Kvinner - kjent fashionista og skjønnhet - oppfinne mange forskjellige enheter å alltid holde i god stand figuren, hår, klær, negler, etc. E. Det er forståelig Beauty kvinner trenger ikke bare for sine egne interesser, men også for å tiltrekke sin tynne, men veldig sterkt nettverk av menn. Det er for disse kvinnene prøver hver dag for å se bedre og bedre hver gang å komme opp med noe nytt for sin unike bilde.

Magnetisk neglelakk


 Under behandlingen, som nevnt ovenfor, få en masse av legemet, hvorav en er neglene. Enig Beauty kvinnelig hånd spiller også en av de viktigste verdiene når en mann betaler oppmerksomhet til en kvinne. Mye mer behagelig vil nyte de velstelte hender med vakker manikyr enn hender som er stygg, tilfredsstillende stand. At manikyr sammen med noen andre kvaliteter gjør menn husker kvinnen, enn si hvordan disse minnene er positive, bør dette ta vare på forhånd.

 Magnetisk maling - nytt på markedet skjønnhet


 For skjønnheten i sine negler mange år kvinner kommer opp med ulike interessant løsning - bygge, akvarium design, belegg, lakk, i stand til å holde på negler i lang tid.
 En av de mest interessante og unike funn ble nylig dukket opp på markedet skjønnhet magnetisk neglelakk. Det høres litt rart ut, ser du?! Men det unike oppfinnelsen gjør beundre den hver gang du bruker. Hemmeligheten av denne polish er at det er basert innebygd metallpartikler etter søknad til spiker, brakte en spesiell magnet, danner intrikate mønstre. Denne magnet er bygget inn i hetten, spiker og formen på mønsteret kan velges uavhengig av hverandre.
 Mange moderne design selskap involvert i utviklingen av ulike typer lakk, tok note av dette interessant lakk. Andre kjente merker har prøvd å legge til det noe unikt, spilt med farger, komme opp med mer intrikate mønstre. Magnetisk spiker begynte raskt å få fart i moteindustrien, og i et minimum av tid, kan det ses i manikyr i de mest kjente stjernene i verden av show forretningsmodeller og en offentlig mennesker. Popularitet magnetisk spiker skutt fart og til slutt i enhver kvinne som følger de nye motetrender, er en nyttig oppfinnelse tok sin rettmessige plass i kosmetikk.
Magnetisk neglelakk

 Pros magnetisk neglelakk


 Oppdateringer som må brukes på kvinner til å skape sin unike måte, selvfølgelig, må ha et visst sett av positive egenskaper for å gjøre det i det hele tatt, så å si, for å kjempe. Etter å kjøpe produkter som ikke samsvarer med hva som forventes av dem, ikke ønsker.
 Magnetisk spiker, er bare et produkt som bærer mye av positiv i sin bruk. Prøv å finne ut hva som er så bra dette unike produktet.

 •  Først av alt, kan du bruke denne malingen hjemme. Følgelig, for en flott manikyr ikke å gå til en dyr skjønnhetssalong, og det sparer penger.

 •  Kostnaden for denne lakken er tilgjengelig for enhver kvinne som ønsker å gjøre neglene vakkert. Som også er gode nyheter.

 •  Magnetisk maling er svært enkelt i bruk, trenger ikke å utføre noen unødvendige bevegelser, bortsett, kanskje observere at nøyaktighet.

 •  Praktisk magnetisk maling for generell bruk, dvs. det kan brukes ikke bare i manikyr. For pedikyr det også perfekt. Om sommeren er dette lakk svært gunstig å fremheve vakre og velstelte føtter i åpne sandaler eller sandaler.


 •  Metoden for å bruke magnetisk polsk


   Så, etter at vi var i stand til å forstå de positive kvalitetene til den magnetiske maling, er det på tide å snakke om sin søknad. Som nevnt ovenfor, er de spesielle ferdigheter for å dekke hans negler nødvendig. Men for å vite det grunnleggende trinnene maleri fortsatt trenger å gjøre manikyr så klart, presist og, selvfølgelig, vakkert. La oss huske noen enkle regler for bruk av magnetisk maling.

 •  Umiddelbart det bør bemerkes at utgangspunktet for den anvendte lakk er nødvendig, på grunn av det faktum at strukturen av det magnetiske malingen er meget god, slik at han faller umiddelbart spiker rett. Det eneste som må gjøres før maling - er å gi neglene en ønsket form og håndtere dem.

 •  Deretter søke direkte til den magnetiske maling.

 •  Mens han fortsatt ikke er tørr, til negler holde magneten i en avstand på ca 3 mm. Hold det bør være rundt omkretsen av neglen, mønsteret var mer klar og høy kvalitet. Som for mønsteret, kan du fortsatt spille. Valgfri mager magnet akkurat som det fremgår i instruksjonene. Du kan returnere den andre parten i en vinkel og t. E. Jo mer dristig deg til å eksperimentere med et mønster, jo mer interessant vil din manikyr.

 •  Etter fullført alle de nødvendige manipulasjoner kan brukes på neglen feste. Deretter male tørker raskt og vil holde lenge.

 •  Etter endt arbeid, sjekk for skitne magnet. Det kan rengjøres med en bomullsdott dyppet i aceton.


 •  I løpet av minutter vil du få en vakker manikyr som vil pryde hendene. Utvilsomt, må hver mann ta hensyn til dem. Og hvis du tilfeldigvis å trekke oppmerksomhet til late det til den personen vil gjøre det obligatorisk. Elsk deg selv, være trygg i sin skjønnhet og attraktivitet, og lykkes!
   Utvilsomt, er vakker, skinnende og sunt hår dekorert med enhver kvinne. Men virkningen av faktorer som usunt kosthold, hyppige bleking og farging hår, hot styling forårsaker skade hårets struktur. Deretter hva håret mister sin glans, fade, begynne å splitte, bryte og falle ut.


  Masker for hår restaurering


   Hvis du vil gjenopprette en vakker hår må jobbe hardt, men resultatet er verdt det. Håret kan behandles og faglige midler til å bry seg, men mye billigere å dra nytte av det er alltid for hånden, slik som yoghurt fra kjøleskapet.

   Reparasjon Mask for Hair   Hair Repair Mask forberedt hjemme er i stand til å ernære og reparere håret struktur, fordi de har mye vitaminer og antioksidanter. Også en fordel av naturlige kosmetikk er mangel av noe slag var ingen skadelige stoffer som fargestoffer, fortykningsmidler, konserveringsmidler. Selvfølgelig, er begrepet sette inn midler hjemmelaget ikke veldig stor, og er forberedt hovedsakelig for bruk på en gang.

   Metoder for å bruke masker inneholder noen regler som kan trekke maksimal nytte av dem:

 •  Du må velge en tilsvarende maske og gjøre sin gang innen ett eller to måneder, minst en gang i uken. Hvis du trenger ytterligere restaurering og hår behandlinger du kan prøve en annen maske.

 •  Før du påfører masken bør vaske håret litt tørr og bruke blandingen i fuktig hår.

 •  Masken fremstilles umiddelbart før bruk, og i en tid; påføres på håret i form av varme.


 •  Masker som bruker oljer

   Dress for utvinning og tilførsel av tørr, sprø, tynn og split hår.

 •  plomme blandet med 2 ss. ss konjakk (vodka) og vegetabilsk olje. Søk om en time, skyll med rent vann og sjampo. Masken vil akselerere veksten av hår og legge prakt.

 •  et par timer før vask bør nøye gni direkte inn i hodebunnen varm olivenolje og pakk oppvarmet håndkle. Denne prosedyren pidzhyvyt fin hårrøttene, akselerere sin vekst, normaliserer talgkjertler

 •  ta 2 timer. ss frisk sitronsaft, en del. skje med lakserolje og burdock olje. En time senere, skyll sjampo. Denne masken forbedrer hår vekst og hindrer hårtap.

 •  30 oz. tilsett olivenolje 2 kylling eggeplomme. Påfør lim på fuktig hår og hold i 30-40 minutter, vask av masken med sjampo. Vil gi håret styrke og glans

 •  Bland olivenolje og jojobaolje i et forhold på 1: 1. Spredt på håret fra røttene og hele lengden. Permisjon for en time, skyll sjampo. Hydrater tørt og sprøtt hår, gir lys skinne og silkiness.


 •  Kefir maske

   Effektivt fukte, mykne, slik at brekkasje og hårtap på grunn av det høye innholdet av kalsium i yoghurt og protein.

 •  smøre håret røtter yoghurt, toppdeksel pakken. Hold denne kefir maske tar ca en time, skyll sjampo. Etter påføring håret mykt, forsvinner silkeaktig, og flass.

 •  ett århundre. skjeen av sennep pulver gni med eggeplomme, 150 g yoghurt og en teskje honning og mandelolje, du kan fremdeles legge noen dråper av din favoritt essensielle olje. Holde masken for en halv time, deretter vaske av med sjampo. Ideell for fett hår restaurering.

 •  forberede et avkok av burdock rot, blandet med yoghurt og søke på håret. Skyll etter én time. Masken vil hjelpe bli kvitt flass og akselerere veksten.


 • Masker for hår restaurering   Honey Mask

   Ideell for hårpleie, fordi honning inneholder stoffer normalisering hele kroppen. Med honning kan ta vare på tynn, fett, svak og tørt hår.

 •  30 g kamille brygg 100 g kokende vann, la stå i en halv time. Når den er lagt til infusjons halvtime. Ss honning. Gjelder å rense vasket håret, 30 minutter å vaske av masken er perfekt for alle hårtyper, mykne og fukte tørt hår.

 •  ta et århundre. av honning, tilsett 1 t. skje lakserolje og frisk aloe juice. Søk om en halv time før du vasker hodet. Rent hår skylling avkok av kamille eller nesle og til slutt vann.


 •  Veldig effektiv etter hymzavyvky.

 •  Bland 1 ss. l. smeltet smør og honning og 1 ss. Spoon fruktpuré. Denne masken nærer fint hår og mette røttene av vitaminer.

 •  til 3. ss frisk agurk juice tilsett 1 ss. skjeen av honning, olivenolje, 2 eggeplommer. Spre hår og dekk med folie. La virke i en halvtime. Masken gjør håret elastisk og gir glans.


 •  Masker fra leire

   Gjøres meget enkel, men på samme tid de er effektive. Det bør bare oppløse leiren med varmt vann til tettheten av rømme og søke på rent hår i 15-30 minutter. Du deretter skyll med rent varmt vann.

 •  hvit leire - mot tap

 •  blåleire - renser og gir næring til huden av næringsstoffer

 •  rød og gul - er effektive for flass, fjerne irritasjon og kløe i hodebunnen.

 •  Grønn - brukes for fet hud og fet.


 •  Frukt masker

   Rik på vitaminer og mineraler som er essensielle svake hår

 •  til 1 time. skje med frisk sitronsaft og tilsett 1 ss. skjeen av aloe juice og gulrot juice blandet med lakserolje, konjakk og eggeplomme. Søk om en halv time, skyll håret med varmt vann.

 •  rist Avokado og banan, og legger til dem under Art. skje av olivenolje og rømme. Påfør i håret og dekk med folie. Hold i ca 30 minutter og vask av med sjampo.

 •  mos med en moden banan og legge til det fem dråper mandelolje. Påfør masken mens du lager en hodebunnsmassasje. La virke i en halv time og vask med vann og sjampo.
 • Яндекс.Метрика