

 Brød - Tørket hvit eller hvete i en mengde på 500 gram per dag. Nezdobne småkaker, kjeks og kaker kan også brukes.

 Supper - Slimete melk, melk, frokostblandinger, eller pasta med hjemmelagde nudler med moste grønnsaker, men ingen kål.

 Egg - Omelett dampet eller kokt egg tillatt, men ikke mer enn tre om dagen.

 Meieriprodukter - Fersk krem ​​uten sur smak, frisk melk, fløte, fersk ost.

 Kjøttretter - Kylling, biff og kalvekjøtt er lav i fett, så du bør ta dem nøyaktig. Rens kjøttet fra fett og sener, dampet, slik som kjøttboller, kjøttboller, saus eller kjøttboller. Noen ganger kan du spise kokt kjøtt enn det mykere jo bedre.

 Fisk - Abbor, gjedde og abbor inneholde en lav prosentandel av kroppen fett, så bruk dem bedre i damp, kokt og hakket skjema.

 Grønnsaker - Rødbeter, poteter, hvit squash, gulrøtter og gresskar bør tas skrelles mashed eller vegetabilsk lapskaus.

 Pasta og korn - Havregryn, semulegryn, bokhvete, ris, bygg. Tjene på semi bordet. Koke dem med melk og ferskvann. Pasta og nudler kan spise bare kokt.

 Fett - Vegetabilsk olje er ikke mer enn 30 gram smør 20 gram per måltid. På dagen kan du spise mer enn 100 gram fett, ikke glem at i animalske produkter inneholder fett, bør det ikke overstige 40 gram per dag nummer.

 Bær - Helst søt: jordbær, bringebær og jordbær.

 Frukt - Ikke syrlig, søt og myk. Bake eller gni og lage en salat fra ulike frukter.

 Søtsaker - Jelly, kremer, gelé og kompotter søte frukter og bær er svært ønskelig.

 Sauser - Best å bruke melk saus, for eksempel béchamel.

 Vitaminer - Ikke kjøp i et apotek vitaminer, drikk et avkok av hvetekli og hofter, drikke fersk juice av sure druer og grønnsaker, men fortynne med rent vann i like proporsjoner.

 Ikke i noe tilfelle bør ikke drikke sterke kjøtt, fisk og sopp buljonger. Ikke spis fet og stekt kjøtt, fisk, sopp, spesielt for å bli ekskludert fra kostholdet smelte fett, som fårekjøtt, svinekjøtt og oksekjøtt. Vekt av fast stoff vegetabilsk fett så irriterende magen. Glem krydret og salt mat, stekt mat, også, fordi den inneholder kreftfremkallende. Kan ikke røyke og drikke alkohol, og ikke spise junk food, brus, pølser, hermetikk, sjokolade kaker og mer. Enkelt sagt - en kompetent følge en diett og spiser bare sunn mat.
Magesår: symptomer og behandling
 Dagen skal spise flere porsjoner fordelt i to eller tre deler. Bør spise 5-6 ganger om dagen i små porsjoner. Siste spise et par timer for å sove om natten og drikke et glass varm melk. Din daglige menyen ser slik ut:

 Frokost: to egg eller egge kokt til damp ris eller semule grøt kokt med melk i en mengde på 250 gram te med sukker og melk.

 Et par timer etter frokost, potetmos med olivenolje tillegg to burgere, dampet, melk grøt med et glass melk, et stykke brød.

 Lunsj: melk med frokostblanding suppe, kjøttboller, kokt dampet, potetmos med ekstra smør, gelé.

 Middag: kokt fisk, poteter most med vegetabilsk olje, risengrynsgrøt med melk.

 Før du går til sengs, et glass varm melk.

 alkohol, eller mat ikke fordøyes, og magesekken er irritert.

 Kvitte seg med de andre sykdommene som liksom påvirker frekvensen av fordøyelsen og absorpsjon av mat.

Magesår: symptomer og behandling
 Skål!  
 La oss starte med det faktum at frisk luft er alltid nyttig, om en person er syk eller ikke, er det en voksen eller et barn. Så umiddelbart svare på spørsmålet ditt:
 Kan jeg gå med et barn med en kald og hoste?
 Ja, turer utenfor nyttig! Spesielt barn!
Kan jeg gå med et barn med en kald?
 Men til tross for dette svaret, har det sine egne nyanser, som vi vil snakke i dag!

 Å gå med en kald eller hoste kan være, men omstendighetene?!
 Gange utendørs kalles luft bad. De påvirker rettighetene til hardere effekt, det vil si at kroppen lærer kroppen din å forholde seg til en litt kald eller vind. Dermed styrker immunforsvaret til barnet ditt. Det eneste du trenger å gjøre - å skille kjølig vær for vind og regn. I slikt vær kroppen ikke kan kjempe, mye mer avslappet.
 Frisk luft, spesielt hvis du går i en park eller skog, i stand til å bedre blodsirkulasjonen i hele kroppen, og viktigst frisk luft dreper bakterier og giftstoffer som har samlet seg i kroppen. Ikke rart at leger anbefaler å lufte ut rommet
 Med vår mening er enig berømt lege Eugene Komorowski det så godt som vi går råder mødre med et barn som har en rennende nese eller hoste.
Kan jeg gå med et barn med en kald?
 Ødelegge mikrober i kroppen, er frisk luft noen medisin for et sykt barn. Det er imidlertid viktig å ikke gå mye slitasje baby. Du trenger ikke det ukutuvaty 10 gensere. Det faktum at et barn i gata er veldig aktiv, og han raskt uzharytsya verdt det minst to minutter på å stoppe og stå i vinden, så det er enda mer syk. Hvis du alltid kle seg varmt, bør barnet ha på seg en litt mindre, for eksempel en T-skjorte mindre å kjøre den med ikke mye uzharyvalsya og følte seg komfortabel.
 Du kan ikke gå i regn, våte klær og sko + kald vind bare forverre tilstanden til barnet. Før barnet ditt går vel verdt vysyakatysya at han pustet bare nesen, eller sår hals også. Turen bør ikke vare mer enn en time - dette er den beste tiden for å få den ønskede delen av frisk luft.
 Skål! Og husk, lettere å forebygge sykdom enn å kurere det!  
 Innen medisinen er det bare to hovedformer av sykdommen: akutt og kronisk gastritt. Følgelig kronisk gastritt behandle verre, men hva er forskjellene mellom dem? Dette og mer vil bli diskutert nedenfor.
 Samlet papir vil bestå av følgende:

 Symptomer på gastritt

 Årsaker til gastritt

 Hvilke typer gastritt

 Behandling av gastritt folk rettsmidler

 Hvordan å behandle gastritt narkotika hjemme

 Hindre gastritt

Gastritt: symptomer og behandling
 magesår. Oppdage Helicobacter pylori er enkel, det er svært farlig bakterie ødelegger slimhinnen i magesekken. Dersom bruddflaten, og at bakteriene ikke vil finne sted da - vil være akutt eller kronisk gastritt. I mer alvorlige tilfeller kan bakteriene gå dypere, som gjør vondt i magen og føre til magesår.
Gastritt: symptomer og behandling
 Ofte sykdommen vises etter administrering av antipyretika. Alle vet at aspirin, til tross for dets effektivitet, inneholder syre, som fører til brenner mageslimhinnen. Men denne effekt kan oppnås ved bruk av alkohol i store mengder. Ofte folk med sine egne problemer eller uoppmerksomhet legge en stor mengde mat eddik, som også fører til gastritt. Selvfølgelig, narkotika er mye mer aggressive ånder, fordi de inneholder stoffer som reduserer immunitet magen. Selv bruker salver og kremer kan bli syk gastritt, som en del av de aktive stoffene er under huden.
 Hva du må vurdere i kostholdet for å ikke bli syk så ubehagelig sykdom? De vanligste feilene i kosthold, som fører til gastritt:

 Folk ikke tygge mat og svelge det gjennom makt. I tillegg må du ikke vaske ned mat som fører til skade i slimhinnene. I dette tilfelle er prosessen med fordøyelsen bremset ned flere ganger, og lang tørr mat vil ligge i magen.

 Svært viktig mat temperatur, som kald eller varm mat kan forårsake skade på magesekken. Kroppen å fordøye mat, må den først avkjøling eller oppvarming til den ønskede temperatur. Under denne prosessen gastrisk mucosa blir skadet.

 Hvis en person spiser regelmessig veldig krydret eller salt mat, så etter en stund slimete sinne. Faktum er at krydret mat fører også til å brenne så vel som febernedsettende medikamenter. Etter å ha mottatt krydret eller salt mat bør du drikke melk, noe som bidrar til å gjenopprette mageslimhinnen.

 Også ikke glem at sykdommen kan avhenge av egenskapene til immunsystemet. For eksempel, kan immunsystemet gjør en feil og til å kjempe mot kroppen, ikke bakterier som fikk inn i den. Disse sykdommene kalles autoimmune, og det er til og med samme navn form av gastritt. Autoimmun gastritt er farlig fordi det er vanskelig å behandle, alle antistoffer som må takle sykdommen - crippling magesekken, bare ukorinyuyuchy gastritt. Det er derfor de minst problemer med immunitet trenger å se en lege, ellers konsekvensene vil være svært ubehagelig og langvarig og kostbar behandling.
Gastritt: symptomer og behandling
 For folk flest, synes akutt gastritt ubemerket. Hvordan virker det? Første person spiser om natten og varmt krydret mat i store mengder eller ikke kan spise til rett tid på grunn av arbeid og deretter deformert skall mage og når som helst kan trenge Helicobacter pylori. Men sykdommen begynner å trenge inn i bakterier, slik som allerede ødelagt slimhinne. Inntrengning av bakterier er den siste fasen når bryteren gastritt er kronisk.

 Hvilke typer gastritt
 Som nevnt ovenfor, er det kronisk og akutt gastritt. Det er mye lettere å oppdage akutt gastritt, som mikroflora av bakterier vokser veldig raskt hvis en person bruker narkotika eller andre kjemikalier. Men gastritt - ikke den mest farlig sykdom eller aldri drikke antibiotika og febernedsettende medisiner, kan du få full magesår eller deformasjon av magesekken. Under utviklingen av sykdommen forverres integriteten av slimhinnen, og begynner å produsere stoffer som avgir balanse i immunsystemet da. Når immunsystemet slutter å fungere skikkelig - blir betent slimhinne. Gastritt er et forsøk på å rense kroppen for sykdom, men det er fortsatt selvstendig sykdom som påvirker fordøyelse og absorpsjon av mat.
 Akutt gastritt kan skyldes feil kosthold, når folk spiser mat bakterier i løpet av allergi. Den akutte formen av sykdommen provoserer deformasjon av magesekken, men ubetydelig, fordi etter en stund kroppen gjenopprettes uten videre assistanse. Men for denne immunsystem til å kvitte seg med de grunnleggende årsakene til sykdom.
Gastritt: symptomer og behandling
 Erosiv gastritt kan være et resultat av å ta aggressive syrer og baser, noe som påvirke mageslimhinnen. På grunn av dette ødelegges ikke bare det ytre lag av veggen i magesekken, men innvendig, noe som resulterer i en mye mer farlige sykdommer, slik som magesår, noe som er meget vanskelig å behandle.
 Phlegmonous gastritt er karakterisert ved utseendet av purulent betennelse i mageslimhinnen. Det ser generelt etter administrering av partikulære matvarer, for eksempel rå fisk når bein fast i og begynne å råtne. Det kan også være på grunn av eksponering av mikroorganismer i magen. Umiddelbart etter starten av sykdommen hos mennesker observerte temperatur 38-40 grader Celsius og utrolig alvorlig smerte i magen. Gastritt kur denne typen kan ikke, trenger hjelp av en erfaren kirurg, og den tidligere operasjonen vil bli bedre. Dersom transaksjonen ikke er fullført, og personen vil dø av bukhinnebetennelse, som ikke kan kureres.
 Fibrinous gastritt - den mest sjeldne formen av sykdommen som oppstår i sepsis - blodforgiftning. Følgelig, den første tingen å kurere roten årsaken til sykdommen, og deretter rest gastritt.
 Med riktig behandling kan bli kvitt akutt gastritt uke, men fullt restaurert bare mage noen måneder. Under akutt gastritt vises fordøyelsesproblemer, som magesaft produseres i store mengder med høyt innhold av saltsyre. Denne formen kalles gastritt hyperatsydnoy. Hvis venstre ubehandlet lang akutt gastritt, går den inn i kronisk form. I likhet med andre kroniske sykdommer, vil det vises sjelden, men veldig sterk. For eksempel kan etter å ha spist en person være kvalme og magesmerter, så vil det være fullt og symptomer.
Gastritt: symptomer og behandling
 Valgfri kronisk gastritt vises etter langvarig ubehandlet akutt form, kan det se ut som en egen sykdom. Denne mannen vil ikke oppleve noen symptomer og plager, slik at sykdommen kan oppstå skjult i lang tid. Vises kronisk gastritt kan være fordi:

 Penetrasjon inn i kroppen av bakterier kalt Helicobacter pylori.

 Autoimmun effekt på magen, vil kroppens forsvar sendes direkte til bakterier i mageslimhinnen.

 Virkningene av galleblæren sykdom og leveren, gallen vil falle ned i magesekken i store mengder, forårsaker irritasjon.

 Kronisk gastritt er mye mer farlig enn skarp. Det faktum at graden av skaden er mye bredere og dypere, som kroppen forsøker å gjenopprette det berørte vev. Men dette er en feil: bindevevet er gjenopprettet, men funksjonelle og nyttige celler gradvis erstattet, noe som fører til slimhinneatrofi og forverring av den menneskelige tilstand. Nesten alltid kronisk gastritt har senket eller økt surhet, men er mer vanlig hypoatsydnaya Skjema - redusert surhetsgrad i magesekken. Det kan også være klar over tilstedeværelsen av sykdommen, fordi ved symptomer, er det svært lang. Med jevne mellomrom, etter å ha tatt narkotika eller alkohol i personen har halsbrann, og deretter begynne sterke smerter. Ofte er det merkelige lyder i magen, som griner. Selvfølgelig, maten er ikke helt fordøyd, før eller senere, er ett konfrontert med diaré.
 Identifisere kronisk mye lettere hvis det er forårsaket av Helicobacter pylori. På grunn av dette mage celler ikke komme seg, fordi en person begynner å føle smerte i hele kroppen, og øker temperaturen karakteriserer smittsom sykdom. Alt dette gjør en person tur til å gå til en terapeut og en full medisinsk undersøkelse av kroppen, inkludert å få øvre endoskopi.
Gastritt: symptomer og behandling

 Behandling av gastritt folk rettsmidler
 Tradisjonelle oppskrifter tillate å kurere gastritt med høy og lav surhet. Naturligvis valgt ulike ingredienser for medisiner.
 Legemidler til behandling av hyperacidity og gastritt

 Potet juice er svært effektiv for behandling av mage sykdommer, gastroenterologer anbefale det selv. Daglig drikke juice presset fra poteter i morgen, alltid på tom mage og en halv time før du spiser. Etter å ha drukket juicen ikke gjør noen brå bevegelser og redusere fysisk aktivitet, legg deg ned, slappe av, tenke på noe godt. Behandlet som to uker, til tross for at du vil oppleve betydelig lettelse etter to dager. Juice effektivt takle forverring av gastritt.

 Med intense smerter må bruke lakris rot. Buljong root raskt lindrer smerte og har ingen kontraindikasjoner. Ta 10 gram rot og hakket, deretter legge til 200 ml varmt vann og deretter la den stå i 40-50 minutter. Deretter koke suppen småkoke i en halv time, deretter press gjennom gasbind stoff. Drikk avkok to ganger om dagen, morgen og før du går til sengs, drikke minst 100 ml (halv kopp) en halv time før måltider. Du kan helt bli kvitt gastritt 10 dagers behandling.

 Mange mennesker har en allergisk reaksjon på honning, som lyset varianter, og i mørket. Men hvis du er allergisk Nei - bruke den som en kur for gastritt. Bland i et glass med 200 ml filtrert varmt vann og 30 gram honning av noe slag, og drikke i ett jafs halv time før måltider. Pass på å helle varmt vann, som det absorberes raskere. Drikk vann med honning nøyaktig en måned, og deretter gjenta behandlingen hvis du kommer til et positivt resultat.

 Gulrot juice er ikke bare forsyne kroppen vev essensielle vitaminer, men også hjelper i behandling av gastritt. Klem saften fra modne gulrøtter og deretter spise i morgen ca 100-150 ml. Drikk juice til da, til du føler lettelse. Mange skremt under behandling på grunn av det faktum at urinen skifter farge til en mørkere - det er ikke forferdelig, at saften påvirker fargen av urin.

Gastritt: symptomer og behandling
 Legemidler til behandling av lav surhet og gastritt
 Hvis du er ute etter en legeundersøkelse når en lege diagnostisert konklusjon - gastritt med lav surhet, kan du ikke bruke de ovennevnte narkotika. På grunn av dette kan du bare lide som surhet synker enda mer. Men tradisjonell medisin vellykket behandling gastritt med høy surhet, det er mange måter å øke mengden av syre i magesaft og kurere gastritt.

 Anstrøk av røtter misvisende hjelp bli kvitt sykdommen. Ta 20 gram røtter og helle et glass med kokende vann, fjern deretter i en bolle med emaljert overflate. Tilsett mer vann og satt i brann, og deretter vente en byll og la roten 30 minutter. Deretter press gjennom cheesecloth og rot drikke uavhengig av måltidet 20 ml kjøttkraft fem ganger om dagen. Varighet av behandlingen - 14 dager.

 Som et middel kan du bruke pisket eggehviter. Ta det 30 minutter før morgenmåltid i to måneder, og du glemmer at en gang led av gastritt.

Gastritt: symptomer og behandling

 Hvordan å behandle gastritt narkotika hjemme
 For tiden er det to beste forberedelsen av gastritt: Almagel og vikalin. Produktet er en blanding Almagel belegg og syrenøytraliserende midler. Ta den ut av vannet kan ikke, kan du ikke drikke vannet nøyaktig en time etter å ha tatt medisiner. Etter å ha mottatt nødvendig å ligge på siden og rulle med jevne mellomrom, for eksempel hver 2-5 minutter. Dette er for å sikre at stoffene var på mageveggen jevnt. Kur gastritt kan være en måned, men det er bedre å oppsøke lege før du starter behandlingen.
 Vikalin - inneholder stoffer som nøytraliserer spasmer, strikk og reduserer betennelse i magen. Det er foreskrevet for kroniske og akutte form av gastritt med det økte antallet av magesyren og betennelse i magesekken. Hvis surhet er redusert, tar du den svenske bitterhet av malurt skjær og plantain juice, men kun etter avtale legen din. Takket bitterhet kan akselerere fordøyelsen og bedre appetitt.
Gastritt: symptomer og behandling

 Hindre gastritt
 Som med andre sykdommer i fordøyelseskanalen, normal du kostholdet og vurdere diett som du vil like. Nedenfor gjengis noen viktige regler som vil hjelpe deg å unngå sykdommen:

 Normalisere mengden av komplekse karbohydrater, enkle proteiner, fett, vitaminer og mineraler i dietten.

 Spis 4-5 ganger om dagen, men små porsjoner, for ikke å belaste magen.

 Det siste måltidet bør gjøres 3-4 timer før sengetid.

 Alltid grundig tygget mat og drikke til magen belastet.

 Ikke spis for varm eller kald mat. For eksempel kan du ikke spise varm potet med kylling, og dessert er iskald. Dette er en sterk påkjenning på magen.

 Ikke drikk alkohol, særlig med høyt alkoholinnhold.

 Ikke spis kokt kjøtt og sjeldne, som det holdt bakterier og bakterier.

 Unngå sterk krydret, røkt og saltet mat.

 Ikke drikk febernedsettende medisiner, hvis det kan unngås.

Gastritt: symptomer og behandling
 Vi oppriktig ønsker deg helse og aldri oppleve symptomer på gastritt!  
Яндекс.Метрика