De færreste vet at majones er mye brukt i medisin for terapeutiske formål. Den brukes til å styrke skjøre og problematisk hår. Hvis du har mistet hår farge, størrelse, de er svake, og ofte faller pause, masken av majones sikkert passer deg. De fukte hodebunnen, gir viktige vitaminer, fylt med hårfarge, styrke, mykhet og elastisitet.

Majones Hair


 Ja, majones dårlig for figuren, men det er nyttig for håret, så ikke gi opp på dette produktet. Alle komponentene i majones er konsentrert i ulike hårpleie at de gir næring, restaurere, lage sunn og få til å vokse.
 Enhver kvinne vet hva det tar å lage mat hjemme hele den berømte saus. Dette krever egg, sennep, krydder som salt, sukker, eddik og litt olje. Men ikke mange trodde at hver av disse ingrediensene - et flott våpen for hår helse. Nesten alle masker laget hjemme, ta med minst ett produkt med majones lager. Egg har en tendens til å påvirke tykkelsen av håret og gi volum, de kan også gjøre håret vokser raskere; Vitamin E finnes i solsikkeolje gir næring til håret, noe som gjør dem sterke og skinnende; etter eksponering eddik håret blir lydig og ikke krever mye innsats ved avslutningen, i tillegg eddiksyre dreper skadelige bakterier.
 Det viser seg at majones er en fin blanding av hår som er rik på vitaminer og mineraler. Men vi må huske på at dette kun gjelder for frisk saus, produseres hjemme. Shop Class II produktet vil ikke gjøre håret sunt og blendende, det er snarere tvert imot ødelegge deres struktur. Bare høy kvalitet majones i stand til å positivt påvirke silkeaktig hår vekst og glans.

 Instruksjoner for gjennomføring majones maske


 Først må du forberede grunnlaget - han majones. Pass på å sjekke at temperaturen nådde rommet. Nå må du smøre hode og hår dressing, jevnt fordele midler gjennom hele sin lengde. Ikke obdilyayte tips, fordi de lider mest påvirket styling, vind og sollys. Pakk håret film hodet med et håndkle. Pass på at det ikke var våt eller kald. Bo i denne posisjonen i minst 30 minutter. Det er best å gi masken arbeidet om natten. Etter det må skylles under rennende vann. Pass på å bruke hjelpemidler (gele, balsamer, balsam) å lukte majones fordampet. Og kanskje legge litt smak til sausen før du søker.
 Påfør masken på håret majones til en gang i uken. Bare da vil skinne hår helse og styrke. Hvis håret ditt er svært tørt og skadet, for eksempel hårfarge, bruker maske minst to ganger i uken.
Majones Hair

 Masker fra majones


 Majones selv er brukt som et hår maske ferdig, men det er mange forskjellige måter å lage masker majones basen. Du kan forberede deg noen maske hjemme.

 Masken av majones og smør hvete

 1 ss hvete olje, 25 spiseskjeer med pulverisert melk, majones - 25 ss egg - 1 stk. Ingredienser blandes til homogenitet. Påfør masken på håret, wrap og holde timen. Nå vaske av masken, deretter vaske håret.

 Midler med tillegg av majones og yoghurt

 Majones (2 spiseskjeer), yoghurt (2 spiseskjeer), 1 eggeplomme, 1 avocado (pre-renset) slo med en mikser. Påfør i håret. Vask håret etter 40 minutter etter påføring av produktet.

 Castor olje i harmoni med majones

 Bland lakserolje (2 ts), saus (2 ss) honning (1 ts), eggeplommer (en). Håret bør være tørt når du søker masse. Hode wrap og vikle et varmt håndkle. Vask av masken med varmt vann etter 30 minutter.

 Banan mix med majones

 Banan - en skrelt, tre teskjeer saus, olivenolje - en ss. Bland. Spre masken på tørt hår og skyll etter 25 minutter.

 Wild Strawberries med majones

 Mos åtte jordbær bær, blande en spiseskje majones. Gni blandingen på vått hår, masserer hodet. Hair wrap med folie i 20 minutter og deretter vaske og skylle håret maske.

 Gjær pasta med majones

 Majones - 1 ss, duft - 3 dråper, en eggeplomme, gjær og varm myse - 1 ts. Kokt pasta spredt over håret og la stå i en time. Etter en viss tid maske vaske av med vann.

 Strålende banan fortelling

 Klar banan, bland det med tre teskjeer av majones og en teskje av kokosolje. Blanding for å dekke hele lengden av håret. Hodet innpakket med folie og oppvarmet håndkle tåle blandingen i ca 50 minutter. Skyll. Denne hår maske vil skinne.

 Mayoneznoe mat

 Rør majones (en spiseskje) honning (en teskje), hvitløk (to tenner), eggeplommer (to stykker). Fordele vekten på håret, pakk dem rundt 40 minutter. Etter hårvask tid. Denne masken hjelper hydrering av hår og hodebunn. Det anbefales å tørke håret med flisete tupper.
Majones Hair

 Fordeler og ulemper med masker med majones


 Fordelene med majones masker inkluderer det faktum at alle komponenter i sausen ha en positiv virkning på håret og hodebunnen. Face lett å tilberede og bruke. Blant annet vil du lære å lage en god saus!
 Blant ulempene majones masker slapp sitt fettinnhold. Etter bruk av produktet, som skal ha vasket lenge nok. I tillegg er det vanskelig å fordele vekten over hele lengden av håret. Hår synes fettete etter påfører masken, og det trenger ikke tilfredsstille alle. Og hun forberedt saus maske tar tid. Men i dette tilfellet, vil du være sikker på at majones er ikke til stede kjemiske tilsetningsstoffer.
 Bare du bestemmer deg for om du skal bruke en maske med hjemmelaget majones eller klar til å kjøpe narkotika. Men hvis håret ditt er alvorlig skadet, er de tørre, sprø og kjedelig, så ingen butikk verktøyet vil bidra til å gjenopprette dem bedre enn hjemmelaget majones maske.  
 Hver kvinne og mange menn prøver å ta vare på helsen til huden din. Derfor er alle anstrengelser rettet mot å sikre at tregere utseendet av aldring, forbedre hudens tilstand - de ledende indikator tilnærming rynker.


Garra Rufa Fish peeling


 At huden din alltid fornøyd med sin skjønnhet og ungdom, var silkemyk peeling for å gjøre det på er å fjerne døde hudceller. Avskalling gir opphav til gjenopprette den nødvendige elastisitet i skinnkollagen.

 Det finnes ulike typer skreller, den mest kjente av dem - mekanisk og kjemisk. Det har lenge vært kjent for oss metoder for hudforyngelse bruker pimpstein og spesielle tog. Hver behandling varer i omtrent en time. Dette er en ganske standard prosedyre.

 Men noen ganger alle ønsker noe nytt og eksotisk. Spa-mestere finne noe å overraske oss: i de senere år i ulike spas og feriesteder i økende grad bruker ferskvann tropiske fisk. Disse kalles Garra Rufa fisk. De pleide å fisk - peel.

 Hjem habitat for fisk - Tyrkia, Irak, Iran og Syria.

 Garra Rufa - en svært original og utrolig representanter ferskvannsfisk. De kan spise grovt og biter av død menneskelig hud, uten å påvirke de levende og friske celler i kroppen. Derfor, de termiske kursteder i Tyrkia de er vant til å behandle alvorlige hudsykdommer som psoriasis. Fisk spiser syk hud, noe som resulterer i forbedring inntreffer, blir sykdommen tilbakefall ikke i minst seks måneder. I Tyrkia, som Garra Rufa fisk høyt, ikke tillater dem å ta ut av landet.

Garra Rufa Fish peeling


 Det er en legende om sin oppdagelse. Det sies at ved begynnelsen av det tjuende århundre i Tyrkia to brødrene gikk og kom over en varmekildene. De bestemte seg for å svømme. Plutselig kroppene deres o0blepyly liten, opptil 10 cm lang, fisk. Brødre som så rørende mirakel - fisken at de begynte å gå hele tiden til denne kilden. En av dem hadde hudproblemer. Snart syk bror merke spor av sykdommen forsvant. Både ung hud var glatt, smidig og ungdommelig. Så en mann møtte Garra Rufa fisk nødsituasjon.

 På disse flotte fiskene Garra Rufa eiendommer funnet spa fagfolk. Så var det en fisk - peeling (eksfoliering fisk). Peeling fisk ikke bare uvanlig, men også har medisinske egenskaper. Etter den tyrkiske Garra Rufa - brøl - Dr. I motsetning til kjemisk og mekanisk eksfoliering, hvor lidelse og levende celler, huden er rød og kan bli ødelagt, Garra Rufa fisk pæling helt trygt og smertefritt. Etter å spise bare fisk av døde hudceller uten å skade den.

 Hvordan er denne hyggelige prosedyre? Du slippe hendene eller føttene i varmt vann. Under påvirkning av vann, blir huden din myk, og deretter begynne sin mirakuløse fisk massasje. Fisken som brukes til å kjøre din munn og sterke muskuløse lepper. De bokstavelig talt obliplyuyut hender eller føtter, men ikke vær redd. Fisken vil ikke bite deg. Under prosedyren, kan du oppleve bare en lett berøring fisk, kanskje litt kilte. Derfor Garra Rufa fisk peeling - er ikke bare peeling, men fisken - og terapi av latter i ett. Forresten, går vannet for prosedyren gjennom flere stadier av rensing, stadig oppdatert og helt trygt. Før prosedyren, hender eller føtter grundig rengjort.

Garra Rufa Fish peeling


 Disse små massasje er en annen svært nyttig funksjon. Sammen har de skiller ut spytt på huden spesifikk dine enzymer som fremmer regenerering og foryngelse. Etter inngrepet, som vanligvis varer i 20 minutter, føler du ser yngre mann. Rundt to hundre fisk glede deg med sitt arbeid hele tiden.
 Enzymer utgitt Garra rufoy også brukes for å lage ulike omolazhyvaemыh kosmetiske kremer. Etter søknad huden blir glatt og urpuhoy.
 Hvis du kompilere alle de nyttige egenskaper av Garra Rufa fisk, vi får så lite. De "renset" på huden din ved å spise all unødvendig og forlatt. De gjør huden din yngre. Garra Rufa fisk Når massert huden, forbedrer ikke bare lokal sirkulasjon, men slapper også det sentrale nervesystemet, hvor de går stress. Fisk høstet trette ben syndrom. Etter peeling fisk Garra Rufa, vil ikke bare yngre og vakrere, men tryggere og sunnere deg.

 Kontra å gjennomføre en slik er det nesten ingen peeling, som fisken helt allergivennlige, de har en naturlig opprinnelse. I tillegg la de på din hud anti-aldring enzym.

 Du kan ikke unne seg selv i en slik fisk massasje bare hvis du har hudkreft, tromboflebitt eller lupus.

 Effekten av skallet vil du se allerede etter første behandling, vil huden din oppdatering blir glatt og elastisk.

 Sart hud rensing Garra Rufa fisk vil koste 500 rubler per prosedyre, som fisk - de sørlige vesener, og de trenger riktig behandling.

 Selv Garra Rufa fisk peeling - peeling er ukonvensjonell, vises det flere og flere fans rundt om i verden. Til tross for at i vårt land ikke mange spa som tilbyr fisk-peeling i mange vestlige land har brukt dem i hjemmet.

 Garra Rufa fisk med føttene og hendene vil gjenvinne ungdom, huden blir glatt og sunn.


Яндекс.Метрика