I dag er det mange metoder for behandling og forebygging av ulike sykdommer. Denne prosedyren, og ulike medisiner og bruk av visse enheter og apparater. Spesielt populære magnetiske armbånd. Har de virkelig effektive?

 Hva er det?


Magnetiske armbåndene på trykk og mer

 Magnetiske armbånd i dag er laget fra et bredt spekter av innovative materialer. For eksempel, ofte basert på en høy kvalitet polert stål. Men enkelte modeller har noen flekker, titan, Tyskland, biokeramiky og med nanosølv. Noen armbånd med gull og besatt med rhinestones eller steiner.

 En bit av historien


 Magnetiske og ikke-magnetiske armbånd slitt lenge. For eksempel, selv de gamle sumeriske og assyriske konger hadde på seg alltid på hånden denne ornament før viktige hendelser. Noen hadde på seg armbånd uten å fjerne.
 For menn er dette tilbehøret ansett som et symbol på styrke, kraft og mot. Men fattige armbåndene var utilgjengelig fordi de var bare rik, viktig og edle mennesker. Denne dekorasjonen, forresten, satt ikke bare hender, men også på sine føtter.
Magnetiske armbåndene på trykk og mer

 På magnetiske armbånd ble kjent rundt midten av forrige århundre, men vitenskapelige oppdagelser og forskning ledet til å tvile på styrken av smykker. Men 80-tallet interesse begynte å vokse igjen, og i dag mange kjøper armbånd.

 Hvordan virker det?


 Hvordan magnetiske armbånd? Prinsippet om operasjonen er basert på magnetfelt. Det har lenge vært studert, og forskere har gjentatte ganger blitt bevist sin effekt på menneskekroppen.
 Forresten, har magnetfelt selv Earth, men på grunn av teknologiens påvirkning på planeten og miljøødeleggelser er riktig er avtagende. Man har også en rett, men antas skapere armbånd, den trenger en oppladning.
 Så, her er noen viktige punkter til påvirkning av magnetiske armbånd organer og menneske:
 •  Den magnetiske effekten gjør det mulig å forbedre blodsirkulasjonen. Kapillærene utvider seg, øker frekvensen av røde blodceller, normal blodlevring. Hvis blodet begynner å sirkulere gjennom karene, alle celler, organer og vev kommer sammen er det mye mer næringsstoffer og oksygen.

 •  Innvirkning på akupunkturpunkter finner også sted. På håndleddet (og dette er hvor du trenger å bære et armbånd) er flere biologisk aktive poeng. Noen er ansvarlig for det kardiovaskulære systemet, andre normalisere funksjon av luftveiene, og andre relatert til fordøyelsessystemet. Slik at virkningen på disse punkter kan forbedre ytelsen til de forskjellige organer.

 •  Noen modeller har innsatser med negative ioner, noe som også påvirker kroppen en innvirkning. Dermed er de i stand til å trenge gjennom huden, inn i blodbanen og reagerer med noen komponenter i blodet, noe som gir en positiv effekt på nervesystemet, hjerte, luft, og andre.

 •  Biokeramichni innskuddet i kontakt med huden under påvirkning av menneskelige kroppstemperatur varme opp og begynner å sende ut infrarødt lys over et visst område. Denne verden er i stand til å trenge gjennom huden og inn i vevet, og avlaste vasospasme, utvide dem.

 •  Sølvioner (enkelte modeller har også et belegg) har også en positiv innvirkning på stoffet. De har anti-inflammatorisk, tonic, antiseptisk og antibakterielle egenskaper, slik at for å styrke immunforsvaret, bekjempe infeksjoner og fremskynde helbredelsesprosessen i enkelte sykdommer.

 •  Setter inn fra Tyskland (de er ikke alle armbåndene) har innflytelse, der alle vev er mettet med oksygen, og cellene begynner regenereres raskere.

 •  Bra eller dårlig?


  Magnetiske armbåndene på trykk og mer

   Tilgjengelig med magnetiske armbånd på trykk, hodepine, for å bedre blodsirkulasjonen og så videre. Indikasjoner, ifølge produsentene, vekt:
 •  sykdommer i det kardiovaskulære systemet, så som hypertensjon, hypotensjon, ischemisk hjertesykdom, angina pectoris.

 •  fordøyelsesproblemer som forstoppelse eller diaré, oppblåsthet, flatulens;

 •  hodepine;

 •  hyppige stress, tretthet, nerve belastning;

 •  armbånd også gi styrkende effekt på kroppen og styrke immunforsvaret.

 •  Men det skal sies at nytten av disse armbåndene ikke er vitenskapelig bevist. Gjennomført studien, som tillot overbevist om at det i enkelte tilfeller er disse enheter og helt ubrukelig. Ja, menn og kvinner over 50 år som lider av leddgikt, var konvensjonelle magnetiske kobber armbånd. Og effekten var den samme: smerte er ikke bestått, har tilstanden ikke forbedret.
   Ennå noen innflytelse vises: magnetfelt påvirker kroppen og effekten av auto-forslag har ikke blitt kansellert. Men det er ingen garanti raske resultater. Men utformingen av produktet muliggjør bruk som et originalt tilbehør.
   Men kan en dekorasjon skade? Ja, fordi, først, er det kontraindikasjoner:
 •  tilgjengelighet pacemaker

 •  hjerteinfarkt;

 •  idiosynkrasier;

 •  graviditet;

 •  Noen alvorlige infeksjonssykdommer og kroniske sykdommer.

 •  For det andre, det er tilfeller av alvorlige allergiske reaksjoner.

   Pris


  Magnetiske armbåndene på trykk og mer

   Pris armbånd er ganske høy, avhengig av hvilken modell. Ja armbånd med inserts kan koste rundt 2000-3500 tusen. En enkel modell kan kjøpes for 80-200 USD.

   Tanker


   Noen vurderinger armbånd:
 •  "Hadde på seg et armbånd med hodepine, ingen forbedring ikke er lagt merke til."

 •  "Bjørn Bracelet måned, ble mer aktiv og munter. Jeg vil fortsette å bære. "

 •  Nå som du vet alt om magnetiske armbånd og kan bestemme om du vil kjøpe et produkt eller ikke.  
   Godt syn tillater oss å se skjønnheten rundt oss, sine lyse farger og ulike former. Bare på grunn av kan vi navigere plassen der vi befinner oss. Men i dag i stedet nyte å betrakte naturen, vi kontinuerlig gjennomføre før dataskjermer og TV.
  Hvordan kan du forbedre ditt syn tilgjengelige midler?

   Selvfølgelig, det påvirker helsen til våre øyne. Konstant stress og tretthet er de viktigste årsakene til de ulike lidelser av visjonen.

   Gå til legen


   Hvis du oppdager at det verre begynte å se ting virker vag, og du kan ikke lenger lese det som tidligere ble sett på avstand, er det en anledning ta kontakt med en øyespesialist. Det vil hjelpe deg å finne ut hva som forårsaket forverring av synet.
   Det er mange øyesykdommer, kan bare en ekspert være den rette behandlingen, og i dette tilfellet er det bedre å ikke selvmedisinering, fordi du bare kan gjøre verre, og sykdommen går til å kjøre scenen.
   Hvis legen bestemmer at årsaken til forverring av syn - eye strain muskler, kan det bli korrigert og hjemme. I tillegg visjon kan forringes på grunn av dårlig kosthold hvis kroppen din ikke mottar viktige mineraler og sporstoffer. For å forstå dette må du gjøre en komplett blodprosent. Det vil hjelpe deg å finne ut hvilke vitaminer er ikke nok for kroppen din?
  Hvordan kan du forbedre ditt syn tilgjengelige midler?

   Hvis du allerede vet årsaken tåkesyn og du ikke har en alvorlig sykdom, jo ​​lenger du kan gjøre uten hjelp fra leger. Men i dette tilfellet, er spørsmålet hvordan du kan forbedre ditt syn hjemme?

   Vi ta hensyn til mat


   Først må du endre kostholdet. Mange mennesker vil ikke oppdagelsen av at alt vi spiser har en direkte innvirkning på tilstanden av vår helse, og øynene er ikke noe unntak. Hvis du ønsker å holde din visjon eller bedre skarphet, i din daglige menyen må være produkter som inneholder vitamin A, C og E.
  Hvordan kan du forbedre ditt syn tilgjengelige midler?

   Selvfølgelig, den mest nyttig grønnsak øye - en gulrot. Den inneholder store mengder betakaroten, som hjelper kroppen å syntetisere vitamin A. Men i tillegg til hans mange gulrøtter samt aprikoser, meloner og gresskar. Med disse frukt og grønnsaker hver dag, kan du skjemme bort din øyne vitamin A som forbedrer visjon av mennesket i mørket.
   Også svært nyttig for øynene å spise mye grønnsaker (brokkoli, spinat, kål, etc.). De stoffene som inngår i sammensetningen gunstig effekt på netthinnen.
  Hvordan kan du forbedre ditt syn tilgjengelige midler?

   I tillegg til regenerering av retinale positiv effekt blåbær. Denne nyttige bær forbedrer blodsirkulasjonen, og dermed bedre synsskarphet.
   Ikke glem om vitamin C, som styrker veggene i blodårene i hele kroppen, inkludert øyne. Det høyeste antallet er, selvfølgelig, i sitrus. Men det er også rik på vitamin C og matvarer som surkål, poteter og nyper.
   For å se bedre i mørket i kostholdet ditt må du legge til bønner. Spesielt nyttig bønner, fordi den inneholder en stor mengde sink. Det er dette elementet i forbindelse med melanin i stand til å forbedre vår visjon i skumringen.
  Hvordan kan du forbedre ditt syn tilgjengelige midler?

   Du må også huske om vitamin E. I menyen må være nøtter, frø og andre matvarer som inneholder dette vitaminet.
   For å bedre utsikten du ønsker å inkludere i kostholdet ost eller andre meieriprodukter, grønnsaker og fisk.
   Med måltider forstått. Men hva om etter timer med å bo foran en dataskjerm, føler deg utrolig press og øyne, som om noen helte sand? Du åpenbart trenger å slappe av og produkter, selv de mest nyttige, vil hjelpe.

   Begynne å trene


   Klar visuell tretthet og stress vil hjelpe du trener kalt palminh. Den består i følgende trinn:
 •  Sitter ved bordet, må du ta en holdning til ryggraden, nakke og hode var i en linje - det vil gi en bedre blodtilførselen til hjernen og øynene også. Albuene skal sette på bordet. For å gjøre det enklere kan du sette dem under et lite teppe eller liten pute.

 •  Så du trenger å slappe av. Når vi er spente, de ofte også våre hender knyttede i nevene. Å kaste av denne spenningen, trenger en god håndhilse. Da våre sinn vil signalisere at du kan slappe av.

 •  Forvarm hånden.

 •  Varme hender bør settes på ansiktet slik at fordypningen i håndflatene var på de lukkede øyne, og fotstykkene var på kinnene. Dermed bunnen av lillefingeren skal koble opp på broen. Mellom hendene og øyne bør være nok plass til å være i stand til å blinke, men lyset ikke trenger å passere gjennom dem. Hender med avslappet.

 •  Deretter må du lukke øynene og tenke på noe veldig hyggelig.

 •  Hvis du utfører øvelsen riktig, i løpet av memoarene prøve å fikse sin oppmerksomhet på fargen - det må være svart. Denne fargen indikerer at tankene dine er helt avslappet, som er den viktigste forutsetningen for å bedre syn.

 •  Litt trening


   I palmynha løse opp spenninger fra øynene vil hjelpe følgende øvelser:
 •  Glatt utseende venstre, høyre, opp, ned fra maksimal amplitude.

 •  Sirkulær utseende for og mot, prøver å beskrive hvor mye utvalg.

 •  Sterkt lukke øynene, og øynene vidåpne.

 •  Overføre utsikt diagonalt, fra nedre hjørne av rommet på toppen, deretter samme vei tilbake til utgangsposisjonen og gjenta pomorhayte denne øvelsen, men på den annen side.

 •  Se på nesen. Prøve flere ganger for å bringe sammen og se øye til nese. Hvis du føler deg svimmel, deretter hoppe over denne øvelsen.

 •  Hyppig blinker. Behov for 1 minutt å utføre naturlige øyebevegelser uten anstrengelse.

 •  Lag en svart papir ved hjelp av en liten sirkel hull, og feste den på vindusglass. Så gå til vinduet og se på denne første gruppen, og deretter på et fjernt objekt utenfor. Så igjen se på overføring gruppen. Og så et par ganger.

 •  Etter disse øvelsene kan gjøres palminh.

   Noen teori


   Det er ulike teorier og metoder som er utviklet for å stoppe eller tåkesyn forbedring. Oftest de er basert er øvelser som bruker de ulike tabellene. Dette er et ganske omfattende tema, så vi stoppe vår oppmerksomhet bare på noen av dem.
   Så, et stort antall av øyesykdommer, og for hver av dem har sin egen metode for behandling. Men det betyr ikke at du ikke kan bruke dem hjemme. Selvfølgelig er det en alvorlig øyesykdom uten hjelp av leger i slike tilfeller rett og slett ikke kan gjøre, men for å øke hastigheten på utvinning huset kan også utføre spesielle oppgaver.
   Den vanligste øyesykdom - en nærsynthet.
   Nærsynthet - en dysfunksjon av øyet som bildet er ikke fokus faller på netthinnen, og før det, ser at personen vel bare de elementene som er i nærheten av ham, og alt som fjernes fra det på en viss avstand - han ikke lenger ser .

   Bates-metoden


   Det finnes ulike metoder for behandling av denne sykdommen. Den mest brukte øvelsen, utviklet av amerikanske legen Bates. Metoden er å slappe av øyet muskler.
   Den første delen av oppgaven er rettet mot en generell velvære. Det er oppnådd ved å utføre palmynha.
   Den andre del - et dynamisk avslapning sikte på å forbedre den sentrale fiksering, dvs. evnen til å tydelig se den sentrale objektet. For å trene denne evnen utviklet øvelser med spesielle kort, tabeller, for eksempel:
 •  Om kort - et sammensatt bilde som viser tegn som ligner på ordet "Om".

 •  Tabell Sivtsev - er kjent for oss for inspeksjon av tabellen kan vi se på noen øyelege kontor. Det er en samling av bokstaver i forskjellige størrelser, som er arrangert i synkende rekkefølge.

 •  Hypermetropi - en dysfunksjon av øyet som bildet er ikke fokus faller på netthinnen, og bak det, at man vanskeligheter med å se objektene som ligger i nærheten av det. Men dette er ikke bare en sykdom av voksne. Det viser seg at alle barna skal lide av langsynthet år. De kan ikke tydelig se objekter som er nærmere dem enn 1 meter. Imidlertid kan under øyeeplet øker og langsynthet forsvinne av seg selv. Men noen barn for noen grunn, kan sykdommen utvikle seg videre.
   Det er derfor viktig på et tidlig alder barn regelmessig besøke en øyelege. I fremtiden kan det bli kvitt mange problemer.

   For et barn med langsynthet kan ofte være syk i hodet med det faktum at øyet muskler stadig anstrengt som følge verre skoleprestasjoner, og i noen tilfeller enda langsynthet kan føre til utvikling av skjeling.
   Langsynthet som nærsynthet kan behandles ved metoden for Bates. Lær mer om disse øvelsene kan bli funnet i faglitteratur eller på Internett.

   Ingen rush


   Hvis du ønsker å holde din visjon eller forbedre det, så vær tålmodig, fordi å gjøre det raskt vil du ikke jobbe. Denne prosessen krever regelmessig utføre spesielle øvelser, riktig ernæring og riktig arbeidsstasjon. Hvis du ikke følger disse reglene, vil resultatet være synlig bare etter noen få måneder, og i noen tilfeller enda et og et halvt år, det avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen.
  Hvordan kan du forbedre ditt syn tilgjengelige midler?

   Men hvis synet begynte å svekkes på grunn av det konstante presset av øyet muskler, for å fjerne akkumulert tretthet hele dagen med øynene kan bruke folk rettsmidler.
   Utmerket hjelp med dette problemet å håndtere ulike pakker, for eksempel:
 •  Potet, for det skal være rist, sette på en klut og gjelder for øynene;

 •  med teblader: å brygge te (uten smakstilsetninger og andre tilsetningsstoffer), deretter fukte den og sette håndklær på øynene, men husk at te bør ikke være varm.

 •  I tillegg kan du gjøre bad kontrast. Du trenger for å sette øynene vekselvis bomullspinner dynket den i et kjølig, det varme vannet. Hver av dem bør holdes i sikte ikke mer enn 30 sekunder.
   Du kan også forberede et avkok av lind, kamille, kornblomst blomster, kjølig og hell den i formene for isbiter og legg dem i fryseren. Og så kan du tørke disse isbiter hans trette øyne.
   Det finnes en myriade av narkotika og folks oppskrifter, som er beregnet for behandling av øyet. Men før vedta en må oppsøke lege fordi du gjør selv kan føre til uopprettelig skade for helsen til øynene dine!  
  Яндекс.Метрика